FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la dr.adnan » 11 nov 2010, 18:48

thulkazal je napisao/la:krasno, Bastian povredjen ... valjda ne bude nista ozbiljno a da bude jos gore Bommel ga povrijedio
A taman ga Loew stavio na spisak za prijateljsku utakmicu, jer je prethodne kvalifikacione preskočio zbog povrede....
Inače, Loew je poštedio sljedeće igrače Bayerna: Holgera Badstubera, Thomasa Muellera i Philipa Lahma, dok će ispred Bayerna boje Njemačke braniti Toni Kroos i Mario Gomez ;)
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 nov 2010, 19:03

Nije ništa ozbiljno. Bez brige, Basti će biti spreman protiv Nurnberga.
Poznato je da je Riberyjev povratak planiran u meču protiv Gladbacha, međutim, imao je smrtni slučaj u porodici (tetka umrla) tako da je boravio 3 dana u Francuskoj.
Više me brine to što je današnji trening napustio hramljući. Nije valjda ništa strašno (u pitanju je zglob).

Drugi king radi marljivo (separate) na svome povratku.

slika
Vom Jäger zum Gejagten

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 11 nov 2010, 19:25

da neki mi opet ne bi prigovorili, kako me nema.
evo samo da se "tuspasim" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ako i ne pišem, bar čitam šta naša raja piše o gigantu :D
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 nov 2010, 21:42

OTNYS_YNWA je napisao/la:Koji je kloc taj Bommel.
a Bommel je krenuo da udara po svim svojim konkurentima na poziciji xD

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 11 nov 2010, 22:27

thulkazal je napisao/la:
Ajde sto udara po protivnickim igracima , nego on sada poceo da lomi noge i Bavarcima :lol: :lol: , nista dok Ibro ne preuzme stvar u svoje ruke ili noge :mrgreen: :mrgreen:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 nov 2010, 22:29

thulkazal je napisao/la:
Pa šta :lol:
Borba za mjesto u ekipi ja bi ga stavio da igra jer pokazuje veliki žar za tu poriciju :mrgreen: :lol: :P
Šta je reko Ulinjo hoćel dat koji eurića pa da se i vi vratite gdje trebate? :lol:
Kako igrate ne bi me čudilo ni 6.,7.mjesto na kraju? :mrgreen: :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 nov 2010, 22:35

Dajete vi nama geja Gomeza za 10 miliona :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 nov 2010, 22:54

Carlo je napisao/la:Dajete vi nama geja Gomeza za 10 miliona :D
Ma nema šaMse, on je naš šećer. :D
LBJ MVP je napisao/la: Kako igrate ne bi me čudilo ni 6.,7.mjesto na kraju? :mrgreen: :roll:
1/8 finala, može li se to kako proći? Godine prolaze a bol sve veća. :D
Vom Jäger zum Gejagten

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 12 nov 2010, 01:27

Imali kakvih informacija kada ce biti spremni Ribery i Roben, spekulacije o novim igracima u januarskom roku? Imali kakvih novosti?Nadam se da ce utakmnica s Nurnbergom biti prekretnica i da cemo poslje toga puno bolje igrati, dosta je bilo kikseva i ukoliko sada ne pocnemo igrati tesko da cemo uspijeti ponoviti onu proslogodisnju sezonu, jbg nismo imali srece do sad sve neke povrede ali dobro to me ne iznenadzuje od Riberya a pogotovo od Robena ali nisu nazalost samo njih dvojica u pitanju, nadam se da ide nabolje, i da ce u Januaru dovesti kakvo ''kvalitetno'' pojacanje, dobro je da je i onaj tvrdoglavi holandzanin skonto staviti Tymu da igra malo davno sam govorio da je Tymo dobar igrac a evo sada svojim nastupima to i potvrdzuje i to ne igra na svojoj prirodnoj poziciji, nekad stvarno ne shvatam holandzanina i njegova pojacanja i njegovu taktiku :roll: Pozz do sljedeceg puta moji bavarci.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 nov 2010, 15:08

Njemački mediji opet su počeli sa pričom kako će Bayern na zimu po Edina Dzeku.Sobzirom da smo ostali bez Klosea i Olića i da nam je Gomez jedina špica otvara se mogućnost da bismo na zimu mogli nekog dovesti u napadu.Zanimljivo je da bi Dzeko imao pravo nastupa u Lp-u na šta aludiraju njemački mediji, u takmičenju u kojem Bayern ima ambicije otići do kraja.No postavlja se pitanje da li bi Wolfsburg bio toliko glupa da ga proda na pola sezone u kojoj ima je cilj izlazak u Evropu od koje su poprilično udaljeni.

Odgovor na ovu špekulaciju:

Džeko: Uopće ne razmišljam o odlasku

Opet je "buknulo" po pitanju Edina Džeke, 24-godišnjeg bosansko-hercegovačkog nogometaša, koji je i ove sezone prvi strijelac Wolfsburga (sedam pogodaka)...

Klub je ranije odbijao izdašne ponude Milana, Manchester Cityja i Juventusa, a sada je na pomolu i početak Bayernove agresije, jer bavarski klub želi ojačati ozljedama nagriženi napad.

No, čak se i sam Edin Džeko u međuvremenu zasitio mogućeg odlaska, te danas i ne vapi za njim. Barem se tako može zaključiti iz Bosančeva razgovora za Eurosport.

- Trenutačno uopće nisam fokusiran na odlazak. Zanimaju me utakmice i dobri rezultati moga kluba, pa tako i naravno, vlastiti pogoci - rekao je Džeko i dodao:

- Klub je odavno pokazao kakav ima stav o meni. Žele da ostanem, temelje uspjehe na mom ostanku i osjećam se ovdje poželjnim. Meni također ništa ne nedostaje i znam da ću do kraja sezone ostati tu gdje jesam - završio je Džeko.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 12 nov 2010, 15:15

Ma ako ce i dovoditi Dzeku treba onda i odbranu da dovedu , a koliko se vec puta ponavlja ova sapunica oko Dzeke sami bog zna gdje ce i hoce li uopste ici iz grada vukova :mrgreen:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 nov 2010, 16:12

u njemackim medijima se danas opet moze cuti da je aktuelan dolazak džeke u bayern....a njemacki mediji se pozivaju na engleske tacnije na "Daily mail", koji prati situaciju oko džeke i zbog toga sto je Man city zainteresovan za našeg reprezentativca...spominje se kako bi bayern bio spreman vec u zimskom prelaznom roku izdvojiti 40 miliona eura, tim više sto se olić povrijedio...da li ima istine u špekulacijama vidjet cemo...s obzirom na probleme s povredama i u napadu bi dobro doslo pojacanje, samo ne bi nikako volio da bace 40 miliona na napadaca a da ne ulože u odbranu gdje je prijeko potrebno pojacanje, tacnije mozda i pojacanja, mozda cak i 2 igraca, al bar jedan je prijeko potreban

veceras se nadam da bi Bvb mogao prosut bodove protiv neugodnog hsv-a a onda da u bayern derbyju pobijedimo i malo smanjimo zaostatak
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 nov 2010, 19:43

Ne da mi se više komentarisati o Džeki i njegovim eventualnim prelaskom u Bayern (šta ću kad znam da je on naš :mrgreen: ).
Neki poturaju čavče, neki glume finoću i stvaraju idiličnu atmosferu, dok je mnogima jasno da je ovo Džeki zadnja sezona u Wolfsburgu. Samo je pitanje hoće li napustiti vučju jazbinu u januaru ili, pak, na ljeto.
Edinov intervju dat renomiranom njemačkom dnevnom listu. http://www.faz.net/s/RubBC20E7BC6C204B2 ... ntent.html
Gaal na jednoj strani tvrdi da mu ne treba više napadača, da je idealan broj 3, on ih ima malo više. Nije valjda zaboravio da je Olić out do kraja sezone, da je Miro i dalje rovit i povrijeđen, kome se zasigurno ugovor neće produžiti a koji ističe na ljeto. Evo i mali Muller je fasovao, ko bi reko da će on jednog dana grijati klupu. :mrgreen:
Bez obzira što je spreman, neće ga biti i u narednom susretu. Problem mentalne prirode, kažu insajderi. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 12 nov 2010, 20:52

Subotnji bavarski derbi je 53. po redu i ne treba spominjati koja je ekipa uspješnija :twisted: Samo ću spomenuti da FCN nije pobijedio još 1992. godine :twisted:
Također, zanimljiva je činjenica da su mnogi igrači Bayerna bili članovi FCN-a (što pod posudbom, što pod punim ugovorom). Jedan od najpoznatijih je današnji predsjenik, naš dragi Uli 8-) zatim treba spomenuti Kuffoura (sezona 95/96), a u skorije vrijeme, to su iz prošle sezone Ottl i Breno, i trenutno Mehmet Ekici. Njega planiraju iduće sezone vratiti u matični mu klub 8-)
Inače, to je jedan od načina, kad je ekipa popunjena na određenim mjestima, kako Bayern svoje igrače potkiva, šalje ih u druge klubove na posudbu. Primjeri za to su: Bayer Leverkusen (Toni Kroos), Borussia Dortmund (Mats Hummels), VfB Stuttgart (Philipp Lahm, Georg Niedermeier) i Hamburg (Markus Babbel).

Klare

Post Postao/la Klare » 13 nov 2010, 00:14

geronimo je napisao/la: 1/8 finala, može li se to kako proći? Godine prolaze a bol sve veća. :D
Skrati nam svima muke i idi odmah u pjevače, možda tu budeš i imao uspjeha, dok među fudbalskim analitičarima za tebe mjesta nema. :twisted: Šećko je'l tako? :lol:
Doktore moram te pohvaliti za onaj post na prethodnoj strani 8-) , nešto najkvalitetnije otkada sam ja član ovog foruma, mada čitao sam i prije dosta, a nikada mi ni aktivniji u ove 2 godine nisi bio.
Da li je u Bundesligi ikada iko uspio nadoknaditi zaostatak od -15 bodova, i postati prvakom. :?

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 13 nov 2010, 11:37

Klare je napisao/la:Doktore moram te pohvaliti za onaj post na prethodnoj strani 8-) , nešto najkvalitetnije otkada sam ja član ovog foruma, mada čitao sam i prije dosta, a nikada mi ni aktivniji u ove 2 godine nisi bio.
Da li je u Bundesligi ikada iko uspio nadoknaditi zaostatak od -15 bodova, i postati prvakom. :?
Hvala na komplimentima, Klare 8-) U zadnje vrijeme imam više slobodnog vremena pa se može fino nešto i napisati ;)
A što se tiče tvog pitanja, niko dosad nije stigao -15, ali ne vidim razloga da mi ne budemo prvi koji će to uraditi (doduše, ovdje treba uračunati i utakmicu manje, što trenutno imamo ;) ). Do prije 2 sezone smo držali rekord (stigli -10 u sezoni 93/94 - tada je bio sistem 2 boda za pobjedu), da bi Magath sa Wolsburgom 08/09 stigao -11 bodova. Iako mi je drago da se Borussija Dortmund vratila u vrh Bundeslige, i njima će jednom morati doći kraj serije. Schalke je tako prošle sezone diktirao tempo... Ako ih povrede zaobiđu, mislim da će BVB uzeti titulu, ali sve ima svoj kraj - samo hrenovka ima 2 kraja :D :D :D

Samo ću još napomenuti da će bivši igrač Bayerna, Roque Santa Cruz, možda postati januarsko pojačanje za Wolsburg. City će sigurno napustiti u zimu, a Njemačka mu je nekako najrealnija :?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 nov 2010, 12:11

Klare je napisao/la: Da li je u Bundesligi ikada iko uspio nadoknaditi zaostatak od -15 bodova, i postati prvakom. :?
Nazalost, nikada niko. :x

Ekici, igrac Bayerna na posudbi u Nurnbergu najavljuje ofanzivu i bodove sa Allianz Arene. :?

Schweini ce prije Bozica odluciti gdje ce nastaviti svoju karijeru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 13 nov 2010, 12:20

Omerbavarac je napisao/la:
Klare je napisao/la: Da li je u Bundesligi ikada iko uspio nadoknaditi zaostatak od -15 bodova, i postati prvakom. :?
Nazalost, nikada niko. :x

Ekici, igrac Bayerna na posudbi u Nurnbergu najavljuje ofanzivu i bodove sa Allianz Arene. :?

Schweini ce prije Bozica odluciti gdje ce nastaviti svoju karijeru.
Kako bi bilo dobro da se otvore mada cisto sumnjam , ali ako to slucajno urade ne pise im se dobro zgazit cemo ih :D

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 13 nov 2010, 13:06

Sad tek počinju da izlaze neke stvari na svjetlost koje su se desile u Gladbachu u svlačionici,Van Gaal se pred cijelom ekipom istreso na Braafheida jer je ovaj prekinuo zagrijavanje i sjeo na klupu,iako je bila moguća još jedna izmjena,ni ovaj nije ostao ravnudušan pa je skočio i na izvornom holandskom sasuo na Van Gaala par uvreda.Es is immer etwas los beim Fc Holywood. :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 13 nov 2010, 13:13

od koga ceta sad izgubit :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.