Pitar sam i navijac Fk Sarajevo ..Kakav prenos svi na Kosevo podrzite momke ka historijskom uspijehu,nikad blize grupnoj fazi,kakav Helsinki,kakvi bakraci....Kao Komsija idem licno da podrzim Zelju,zasluzuju momci svaka im cast...Sretno vama i Zelji pozzAnonimac je napisao/la:Buraz, ovo ti je Juli 02, 2013, biće ba prenos 100%, FACE TV je ozbiljna televizija.ragazzidelsud1987 je napisao/la:I NEMA PRENOSA http://www.facetv.ba/program-face-tv/vi ... =component" onclick="window.open(this.href);return false;
JOOOOOOOOJ
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... ici/109553
Prerano je sada pocela predizborna kampanja ove stranke na celu sa ovim lopovom...
Prerano je sada pocela predizborna kampanja ove stranke na celu sa ovim lopovom...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma idem ja, nego ima raje koja nisu u mogućnosti zbog obaveza, daljine itd.Iskren je napisao/la:Pitar sam i navijac Fk Sarajevo ..Kakav prenos svi na Kosevo podrzite momke ka historijskom uspijehu,nikad blize grupnoj fazi,kakav Helsinki,kakvi bakraci....Kao Komsija idem licno da podrzim Zelju,zasluzuju momci svaka im cast...Sretno vama i Zelji pozzAnonimac je napisao/la:Buraz, ovo ti je Juli 02, 2013, biće ba prenos 100%, FACE TV je ozbiljna televizija.ragazzidelsud1987 je napisao/la:I NEMA PRENOSA http://www.facetv.ba/program-face-tv/vi ... =component" onclick="window.open(this.href);return false;
JOOOOOOOOJ
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
ima ljudi i vani i koji nemogu doc a gledali biIskren je napisao/la:Pitar sam i navijac Fk Sarajevo ..Kakav prenos svi na Kosevo podrzite momke ka historijskom uspijehu,nikad blize grupnoj fazi,kakav Helsinki,kakvi bakraci....Kao Komsija idem licno da podrzim Zelju,zasluzuju momci svaka im cast...Sretno vama i Zelji pozzAnonimac je napisao/la:Buraz, ovo ti je Juli 02, 2013, biće ba prenos 100%, FACE TV je ozbiljna televizija.ragazzidelsud1987 je napisao/la:I NEMA PRENOSA http://www.facetv.ba/program-face-tv/vi ... =component" onclick="window.open(this.href);return false;
JOOOOOOOOJ

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
hocel ostat karata i na dan utakmice da ne saljem nekog bezveze
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Hoće zapadmulumbu1921 je napisao/la:hocel ostat karata i na dan utakmice da ne saljem nekog bezveze
Istok i jug teško..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
dabogda,osiguraj se čim prije!mulumbu1921 je napisao/la:hocel ostat karata i na dan utakmice da ne saljem nekog bezveze
Einigkeit und Recht und Freiheit
Evo ja već zivkam raju, bolje spriječit nego liječit, meni se čini da bih se ubio da kojim slučajem ostanem bez karte.mulumbu1921 je napisao/la:hocel ostat karata i na dan utakmice da ne saljem nekog bezveze

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Iz tekstaamerosm je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... ici/109553
"Donesen je i zaključak da će učesnici u realizaciji projekta dostaviti pismo namjere u kome će definisati vlastite mogućnosti sufinansiranja izrade izvedbenog projekta rekonstrukcije i dogradnje stadiona Grbavica, da bi do sredine septembra ove godine imali dokument koji će biti osnova za dalje korake u realizaciji projekta."
Ako sam ja ovo dobro shvatio svi umjesani ce staviti cifru na papir sa koliko novca mogu podrzati ovaj projekat.
Znaci nesto se iza brda valja pa dokle i kako ostaje da se vidi.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
-
- Kontakt:
a bice na BHT prepostavljam kakav face tv mislim da oni nemaju pravo za domace utakmice jedino gostujuce mogu izganjati da prenose...Kevin je napisao/la:Iskren je napisao/la:Anonimac je napisao/la:]I NEMA PRENOSA http://www.facetv.ba/program-face-tv/vi ... =component" onclick="window.open(this.href);return false;
JOOOOOOOOJ
ima ljudi i vani i koji nemogu doc a gledali bi
Vidjeti ovaj Amarov osmjeh i sreću poslije 3.gola - zaista neprocjenljivo. Ulijeva nadu, kakvu-takvu. I najpesimističnijim i najrealnijim. Živio nam gospodar familije!

Osim - drugo ime za Želju !
Bice na bht 100%. . Nadam se da ce nesto uraditi i za sjever njih dolazi samo 200 a tribina je ogromna mislim da bi trebali pustiti bar 2 000 sjevera. Ne znam jesul u klubu razmisljali o tome i dali je to ok prema propisima.
Opet krece prica oko "nove" Grbavice, samo daj Boze da ovaj put nesto bude.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- corleone87
- Kontakt:
Karta za utakmicu uzeta,clanska uzeta (NO:0462),gradjanska duznost obavljena,vracamo se iscekivanju utorka. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pa ni oni nama nisu dali cijelu tribinu nego dio i mislim da tako isto mozemo i mi uraditi.terabajt je napisao/la:Bice na bht 100%. . Nadam se da ce nesto uraditi i za sjever njih dolazi samo 200 a tribina je ogromna mislim da bi trebali pustiti bar 2 000 sjevera. Ne znam jesul u klubu razmisljali o tome i dali je to ok prema propisima.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Ne moze oni moraju biti odvojeni dal fizickom barijerom / ograda ili druga tribina. Znaci zaboraviti sjeverterabajt je napisao/la:Bice na bht 100%. . Nadam se da ce nesto uraditi i za sjever njih dolazi samo 200 a tribina je ogromna mislim da bi trebali pustiti bar 2 000 sjevera. Ne znam jesul u klubu razmisljali o tome i dali je to ok prema propisima.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ne znam jesam li dovoljno obrazovan iliti pismen. Znam da je Idejni projekat besplatno izradila Općina Novo Sarajevo. Iz ove rečenice se vidi da se razmišlja o vlastitim mogućnostima sufinansiranja IZRADE IZVEDBENOG PROJEKTA. Koliko izrada tog Izvedbenog projekta košta?zeljocity je napisao/la:Iz tekstaamerosm je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... ici/109553
"Donesen je i zaključak da će učesnici u realizaciji projekta dostaviti pismo namjere u kome će definisati vlastite mogućnosti sufinansiranja izrade izvedbenog projekta rekonstrukcije i dogradnje stadiona Grbavica, da bi do sredine septembra ove godine imali dokument koji će biti osnova za dalje korake u realizaciji projekta."
Ako sam ja ovo dobro shvatio svi umjesani ce staviti cifru na papir sa koliko novca mogu podrzati ovaj projekat.
Znaci nesto se iza brda valja pa dokle i kako ostaje da se vidi.
Ovo je meni zakukuljeno do bola, ili novinar ili Koldžo nije dobro definisao /napisao, izgovorio/ stvari.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Bice karata i pred utakmicu zato se ne sikirajte. Pustite ove sto prave euforiju bez potrebe. Jedan dio karti ide po gradu, drugi ce naravno ostaviti da se prodaje pred samu utakmicu na Kosevu.
Ljudi sa strane koji ce dolaziti bez sikiracije bice za sve karte jug i istoka.
Ljudi sa strane koji ce dolaziti bez sikiracije bice za sve karte jug i istoka.
Ma to je lahko uraditi mislim odvojti nas i njih. Treba mozda sacekati danas i sutra pa vidjeti kako karte idu i onda ozbiljno razmisliti o sjeveru ako bude potrebe.propuh je napisao/la:Ne moze oni moraju biti odvojeni dal fizickom barijerom / ograda ili druga tribina. Znaci zaboraviti sjeverterabajt je napisao/la:Bice na bht 100%. . Nadam se da ce nesto uraditi i za sjever njih dolazi samo 200 a tribina je ogromna mislim da bi trebali pustiti bar 2 000 sjevera. Ne znam jesul u klubu razmisljali o tome i dali je to ok prema propisima.
Trenutno korisnika/ca: andreasbaader, bvsic, CentarsutNaClanak921, Google Adsense [Bot], istokzeljo, perodeformero, ristagrad, WeekendOffender i 77 gostiju.