Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Senaid L.F.C
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la Senaid L.F.C » 01 okt 2011, 08:54

Mozeli mi netko reci koloko se krecu cijene grafickih kartica a da podrzavaju pixed shered 3 i da su na nivou PES 2012
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 okt 2011, 16:28

Imam instaliran Adobe Flash Player, Reader i Adobe Air. Svejedno, kada sam na Youtube, od mene zahtijeva da "upgrade" svoj Adobe Player... I tako vec par dana, prije toga normalno sve bilo. Ako neko zna u cemu je fazon.. Bio bih veoma zahvalan-hvala.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 01 okt 2011, 16:30

samson je napisao/la:Imam instaliran Adobe Flash Player, Reader i Adobe Air. Svejedno, kada sam na Youtube, od mene zahtijeva da "upgrade" svoj Adobe Player... I tako vec par dana, prije toga normalno sve bilo. Ako neko zna u cemu je fazon.. Bio bih veoma zahvalan-hvala.

pa "update" ga covjece :D

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 okt 2011, 16:38

alacious je napisao/la:
samson je napisao/la:Imam instaliran Adobe Flash Player, Reader i Adobe Air. Svejedno, kada sam na Youtube, od mene zahtijeva da "upgrade" svoj Adobe Player... I tako vec par dana, prije toga normalno sve bilo. Ako neko zna u cemu je fazon.. Bio bih veoma zahvalan-hvala.

Da, nisam napisao da uprkos mnogobrojnim reinstaliranjem, upgrade-ima.. nista ne rijesava problem, kao da komp ne bi kontao da je nesto promijenjeno...:)))

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 01 okt 2011, 16:44

samson je napisao/la:
alacious je napisao/la:

Da, nisam napisao da uprkos mnogobrojnim reinstaliranjem, upgrade-ima.. nista ne rijesava problem, kao da komp ne bi kontao da je nesto promijenjeno...:)))
E onda neznam bgm-i :roll: :)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 okt 2011, 20:32

Pojavio mi se plavi ekran i restartovo se pc ? do cega je? opet sve se normalno digo sistem ...

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 01 okt 2011, 20:40

Ljudi zna li iko kako da rijesim ovu situaciju. Imam 10 dokumenata po 60-70 stranica u PDF-u i na CIRILICI su. Koji program da koristim da prebacim te PDF-ove na latinicu? Znam da ima dosta besplatnih programa koji prebacuju PDF formate recimo u word, ali evo koji god sam isprobao ne radi sa cirilicom.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 02 okt 2011, 16:43

Treba mi graficka kartica dovoljno jaka da pokrene PES2012 i ove malo zahtjevnije i novije igre jer moja to ne moze.
Mene zanima koja graficka mi treba i koja je cijena
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 okt 2011, 21:58

nime_tm87 je napisao/la:Pojavio mi se plavi ekran i restartovo se pc ? do cega je? opet sve se normalno digo sistem ...
trebao si zapisati koji ti je se error pokazao kad ti je se pojavio blue screen (of death). Obicno kad se plavi ekran pojavi, znaci da je sistem prepoznao veci kvar u tom trenutku, i da nebi doslo do vece stete, ugasi se ...
Postovanje treba zaraditi.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 02 okt 2011, 22:02

Pa moras enable update
YNWA!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 03 okt 2011, 01:56

kad_kako je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Pojavio mi se plavi ekran i restartovo se pc ? do cega je? opet sve se normalno digo sistem ...
trebao si zapisati koji ti je se error pokazao kad ti je se pojavio blue screen (of death). Obicno kad se plavi ekran pojavi, znaci da je sistem prepoznao veci kvar u tom trenutku, i da nebi doslo do vece stete, ugasi se ...
Imas li ista na Usb mozda zvucnike ili nes slicno provjeri jel ti sve uredu sto imas na usb prikljucku.
Samo jedan klub Velež Mostar

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 03 okt 2011, 07:49

Skini google chrome, on ima integriran flash u sebi trebalo bi da radi sve dobro.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 03 okt 2011, 21:46

Ulazim u Call of Duty Black Ops i samo mi se pojavi crni ekran, šta da radim? :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 03 okt 2011, 21:49

Nimla_RZ je napisao/la:Ulazim u Call of Duty Black Ops i samo mi se pojavi crni ekran, šta da radim? :mrgreen:
da kupiš novi računar ili taj 'napucaš'
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 03 okt 2011, 21:50

Boateng_27 je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Ulazim u Call of Duty Black Ops i samo mi se pojavi crni ekran, šta da radim? :mrgreen:
Jesi siguran da je do toga? Imam grafičku 512 MB, i 2 GB rama... :roll:
Čelik Zenica 1945

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 04 okt 2011, 07:46

Nimla_RZ je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:
Jesi siguran da je do toga? Imam grafičku 512 MB, i 2 GB rama... :roll:
odi http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ tu i nadi sebi COD:Black Ops i klikni na ovo pored CAN YOU RUN IT i provjeri mozes li igrati
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 okt 2011, 07:50

Senaid L.F.C je napisao/la: odi http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ tu i nadi sebi COD:Black Ops i klikni na ovo pored CAN YOU RUN IT i provjeri mozes li igrati
Ne :mrgreen: Al meni tu neće ni Call of Duty Modern Warfare al opet piči
Čelik Zenica 1945

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 04 okt 2011, 07:53

Nimla_RZ je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la: odi http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ tu i nadi sebi COD:Black Ops i klikni na ovo pored CAN YOU RUN IT i provjeri mozes li igrati
Ne :mrgreen: Al meni tu neće ni Call of Duty Modern Warfare al opet piči
onda bi i ja mogo probati COD MW posto i u mene ti nece,a ti sebi probaj skinuti novi provjereni crack pa onda probaj igru
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 05 okt 2011, 10:51

gdje mogu skinuti driver za ovu graficku karticu radeon x300/x550/x1050
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 okt 2011, 17:05

PC mi užasno štopa u zadnje vrijeme,a defragmentaciju i ostale stvari mu redovno radim :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.