Bolje da klub plaća kazne koje napravi navijačka grupa, nego da grupa uzima marku od svake karte + pravi iste kazne. Razmisli.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: mnon46, dana/u 03 apr 2024, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dobro si namNoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:05Ne moras ti vjerovati ali to je cinjenica
I to Mirvic je pojacao procente sad je vise nego kad vam je ukinuo primanja da vas okrene sve na njegovo stranu
Pitajte vodju sto ste aktivni ovih mjesec dana
Borba protiv cijelog svijeta ako treba, jer je dobar kesh ponovo u kasi
to Nodi reko
drago nam je sto znas informacije
hocetel ostat u ligi
ima li kesha u kasi
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Puno pametujete za osobe koje poslije dva poraza/pobjede mjenjaju cjelokupnu sliku o nekom. Kad ste imali slicnu krizu pod Dudicem kao i mi sad, Mirvic je namjestao, spominjalo se mozzartovanje i slicne gluposti, isto to ste spominjali i pod Mirzom. Da ne govorimo o vasim procjenama igraca, trenera, direktora i svih ostalih, sve igrace cije ste dolaske velicali ispali su kasnije smijesni, i vi zajedno sa njima. Nakon svega toga, smijesno je citati vase opservacije na racun naseg kluba, udruzenja i bilo cega vezanog za nas, ako ste toliko dobri sa procjenama vezanim za svoj klub, koliko ste onda dobri za nas.
Razmisljam da ste ove godine preko 100,000 km kazne nabrali
Plus karte, baklje, sportski rekviziti i zastitna oprema
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 apr 2024, 13:11, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Stojko nije on sigurno, za ove ostale ne znam, ali pretpostavljam da ima vise profila. Uglavnom, dijete koje se sa navijanjem susrece samo preko YouTube i TikTok klipova. Ovdje pise stvari koje negdje nacuje od drugih i glumi nekakvog insajdera, a sustini jedan djecacic koji svako malo obeca da ide s foruma, ali ovaj put zaprave, zauvijek, pa se vrati dan poslije sa jos vecom nebulozom. Ne znam kako mu ne dosadi da se konstantno blamira i njegovi ga napusavaju redovno.Surreal je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:04Dobro konta gdje će pisati, sad dok je kriza u Želji piše kao @NoDi, kad je kriza kod nas onda kao @stojko, onda malo ovdje kao @IsmirMirvic, a kad su navijački sukobi tu je @nofearhz.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:03Ne treba odgovarati ovom iritantnom djetetu koje vise ni samo ne zna za koga navija. Otprilike dva puta sedmicno se zauvijek odjavi s foruma i vrati sutradan.
![]()
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 03 apr 2024, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
Da Bog da vas bilo 20 000 ali u Federalnoj.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 12:12
Aktivnih članova od 01.01.2024.
7884
/8.371
Pitari
Vi ste u zabludi

Što kaže kolega iznad bildanje brojeva i učlanjivanje mrtvih, automobila, kućnih ljubimaca i svega onoga čemu možete dati ime.
Nek nas ima više a to što šutimo nema veze.
Pitajte vodju hordi u kakvim je odnosima s ovim nasim sto ga prozivate
Paze se isto blizanci
Paze se isto blizanci
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma ja, ma ja..nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:09Puno pametujete za osobe koje poslije dva poraza/pobjede mjenjaju cjelokupnu sliku o nekom. Kad ste imali slicnu krizu pod Dudicem kao i mi sad, Mirvic je namjestao, spominjalo se mozzartovanje i slicne gluposti, isto to ste spominjali i pod Mirzom. Da ne govorimo o vasim procjenama igraca, trenera, direktora i svih ostalih, sve igrace cije ste dolaske velicali ispali su kasnije smijesni, i vi zajedno sa njima. Nakon svega toga, smijesno je citati vase opservacije na racun naseg kluba, udruzenja i bilo cega vezanog za nas, ako ste toliko dobri sa procjenama vezanim za svoj klub, koliko ste onda dobri za nas.

The saddest thing in life is wasted talent.
Jedan jedini bistrički jalijas nodi navijac Zeljeznicara
Normalno prozivacu vazda ovo sto se u Zelji radi ali necu ostati duzan nikad kad prozivate TM i stavljate sve ljude u isti kos zbog 20 ljudi jer znam da imate iste
Normalno prozivacu vazda ovo sto se u Zelji radi ali necu ostati duzan nikad kad prozivate TM i stavljate sve ljude u isti kos zbog 20 ljudi jer znam da imate iste
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 apr 2024, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- TurkishAirlines
Dobro je, nek nije samo 7%
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- TurkishAirlines
Zato vi sutite i klub vam pred ispadanjem.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:09Puno pametujete za osobe koje poslije dva poraza/pobjede mjenjaju cjelokupnu sliku o nekom. Kad ste imali slicnu krizu pod Dudicem kao i mi sad, Mirvic je namjestao, spominjalo se mozzartovanje i slicne gluposti, isto to ste spominjali i pod Mirzom. Da ne govorimo o vasim procjenama igraca, trenera, direktora i svih ostalih, sve igrace cije ste dolaske velicali ispali su kasnije smijesni, i vi zajedno sa njima. Nakon svega toga, smijesno je citati vase opservacije na racun naseg kluba, udruzenja i bilo cega vezanog za nas, ako ste toliko dobri sa procjenama vezanim za svoj klub, koliko ste onda dobri za nas.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Pa procjena hz je od 2014 do danas 3 titule par kupovaa, i gako. Kamp u butmiru i klubb bez dugova.
Ostina, moglo je puno bolje ali da nije bilo hz bilo bi puuuuuno gore.
To i jeste vas problem, vi ne kontate da je jednako tesko i sa parama i kad si kokuz, kad imas para likepi se svaka fulja za tebe i pokusava se uvaliti i nerjetko uspjeva. Svaka fulja gotovo je otjerana od strane navijaca
Kod vas, samo sve znate i vidite. Vas u su uspjeli nagovoriti da tjerate Misimovića jer nije uzeo titulu, a lik radio bolwsno dobar posao.
Sto se navijaca tice, hz ne uzimaju ni fening, hz su jucer mirvicu najavili da u koliko ne makne ajlu da ce navijaci opet morati traziti nacin da istjeraju stvari na cistac. E to vi nilada necete imati jer da uzimaju pare kako ti pises, nikada ne bi krenuli na mirvica. Ne uklapa se to druze.
Imas kod sebe primjer, predzadnji, porazi al niko ne proziva nikoga...nirvana
To i jeste vas problem, vi ne kontate da je jednako tesko i sa parama i kad si kokuz, kad imas para likepi se svaka fulja za tebe i pokusava se uvaliti i nerjetko uspjeva. Svaka fulja gotovo je otjerana od strane navijaca
Kod vas, samo sve znate i vidite. Vas u su uspjeli nagovoriti da tjerate Misimovića jer nije uzeo titulu, a lik radio bolwsno dobar posao.
Sto se navijaca tice, hz ne uzimaju ni fening, hz su jucer mirvicu najavili da u koliko ne makne ajlu da ce navijaci opet morati traziti nacin da istjeraju stvari na cistac. E to vi nilada necete imati jer da uzimaju pare kako ti pises, nikada ne bi krenuli na mirvica. Ne uklapa se to druze.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
.
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 apr 2024, 13:38, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma vidi, ja sam pisao na ovoj temi ima pola godine i vise kako su odj.ebali onog Amera, pa Mirvicevog buraza, pa jos par ljudi, pa je i sa Arapima neslavno zavrsilo itd. Ako nekoga od njih zanima moze naci postove. Sve se davno znalo, a kad ja to znam, kao neko ko ne navija za taj klub i ne prati ga pomno, znaju i oni, samo sto to oni vide drugacije jer vjeruju u spinove koji im se plasiraju.Pantelija je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:29Pa procjena hz je od 2014 do danas 3 titule par kupovaa, i gako. Kamp u butmiru i klubb bez dugova.
U sustini, ljudi traze investitora, a mole Boga da ga ne nadju. Kad se neko pojavi, oni mu postave nenormalne i nerealne uslove, pa ako se budala zaje.be i ispuni ih izmisle nesto novo, nastave sa zavlacenjem, sve dok se taj ne povuce. I onda se navijacima, preko botova, prospe prica "nismo mi kao tamo neki da se prodamo za marku" i slicno. Na to dodas one Misimoviceve posljednje Mohikance s drugog foruma, razne botove na ovom ovdje forumu, budale po drustvenim mrezama - i jedan obican, iskren navijac Zeljkana je sludjen, u totalnoj konfuziji, ne zna kome ni sta da vjeruje, a za to vrijeme klub propada sve vise.
Nije da ne zasluzuju sve sto im se desava, ali opet ne moze covjek da im se ne ibreti. Kako jedna odrasla osoba moze povjerovati u ove suplje o "strateskim partnerima" koji misteriozno nestaju nicim izazvani? Kako moze povjerovati da klub poput Zeljeznicara vec godinama nije u stanju naci generalnog sponzora? Ove sto se prave glupi jer imaju talove ili rade za nekoga kontam, ali ostale ne.
Ne uzimate vi s foruma ni feninga ko sto ni nodi ne uzima
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 apr 2024, 14:03, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Osam posto!
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Domestic
edit
League
edit
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (6): 1997–98, 2000–01, 2001–02, 2009–10, 2011–12, 2012–13
Runners-up (7): 2002–03, 2003–04, 2004–05, 2014–15, 2016–17, 2017–18, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (1): 1971–72
Runners-up (1): 1970–71
Yugoslav Second League:
Winners (3): 1956–57 (zone II A), 1961–62 (west), 1977–78 (west)
Runners-up (1): 1953–54
Bosnia and Herzegovina Republic League:
Winners (1): 1946[48]
Cups
edit
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (6): 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Runners-up (4): 1996–97, 2001–02, 2009–10, 2012–13
Yugoslav Cup:
Runners-up (1): 1980–81
Supercup of Bosnia and Herzegovina:
Winners (3): 1998, 2000, 2001 (record)[48]
European
edit
UEFA Cup/UEFA Europa League:
Semi-finalists (1): 1984–85
Quarter-finalists (1): 1971–72
Doubles
edit
Premier League and National Cup (2): 2000–01, 2011–12 (record)
Mi i dan danas a 2024 godina i dalje najtrofejniji klub u voljenoj BiH sa najboljim stadionom u voljenoj BiH
S tim da postoji mogućnost da stadion bude najbolji u regionu ako vlada KS odradi jug za koji postoji realna mogućnost jer su novci obezbjedeni
Imamo svoj pomoćni teren i prostor ispod sjeverne tribine koji rentamo a prostor ispod istočne je u procesu da počnemo i to rentat
I oni nama nesto pričaju
Jučer o OP
Danas o klubu i TM
Svasta
edit
League
edit
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (6): 1997–98, 2000–01, 2001–02, 2009–10, 2011–12, 2012–13
Runners-up (7): 2002–03, 2003–04, 2004–05, 2014–15, 2016–17, 2017–18, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (1): 1971–72
Runners-up (1): 1970–71
Yugoslav Second League:
Winners (3): 1956–57 (zone II A), 1961–62 (west), 1977–78 (west)
Runners-up (1): 1953–54
Bosnia and Herzegovina Republic League:
Winners (1): 1946[48]
Cups
edit
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (6): 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Runners-up (4): 1996–97, 2001–02, 2009–10, 2012–13
Yugoslav Cup:
Runners-up (1): 1980–81
Supercup of Bosnia and Herzegovina:
Winners (3): 1998, 2000, 2001 (record)[48]
European
edit
UEFA Cup/UEFA Europa League:
Semi-finalists (1): 1984–85
Quarter-finalists (1): 1971–72
Doubles
edit
Premier League and National Cup (2): 2000–01, 2011–12 (record)
Mi i dan danas a 2024 godina i dalje najtrofejniji klub u voljenoj BiH sa najboljim stadionom u voljenoj BiH
S tim da postoji mogućnost da stadion bude najbolji u regionu ako vlada KS odradi jug za koji postoji realna mogućnost jer su novci obezbjedeni
Imamo svoj pomoćni teren i prostor ispod sjeverne tribine koji rentamo a prostor ispod istočne je u procesu da počnemo i to rentat
I oni nama nesto pričaju
Jučer o OP
Danas o klubu i TM
Svasta
Na godisnjem jos par dana u ovom tamnom vilajetu i nazad AustrijaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:52![]()
![]()
![]()
![]()
Dijete drago, kakva si ti budalica. Nadji kakav posao ili hobi.
Mlad si ti jos da skontas o cemu pricam
Mozda nisi mlad, mozda nikad nisi bio na ulici da dobijes jasnu sliku kako stvari funkcionisu
Nekom koska o ratu, nekom kesh u kasu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 apr 2024, 18:45, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)