Ne druze, nisam clan tih lopova. Ne do mi Bogsodagrad je napisao/la:@TamoNeko ti mora da si član SDA stranke u Gračanici.....![]()

Moderator/ica: GracanicaAA
Ne druze, nisam clan tih lopova. Ne do mi Bogsodagrad je napisao/la:@TamoNeko ti mora da si član SDA stranke u Gračanici.....![]()
Ma vidim protiv si likova koji su iz SDP-a pa zato sam napisao.....TamoNeko je napisao/la:Ne druze, nisam clan tih lopova. Ne do mi Bogsodagrad je napisao/la:@TamoNeko ti mora da si član SDA stranke u Gračanici.....![]()
Pa oni misle da svi koji su protiv njih imaju nesto i protiv SDP-a i automatski su u tom usranom SDA taboru. Plitko razmisljanje i nadasve djecije.sodagrad je napisao/la:Ma vidim protiv si likova koji su iz SDP-a pa zato sam napisao.....TamoNeko je napisao/la:Ne druze, nisam clan tih lopova. Ne do mi Bogsodagrad je napisao/la:@TamoNeko ti mora da si član SDA stranke u Gračanici.....![]()
idi ti jarane vidi da nisi terapiju preskocio.. nemoj vise ni posjecivati LukeTamoNeko je napisao/la:nino hrastek je napisao/la: ali i ja da sam na brkinom mjestu ne bi otiso radi vas dusmana ali sitno je vas na forumu protiv bratstva sta je na stadionu za nepovjerovat samo cekate da bratstvo igzgubi
Ne vidite vi puno problema koji se desavaju u sportskim kolektivima u "od posla carsiji" a samo zato sto ste jedni slijepci i mislite da ako platite kartu i dodjete da gledate nizerazrdeni fudbal na stadionu Luke, da ste nesto pametniji i objektivniji od ljudi koji to gledaju malo drugacije i malo REALNIJE od vas.
Vi pacanjem karte za utakmice NK Bratstvo samo podrzavate kriminal koji se dole desava u tom klubu.
Htijeli vi to priznati ili ne, TO JE TAKO!!! Mada, kad bolje razmislim, u vasim ocima problema nema. Ovcice moje meee eee eee, meee eee eee
Lijepi isprani mozgoviALBOX je napisao/la:idi ti jarane vidi da nisi terapiju preskocio.. nemoj vise ni posjecivati LukeTamoNeko je napisao/la:nino hrastek je napisao/la: ali i ja da sam na brkinom mjestu ne bi otiso radi vas dusmana ali sitno je vas na forumu protiv bratstva sta je na stadionu za nepovjerovat samo cekate da bratstvo igzgubi
Ne vidite vi puno problema koji se desavaju u sportskim kolektivima u "od posla carsiji" a samo zato sto ste jedni slijepci i mislite da ako platite kartu i dodjete da gledate nizerazrdeni fudbal na stadionu Luke, da ste nesto pametniji i objektivniji od ljudi koji to gledaju malo drugacije i malo REALNIJE od vas.
Vi pacanjem karte za utakmice NK Bratstvo samo podrzavate kriminal koji se dole desava u tom klubu.
Htijeli vi to priznati ili ne, TO JE TAKO!!! Mada, kad bolje razmislim, u vasim ocima problema nema. Ovcice moje meee eee eee, meee eee eee
i gledati nizerazredni fudbal imas dosta klubova na opstini pa gledaj a proradice ti i cir
mogu zamislit kako se za paksu ujedes svaki put kad Bratstvo pobijedi![]()
![]()
![]()
a angazovacemo i Zaima da te malo pregleda ovnicu nas dragi beeeeeeeeeee![]()
![]()
i ja sto trosim pare za ulaznicu i podrzavam kriminal svoje trosim tebe boli ti nemoj dolazit i nemoj trosit
i nemoj podrzavat cuvaj pa ti preuzmi klub
jos da dodam ne hebem ni SDP NI SDA boli me ona stvar za bilo kojom usranom strankom
jadan ne bio
Bila je prije grupa navijaca iz Gracanice koja je dolazila na utakmice Slobode, Fukare Gracanica.NkBratstvoGracanica je napisao/la:
Naleti na ove slike, izgleda Marocanci nekada navijali zajedno sa Fukarama?
Znali netko vise o ovome?![]()
Ti si izgleda neka mlađa generacijaNkBratstvoGracanica je napisao/la:
Naleti na ove slike, izgleda Marocanci nekada navijali zajedno sa Fukarama?
Znali netko vise o ovome?![]()
Upravo tako.TzBulevar87 je napisao/la:Ovo ti je utakmica Intertoto kupa koju je Sloboda igrala u Ugljeviku, protiv Celja čini mi se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.