Logicno..Tatamata1946 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 03:29Ma sto se tice ovih s juga njima je puno bitnija grupa nego klub. Klub i rezultati su im bitni samo zbog brojnosti.skullcrusher je napisao/la: ↑30 mar 2024, 00:50Ne volim nesto pretjerano da vas prcam, samo da vas pitam sta mislite da li bi mi ovako mirno reagovali sa par zvizduka da nam je situacija kao vasa ? Da li bi nas "ozloglaseni" istok dopustio da igraci ovako brukaju klub a i Horde ko sto vi dopustate ? Mislim da vam je vrijeme da svi ustanete i protjerate sve, ne da trazite ostavke nego protjerate komplet rukovodstvo kluba. Nije mi jasno (msm jeste talovi ocigledni) kako manijaci ovo dopustaju bukvalno ovo niti jedna navijacka grupa ozbiljnija ne bi trpila. Nije mi vas zao veliki ste mitomani i iskreno zasluzujete sad ispast jer ste prelosi al to vase busanje u prsa da volite svoj klub vise nego svi mi nase klubove a samo ste nijemi posmatraci dok vas unistava ko kako hoce i izvlaci vam pare i da se radujete kapitenu najljuceg rivala koji je zapravo trenutno prelos... sta ste sebi dopustili uzas, niko vam kriv nije ovo vam je realno stanje u klubu. Sportski pozdrav
Ovi npr manijaci s juga koje znam smatraju da je bolja borba za opstanak nego sredina tabele jer ce biti zanimljivije i vise ce ih dolaziti. Eto ti njihove logike i pameti.
Da su u sredini tabele manje bi ih dolazilo, da se bore za titulu istina je da bi ih bilo dosta više i kuci i na strani..
Al' samo zbog toga što nisu osvojili titulu preko 10 godina jer znamo svi kakve su im brojke bile kad su osvajali titule.