Premijer liga BiH - aktuelno

Morpheus
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Morpheus » 30 mar 2024, 17:28

bagniadiluca je napisao/la:
30 mar 2024, 17:22
Smaraš brate, al opasno! Glumiš nekog pametnjakovića al sad si ukenjao i šefa i stanicu...
Ne sviđa mi se tvoj komentar - faul za Borac

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 30 mar 2024, 17:30

Kakva je bila tuca sinoc na Grbavici na zapadnoj tribini?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 30 mar 2024, 17:31

Gdje su oni moji Banjalučani? Tik - tak, tik - tak.
Velezovci i ostali, nemojte se ljutiti. Nece vas niko ni pitati, niti vas je pitao. Trebali ste biti povaljeni na Grbavici ko bekani da niste odabrali stranu. Vec ste u borbi protiv saveza koji je pao, samo im nije javljeno. I ljudi iz Zelje ce vrlo brzo okrenuti stranu, inace ce im pomocni otici bez ispaljenog metka. Ako odaberu kako treba ako nista dobit ce jug za pomocni stadion koji je dat u amanet. Ko zna zna o cemu pricam.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 30 mar 2024, 17:32

Jao ovih forumskih pitara kako se ofiraju. Klalo se i klat ce se uvijek to je tako, i normalno da ce se kukat kad te zakolje. Ali sta ste vi nasli nekome pricati, nije niko sa vama jer ste se ko kujice povukle iz prosle inicijative, a ovdje onanisali na Vicu i korona titulu. Mi smo ostali bez najbolje poslijeratne uprave zbog te borbe, covjek digao ruke kad je vidio kakve su kuje koje vode klubove, koji ne zanima nikakva borba za postenu ligu nego samo cekaju da se u savezu zarotira i da dodje na njih red umjesto Borca.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 30 mar 2024, 17:39

mostar_mo je napisao/la:
30 mar 2024, 17:30
Kakva je bila tuca sinoc na Grbavici na zapadnoj tribini?
Hulahopka prebio Admina, Nedo Turkovic ih rastavljao.

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 30 mar 2024, 17:41

tutankamon1905 je napisao/la:
30 mar 2024, 16:45
LezVe u naletu, uzet ovo i nakon iduceg kola -6. Eto vode u usima Borcu i onda Dobojska kujica mora opet pocet igrat da ne bi bilo neugodnih situacija :mrgreen:
Zaklat ce nas iducu tekmu,gdje ce dvije zaredom izgubiti!

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 30 mar 2024, 17:41

Rodjeni81 je napisao/la:
30 mar 2024, 17:32
Jao ovih forumskih pitara kako se ofiraju. Klalo se i klat ce se uvijek to je tako, i normalno da ce se kukat kad te zakolje. Ali sta ste vi nasli nekome pricati, nije niko sa vama jer ste se ko kujice povukle iz prosle inicijative, a ovdje onanisali na Vicu i korona titulu. Mi smo ostali bez najbolje poslijeratne uprave zbog te borbe, covjek digao ruke kad je vidio kakve su kuje koje vode klubove, koji ne zanima nikakva borba za postenu ligu nego samo cekaju da se u savezu zarotira i da dodje na njih red umjesto Borca.
Druze, zali Boze takvih ljudi koji dignu sidro kada je najteze. Ne mora se klati. Ovo kolo ti je klasican primjer kako se moze suditi kako treba kada mora tako biti. Dodje jedan dopis iz UEFA-e i sudjenje bude cakum-pakum. Eh tako je trebao uraditi i vas covjek u ono vrijeme. Ali, iskreni budimo, nije provociranje. Velez nema snagu koju ima Sarajevo da pokrene to sve.

Jos nesto, Ismir nije bio tu kada je 4R i stvoren a i raspadnut ako me sjecanje dobro sluzi. I da, ne prebacujte Sarajevu da je izaso samo tako. Zeljo se prodao, Azmiru obecan savez a Sarajevo i Velez ostali. Stim da je kod nas tada haoticna situacija u klubu bila, nije se znalo ko i gdje goni i vodi. Bezveze svaljujete na nas nesto sto nije tacno.

Sta smo trebali uraditi kada su sjeli iz Tuzle, sta je Sarajevo tu trebalo. Pa solidarisali smo se svakako, Zeljo bi im u onoj situaciji dao 2 gola dok oni sjede. Smijesno.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 30 mar 2024, 17:45

Čestitam Zrinjskom na zasluženoj pobjedi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 mar 2024, 17:45

Sto se ljute mostarci? Samo smo rekli da svako ko ima lose sudjenje neka se zali institucijama saveza,sta je tu lose?

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 30 mar 2024, 17:46

Ali shizopitari preko noći postali moralna vertikala i meritum borbe za pravdu :rol:

Paralelni univerzum.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 mar 2024, 17:48

OsmaDolazi je napisao/la:
30 mar 2024, 17:31
Velezovci i ostali, nemojte se ljutiti. Nece vas niko ni pitati, niti vas je pitao. Trebali ste biti povaljeni na Grbavici ko bekani da niste odabrali stranu. Vec ste u borbi protiv saveza koji je pao, samo im nije javljeno. I ljudi iz Zelje ce vrlo brzo okrenuti stranu, inace ce im pomocni otici bez ispaljenog metka. Ako odaberu kako treba ako nista dobit ce jug za pomocni stadion koji je dat u amanet. Ko zna zna o cemu pricam.
Mirvic i Kevelj su prolazni a Sarajevo i Velez ce ostati nakon njih. Ja cu otvoreno reci ovo: Vico je sve probosanske klubove nasankao pa sad imamo sto imamo. Ali pomalo se njemu to vraca kao bumerang.

Odnose izmedju Sarajeva i Veleza se ne mogu tek tako narusiti kako neki ovdje misle, jer je upravo Vico, nakon sto je uspio ukloniti Hasica, pokusao da to uradi.

Sakacenje Veleza i Sarajeva preko sudjenja je bila osveta Vice na neki nacin, jer je htio da sprijeci bilo kakav otpor.

Sad je Vici jasno da ima drugog Hasica u vidu Mirvica, kojeg nece moci skloniti, i zato ce morati zrtvovati Borac, kako bi sebe spasio.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 30 mar 2024, 17:51

nokee je napisao/la:
30 mar 2024, 17:18
mostar_mo je napisao/la:
30 mar 2024, 17:17
Nama ce bit sad teze iducu nedjelju. Bit ce zasticeni od sudija ko polarni medjedi jer 2 poraza zaredom im ugrozavaju titulu.

Da vas hoce zaklat sudije! Amin!
Pa da rijesavate unutar institucija saveza.
Nema veze, oni ce nas, a onda cemo mi vas na sred Koseva, i da vas ostavimo bez Evrope, da ne brukate glavni grad :bih: :bih: :bih: :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 30 mar 2024, 17:51

Bolji je Zrinjski danas bio, zasluzili su pobjedu. Samo me interesuje, da li sad ovaj rezultat znaci da u slucaju istog broja bodova odlucuje gol razlika ili kako ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 mar 2024, 17:51

AlemC85 je napisao/la:
30 mar 2024, 17:48
Mirvic i Kevelj su prolazni a Sarajevo i Velez ce ostati nakon njih. Ja cu otvoreno reci ovo: Vico je sve probosanske klubove nasankao pa sad imamo sto imamo. Ali pomalo se njemu to vraca kao bumerang.

Odnose izmedju Sarajeva i Veleza se ne mogu tek tako narusiti kako neki ovdje misle, jer je upravo Vico, nakon sto je uspio ukloniti Hasica, pokusao da to uradi.

Sakacenje Veleza i Sarajeva preko sudjenja je bila osveta Vice na neki nacin, jer je htio da sprijeci bilo kakav otpor.

Sad je Vici jasno da ima drugog Hasica u vidu Mirvica, kojeg nece moci skloniti, i zato ce morati zrtvovati Borac, kako bi sebe spasio.
Upravo tako samo sto smo mi stali iza Mirvica dok su drugi okrenuli ledja Hasicu na zalost.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 30 mar 2024, 17:54

Bazinga12345 je napisao/la:
30 mar 2024, 17:12
    Torino je napisao/la:
    30 mar 2024, 17:10
    Borac bez sudija = mlohava ćuna
    Pa dobili su ih u Mostaru pošteno, sad su se igrači Borca malo opustili.
    Jedina regularna pobjeda ove sezone. Plus mijenjanje domaćinstva.
    🇵🇸

killafrommanilla
    Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 30 mar 2024, 17:56

30 mar 2024, 17:41
    Rodjeni81 je napisao/la:
    30 mar 2024, 17:32
    Druze, zali Boze takvih ljudi koji dignu sidro kada je najteze. Ne mora se klati. Ovo kolo ti je klasican primjer kako se moze suditi kako treba kada mora tako biti. Dodje jedan dopis iz UEFA-e i sudjenje bude cakum-pakum. Eh tako je trebao uraditi i vas covjek u ono vrijeme. Ali, iskreni budimo, nije provociranje. Velez nema snagu koju ima Sarajevo da pokrene to sve.

Jos nesto, Ismir nije bio tu kada je 4R i stvoren a i raspadnut ako me sjecanje dobro sluzi. I da, ne prebacujte Sarajevu da je izaso samo tako. Zeljo se prodao, Azmiru obecan savez a Sarajevo i Velez ostali. Stim da je kod nas tada haoticna situacija u klubu bila, nije se znalo ko i gdje goni i vodi. Bezveze svaljujete na nas nesto sto nije tacno.

Sta smo trebali uraditi kada su sjeli iz Tuzle, sta je Sarajevo tu trebalo. Pa solidarisali smo se svakako, Zeljo bi im u onoj situaciji dao 2 gola dok oni sjede. Smijesno.
    Ismir je dobio poziv da se nastavi sa 4R nakon odlaska Kasuma, ali je on izabrao drugi put misleći da će Penarande i Oliveire da zabijaju po 25 golova i da ga ne trebaju interesovati sudije. Sto je i pokazalo ono trčanje u zagrljaj, korona titula, kup koji je malo je reći sumnjiv, što recimo od Hasića nisi mogao vidjeti.

Izabrao pogrešnu stranu i put, i sad bi, kad je shvatio da ne može tako kako je on mislio, da drugi budu tu za njega iako on nije bio tu kad je Velež trpio žestoke udarce. 4R je imala jasan plan i strategiju za jačanje bh. fudbala, a ova vaša borba je realno samo za vaš interes.

Tako da, sjećanje te (ne)svjesno dobro ne služi.
    Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 30 mar 2024, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
    samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
    Ili s nekim dijelis bodove
    Nemoj brinuti, bodrit cemo te
    Samo jako, nema predaje!

AlemC85
    Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 mar 2024, 17:56

mosarajvosa83 je napisao/la:
    30 mar 2024, 17:51
    AlemC85 je napisao/la:
    30 mar 2024, 17:48

Upravo tako samo sto smo mi stali iza Mirvica dok su drugi okrenuli ledja Hasicu na zalost.
    Koliko se sjecam, Sarajevo je prvo stalo uz Hasica i nisu prvi izasli, nego je to Tuzla uradila jer je Husicu Vico nesto obecao a ovaj hinjski izasao.

Prema tome, moramo biti posteni, i reci istinu.

NoDi80
    Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 30 mar 2024, 17:56

Sljedece sezone ocekujem Prskala skoro je dao gol protiv Sibenika
    Steta pa cemo u drugu ligu
    Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 30 mar 2024, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
    Yugoslav First League: ⭐️
    BiH Republic League: ⭐️
    League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
    European competitions
    UEFA Cup/UEFA Europa League
    Semi-finalists (1)
    Quarter-finalists (2)
    Mitropa Cup
    Semi-finalists (2)

scholsey
    Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 30 mar 2024, 17:56

Inače, one kurave iz saveza obično suđenje pravdaju ljudskim greškama.. jbg, realno i jest da se ne može sve vidjeti.

Ne znam samo kako ovo kolo sudije haman vide sve. Doduše nisam pratio sve tekme, al ako se ne varam samo je onaj Veležov gol možda ofsajd. Ostalo, nekim čudom, sve dobre procjene.. čak par odličnih.
    The saddest thing in life is wasted talent.

Pantelija
    Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 mar 2024, 17:57

killafrommanilla je napisao/la:
    30 mar 2024, 17:56

Ismir je dobio poziv da se nastavi sa 4R nakon odlaska Kasuma, ali je on izabrao drugi put misleći da će Penarande i Oliveire da zabijaju po 25 golova i da ga ne trebaju interesovati sudije. Sto je i pokazalo ono trčanje u zagrljaj, korona titula, kup, što recimo od Hasića nisi mogao vidjeti.

Izabrao pogrešnu stranu, i sad bi, kad je shvatio da ne može tako kako je on mislio, da drugi budu tu za njega iako on nije bio tu kad je Velež trpio žestoke udarce.

Tako da, sjećanje te (ne)svjesno dobro ne služi.
    laž, imas izjavu predsjednika veleza
    Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
    Mjesto talijane, engleze gledao
    ako je to grijeh, sto dusa pozeli
    onda se i meni dzehenem veseli

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, tutankamon1905 i 29 gostiju.