Govedarica više liči na rukometaša i to pivota nego na fudbalera ima jedno 20 kila viška
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
N.K. + plus jedan mladi i talentovani ljevak 

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
- Kontakt:
Jel barem taj napadac dobar, klasa sto se kaze? 
-
- Kontakt:
Pa ako je komazec za nasu liguu je tata
-
- Kontakt:
Komazec nije iz BiH tako da ne mogu njega potpisati, dobili su onu zabranu da domove strance.
-
- Kontakt:
Kakvi likovi nesposobni smjesno....
Porazna cinjenica da i dalje se s tim ima problema oa kad smo jos gori bili onaj francuz mogo igrat za nas sad ne mozemo stranca imat
Porazna cinjenica da i dalje se s tim ima problema oa kad smo jos gori bili onaj francuz mogo igrat za nas sad ne mozemo stranca imat
-
- Kontakt:
Možda i jest Komazec, ako su to nekako riješili ili nešto dogovorili sa poreznom.dzekooooTz je napisao/la: ↑28 jun 2022, 08:28Kakvi likovi nesposobni smjesno....
To za strance nije istina. glupost sa bezveze portala.
Filip Eric je "stranac", zar nije?
Filip Eric je "stranac", zar nije?
-
- Kontakt:
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑28 jun 2022, 08:20Komazec nije iz BiH tako da ne mogu njega potpisati, dobili su onu zabranu da domove strance.
Ja mislim da Komazec ima naše papire.
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Jest, Komazec
Ko je taj mladi lijevak, jel napadac ili?

Ko je taj mladi lijevak, jel napadac ili?
-
- Kontakt:
18. junisimonknows je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:15Trebao bi uskoro da dođe i jedan baš iskusan špic, klasa ako se dobro spremi.

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma to je to, tako providno, ko im poznaje politicke mentore zacas predvidi koji im je naredni korakNKMramor je napisao/la: ↑27 jun 2022, 17:39I tako i bi, nakon što u prvih 6 kola bude 2-3 boda ili možda čak ne bude nikako, ide jedna tipa "Igrali smo sve u gostima".ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:34
Samo da vam kazem kako ce dalje sve ovo nastavit, stadion Tusanj ce iz ovog ili onog razloga "slucajno" zapet u renoviranju i trajat ce najduze od svih jer im je u interesu da se ekipa sto kasnije vrati u Tuzlu i da ih u Gracanici i Ugljeviku ne gleda niko cime ce sakriti blamaze. Jedino ako se Azmir ne umjesa, u zavisnosti koliko se njemu bude zurilo "kuci".
nema govora, od mene cestitke kako ljudi sve skolski odradjuju
ko sto nas jedan drug kaze ako N1 pise o Slobodi mozes mislit kako je

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bez veze je ova prica o strancima.Samo UEFA moze zabraniti trasfere igraca a ona to nije ucinila.Domace vlasti mogu da neizdaju boravisnu i radnu dozvolu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa to je to, i oni znaju da ne mogu dobiti dozvolu, mrsko im ili platit ili ne zele da vuku licne veze jer sve se to moze odraditi. Ko sto i hoce za jednog do dva stranca. vjerovatno ce rec menadzeru ako hoces da potpisemo u Slobodu, zavrsi to, a oni ce dobacit 500 na platu. Zna se kod nas sve kako ide i kako moze ako hoces
ali ne mozes rec ej mi smo nesposobni, ne izmirujemo redovne nego "nametnute nam restrikcije", pa ko ti ih je nametnuo? nije niko nego ti sam sebi.
isto ne platis struju godinu dana, ljudi ti iskljuce i ti kazes nametnula mi elektroprivreda restrikcije

ofirna politicka skola propagande
ja boga mi trudim se da vas razumijem i ispratim koliko mogu ali meni se ovi ljudi gade
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 28 jun 2022, 09:51, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Moderator
- Kontakt:
Kovčić odlično pojačanje.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 17:06Znači trebaju dva vezna fudbalera, lijevi bek (Kovčić 99% dolazi, u narednim danima), lijevo krilo i napadac! Ko je taj napadac, vidim znaš ime?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ima li iko objašnjenje što mi imamo zabranu za potpisivanje stranaca? Da li još neki klub ima također? Jer mi nismo jedini s dugovima.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Bio je i u Budućnosti.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 09:50Kovčić odlično pojačanje.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 17:06Znači trebaju dva vezna fudbalera, lijevi bek (Kovčić 99% dolazi, u narednim danima), lijevo krilo i napadac! Ko je taj napadac, vidim znaš ime?
Objektivno, tanak za Premijer lige.
-
- Kontakt:
Ništa od Kovčića, džaba se liku štuca koliko ga spominjete 
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Sta im ja pisem danima, onaj ko ga nije gledao ne zna koliki je to propuh.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 09:50Kovčić odlično pojačanje.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jun 2022, 17:06Znači trebaju dva vezna fudbalera, lijevi bek (Kovčić 99% dolazi, u narednim danima), lijevo krilo i napadac! Ko je taj napadac, vidim znaš ime?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.