FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
u koliko sati ce se moci uci na stadion
samozeljo1921 je napisao/la:Kume nisi dao stoju za kartu, momak je fino rekao, jer nemamo svaki dan priliku da igramo u evropi jos kad znamo sta nam pobjeda donosi, ti sjedi ocigledno je da si neki isfrustrirani likzeljooooo je napisao/la:Ovaj predstavnik navijača će meni naređivati šta ću ja raditi na stadionu bog te ja platio kartu ja sjedim gdje hoću radim šta hoću, kad mi se navija navijam, kad mi se sjedi i sjedim, evo prilike za evidentirati ovog pa kad se desi kakvo sranje odmah njega zvati i prikačit mu štete koje klub pretrpi.
zar ti je toliki problem samo ovih 95 min (racunajuci sudijsko vrijeme) da navijas,da das sebe maximalno,neces trcas,neces civare gurat,kante nosit,stajat ces na jednom mjestu,nekad ruke dici,nekad malo skakat,zar ti je to previse? nista on od tebe nije previse trazio samo trazi da damo svi maximalno od sebe sutra,da pustimo glas i budemo uz nas klub,jer momci koji ce istrcat ce gunit da vide osmijeh na nasem licu,ginu da ti budes ponosan,da ovaj grad bude ponosan,da drzava bude ponosna!!pokusavaju da daju svoj glas,da druge drzave na bilo koji nacin znaju da smo zivi,da nisu svi segmenti potonuli u sivilo u ovoj drzavi!!da skratim malo IMAS 1921 razlog da sutra navijas jace,bolje nego ikad,jer Zeljo nas treba sutra!!
ma pustite Želju starog kenjca ne diže mu se više pa je isfrustriran.
DRUG NEBI TI PUNCA
- corleone87
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:ma pustite Želju starog kenjca ne diže mu se više pa je isfrustriran.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- SarajlijaTM
Stvarno mi nije jasno što se s njim prepirete?
Lik tu da provocira i
od vas pravi dalabu,a svi nasjednete...
Lik tu da provocira i
od vas pravi dalabu,a svi nasjednete...
- Crni gavran
- Kontakt:
Pa pomozite covjekubagrcavi je napisao/la:ma pustite Želju starog kenjca ne diže mu se više pa je isfrustriran.

Sretno vam sutra, nadam se da cete proci. A ako prodjete i narednog protivnika , sta onda? Da li ulazite u grupnu fazu lige prvaka? To bi bila velika stvar za vas a Boga mi i za sve nas

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Tad imamo minimum grupnu fazu EL-a, a igramo Playoff za grupe LP-aCrni gavran je napisao/la:Pa pomozite covjekubagrcavi je napisao/la:ma pustite Želju starog kenjca ne diže mu se više pa je isfrustriran.![]()
Sretno vam sutra, nadam se da cete proci. A ako prodjete i narednog protivnika , sta onda? Da li ulazite u grupnu fazu lige prvaka? To bi bila velika stvar za vas a Boga mi i za sve nas

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sutra 2:1 za Zelju. Manijaci ne sekirajte se. Urdinov u 89oj min sa 16est po zemlji za pobjedu i veliko slavlje
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
pa CUM bi bio popunjen do posljednjeg mjesta sa takvim krajem ...moRAja je napisao/la:Sutra 2:1 za Zelju. Manijaci ne sekirajte se. Urdinov u 89oj min sa 16est po zemlji za pobjedu i veliko slavlje
Trebali bi nasi da razmisle i o sjeveru ako je to ikako moguce.
Rade reflektori na Kosevu vjerovatno cesi treniraju... pa sad...

slažem seterabajt je napisao/la:Trebali bi nasi da razmisle i o sjeveru ako je to ikako moguce.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Sve do kraja Željo nema predaje!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
moRAja je napisao/la:Sutra 2:1 za Zelju. Manijaci ne sekirajte se. Urdinov u 89oj min sa 16est po zemlji za pobjedu i veliko slavlje
Cuj 2:1??? Ne mzoe to!! 3 komada im dajemo pa ti placi

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- corleone87
- Kontakt:
Zbog utakmice sa Viktoriom Plzen, prodaja članksih i godišnjih karata je sutra od 10:00 do 16:00 sati. Ulaznice za utakmicu su također u prodaji na uobičajnim mjestima, ispred stadiona, ispred Skenderije i u Ferhadiji.
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-prodaja-o ... sati/6090/
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-prodaja-o ... sati/6090/
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Posto smo mi poznati po srkomnosti neka bude 1:0.
Jel posteno ?
Jel posteno ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- 7aprildomemoj
Imal neko podatak koliko je do sada prodatih ulaznica. Moja prognoza je sutra 18 hiljada a ako dobacimo do 20 biće ludilo
Ipak je sezona godišnjih odmora i masa raje na makarskoj rivijeri 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
iz tvojih usta u Božije uši.Elegant je napisao/la:Posto smo mi poznati po srkomnosti neka bude 1:0.
Jel posteno ?

Odlazi Safete.
bio je zeljo mnogo puta pred velikim iskusenjima I mnogo puta pobjedio kad niko nije vjerovao da hoce.
Otimali su nam,rusili nam stadion,htijeli nas ugasiti I pobijedili smo vece dusmane od ovih ceha.
Dobijali smo teze protivnike.
Jel zeljo dobi zvezdu 90 kad su najbolji na svijetu bili.jel dobismo sarajevo 98 kad nam niko nije dao gram sanse,dobismo li mnoge utakmice kojim smo pokazali srce I snagu.zeljo ima dusu,ima jacih klubova ali boljeg od zelje nema.nastali iz ljubavi ,opstali iz inata,osvajali dusom I ljepom igrom.
Sutra pokazat ljubav prema klubu,srce na teren I u glavi snaga vjera I inat bosanski.
Sretno zeljo
Otimali su nam,rusili nam stadion,htijeli nas ugasiti I pobijedili smo vece dusmane od ovih ceha.
Dobijali smo teze protivnike.
Jel zeljo dobi zvezdu 90 kad su najbolji na svijetu bili.jel dobismo sarajevo 98 kad nam niko nije dao gram sanse,dobismo li mnoge utakmice kojim smo pokazali srce I snagu.zeljo ima dusu,ima jacih klubova ali boljeg od zelje nema.nastali iz ljubavi ,opstali iz inata,osvajali dusom I ljepom igrom.
Sutra pokazat ljubav prema klubu,srce na teren I u glavi snaga vjera I inat bosanski.
Sretno zeljo
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ne dibu lijaba nego limo gabo za go razlike. Sretno plavizeljocity je napisao/la:moRAja je napisao/la:Sutra 2:1 za Zelju. Manijaci ne sekirajte se. Urdinov u 89oj min sa 16est po zemlji za pobjedu i veliko slavlje
Cuj 2:1??? Ne mzoe to!! 3 komada im dajemo pa ti placi
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo