Evo ja se nadam ovome, po meni odlična ekipica, još ako se vrati Balić, taman
Zamjene:
Erić
Ćivić
Devedzic
Avdić
Hadzibeganović
Saletović
Delić
Mujarić
Husejinović
Alić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

I ja bas gledam sve sama negativa, opusteno ljudi, mislimo pozitivno i bice tako aBdcrvenocrnitz je napisao/la: ↑28 jun 2022, 23:06I kad se najave fini igraci opet se negativci nadju, ne moze nama Bog ugoditi, sad je bitno i ko dovodi igrace i ko ih placa, ma yebem ja nas vise. De malo pozitive, de malo da mi se trgnemo a ne samo ko narikace yebene
Samo bi zamjenio umjesto Sejmenovic --> Mujaric desno, i defanzivni dobar na sredini treba umjesto Balica
Smiri se malo, otkazat ce ti hercikaSkver je napisao/la: ↑29 jun 2022, 12:38Pregovarali sa poznatim BH trenerima, pa dodje Jaha.....sad isto tako pregovori sa poznatim igracima PL, pa ce doci neko nase odbaceno dijete iz kantonalne lige i grcevita borba za opstanak.....koje ispiranje mozga, faraon bi im pozavidio....Ne pojavljuju se, nema izjava, nema izvjestaja za proslu sezonu, nikakvih objasnjenja, pa to ne rade ni super bogati vlasnici klubova a ne neki umisljeni ko fol upravni odbor sa gradskim parama, nek se bar ugledaju na ove ljude koje vode kantonalne klubove sa svojim vlastitim parama.....jedno veliko sramota!!!!
Zaboli te racku za moju herciku
ljubi ti ili ko od tvojih blizih milih da prodje
Ja kopirao i u Google translate ovo sto si napisao, pade Google yebote......ovi su bar znali napisati saopstenje, sad nema ni saopstenja vise.....crvenocrnitz je napisao/la: ↑29 jun 2022, 14:11ljubi ti ili ko od tvojih blizih milih da prodjeopet kazem za tvoje dobro, smiri se, miran budi
![]()
A znao si kopirati? Ma bravo, evo banana i budi miranSkver je napisao/la: ↑29 jun 2022, 14:21Ja kopirao i u Google translate ovo sto si napisao, pade Google yebote......ovi su bar znali napisati saopstenje, sad nema ni saopstenja vise.....crvenocrnitz je napisao/la: ↑29 jun 2022, 14:11ljubi ti ili ko od tvojih blizih milih da prodjeopet kazem za tvoje dobro, smiri se, miran budi
![]()
Niko jos nije potpisao. Od pojacanja.
Nisam ni ja bas odusevljen Jahom, cak sta vise povraca mi se, o Komazecu i pojacanjima isto sam rekao svoje ali odvadi malo jbt.Skver je napisao/la: ↑29 jun 2022, 12:38Pregovarali sa poznatim BH trenerima, pa dodje Jaha.....sad isto tako pregovori sa poznatim igracima PL, pa ce doci neko nase odbaceno dijete iz kantonalne lige i grcevita borba za opstanak.....koje ispiranje mozga, faraon bi im pozavidio....Ne pojavljuju se, nema izjava, nema izvjestaja za proslu sezonu, nikakvih objasnjenja, pa to ne rade ni super bogati vlasnici klubova a ne neki umisljeni ko fol upravni odbor sa gradskim parama, nek se bar ugledaju na ove ljude koje vode kantonalne klubove sa svojim vlastitim parama.....jedno veliko sramota!!!!
Pa doveli su klub do ispadanja, daleko najgora ekipa proljeca, zaduzili klub, opet ce tuzbe......znam ja odlicno ko ce doci i ko je ostavio Slobodu u ligi i puno toga ali ovo nije ni u rangu kulturno umjetnickog drustva sta su uradili....ne nerviram se kao sto onaj delegat misli samo mi dosta ovih "carsijanera" sto se qurce bez pokrica.....FKBilder je napisao/la: ↑29 jun 2022, 15:13Nisam ni ja bas odusevljen Jahom, cak sta vise povraca mi se, o Komazecu i pojacanjima isto sam rekao svoje ali odvadi malo jbt.Skver je napisao/la: ↑29 jun 2022, 12:38Pregovarali sa poznatim BH trenerima, pa dodje Jaha.....sad isto tako pregovori sa poznatim igracima PL, pa ce doci neko nase odbaceno dijete iz kantonalne lige i grcevita borba za opstanak.....koje ispiranje mozga, faraon bi im pozavidio....Ne pojavljuju se, nema izjava, nema izvjestaja za proslu sezonu, nikakvih objasnjenja, pa to ne rade ni super bogati vlasnici klubova a ne neki umisljeni ko fol upravni odbor sa gradskim parama, nek se bar ugledaju na ove ljude koje vode kantonalne klubove sa svojim vlastitim parama.....jedno veliko sramota!!!!
Navijas na Azmirovu stranu, oni moraju ovo ,oni moraju ono...Zaboravljas da se isto radilo Azmiru...
Druze ne moraju oni nista, dabogda press ne imali godinu dana jer mene to ne zanima, mene zanima rezultat samo, da izadjemo u evropu, uzmemo neki pehar....
A znamo pozadinu svega (ja znam ne znam za tebe)i nema potrebe da se nerviras. Svakako ne mogu prnut bez dozvole....Sve je na "rucnoj "...
Ali kako mi rece jedan trebalo bi uskoro da se zavrsava to polako. Slazu se kockice. Teren je bio prvi uslov, espresso odobreno......Lagano samo. Ovaj put kako treba.
Nije trazio nikakve bodove, pusta laz, covjek zavrsio Borca, pa ovi ne bi mogli dobiti ni OFK Tuzlu....kakve price "carsijeneri" vec nisu izmislili da ocrne covjeka...hondas je napisao/la: ↑29 jun 2022, 15:38Ne kontam,Azmir trazio da mu damo bodove u narednoj sezoni a da ce nam pustiti da ostanemo u ligi,najtezi poraz u sezoni su nam nanjeli a svim konkurentima nasim za ispadanje su dali bodove.Tako su nam direktno izbili pare od Saveza a i otezali da ostanemo u ligi.Vjerovatno nisam dobro obavijesten.I ja bih volio da dodje investitor pa makar to bio i crni vrag ali ima tu neke nelogicnosti.Neko se sa nama dobro zaza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.