treba ga prijaviti na ZMBTAmar Dzeko je napisao/la:De nek neko onom uzme onaj megafon, nije Karaoke show
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jamak zeljkovic tomic i selimovic su ok ovo ostalo treba da se kani fudbala svraka vise ne treba dobiti poziv u A repku
- BritishCore
- Kontakt:
kakvo cekanje, ovdje se odma treba uvest ara i jos par napadackih opcija, idemo na sve ili nista, trebu sam izradio zbog tekme
idemo sad!
Sent from Tapatalk 2 for mobile.

Sent from Tapatalk 2 for mobile.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- tuzlak1987
- Kontakt:
crveni poklon "manje vise", ali je zato drugi gol CISTI ofsajdGreenfingers je napisao/la:Strašno prvo poluvrijeme, crveni, po meni, poklon, manje vise, povreda Čolića na samom početku, ono čega sam se najvise plašio u vezi ove tekme jeste gol u ranim minutama, a upravo se to i dogodilo i to ne kakav gol, nego onaj bas sto obori samopouzdanje kako golmanu Hadžiću tako i ostalim. Drugi gol čisti ofsajd, odbrana mi nekako zakazala kod drugog gola, mada je neko se zalio na povredu na vrhu sesneasterca. Gol za nas odlican, u pravo vrijeme, Jamak na pravom mjestu, odlicni euro gol. Bas u minutama koje odgovaraju za dizanje morala i samopouzdanja ekipe... prilika je bilo, nije da nije, solidan Željo, dobar otpor, al vidi se razlika u kvaliteti i iskustvuNavijanje me iznenadilo samo tako

Ma igrac za repkebeka23 je napisao/la:Kakvog uhljupa od kapitena Željo ima, pa to nije normalno.

- adriano_leite
- Kontakt:
Sto se tice igre, samo izbaciti Adilovica, da se dobije na brzini i ovo Zeljo moze proci. Dobra stvar je sto Viktorija zeli zabiti gol, pa se dosta trose i za ocekivati je da ce u nastavku jos vise fizicki pasti, a tada treba iskoristiti brzinu. Adilovic najobicnija nula veceras, nit se bori nit sta, tako da je sa njim na terenu, fakticki igra 10 na 10. Uglavnom, nakon 10 15 minuta sa igracem vise, cinilo se da Zeljo ima igraca manje, ali eto na kraju se isplatila ona inicijativa koju je Zeljo imao i pao je i taj gol, koji moze mnogo psihicki uticati na igrace. Sretno komsije!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ne mogu shvatiti kako su ovako nasi igraci spori,isto da igraju protiv Brazilaca.
ajde Željo dva gola samo,ovi su se povukli,svi u napad
btw. koliko je ljudi??

btw. koliko je ljudi??
Okrenut ce ovo domacin u drugom,imam ga 2/1 ..a ovi golovi i poklon crveni mi daju nadu za to.. smjesan prvi gol,drugi ofsajd,a do tad zgusnuta odbrana Plzena pred kraj meca odjednom nestaje..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajmo Zeljo!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
komentator je nesto govorio oko 20 000 ljudi, a kosevo prima 35 000 ? jel i u evropskim tako prima ili se smanji kapacitet ?bazeni je napisao/la:ajde Željo dva gola samo,ovi su se povukli,svi u napad![]()
btw. koliko je ljudi??
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- ibrakadabra
- Kontakt:
Valjda ce igraci skontati da se moze i da ce zapeti svim snagama pa nisu Bayern i njima je voda u usima.Golove dali na srecu i iskustvo.U drugom poluvremenu ce sreca da im okrene leđa.
-
- Kontakt:
ako nista drugo makar izvuci nerjeseno jer svi su ocekivali katastrofu
sto se tice svrake da bogdom nije ni igro predo se vec na pocetku smije se I pita horwata da zamjene dresove
sto se tice svrake da bogdom nije ni igro predo se vec na pocetku smije se I pita horwata da zamjene dresove
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
-
- Kontakt:
Koji si to ti fudbalski strucnjak pa znas sta je Amar rekao Muameru da radi na terenu ?beka23 je napisao/la:Kakvog uhljupa od kapitena Željo ima, pa to nije normalno.
gledaj i uzivaj C;)
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Sad se i može nešto uraditi samo daj Bože da se opet ne pogube u odbrani.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nisu oni spori nego su ovi brziCeltic je napisao/la:Ne mogu shvatiti kako su ovako nasi igraci spori,isto da igraju protiv Brazilaca.
ovog Skaljica bi puskom tjero do Bihaca i nazad! dize ruke fol, trci i pazi na igraca , mamlaze jedan
2 na 5 i daju im gol!!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nije ga nikada ni trebao dobitiPhantom je napisao/la:Jamak zeljkovic tomic i selimovic su ok ovo ostalo treba da se kani fudbala svraka vise ne treba dobiti poziv u A repku
Zamka je bila dobra. Ofsajd je bio cist. Toliko.vrebac86 je napisao/la:ovog Skaljica bi puskom tjero do Bihaca i nazad! dize ruke fol, trci i pazi na igraca , mamlaze jedan![]()
2 na 5 i daju im gol!!
![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
hmm sad gledam ova kamera sto je isla sa amarom, po stadiona prazno a u medijima kao rasprodan stadion ? :O :O
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Hilmo123, nedimmmm1337, shminka i 30 gostiju.