Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harry_90
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la harry_90 » 03 jun 2010, 22:36

harry_90 je napisao/la:Sad citam na fb grupi KLADIONICA neki momak napisao,kaze dobar je sa Ibricicem i on kaze da mec doci 2/1,postavio 5 min.prije meca :lol: :lol:
Kako sam i mislio,prvi gol Ibricic kriv,ostavio Lahma samogg da trci,onda onaj smijesan penal Jahica :evil: :evil:

hebo li vas Susic,kanta,rupa nemam rijeci.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 jun 2010, 22:36

Ruku na srce, ubili su nas ;)

Šta smo to uradili osim "slučajnog" gola radi majstora. U prvom poluvremenu tu i tamo, no u drugom poluvremenu katastrofa. Fizička sprema je također uticalo na sve, no ljudi moji igrači poput Misketa, Pjanića, Džeke, Salihovića, Ibiševića moraju trčati, moraju imati kondicije. Nisu se odali drogi. :roll:

Spahić odigrao vrhunski, i naš najbolji igrač, uz Safeta jak. Bekovi nam lošu, Sanel se umorio. Rahimić nevidljiv, Vedo se trudio, Edin uradio sve što je trebao, Pjana solida, Miske stagnirao opet, Salihović šminker itd, itd.

Najveći minus dajem Sušiću koji je jednostavno ranije trebao mijenjati, i unjeti svježine, i da opet rano napadamo Nijemce. Još jedan dokaz da ne zna. Napisao sam isto to kada je izabran, evo i sada ću. Samo sam onda rekao, odnosno napisao da mu treba dati priliku, i eto dobio je, no očajno.

Smiješno je čitati ovdje par komentara o suđenju. Da je uvijek ovakvo suđenje BiH imali bi mnogo pobjeda protiv recimo Grčke. :)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 03 jun 2010, 22:37

citavo vrijeme se spominje pape radio na fizickoj spremi.....STA JE TO???? dzeko vec zvijezda od 1.min lopta prolazi kraj njega on i ne pomislja da malo potrci za njom...ako dobije loptu e onda je opasan...npr.olic covjek trci 90+ jbt ....steta bili smo solidni u 1.povremenu...i jos kasne izmjene jbt pa na ibisevicu je se odma vidjelo da ga utakmica ne zanima.... :x :x :x BAVO SPAHA.....VJEROVATNO GA NISI DŽABA OSAMARIO......
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 03 jun 2010, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 03 jun 2010, 22:37

Pauk je napisao/la:Joj jes mi digo pritisak ovaj njihov komentator na ARD sa njegovim glupostima, mater mu jeb.em u picku! :twisted:

Bosnien ist klein-Serbien (Bosna je mala Srbija)
Ibricic und Spahic sind auch Kroaten (Ibricic i Spahic su i Hrvati)
Ibisevic ist US-amerikaner (Ibisevic je Amerikanac)

STO BI SAD VOLIO DA IM RAZVALIMO DUPE SVABSKO

Idemo Dzeko jos dva komada!
Marin ist Bosnian
Khedira ist Iranian
Cacau ist Brasilian
Podolski, Trochowski, Klose sind auch Poliszh
Tasci und Ozil sind auch Turkish

:mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 03 jun 2010, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 03 jun 2010, 22:37

Kad je Ciro bio, mi smo uvjek vjerovali u pobjedu.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 jun 2010, 22:38

Šteta...
Ali nema veze jedini koji je zaslužio prolaznu ocjenu jeste naš kapiten Spahić !
Svaka čast majstore onako se bori za svoju ekipu !
FK Pjetlovi

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jun 2010, 22:38

Komentarisat se moze prvo poluvrijeme,drugo nemozes komentarisati jel nasi nemogu da hodaju,kondicija 0 sta su oni radili dok su bili na odmoru boga pitaj al trenirali kako bog zapovjeda nisu...takodjer Njemacki selektor je los pa se ispostavilo da su mu igraci na klupi jaci nego ovi u prvih 11...

Pohvale samo za Pjanica i Nadarevica...ostalo lose al pravo lose,Ibricic zaspa kod gola krenu-stade na loptu nezna jel poso il doso dok se on skonta Lahm ga uvali...2 penala djelo fizicke nespremnosti,Njemci ulazili u 16 kako su htijeli...

Tako da netreba jos donositi konacan sud jel su igraci igrali na pola mrtvi sto treba da ide dikretno njima na dusu,do kvalifikacija ce se promjeniti situacija jel ce tada vec lige biti u ponom tjeku pa ce svi biti u optimalnoj fizickoj formi i mocice sasvim normalno iznjeti 90 minuta...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 03 jun 2010, 22:38

aleksandar_veliki je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Spahic po ko zna koji put pokazuje da se radi o papku pravom, no to smo mi. Ne mogu vjerovati ko nam je kapiten.
krivo ti sto je covjek patriota

Oni tu ga puse Emire
Patriota, ides Đurđa. Davno je rat prestao. Ovim potezom je pokazao koliko je jadan, pravi i veliki sportista ono sebi nece nikad dozvoliti, no daleko je on od toga
Inace si ti veliki znalac fudbala. Svakom loncu poklopac.
Trebao ga je kakvim maljem preko ledja opaliti, pa neka onda igra za Njemacku *ebala ga ona. Igrom slucajeva zavrsi u Njemackoj i smatra je ''svojom'' drzavom :roll:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

atomski mrav
Kontakt:

Post Postao/la atomski mrav » 03 jun 2010, 22:38

joj šuplje priče , izgubili smo od Njemačke a ne od Malte
Sušić mora naći lijevog beka i to pod hitno

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 03 jun 2010, 22:38

**** te ovo dok god ce sudije protiv nas "igrati". Nigdje veze penali, hajd pravi nisam siguran, al onaj drugi ma smijesno, pa ko ne bi poludio, zato Spahic i osamario ono **** malo. Jedini cist penal je bio onaj treci prekrsaj u sesnaestercu kad je Spahic sa obe noge uletio Marinu, ono je cist penal, samo je i **** zabarasko skontalo da bi bilo previse da svira tri penala
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 03 jun 2010, 22:39

meni samo nije jasno jestel vi fakat kontali da cemo mi satrat njemce sa jedno 3 gola razlike
HZSA87

trik
Kontakt:

Post Postao/la trik » 03 jun 2010, 22:39

aleksandar_veliki je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Spahic po ko zna koji put pokazuje da se radi o papku pravom, no to smo mi. Ne mogu vjerovati ko nam je kapiten.
krivo ti sto je covjek patriota

Oni tu ga puse Emire
Patriota, ides Đurđa. Davno je rat prestao. Ovim potezom je pokazao koliko je jadan, pravi i veliki sportista ono sebi nece nikad dozvoliti, no daleko je on od toga
Da ga je bar udario ....

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 03 jun 2010, 22:39

Drastcicno smo pali nakon sto je Mravac izasao! Susic je trebao samo ubaciti Ibricica evt. Berberovica da igra desnog beka gdje je igrao Mravac, a ostaviti Salihovica & Jahica na svojim pocetnim pozicijama, ne praviti 18 rokada.

Salihovic-Rahimic su bili BETON, uh koliko ce nam ovaj Sejad nedostajati u ove prve 4 tekme.......

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jun 2010, 22:40

Eto vam Susic hebo vas on,2 tekme 7 golova smo primili,nije lose za pocetak,tek uci zanat :mrgreen: KO GA DOVEDE,HEBEM GA NESPOSOBNA :evil: :evil:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 03 jun 2010, 22:40

EnZo_85 je napisao/la:**** te ovo dok god ce sudije protiv nas "igrati". Nigdje veze penali, hajd pravi nisam siguran, al onaj drugi ma smijesno, pa ko ne bi poludio, zato Spahic i osamario ono **** malo. Jedini cist penal je bio onaj treci prekrsaj u sesnaestercu kad je Spahic sa obe noge uletio Marinu, ono je cist penal, samo je i **** zabarasko skontalo da bi bilo previse da svira tri penala

budimo realni, onaj prvi penal nije mogao biti cisci da se tako izrazim. pokupio je igraca, a ne loptu.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 03 jun 2010, 22:40

atomski mrav je napisao/la:joj šuplje priče , izgubili smo od Njemačke a ne od Malte
Sušić mora naći lijevog beka i to pod hitno
Ovo je Cirina ekipa. Sve igrace je on nasao, i poslozio ovu ekipu. Pitar dobije ekipu iz snova, sa kojom moze razvaliti svaku reprezantaciju ali... tek sada se vidi zasto je vodio Turske klubove :lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 03 jun 2010, 22:40

Spahic i Pjanic mogu dobiti prolazne ocjene ostali posebno Vedo -0 :!: :!: em ne znam do kada ce sudije o vako lako protiv nas svirati penale kao da jedva cekaju **** im ja mater !! Njemacka nista posebno to se dokazati i na Svjetskom pa Srbija ce ih pomesti !!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 03 jun 2010, 22:41

Koji seljakljuk Bože sacuvaj,"kapitenski" nema sta,bošnjo ko bošnjo,naloži ga i najmanja hajka.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Zeljo-Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo-Sarajevo » 03 jun 2010, 22:41

Jos jedan dokaz, kakav je Pape 'strucnjak' i sta nas ocekuje od narednih kvalifikacija. Pa obruka nas jedna Svedska, a prosle godine umalo da prođemo portugal. Pape odi zivota ti, dok jos imas imalo reputacije stecene kao igrac.... :S

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 03 jun 2010, 22:41

Ja ne znam kome ona bakljada moze biti zanimljiva? Sta moras uzimati da ono radis?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.