karlovacko je napisao/la:karlovacko je napisao/la:Je l' zna neko hoce l' raditi udruzenje na dan tekme ?
sto ce ti udruzenje o.O
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
karlovacko je napisao/la:karlovacko je napisao/la:Je l' zna neko hoce l' raditi udruzenje na dan tekme ?
S takvim njihovim pristupom (naravno ako je to istina) sanse nam rastu na nekih 15-20%inacefindecko je napisao/la:kako bih volio da ih mlatnemo, pa onda nek dođu da nas gledaju u Talinu ili Helsinkiju..corleone87 je napisao/la:Iz Plzena već rezervisali hotele u Helsinkiju i Talinu
Potcijenjuju ljudi odbice im se o glavu.
Daj Bože.corleone87 je napisao/la:odbice im se o glavu.
Ne treba meni ,pita me frajer koji dolazi sa strane hoce l' radit' udruzenje valjda hoce da uzme nesto ...samir_tm87 je napisao/la:karlovacko je napisao/la:karlovacko je napisao/la:Je l' zna neko hoce l' raditi udruzenje na dan tekme ?
sto ce ti udruzenje o.O
Ma vrijeme je vala vise.badblueboylivno je napisao/la:Daj Bože.corleone87 je napisao/la:odbice im se o glavu.
Pomolit ću se za Želju u utorak, vrijeme je više, brate.
Tako to radi većina ozbiljnih ekipa, bar na zapadu je to tako.Nije to nikakvo podcjenjivanje.I jedno je rezervacija a drugo unajmljivanje.Oni su rezervisali i u Talinu i u Helsinkiju, znači jedan će svakako otkazati a možda i oba ako bude sreće za Želju i vas.inacefindecko je napisao/la:kako bih volio da ih mlatnemo, pa onda nek dođu da nas gledaju u Talinu ili Helsinkiju..corleone87 je napisao/la:Iz Plzena već rezervisali hotele u Helsinkiju i Talinu
Potcijenjuju ljudi odbice im se o glavu.
Slazem se al necemo sad ulaziti u raspravu oko toga suti ba sve je za desetkenant je napisao/la:Materijal karte isto blok za crtanje u osnovnoj
moze to u neku ruku i dobro biti,bit ce nas preko 24 milje ondakenant je napisao/la:Materijal karte isto blok za crtanje u osnovnoj
Meni je odlična, nikad bolja i draža.terabajt je napisao/la:Slazem se al necemo sad ulaziti u raspravu oko toga suti ba sve je za desetkenant je napisao/la:Materijal karte isto blok za crtanje u osnovnoj.
Sve je i više nego odlično, karte idu, clanske idu, godišnje idu, bilbordi po graduu...terabajt je napisao/la:Slazem se al necemo sad ulaziti u raspravu oko toga suti ba sve je za desetkenant je napisao/la:Materijal karte isto blok za crtanje u osnovnoj.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Omerta1921, Rule_hz i 26 gostiju.