Boston Celtics

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

azTer
Kontakt:

Re: Boston Celtics

Post Postao/la azTer » 11 feb 2013, 13:51

nemoj tih opravdanja, molim te. razlog pobjede je kvalitet bostona, ništa drugo.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 11 feb 2013, 13:56

azTer je napisao/la:nemoj tih opravdanja, molim te. razlog pobjede je kvalitet bostona, ništa drugo.
jesam ja rekao da Boston nije kvalitetna ekipa??NISAM!!zato bi te zamolio da ne seres bezveze,ali sigurno nebi zavrsilo na 3 produzetka da ovaj konj nije se "zazelio kuce" :twisted: :twisted:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 11 feb 2013, 13:59

Ko je konj? :shock:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 11 feb 2013, 13:59

sigurno ne bi završilo na tri produžetka da je boston bio prisebniji. prvi put na utakmici denver poveo minut i pol do kraja. nemoj se sramotit džaba.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 11 feb 2013, 14:03

BernardBarnjak je napisao/la:Ko je konj? :shock:
Andre Miller...lik prvo nece da faulira pierce-a da nama ostane +1 i par sec. do kraja,a onda 4 sec do kraja on najbolji suter u historiji nba lige suta tricu preko ruke :twisted: :twisted:
@azTer
de sad reci ko LenBias da niste igrali punom snagom :lol: :lol: :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 feb 2013, 14:06

Prije da vas je Andre Miller pobjedio nego Celticsi :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 11 feb 2013, 14:08

Carlo je napisao/la:Prije da vas je Andre Miller pobjedio nego Celticsi :mrgreen:
Denver igra odlicnu kosarku, imaju fenomenalnog trenera i Boston je morao dati 110% snage i znanja da bi pobjedio!
@carlo
imam pitanje za tebe tamo na kvizu :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 11 feb 2013, 14:10

slika

"Kevin Garnett looked at everybody and said, 'We are not going to lose this game,'" Avery Bradley said. "We told him, 'We know.'" 8-)

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 11 feb 2013, 14:16

BernardBarnjak je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Prije da vas je Andre Miller pobjedio nego Celticsi :mrgreen:
Denver igra odlicnu kosarku, imaju fenomenalnog trenera i Boston je morao dati 110% snage i znanja da bi pobjedio!
@carlo
Bil vi mjenjali trenera s nama?Jest on dobar i sve,al sto on moze igrati "samo njemu drage igrace" to niko ne moze...lik hvali milera sto je osuto ovu tricu :lol: :lol: :lol: da je to uradio neko drugi(8sec do kraja),nebi igrao sljedecih 5 tekmi minimalno..da se njih dvojice hocemo rijesiti ja bi taj dan slavio kao novu godinu...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 feb 2013, 14:17

Da je Denveru kakav trener koji zna učiti odbranu igrače, a za napad se ne treba brinuti imaju milion igrača.

@Bernarde, dobio si odgovor :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 11 feb 2013, 14:35

JHam je napisao/la:
@carlo
Bil vi mjenjali trenera s nama?Jest on dobar i sve,al sto on moze igrati "samo njemu drage igrace" to niko ne moze...lik hvali milera sto je osuto ovu tricu :lol: :lol: :lol: da je to uradio neko drugi(8sec do kraja),nebi igrao sljedecih 5 tekmi minimalno..da se njih dvojice hocemo rijesiti ja bi taj dan slavio kao novu godinu...

Nama ne treba trener. Nasi bivsi pomocni treneri su sada jedni od boljih glavnih trenera. Doktor je nezamjenjiv! Sto se Karla tice mislim da je vrlo dobar trener. Ne znam zasto si 'ljut' na njega ali mislim da Denver ima solidnu sezonu.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 11 feb 2013, 17:26

JHam je napisao/la:
@carlo

Nama ne treba trener. Nasi bivsi pomocni treneri su sada jedni od boljih glavnih trenera. Doktor je nezamjenjiv! Sto se Karla tice mislim da je vrlo dobar trener. Ne znam zasto si 'ljut' na njega ali mislim da Denver ima solidnu sezonu.
imamo mi solidnu sezonu,ali imamo ekipu za ekstra sezonu!!vjeruj mi da nam je neki trener koji manje igra favorite svoje,sad bi se borili za prva 2 mjesta...juce je 15 min igrao sa 4 beka i fariedom(koji je visine niskog krila)..stvarno ima glupih poteza zadnjih par sezona,i ne uci na greskama.ali da ne bude off topic,zasluzena pobjeda bostona mada nebi bilo nezasluzeno ni da smo mi dobili,radujem se iducoj tekmi i aBd nasoj pobjedi :D

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 11 feb 2013, 17:52

Do produžetaka ne bi ni došlo da sudije nisu poklonile Nuggetsima loptu nakon slobodnih Farieda... ;) Ali nema veze, slađe je ovako, dibidus. Večeras protiv Catsa, idemo po osmu bez Ronda, valjda nas nije stigao umor od sinoć... NASTAVI NIZ! 8-)
YNWA

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 12 feb 2013, 01:30

Pratil neko utakmicu ? :)
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 12 feb 2013, 01:32

tu sam :) mullens ih uništava, vidi se da je umor uzeo danak, tako da se nadam da klupa može većinski iznijet teret na ovoj utakmici.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 12 feb 2013, 01:36

I ja sam takvog misljenja, ali i Pierce i Garnett moraju biti na prosjeku uz dobar ucinak klupe i ovo ce biti pobjeda. Ne ocekujem sad da igramo neku jaku odbranu prije svega zbog umora, ali ostaje da se vidi koliko su Catsi kvalitetni, ako ih krene sut, onda bi ovo mogla bit gadna utakmica.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 12 feb 2013, 01:38

Dobićemo ovo, ali u jednom produžetku, da se ne trošimo previše pred tekmu sa Bullsima. ;) :mrgreen:
YNWA

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 12 feb 2013, 01:43

Dobro je, nastavlja se dobra forma Terrya. On nam bas treba u ovakvim utakmicama :)
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 12 feb 2013, 01:46

Green je tata.
YNWA

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 12 feb 2013, 02:08

uff, bizmače, šta počini :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []