Ne znam koliko je tacno ali uglavnom ovo sam cuo od pitara i nisam izmislio da kontriram
I to od pitara sto je bio na vrhu hz tribine nekad
Ne znam koliko je tacno ali uglavnom ovo sam cuo od pitara i nisam izmislio da kontriram
Nije vec pitar sto je bio na vrhu tribine dok su bili šok i mai
Sad ce onaj sto pise Tik Tok godinama da najavi novi Tik TokRiki10HZ je napisao/la: ↑03 apr 2024, 11:47Jos jedna pobjeda najjace grupe u Drzavi. Ovo je dokaz da ova grupa ima stav i hrabrost i da nisu potkupljivi te da gledamo samo interes kluba. Nase najjace oruzje je zajednistvo i tako ce ostat abd... Saraj'vo jedno je umro bi zbog tebe!Pantelija je napisao/la: ↑03 apr 2024, 10:40Gdje su strucnjaci koji ismijavade hz zbog ajle?![]()
Hz se nakače na kosti svakome ko radi protiv interesa kluba, za razliku od nekih koji doouste da se londonski klovnovi ili polupismeni sda kadrovi ispišavaju po klubu i vode ga u drugu ligu...
Hz istjeraše svoje, smjenise ajlu, dodje covjek sa imenom. Aferim.
U prvoj recenici odgovora si sam sebe demantovao. Vjerovatno nesvjesno, ali sasvim jasno i precizno.NoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 12:53Nije Zula vec pitar sto je bio na vrhu tribine dok su bili šok i mai
I to nakon ponovog vracanja pocali su se procenti od Mirve da pridobi horde koje aktivne ovih dana sa cijelim svijetom se bore kad je kesh u pitanju
Dobro konta gdje će pisati, sad dok je kriza u Želji piše kao @NoDi, kad je kriza kod nas onda kao @stojko, onda malo ovdje kao @IsmirMirvic, a kad su navijački sukobi tu je @nofearhz.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:03Ne treba odgovarati ovom iritantnom djetetu koje vise ni samo ne zna za koga navija. Otprilike dva puta sedmicno se zauvijek odjavi s foruma i vrati sutradan.
Kako vam se da vise? Jesil toliko obolio pa pricas ove nebuloze,nije to vas dokazani kartel,nama je klub ispred grupe,uprava,igraca za razliku od vasNoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:02Ne moras ti vjerovati ali to je cinjenica i to je mirva procente sad je vise nego kad vam je ukinuoo primanja
da vas okrene sve na njegovo stranu
Pitajte vodju sto ste aktivni ovih mjesec dana
Borba protiv cijelog svijeta ako treba jer je dobar kesh ponovo u kasi
Bolje da klub plaća kazne koje napravi navijačka grupa, nego da grupa uzima marku od svake karte + pravi iste kazne. Razmisli.
Dobro si namNoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:05Ne moras ti vjerovati ali to je cinjenica
I to Mirvic je pojacao procente sad je vise nego kad vam je ukinuo primanja da vas okrene sve na njegovo stranu
Pitajte vodju sto ste aktivni ovih mjesec dana
Borba protiv cijelog svijeta ako treba, jer je dobar kesh ponovo u kasi
Razmisljam da ste ove godine preko 100,000 km kazne nabrali
Stojko nije on sigurno, za ove ostale ne znam, ali pretpostavljam da ima vise profila. Uglavnom, dijete koje se sa navijanjem susrece samo preko YouTube i TikTok klipova. Ovdje pise stvari koje negdje nacuje od drugih i glumi nekakvog insajdera, a sustini jedan djecacic koji svako malo obeca da ide s foruma, ali ovaj put zaprave, zauvijek, pa se vrati dan poslije sa jos vecom nebulozom. Ne znam kako mu ne dosadi da se konstantno blamira i njegovi ga napusavaju redovno.Surreal je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:04Dobro konta gdje će pisati, sad dok je kriza u Želji piše kao @NoDi, kad je kriza kod nas onda kao @stojko, onda malo ovdje kao @IsmirMirvic, a kad su navijački sukobi tu je @nofearhz.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:03Ne treba odgovarati ovom iritantnom djetetu koje vise ni samo ne zna za koga navija. Otprilike dva puta sedmicno se zauvijek odjavi s foruma i vrati sutradan.
![]()
Da Bog da vas bilo 20 000 ali u Federalnoj.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 12:12
Aktivnih članova od 01.01.2024.
7884
/8.371
Pitari
Vi ste u zabludi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.