joker90 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 13:36Nek ponesu po loptu iz Mladosti ili po 9,00 KM nek spreme!svrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 13:34Sad na prelaznom roku
Dovest Hirosa i Hadzica
Bili bi beton

joker90 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 13:36Nek ponesu po loptu iz Mladosti ili po 9,00 KM nek spreme!svrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 13:34Sad na prelaznom roku
Dovest Hirosa i Hadzica
Bili bi beton
miky_hz je napisao/la: ↑02 dec 2020, 13:43Dokaz da nekad igrace treba traziti i po nizim ligama ,npr momak je u Borac dosao iz RS lige.I sad eto svi pametni treba ga dovesti(Sarajevo,Zeljeznicar,Zrinjski) nebitno ko od njih.Ja znam npr da je kod nas doveden iz takvog kluba i iz takmicenja nize lige da bi salve uvreda bile i za onog sto ga dovede i ko je u talu u tom transferu,klasicno ono naše,a npr sad bi svi guzice dali da ga se moze dovesti iz Borca.
Katastrofa ovo niko neigra jel ista vrijedi ,Rahmanovic,Tatar,Vranjes,Stilic,Lendric,Jovanovic itd itd
Nisi je slagao,nije sabljama vec macetama,razlika je velika...Shategabri je napisao/la: ↑02 dec 2020, 12:31Kad je meni jedna studentica iz Kreševa (sviđao joj seSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 dec 2020, 12:19Od 8 do 16h mogu doći u glavni grad ako im treba šta iz neke ambasade, sve mimo toga, sunetimo na licu mjesta.Shategabri je napisao/la: ↑02 dec 2020, 12:17
Zamisli šta bi bilo da povjeruju u ono da su ih njihovi istjerali iz Sarajeva![]()
), trebalo joj godina da me upita...i to ono bojažljivo, kaže može li me nešto pitati...reko slobodno...je li istina da sabljama u Sarajevu sijeku glave...reko godinu si tu, jesi li ti nešto slično vidjela, kaže nisam, e pa onda imaš odgovor, ne moram ti ja govoriti...žalosno je da je to tako blizu Sa, a da je toliko isprana sredina...doduše ima tome 10-ak godina, danas je i internet stigao i u ta manja mjesta, ali koje ispiranje mozga
![]()
I onda mi dođe s pričom Sarajevo ovakvo-onakvo...ma hajde...mi malo izvjesili kukaste krstove, a kod vas neke ulice sa ustaškim hodžama...ko je veći nacist/nacionalist...
Realno **** tu priču u ovom kontekstu, trebali bi se više baviti loptom, ali nažalost naša lopta je teško odvojiva od tih stvari.
Jeste to tako i ja se slazem ali ima tu i caka,oni nemaju pritisak nekog trofeja aman zaman i imaju malo vise vremena od nas da istrpe takve,kod nas i kod vas konkretno 3 utakmice da ne zabije odmah bi bilo **** majke jer ga nemas kad cekati,budimo realni da ste vi onih par utakmica skroz popusili zbog Handzica sad bi skidali glavu i upravi i Vinku,tako i kod nasmiky_hz je napisao/la: ↑02 dec 2020, 13:43Dokaz da nekad igrace treba traziti i po nizim ligama ,npr momak je u Borac dosao iz RS lige.I sad eto svi pametni treba ga dovesti(Sarajevo,Zeljeznicar,Zrinjski) nebitno ko od njih.Ja znam npr da je kod nas doveden iz takvog kluba i iz takmicenja nize lige da bi salve uvreda bile i za onog sto ga dovede i ko je u talu u tom transferu,klasicno ono naše,a npr sad bi svi guzice dali da ga se moze dovesti iz Borca.
Dosta ekipa i dovodi iz nizih liga, npr u nas je cini mi se 8-9 igrača jucer iz prve postave igralo u prvoj ligi.miky_hz je napisao/la: ↑02 dec 2020, 13:43Dokaz da nekad igrace treba traziti i po nizim ligama ,npr momak je u Borac dosao iz RS lige.I sad eto svi pametni treba ga dovesti(Sarajevo,Zeljeznicar,Zrinjski) nebitno ko od njih.Ja znam npr da je kod nas doveden iz takvog kluba i iz takmicenja nize lige da bi salve uvreda bile i za onog sto ga dovede i ko je u talu u tom transferu,klasicno ono naše,a npr sad bi svi guzice dali da ga se moze dovesti iz Borca.
Jovanovic iz Borca je imao smrtni slucaj u porodici i otisao je u Srbiju. Vranjes je u postKorona periodu... poceo da trenira prije par dana. Nije bilo za ocekivati da ce poceti danas... gore je plastika a ide utakmica sa Sarajevom... tako da ovi Borcevci isostaju iz opravdanih razloga.
Stilica nema ni na klupi a otisao dole.Filipovic se vraca nakon povrede pa nece odmah da ga gura na klupi je.vlakanje je napisao/la: ↑02 dec 2020, 14:09Jovanovic iz Borca je imao smrtni slucaj u porodici i otisao je u Srbiju. Vranjes je u postKorona periodu... poceo da trenira prije par dana. Nije bilo za ocekivati da ce poceti danas... gore je plastika a ide utakmica sa Sarajevom... tako da ovi Borcevci isostaju iz opravdanih razloga.
A sad vidim nema ni Filipovica u Zrinjskom!?
Tatar odradjuje crveni...
Ma zna se sto najvise kuci dobivaju, ali da jednu Krupu ne mozes dobiti, koja je realno vise za druge lige, e onda stvarno. A i Jagodic je **** trener.
E to je to..Mogu misliti da je Lukic odigrao ko Handzic u 2 kolu protiv mdkdelinjo je napisao/la: ↑02 dec 2020, 14:04Jeste to tako i ja se slazem ali ima tu i caka,oni nemaju pritisak nekog trofeja aman zaman i imaju malo vise vremena od nas da istrpe takve,kod nas i kod vas konkretno 3 utakmice da ne zabije odmah bi bilo **** majke jer ga nemas kad cekati,budimo realni da ste vi onih par utakmica skroz popusili zbog Handzica sad bi skidali glavu i upravi i Vinku,tako i kod nasmiky_hz je napisao/la: ↑02 dec 2020, 13:43Dokaz da nekad igrace treba traziti i po nizim ligama ,npr momak je u Borac dosao iz RS lige.I sad eto svi pametni treba ga dovesti(Sarajevo,Zeljeznicar,Zrinjski) nebitno ko od njih.Ja znam npr da je kod nas doveden iz takvog kluba i iz takmicenja nize lige da bi salve uvreda bile i za onog sto ga dovede i ko je u talu u tom transferu,klasicno ono naše,a npr sad bi svi guzice dali da ga se moze dovesti iz Borca.![]()
![]()
Ma za Jagodu su sve price ispricane,doduse Krupu su morali dobiti ali ima jos do kraja mozda i dobiju,JohnKeynes97 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 14:21Ma zna se sto najvise kuci dobivaju, ali da jednu Krupu ne mozes dobiti, koja je realno vise za druge lige, e onda stvarno. A i Jagodic je **** trener.