FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ima li ko da ide iz Bihaca autom na utakmicu ili kroz Bihac da prolazi pa da podijelimo troskove. Zeljeznicar za zivot cijeli....
Ma ja mislim da jeste. Da je kapacitet stadiona recimo 15.000 onda bih se nadao. Ne znam da ima 10.000 hiljada bolesnika kojima nije puno dati 15KM. Ja cu ih dati ustvari jos se kontam da li cu na istok ali tamo mi na pitarluk smrdi.Anonimac je napisao/la:Što to, nije preskup, taman, evo sad će ovaj moj haver uzet nama 5 za Zapad. Evo sad gledam kartu protiv Newcastle-a, jug 8 KM. Ove današne cijene su jeftine u odnosu na nekadašnje.PL BiH -1 je napisao/la:Ako napune zapad koji kosta 15 KM to ce me pozitivno iznenaditi. Ne treba sjever puniti mada bih volio da nas dodje 24.000 jer je opce poznato da je samo Zeljo napunio taj stadion poslije rata.
Mogu oni njemu izmisljati imena i AFH i Pintol i sta ti ja znam ali ga samo Zeljo moze napuniti. Mene bi bilo stid da samo Sarajevo i horde mogu napuniti Grbavicu ali onda skontam pa Kosevo je gradski stadion nema ih sta biti stid kad se zna koga vise u gradu ima.
Sto se utakmice tice nemam sta za prognozirati. Neka poginu ma terenu. Prolaz bi bio jedan ogroman uspjeh a ne bih im zamjerio ni cestit poraz.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma PREKO 20.000 100%
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Eh da je Srebrenik kod Sarajeva vrlo radoterabajt je napisao/la:Pa dodji i ti slobodno :p.KEC je napisao/la:Imal sta od ovog renoviranja Grbavice il opet šuplje price....?
Sarajlije uf kako vam zavidim pa mozete prisustovati spektaklu u utorak...Blago se vama
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
HAHAHA, dobro si, i meni!PL BiH -1 je napisao/la:
Ma ja mislim da jeste. Da je kapacitet stadiona recimo 15.000 onda bih se nadao. Ne znam da ima 10.000 hiljada bolesnika kojima nije puno dati 15KM. Ja cu ih dati ustvari jos se kontam da li cu na istok ali tamo mi na pitarluk smrdi.

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Postujem tebe i tvoje postove i obojica smo navijaci voljenog nam kluba.ali mi nekako glupo i potcjenjivacki izgleda ova tvoja recenica gdje pominjes rahmetli Ismira i AF.Mislim da stadion sasvim zasluzeno nosi to ime,a i ta tribina ime tog momka.To treba postovati!PL BiH -1 je napisao/la:Ako napune zapad koji kosta 15 KM to ce me pozitivno iznenaditi. Ne treba sjever puniti mada bih volio da nas dodje 24.000 jer je opce poznato da je samo Zeljo napunio taj stadion poslije rata.
Mogu oni njemu izmisljati imena i AFH i Pintol i sta ti ja znam ali ga samo Zeljo moze napuniti. Mene bi bilo stid da samo Sarajevo i horde mogu napuniti Grbavicu ali onda skontam pa Kosevo je gradski stadion nema ih sta biti stid kad se zna koga vise u gradu ima.
Sto se utakmice tice nemam sta za prognozirati. Neka poginu ma terenu. Prolaz bi bio jedan ogroman uspjeh a ne bih im zamjerio ni cestit poraz.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Post na nivou djeteta.PL BiH -1 je napisao/la:Ako napune zapad koji kosta 15 KM to ce me pozitivno iznenaditi. Ne treba sjever puniti mada bih volio da nas dodje 24.000 jer je opce poznato da je samo Zeljo napunio taj stadion poslije rata.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jel se prodalo dosta ? Briga me za jug hoću li moći dobiti kada dođem u utorak na tekmu :s
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Treba poštovati kad je to npr. privatan stadion za mene je uvjek bio gradski stadion Koševo i biti će to što ga strukture politike i kluba fks krste drugim imenima to je drugi padež, taj stadion je i olimpicov i Željin kao i od fcs.NEZALAGANJE je napisao/la:Postujem tebe i tvoje postove i obojica smo navijaci voljenog nam kluba.ali mi nekako glupo i potcjenjivacki izgleda ova tvoja recenica gdje pominjes rahmetli Ismira i AF.Mislim da stadion sasvim zasluzeno nosi to ime,a i ta tribina ime tog momka.To treba postovati!PL BiH -1 je napisao/la:Ako napune zapad koji kosta 15 KM to ce me pozitivno iznenaditi. Ne treba sjever puniti mada bih volio da nas dodje 24.000 jer je opce poznato da je samo Zeljo napunio taj stadion poslije rata.
bio u klubu prije pola sata kupio kartu za istok i digao člansku CLASSIC redni broj 517 bio red cekao sam nekih 5 minuta.Dolaze raja non stop al jug najbrze ide...kod dine se prodaju karte
Semper Fidelis
- TMmanija2012
- Kontakt:
Bice karti pred utakmicu..treba razmisljati na raju sa strane..danas je ocekivano bilo jagme za karte..svi su u dobrom raspolozenju i svako hoce da obebjedi kartu na vrijeme ..tako je u mojoj mahali.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prica ti je djecija...Stadion jeste gradski,ali se zna ko na njemu ima historiju.Usput,hoces li mi to reci da ne zasluzuje da se zove Asim Ferhatovic?Radmilo je napisao/la:Treba poštovati kad je to npr. privatan stadion za mene je uvjek bio gradski stadion Koševo i biti će to što ga strukture politike i kluba fks krste drugim imenima to je drugi padež, taj stadion je i olimpicov i Željin kao i od fcs.NEZALAGANJE je napisao/la: Postujem tebe i tvoje postove i obojica smo navijaci voljenog nam kluba.ali mi nekako glupo i potcjenjivacki izgleda ova tvoja recenica gdje pominjes rahmetli Ismira i AF.Mislim da stadion sasvim zasluzeno nosi to ime,a i ta tribina ime tog momka.To treba postovati!
Ne znam šta napadate čovjeka beze, možemo i mi i vi zvati taj stadion kako nam volja. Recimo, u Milanu kad igra Inter, stadion se zove Giuseppe Meazza, a kad igra Milan, stadion se zove San Siro! Vjerujem da su se pitali građani Sarajeva o nazivu Gradskog, Olimpijskog Stadiona Koševo, taj stadion nikad nebi dobio većinu koja bi bila potrebna da promjeni ime. Meni isto ne odgovara taj naziv (u ljudske i igračke kvalitete tih ljudi nebih ulazio) (i još natpis Sarajevo, preko cijele istočne tribine) jer ipak to nije stadion FK Sarajeva, kao što sam rekao, to je Gradski, Olimpijski stadion Koševo. Danas u vlasništvu opštine centar! Samo još nešto da pomenem, taj stadion su gradili svi zajedno, radnim akcijama koje su bile tih godina i on nema nikakve veze sa Sarajevom osim što ga koriste za odigravanje utakmica. Mi komotno možemo, ako budemo htjeli, kada bude Željo igrao na njemu, dati mu ime (lupam) Joško Domorocki!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
molim te mi reci, ko na njemu ima historiju ?NEZALAGANJE je napisao/la:Prica ti je djecija...Stadion jeste gradski,ali se zna ko na njemu ima historiju.Usput,hoces li mi to reci da ne zasluzuje da se zove Asim Ferhatovic?Radmilo je napisao/la:Treba poštovati kad je to npr. privatan stadion za mene je uvjek bio gradski stadion Koševo i biti će to što ga strukture politike i kluba fks krste drugim imenima to je drugi padež, taj stadion je i olimpicov i Željin kao i od fcs.NEZALAGANJE je napisao/la: Postujem tebe i tvoje postove i obojica smo navijaci voljenog nam kluba.ali mi nekako glupo i potcjenjivacki izgleda ova tvoja recenica gdje pominjes rahmetli Ismira i AF.Mislim da stadion sasvim zasluzeno nosi to ime,a i ta tribina ime tog momka.To treba postovati!
FKŽ !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sarajevo,druze,Sarajevo i to je cinjenica.
Ko ima istoriju? Željo je sedamdesetih (dok se Grbavica renovirala) igrajuči na njemu osvojio prvi naslov prvaka SFRJ!NEZALAGANJE je napisao/la:Stadion jeste gradski,ali se zna ko na njemu ima historiju.Usput,hoces li mi to reci da ne zasluzuje da se zove Asim Ferhatovic?
Nego da li su sudije izabrane ako je su nek neko napise samo da ne bude iz holandije 

hoces da kazes da mi nemamo historiju na Kosevu ?NEZALAGANJE je napisao/la:Sarajevo,druze,Sarajevo i to je cinjenica.
FKŽ !
Portugalci...Nakamura je napisao/la:Nego da li su sudije izabrane ako je su nek neko napise samo da ne bude iz holandije
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Argentina, WeekendOffender i 39 gostiju.