Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hocel sad pitari ko god se pozali na sudijsku odluku govoriti zasto niste dosli na sastanak? i tako te gluposti koje samo njima pasu.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Hahahbagniadiluca je napisao/la: ↑30 mar 2024, 16:54Čuj Borac se odmah počne patiti, pa majstore igramo protiv Zrinjskog ,ne igramo protiv Želje.....
Nema danas šiljenja, nema, nema

Daj ne rise majke ti, otvorenim đonom namjerno udara igrača.bagniadiluca je napisao/la: ↑30 mar 2024, 16:57Nine za crveni ali je ispao malo žešći krkan onaj igrač Zrinjskog...
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Primiše sudije i drugi gol hahah
-
- Kontakt:
Ne mogu nam uzeti bodove u ligi zbog incidenta u kupu

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa dobili su ih u Mostaru pošteno, sad su se igrači Borca malo opustili.
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 30 mar 2024, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Potpuno pobudalili.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Samo se zalit institucijama saveza tj Beusu i Vici
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 30 mar 2024, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Nevjerovatna posjeta na Gradskom stadionubagniadiluca je napisao/la: ↑30 mar 2024, 16:54Čuj Borac se odmah počne patiti, pa majstore igramo protiv Zrinjskog ,ne igramo protiv Želje.....

Cisto da se javim jer rece da cu zazmiriti na posjetu na danasnjoj tekmi...

Nama ce bit sad teze iducu nedjelju. Bit ce zasticeni od sudija ko polarni medjedi jer 2 poraza zaredom im ugrozavaju titulu.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Borac definitivno u ovoj utakmici ima problema... Sa sudjenjem. Nisu oni navikli na ovako ravnopravan tretman od sudija.
Al evo ovako ce im biti kad im farani neki dodju u Evropi.
Al evo ovako ce im biti kad im farani neki dodju u Evropi.
-
- Kontakt:
Pa mi smo pioniri klanja u ovoj ligi.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- bagniadiluca
- Kontakt:
Smaraš brate, al opasno! Glumiš nekog pametnjakovića al sad si ukenjao i šefa i stanicu...Vanja8 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:16Nevjerovatna posjeta na Gradskom stadionubagniadiluca je napisao/la: ↑30 mar 2024, 16:54Čuj Borac se odmah počne patiti, pa majstore igramo protiv Zrinjskog ,ne igramo protiv Želje.....u odnosu na prosjek...Mislim jedno tri puta vise gledalaca, redara, vatrogasaca u odnosu na vec vidjeno...
Cisto da se javim jer rece da cu zazmiriti na posjetu na danasnjoj tekmi...![]()
LETS GO FIGHTER
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ovo je trening za ligu prvaka. Osvaja Borac, imaju sad sigurnu prednost pa si mogu priustiti ovaj proces prilagodbe na normalno sudjenje. Akobogda ove godine gledamo i Borac i Zrinjski u grupama
Radje bi bio zaklan od sudija nego ucestovao u farsu mirvica i suplju pricu za dobrobit BH fudbala.
Ti rece da cu zazmiriti na posjetu danas, ja ti se onako drugarski javim da cestitam na broju gledalaca, a ti Boga mi ko da si s Romanije sljego, a ne iz jednog od najljepsih gradova Bosne i Hercegovine...bagniadiluca je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:22Smaraš brate, al opasno! Glumiš nekog pametnjakovića al sad si ukenjao i šefa i stanicu...Vanja8 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:16Nevjerovatna posjeta na Gradskom stadionubagniadiluca je napisao/la: ↑30 mar 2024, 16:54
Čuj Borac se odmah počne patiti, pa majstore igramo protiv Zrinjskog ,ne igramo protiv Želje.....u odnosu na prosjek...Mislim jedno tri puta vise gledalaca, redara, vatrogasaca u odnosu na vec vidjeno...
Cisto da se javim jer rece da cu zazmiriti na posjetu na danasnjoj tekmi...![]()
-
- Kontakt:
Sto vi niste rekli Mirvicu za 4R inicijativu nego je isao za Vicom ko zadnji ker?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:19Sve je to normalno,recite Kevelju nek se zali institucijama saveza
Sto vam se igraci nisu solidarisali sa Tuzlom kad su kleknuli na pocetku utakmice?
Sto se niste bunili na sudjenje kad je svirao onaj smijesan offside, opet isto Tuzli?
Mozemo jos do sutra nabrajati nego se Mirvic sjetio sazivati sastanak kad je sve propalo pa hajde da povucemo i druge za sobom.
Ja ti opet kazem, nadam se da cemo i vi i mi u europu ali ne moze ti pucat qurac dok druge kolju pa kad tebe krenu pljackati sazivati sastanke. Sastanak se trebao dogovoriti na pocetku sezone jer se znalo sta ce biti, nije ovo tek krenulo ove godine.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, IMResurrected, laszlo, soe i 48 gostiju.