FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koje bio jaci marisa a bajic ili urdinov na treningu
kraljlavova je napisao/la:Koje bio jaci marisa a bajic ili urdinov na treningu
Siđe realni ?kraljlavova je napisao/la:Sve ispod 5 komada da primi je uspijeh za zelju pa ovdje neki zive u iluzijama malo realnosti molim
ZELJEZNICAR 1921!
Valjaš gluposti.kraljlavova je napisao/la:Koje bio jaci marisa a bajic ili urdinov na treningu
DRUG NEBI TI PUNCA
- bistrikboy
- Kontakt:
Svabo i Hase
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0496_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0496_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
@bistrikboy gdje izvuce ovu iz naftalina,dvije legende Zelje i Sarajeva.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- invincible1921
- Kontakt:
raja jedno pitanje ako bi neko sa odredjenom sigurnoscu mogo da mi odgovori.Posto vidim da karte se prodaju ko lude nije valjda da je nestalo jer sam planiro sutra kupit 

=\_1921_/=
ma nije sigurno nestalo,kažu da je za Jug još 7-8 stoja ostalo,pa sutra se može sigurno uzetiinvincible1921 je napisao/la:raja jedno pitanje ako bi neko sa odredjenom sigurnoscu mogo da mi odgovori.Posto vidim da karte se prodaju ko lude nije valjda da je nestalo jer sam planiro sutra kupit

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Najvece legende fudbalskog sarajeva GOSPODAbistrikboy je napisao/la:Svabo i Hase
- invincible1921
- Kontakt:
ma i ja to kontam:D govore da raja ode sto prijeMoggiano je napisao/la:ma nije sigurno nestalo,kažu da je za Jug još 7-8 stoja ostalo,pa sutra se može sigurno uzetiinvincible1921 je napisao/la:raja jedno pitanje ako bi neko sa odredjenom sigurnoscu mogo da mi odgovori.Posto vidim da karte se prodaju ko lude nije valjda da je nestalo jer sam planiro sutra kupit

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
da li se moze podici karta u utorak za one koji imaju godisnju kartu?
- Trequartista
- Kontakt:
Kada mi sa godišnjom i članskom kartom možemo podići ulaznice za meč protiv Plezna?
Ja koliko sam skontao sutra između 12 i 14. Može li mi to neko potvrditi.
Ja koliko sam skontao sutra između 12 i 14. Može li mi to neko potvrditi.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
U utorak do 4.amer_zeljoo je napisao/la:da li se moze podici karta u utorak za one koji imaju godisnju kartu?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
znaci prodaja karti i sutra traje jel na grbavici? za mec sa plzenom
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
jel 100% xd da ne ostanem bez karte hahahaexbabilon je napisao/la:U utorak do 4.amer_zeljoo je napisao/la:da li se moze podici karta u utorak za one koji imaju godisnju kartu?

- BlueIsTheColor
- Kontakt:
preslo, nego sta... ja 632, a bio sam oko 13 - 13:30... isto tako bio sam blago receno iznenadjen time kako karte idu... raja prica prekjucer idu karte ko halva, ja kontam, pretjeruju, ono euforija, malo se preuvelicava, ali danas sam se uvjerio da bar na Grbavici idu bas ko halva... ja sam dole bio otprilike oko 20 minuta i imam osjecaj da je planulo 70-100 karata za to vrijeme... ali ono sto je jos bitno je da u prostorijama nikad nije bilo manje od 5 ljudi plus oni u hodniku i ispred... bice Kosevo ko Westfallen u utorak...likusa je napisao/la:jel se danas ko uclaniojel preslo 600

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Manje od 48 sati do tekme
...
Moramo da pobijedimo,kako?protiv ekipe koja je puno jaca i nadmocnija od nas u svakom smislu,u Plzenu smo imali puno srece potrebna nam je i na Kosevu ako hocemo dobiti.Ono sto znamo je da mi moramo zabiti barem jedan,ako hocemo proci...to ne znaci da cemo nesto mijenjati u odnosu na prvu utakmicu jer smo vidjeli da tri mozemo zabiti i sa defanzivnom igrom.
Viktorija sigurno nece biti nadmocna u posjedu kao u prvom mecu iz nekoliko razloga:igracki smo jaci za dva prvotimca,teren Koseva nije idealan kao onaj u Plzenu ( a takvi tereni - Kosevo bolje odgovaraju ekipama koji se veci dio vremena brane i imaju manji posjed) na koji je Viktorija navikla da igra, zatim ambijent na tribinama nece im biti svejedno sigurno izaci pred 24000 Manijaka-dzaba im sto su igrali i na Nou Campu,Manijaci su Manijaci i zadnji razlog,oni nisu vise sigurni 100% u prolaz pocinju sumnjati-bar malo,a kako sef rece covjek kad sumnja drugacije razmislja,znaci korigovace svoju postavku igre bar malo u odnosu na prvi mec.
Sve ovo ukazuje da bi mi mogli svoj posjed lopte povecati za nekih 5-10 u odnosu na prvi mec,a iz toga dolaze i prilike,tesko da cemo im uspjeti napraviti neki pritisak ali moramo vrebati priliku konstantno kao u Plzenu jer veoma su ranjivi u odbrani moze se to probiti,gol moze pasti i u devedesetoj.

Moramo da pobijedimo,kako?protiv ekipe koja je puno jaca i nadmocnija od nas u svakom smislu,u Plzenu smo imali puno srece potrebna nam je i na Kosevu ako hocemo dobiti.Ono sto znamo je da mi moramo zabiti barem jedan,ako hocemo proci...to ne znaci da cemo nesto mijenjati u odnosu na prvu utakmicu jer smo vidjeli da tri mozemo zabiti i sa defanzivnom igrom.
Viktorija sigurno nece biti nadmocna u posjedu kao u prvom mecu iz nekoliko razloga:igracki smo jaci za dva prvotimca,teren Koseva nije idealan kao onaj u Plzenu ( a takvi tereni - Kosevo bolje odgovaraju ekipama koji se veci dio vremena brane i imaju manji posjed) na koji je Viktorija navikla da igra, zatim ambijent na tribinama nece im biti svejedno sigurno izaci pred 24000 Manijaka-dzaba im sto su igrali i na Nou Campu,Manijaci su Manijaci i zadnji razlog,oni nisu vise sigurni 100% u prolaz pocinju sumnjati-bar malo,a kako sef rece covjek kad sumnja drugacije razmislja,znaci korigovace svoju postavku igre bar malo u odnosu na prvi mec.
Sve ovo ukazuje da bi mi mogli svoj posjed lopte povecati za nekih 5-10 u odnosu na prvi mec,a iz toga dolaze i prilike,tesko da cemo im uspjeti napraviti neki pritisak ali moramo vrebati priliku konstantno kao u Plzenu jer veoma su ranjivi u odbrani moze se to probiti,gol moze pasti i u devedesetoj.
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
neko kaze prodale se sve karte za jug,neko kaze 150 ostalo,neko 700 kome vjerovati vise?najvise bi volio ovu zadnju opciju.valjda ce se i sutra koja karta za jug moci kupiti 

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Nama treba sto vise prekida ( slobodni udarci,korneri ) To prije svih najvise treba da iznudi Adilovic..I treba nam hodzic umjesto Vernesa da kontre budu opasne..jos kad se doda bucan,svraka,jamak svaki napad je potencijalna opasnost..samo hrabro,sa respektom ali bez straha
Koja borba oko karti, nedostajat ce mi ova pitanja kad pocne liga 

NO PYRO NO PARTY
700 karti ima i vjerujem da ces i ti ugrabiti svoju...mulumbu1921 je napisao/la:neko kaze prodale se sve karte za jug,neko kaze 150 ostalo,neko 700 kome vjerovati vise?najvise bi volio ovu zadnju opciju.valjda ce se i sutra koja karta za jug moci kupiti