KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
A i onaj caruthers kao majmun ide da brini tricu ne mogu bazena pogoditi citavu utakmicu
- VensanKasel
- Kontakt:
Osvojen kup , TOP 8 ABA lige , ima i domaće prvenstvo da se igra .FRANK RIBERY je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:37Za ambicije kluba nadam se da ce od veceras Muhamed biti bivši.
Jedan poraz je bitniji od svega toga ? U kojem univerzumu ? Koja logika ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Pasalicev poraz. Eto nek ti West igra, pa da vidimo dokle cemo dogurat
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bolji Lazic nego ijedno pojacanje, bukvalno.Kao i Gegic, a Vrabac je bolji od makar pola rostera, da ne pretjeram.Za njoh nema novca.Puno traze jbg.
@Vensan Nemam ja nista protiv njega licno.On je taj koji vodi ekipu na jaranskoj osnovi, a ne profesionalnoj.I to ce ga i kostati.I kao sto rekoh, to pisem od pocetka sezone.Ovo veceras je kulminacija.Tako se ne moze voditi ozbiljna ekipa.
Ma kakve to veze ima, kad je bolje imati prazno mjesto nego Halila.
Sramotan poraz, uz uzasno vodjenje utakmice. Ovakva Igokea se morala dobiti dvocifrenom razlikom. Na svakoj poziciji su bar duplo jaci od njih.
Pasalic ne zna ko mu sta moze i ko mu sta treba da igra. Na 1 je koristio: Westa, Caruthersa, Atica, Shepherda i Plummera; na 2 je koristio: Plummera, Atica, Shepherda i Joesaara; na 3 je koristio Zubca, Delalica, Atica i Joesaara; na 4 je koristio Younga, Zubca i Delalica; na 5 je koristio Halilovica, Salica i Kovacevica.
Ako ti je potrebno da izrotiras po 4 igraca na jednoj poziciji u toku utakmice u samom finisu sezone, onda ne znam sta si radio od augusta.
Pasalic ne zna ko mu sta moze i ko mu sta treba da igra. Na 1 je koristio: Westa, Caruthersa, Atica, Shepherda i Plummera; na 2 je koristio: Plummera, Atica, Shepherda i Joesaara; na 3 je koristio Zubca, Delalica, Atica i Joesaara; na 4 je koristio Younga, Zubca i Delalica; na 5 je koristio Halilovica, Salica i Kovacevica.
Ako ti je potrebno da izrotiras po 4 igraca na jednoj poziciji u toku utakmice u samom finisu sezone, onda ne znam sta si radio od augusta.
- Shategabri
Bezveze prica.VensanKasel je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:39Osvojen kup , TOP 8 ABA lige , ima i domaće prvenstvo da se igra .FRANK RIBERY je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:37Za ambicije kluba nadam se da ce od veceras Muhamed biti bivši.
Jedan poraz je bitniji od svega toga ? U kojem univerzumu ? Koja logika ?
Nije Bosna u poziciji da dovede Zoca, pa sad hajde, Muhamede.
Sezona je vec uspjesna, osvoji li i prvenstvo, odradio top sezonu.
Koševo Zapad
- VensanKasel
- Kontakt:
Jaranaska osnova ga je i dovela do osvojenog kupa i TOP 8 , ako osvoji domaće prvenstvo ti bi ga opet tjerao ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:40Bolji Lazic nego ijedno pojacanje, bukvalno.Kao i Gegic, a Vrabac je bolji od makar pola rostera, da ne pretjeram.Za njoh nema novca.Puno traze jbg.
@Vensan Nemam ja nista protiv njega licno.On je taj koji vodi ekipu na jaranskoj osnovi, a ne profesionalnoj.I to ce ga i kostati.I kao sto rekoh, to pisem od pocetka sezone.Ovo veceras je kulminacija.Tako se ne moze voditi ozbiljna ekipa.
On je tako odlučio , vjeruje Westu ovaj ga je pokopao . Vjeruje u njega , on je stalno sa njim na treninzima . Do njega je takva odluka , pukovnik ili pokojnik . Večeras ga je baš ukopao nažalost ...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Zanimljivo je da Bosne znatno bolje igra u gostima nego kod kuće. Doduše kad vidim ovaj forum kako nema podrške mozda I nije cudno da smo bolji u gostima. Vise ljudi cijene kk Bosnu I igrace Bosne van Sarajeva.
Ovo je prvih 10 minuta da sam gledao Bosne! Je li ovo sad ovako glupe odluke na kraju regularnog dijela, ili je to standard?
Ne kontam zasto ovi amerikanci/stranci, sto se ne forsiraju nasi igraci. Imam osjecaj da bi rezultati bili slicni sa nasim reprezentativcima/potencijalnim reprrezantivcima.
Ne kontam zasto ovi amerikanci/stranci, sto se ne forsiraju nasi igraci. Imam osjecaj da bi rezultati bili slicni sa nasim reprezentativcima/potencijalnim reprrezantivcima.
- Shategabri
Trebalo bi i Pasalica i Barbareza otpustiti.VensanKasel je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:43Jaranaska osnova ga je i dovela do osvojenog kupa i TOP 8 , ako osvoji domaće prvenstvo ti bi ga opet tjerao ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:40Bolji Lazic nego ijedno pojacanje, bukvalno.Kao i Gegic, a Vrabac je bolji od makar pola rostera, da ne pretjeram.Za njoh nema novca.Puno traze jbg.
On je tako odlučio , vjeruje Westu ovaj ga je pokopao . Vjeruje u njega , on je stalno sa njim na treninzima . Do njega je takva odluka , pukovnik ili pokojnik . Večeras ga je baš ukopao nažalost ...
Koševo Zapad
West napravi Korake, pa caruthers pravi faul na 3 I onda Nekako bosnji pasalic kriv
nista Top8 dok ne ostanes u Top8VensanKasel je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:43Jaranaska osnova ga je i dovela do osvojenog kupa i TOP 8 , ako osvoji domaće prvenstvo ti bi ga opet tjerao ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:40Bolji Lazic nego ijedno pojacanje, bukvalno.Kao i Gegic, a Vrabac je bolji od makar pola rostera, da ne pretjeram.Za njoh nema novca.Puno traze jbg.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa to ja stalno pišem, ljudi su poslije korone puni negativnosti i jedva čekaju da to "izbace" i što je najgore to neće da priznaju .bordobijeli je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:47Zanimljivo je da Bosne znatno bolje igra u gostima nego kod kuće. Doduše kad vidim ovaj forum kako nema podrške mozda I nije cudno da smo bolji u gostima. Vise ljudi cijene kk Bosnu I igrace Bosne van Sarajeva.
Eto mi ne znamo da je večeras Muha glavni krivac za poraz , katastrofalne odluke čitavu utakmicu .
Taj isti Muha osvojio Kup , plasirao se u TOP 8 i ima još priliku da osvoji domaće prvenstvo .
Pored svega toga , ovdje se na forumu tjera zbog jednog poraza , pa kako to objasniti , eto kako ?
Ok , iznerviramo se jer je više glup nego težak poraz , da se malo smirimo i damo podršku čitavoj ekipi i treneru u završnici za sada vrlo uspješne sezone , oni tjeraju trenera ?!?!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Svaka mu cast na TOP 8.To se nije ocekivalo u 1.sezoni, iako je roster realno bolji od svake ekipe koja igra u Ligi za opstanak.VensanKasel je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:43Jaranaska osnova ga je i dovela do osvojenog kupa i TOP 8 , ako osvoji domaće prvenstvo ti bi ga opet tjerao ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:40Bolji Lazic nego ijedno pojacanje, bukvalno.Kao i Gegic, a Vrabac je bolji od makar pola rostera, da ne pretjeram.Za njoh nema novca.Puno traze jbg.
On je tako odlučio , vjeruje Westu ovaj ga je pokopao . Vjeruje u njega , on je stalno sa njim na treninzima . Do njega je takva odluka , pukovnik ili pokojnim . Večeras ga je baš ukopao nažalost ...
Ali hajde, da ne cjepidlacim, kazem da mu cestitam na tome i da je to bilo neocekivano.
Kup i titula se apsolutno ocekuju sa ovolikim ulaganjima.To je pod moranje bilo i da se ne lazemo sve ispod toga je neuspjeh.
Nije meni problem povjerenja trenera u nekog, dobro znas sta sam pisao ranije.Problem je jaranska osnova.Sta ona znaci? Znaci da postoje igraci koji su uvijek krivi za sve i koji se vade i kritikuju i za najmanju gresku, a s druge strane imas 3-4 lika kojim se bukvalno sve tolerise.Kako god igrali, sta god radili i tako je od pocetka sezone.Bio si u svlacionici kao igrac i dobro znas kako igraci izmedju sebe pocnu pricati kad vazda imas "dezurne krivce" i trenerove miljenike.Ta ekipa na ovom nivou kad-tad pocne biti nefunkcionalna, a mi treba da udjemo u najvazniji dio sezone.Igraci nisu budale, vide oni sve to.
Muha je nelogican i ne uci iz svojih gresaka, jer ovo nije 1.utakmica koju je ove sezone West prodao na identican nacin i ja ti garantujem da ce i dalje imati istu ulogu.Nista se nece promijeniti.E to je problem i tu nije kriv West, vec limitiranost trenera.Neki dan si me ubjedjivao zajedno sa @Nowitzkim i da je Shepherd odlican igrac.Sto ne igra? Do koga je to? On se zbog povrede od mjesec i po dana lagano uvodi u ritam, a West zbog povrede od 3mjeseca igra odmah 30min. Pa gdje je tu logika?
P.S.I vjerovatno sam bio pregrub sa tim "momentalni otkaz", ali ako ovako nastavi, sam ce sebe on otpustiti.Nece ga morati niko smijeniti.Pogotovo ako ne osvoji titulu.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 11 apr 2026, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sta ima kup i titula pod moranje. Joj sta sve pisete ovdje, to je strasnoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:58Svaka mu cast na TOP 8.To se nije ocekivalo u 1.sezoni, iako je roster realno bolji od svake ekipe koja igra u Ligi za opstanak.VensanKasel je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:43Jaranaska osnova ga je i dovela do osvojenog kupa i TOP 8 , ako osvoji domaće prvenstvo ti bi ga opet tjerao ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:40
Bolji Lazic nego ijedno pojacanje, bukvalno.Kao i Gegic, a Vrabac je bolji od makar pola rostera, da ne pretjeram.Za njoh nema novca.Puno traze jbg.
On je tako odlučio , vjeruje Westu ovaj ga je pokopao . Vjeruje u njega , on je stalno sa njim na treninzima . Do njega je takva odluka , pukovnik ili pokojnim . Večeras ga je baš ukopao nažalost ...
Ali hajde, da ne cjepidlacim, kazem da mu cestitam na tome i da je to bilo neocekivano.
Kup i titula se apsolutno ocekuju sa ovolikim ulaganjima.To je pod moranje bilo i da se ne lazemo sve ispod toga je neuspjeh.
Nije meni problem povjerenja trenera u nekog, dobro znas sta sam pisao ranije.Problem je jaranska osnova.Sta ona znaci? Znaci da postoje igraci koji su uvijek krivi za sve i koji se vade i kritikuju i za najmanju gresku, a s druge strane imas 3-4 lika kojim se bukvalno sve tolerise.Kako god igrali, sta god radili i tako je od pocetka sezone.Bio si u svlacionici kao igrac i dobro znas kako igraci izmedju sebe pocnu pricati kad vazda imas "dezurne krivce" i trenerove miljenike.Ta ekipa na ovom nivou kad-tad pocne biti nefunkcionalna, a mi treba da udjemo u najvazniji dio sezone.Igraci nisu budale, vide oni sve to.
Muha je nelogican i ne uci iz svojih gresaka, jer ovo nije 1.utakmica koju je ove sezone West prodao na identican nacin i ja ti garantujem da ce i dalje imati istu ulogu.Nista se nece promijeniti.E to je problem i tu nije kriv West, vec limitiranost trenera.Neki dan si me ubjedjivao zajedno sa @Nowitzkim i da je Shepherd odlican igrac.Sto ne igra? Do koga je to? On se zbog povrede od mjesec i po dana lagano uvodi u ritam, a West zbog povrede od 3mjeseca igra odmah 30min. Pa gdje je tu logika?
- VensanKasel
- Kontakt:
Nije to limitiranost , nego sam ti već napisao jaranska osnova pukovnik ili pokojnik . Vjeruje do kraja pa hajde da kažemo "svojim" igračima , za sada ga prate rezultati .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:58Svaka mu cast na TOP 8.To se nije ocekivalo u 1.sezoni, iako je roster realno bolji od svake ekipe koja igra u Ligi za opstanak.VensanKasel je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:43Jaranaska osnova ga je i dovela do osvojenog kupa i TOP 8 , ako osvoji domaće prvenstvo ti bi ga opet tjerao ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑11 apr 2026, 20:40
Kako bi ti volio da bude , baš me interesuje ? Današnji sport ne trpi autoritet , prošla su ta vremena . Pokojni Dule bi se izgubio u današnjoj košarci , igrači su jači od trenera to znaš i sam ...
Haj nemoj zajebavati , čuj do koga je za Sheparda pa do Muhe naravno , to sam i pisao . Stojim i dalje iza svojih riječi , do Muhe je da progleda .
Ako osvoji titulu , šta ćemo onda pisati ?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta nema @lonewolf? Eto neko je dao milione i doveo kamaru stranaca da se samo onako igra jel? Da imas kojeg mladog igraca i da im dajes sansu za igranje, moglo bi se i pricati o procesu gradnje ekipe i postepenom napretku, ali kad takvih igraca nemas ili ti jedini (Manojlovic) ne igra gotovo nikako onda su cilj trofeji.
Legija stranaca nije tu da igra pod parolom "vazno je ucestvovati".Pricam o domacim takmicenjima svakako.Oba ulaganja su nedovaljna za iskorak u regionu.
Legija stranaca nije tu da igra pod parolom "vazno je ucestvovati".Pricam o domacim takmicenjima svakako.Oba ulaganja su nedovaljna za iskorak u regionu.
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Ljudi pričaju o nekoj kosarci 7 od 12 igraca nije za profesionlne kosarke. Ovo je idalje amaterski nivo sa par bljeskova u sezoni. Ko iole zna kosarku nek pogleda par minuta vecerasnje utakmice , nek pogleda postavljanje akcija u kljucnim napadima i reakcije igraca, o trenerskom vodjenju ne treba ni pisati. Totalni amaterizam. Igracu koji ne moze da se sastavi citavu utakmicu se ne daje lopta u svakom kljucnom napadu ako nije pol pirs. Citava slika je stala u zadnjih 20 sekundi produzetka. Gube 3 razlike i cuvaju napad do kraja, ne znaju gdje udaraju i sta treba, umjesto da jure na kos ako vec nece za tri idu na dva i prave faul, a i ovi drugi amateri ne prave faul na kraju vec pustaju sut za 3. Amaterizam od kosarke.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Vensan Pa mora se uciti prilagodajavati.To je sve sto govorim.Stalno gledamo iste stvari i nikako da se poprave.To me nervira, a on mlad lik.Pa nemoguce je da on ne vidi ono sto vidimo ti i ja.Znaci nemoguce.E ako je tako, ti se onda bojis nesto promijeniti, jer se mozda bojis suprostaviti tom nekom igracu ili ga klupirati.Cim.je tako, dohakaces ba sam sebi.To mi smeta, jer sam vazda za sansu nekom nasem nego li vazda stranca, ali taj nas mora brzo uciti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.