još malo pa nestaloharunsmajic je napisao/la:Kako ide rasprodaja?![]()
![]()
Yanga-Mbiwa has asked Montpellier for permission to leave, so that he can join Milan, according to Gazzetta dello Sport.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
još malo pa nestaloharunsmajic je napisao/la:Kako ide rasprodaja?![]()
![]()
Sve po marku xDIlPrincipe je napisao/la:još malo pa nestaloharunsmajic je napisao/la:Kako ide rasprodaja?![]()
![]()
![]()
![]()
Yanga-Mbiwa has asked Montpellier for permission to leave, so that he can join Milan, according to Gazzetta dello Sport.
Sky Italia reports that Galliani will continue the talks with Montpellier for Yanga-Mbiwa after he returns from USA.
FULL TIME: Brazil 3-2 Honduras. Gabriel played the entire match. Pato played 4 minutes. #ForzaGabriel #ForzaPato #London2012
meho-medo je napisao/la:Sky Italia reports that Galliani will continue the talks with Montpellier for Yanga-Mbiwa after he returns from USA.
FULL TIME: Brazil 3-2 Honduras. Gabriel played the entire match. Pato played 4 minutes. #ForzaGabriel #ForzaPato #London2012
i mi ocekujemo od igraca koji se ne moze nametnuti da igra za BrazilU23 da nam bude kljucni igrac u narednoj sezoni
Ma kakvih par dolara? Guzis za koka kolu po cijelu noc. Guzis li ti sta?baresi#6 je napisao/la:očito je da ti vijetnamac mene spominješ nešto previše. sumnjiv si mi? ja sam čuo od jednog starog amera koji je bio u vijetnamskom ratu da je tada guzio ko nikad u životu, sve za par dolara. "Me love you long time". ... Sucky! Five Dolla!![]()
ajde napisao bi ti sad neki ozbiljan text kako si trolčina, prvo pišeš nisi simpatizer milana pa podjebaješ pa onda odjednom jesi itd. ali pošto si mi važan ko i crno ispod nokta lakše mi te staviti u filter i skratit i tebi i sebi muke.
nego da ne bude offtopic totalno. gabriel danas odigra cijelu tekmu za brazil. iskren da budem nisam mu davao šanse da će biti nešto od njega ali čim u repki računaju na njega nije loš. i pato je odigrao koji minut.
gleda li neko tekmu, kako stoje na terenu?

koji **** kralj!!!!senad_flamin je napisao/la:[youtube][/youtube]
Majstor

Trenutno korisnika/ca: Beduin, edoox, memaga, Romagnoli13, ronaldo99, rossonero85, Wilshere10 i 55 gostiju.