odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Kolko para ?afa97 je napisao/la:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dugo nisam vidio bolju jaknu.. Gdje ima, koliko keša ???
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ma imam ja svoj parfem.Unazad ne znam ni sam koliko koristim One Million za svecanu upotrebu.A posle termina i trcanja obavezno ovaj adidasov sto je @Nime postavio svetlo zeleni Pure Game.Nego zanimalo me sta i ostali koriste.Slatinash_7 je napisao/la:@ Devil
Hugo Boss selection sigurno jedan od najboljih parfema,koristim ga vec 2 godine,izludi curuTo je ako hoces neki slabiji,koji stvarno dugo stoji,cak mi i duks pokupio miris
al ozbiljno,ako mislis uzimati sebi nesto dobro pogledaj taj.A ako hoces nesto jace onda davidoff silver shadow,barem ja taj koristim...
I dajte vise neke jakne za prolece,ove dve iznad postavljene od Stone Islanda i ova druga mi se bas i ne svidjaju nesta.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- SiggiSmallz
- Kontakt:
@Devil
Ja imam zimsku od Cordonsport-a jakne su meni beton evo ti link pa pogledaj.
http://www.cordon.de/men/jacken.html

Nemogu sad da sliku nadjem al' skoro ista samo sto je kod mene malo deblja.
Ja imam zimsku od Cordonsport-a jakne su meni beton evo ti link pa pogledaj.
http://www.cordon.de/men/jacken.html

Nemogu sad da sliku nadjem al' skoro ista samo sto je kod mene malo deblja.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
ee ima li gdje stone island da se kupi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Moj drug nabavlja Stone Islan,Henry Lloyd,Burberry ta Casual sranja pa kad se varti mogu ti poslati na pp samo ako si u Sa ili ako imas nekog nece da salje jer smatra da je rizicno za tu odjecu.FCUM je napisao/la:ee ima li gdje stone island da se kupi
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Javi i meni ako bude imao dobrih majica i dukserica

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
275 funti ili ti ga 650 KMIlPrincipe je napisao/la:Kolko para ?afa97 je napisao/la:
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- IlPrincipe
- Kontakt:
Jel priča samnom ili dođe još 300KM uz nju ?afa97 je napisao/la:275 funti ili ti ga 650 KMIlPrincipe je napisao/la:Kolko para ?afa97 je napisao/la:

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
@Ilprincipe vjeruj da ne znam i za mene je ova jakna naucna fantastika
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- alan_kardec
- Kontakt:
Kupio sam je juče i plus ovu majicusikirica je napisao/la:Danas kupio jaknu za proljece u Terranovi,60 KM.
![]()

Nisam imao više para, ali za par dana ću kupiti i ovo

samo u maslinastoj boji

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kako je strasna ova majica
I ovo iz Terranove?
Odavno nisam tamo bio.

I ovo iz Terranove?
Odavno nisam tamo bio.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Kako mi se sviđaju ove najkice
Vjerovatni ću ih sebi uzet, u Ze u shopping centru su snižene za 60 maraka, to moram iskoristit.

inace mi ne smeta dat puno para za patike, majicu, hlace, jaknu i tako to stvari al ovo kud je ruzno kud je preskupo brat bratu jedno 200 maraka previse onoafa97 je napisao/la:275 funti ili ti ga 650 KMIlPrincipe je napisao/la:Kolko para ?afa97 je napisao/la:

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Hoces reci da su ove tene 60 kermi ili samo da su snizene za 60 maraka?Bosco je napisao/la:Kako mi se sviđaju ove najkiceVjerovatni ću ih sebi uzet, u Ze u shopping centru su snižene za 60 maraka, to moram iskoristit.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Pa napisao je da su snizene za 60km..Henry je napisao/la:Hoces reci da su ove tene 60 kermi ili samo da su snizene za 60 maraka?Bosco je napisao/la:Kako mi se sviđaju ove najkiceVjerovatni ću ih sebi uzet, u Ze u shopping centru su snižene za 60 maraka, to moram iskoristit.

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sta se ibretite toliko ove jakne ko hoce sebi da priusti kostaju toliko cak i vise,naravno u prodavnicama.Ovo su gorotex jakne.afa97 je napisao/la:275 funti ili ti ga 650 KMIlPrincipe je napisao/la:Kolko para ?afa97 je napisao/la:
svoj ti pos'o !
Snižene za 60, bile su oko 169 kad sam gledao prije par sedmica, jučer naletim 109.
I dalje su skupe jbg, ali snaci cu se nekako.

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 11 gostiju.