FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Da li se negdje može naći snimak tekme !?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
A sta da se uradi,posto vidim da volis da pametujes,sta bi ti predlozio ?? Dobro je i ovo sto dodje na Tusanj naroda,ne bi me cudilo da jednog dana pocnu igrati pred praznim tribinimaLik je napisao/la:Daleko će te dogurati i kao grupa i kao klub ako budete tako razmišljaliharry_90 je napisao/la:I kaze idi na utakmice,kada nas jedan Rudar dobijesramota !!!
Pojedinim igracima se treba zahvaliti i dati im ispisnicu iz kluba,radije neka igraju djeca iz Tuzle,nego gledat neke manekene..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Od srca hvala!Hard Bass je napisao/la:
Respect
Svaka cast za ovo od Srca....!!DA SE NIKAD NE ZABORAVI I NEPONOVI NIKOME!!BegAx je napisao/la:Od srca hvala!Hard Bass je napisao/la:
Respect
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
Čudo kako ovu parolu prave seljaci sa motorkama !!
A ovo sam tražio da vidim maloprije, tj. da li je i ovo prikazao BHT.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Na sta spade Sloboda na 50 fukara a nekad uzimali Zvjezdu ko sale na Tusnju.Za ovo su svi krivi a najmanje igraci vjerujte.
Ma sve seljaci sa motorkama prave neke parole i tako to.Alipasino je napisao/la:Na sta spade Sloboda na 50 fukara a nekad uzimali Zvjezdu ko sale na Tusnju.Za ovo su svi krivi a najmanje igraci vjerujte.
Svaka cast momcima na ovoj paroli !!
- sef_mafije
- Kontakt:
sta bi sa slobode danas? 
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
- sef_mafije
- Kontakt:
VolimTz je napisao/la:Čudo kako ovu parolu prave seljaci sa motorkama !!
[youtube][/youtube]
nije prkazano ali se culo sve ovo
Ma gdje nisu igrači krivi.Alipasino je napisao/la:Na sta spade Sloboda na 50 fukara a nekad uzimali Zvjezdu ko sale na Tusnju.Za ovo su svi krivi a najmanje igraci vjerujte.
- sef_mafije
- Kontakt:
Claus je napisao/la:Ma gdje nisu igrači krivi.Alipasino je napisao/la:Na sta spade Sloboda na 50 fukara a nekad uzimali Zvjezdu ko sale na Tusnju.Za ovo su svi krivi a najmanje igraci vjerujte.Ne znam jesi li gledao utakmicu, al' ovo je dokaz na kakve je grane spala Sloboda. Ovo je trenutno tuzlanska realnost, nažalost je tako. Bio sam na stadionu i gled'o utakmicu, koja je sama po sebi bila i više nego dobra za naše uslove. Barem smo vidjeli 3 gola. Međutim, bez obzira na besparicu (svugdje je ima), loš odnos u klubu, poziciju na tabeli, nema opravdanja za onakvu nezainteresovanost, letargičnost i onu: Šta bude, biće.
svi su tu da uzmu novce od slobode i reci ce ko j.. slobodu ! Tako je to
mozda ima 1,2 igraca koji su tu ponikli i cijene slobodu , ostalo su novci
Evo da ti odpametujem kad pitaš, svom klubu pomažeš recimo kupovinom karte, a poraza je bilo i biće vazda, lako se busati u prsa i posjećivati tekme kad ide dobro ili solidno ekipi. Ti si svojim upisom negativno uticao na neke ljude koji će se povesti tvojim primjerom i reći će ma upravu je neću ni ja više na tekme. A ako ti se ne sviđa ko igra, opet OTIĐI NA STADION pa urlaj protiv uprave ili trenera da se otjeraju kako kažeš balerine i da im se daju ispisnice i da se da šansa djeci iz Tuzle. Znači kako god okreneš na tekme se mora ići ako se imalo smatraš navijačem ili ljubiteljem svoga kluba.harry_90 je napisao/la:A sta da se uradi,posto vidim da volis da pametujes,sta bi ti predlozio ?? Dobro je i ovo sto dodje na Tusanj naroda,ne bi me cudilo da jednog dana pocnu igrati pred praznim tribinimaLik je napisao/la:Daleko će te dogurati i kao grupa i kao klub ako budete tako razmišljaliharry_90 je napisao/la:I kaze idi na utakmice,kada nas jedan Rudar dobijesramota !!!
![]()
Pojedinim igracima se treba zahvaliti i dati im ispisnicu iz kluba,radije neka igraju djeca iz Tuzle,nego gledat neke manekene..
Eto nadam se da sam ti pojasnio i da si zadovoljan mojim pametovanjem
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Fukare nisu huligani, fukare nisu delikventi, fukare nisu narkomani. Fukare su ponos ovog grada, momci koji od svog džeparca prave transparente i šalju parole na koje bi svi trebali biti ponosni.
Parole koje govore više od svakog političkog govora i parole koje znače samo jedno: Mi smo uz vas i nikada vas nećemo zaboraviti!
Možda nisu sve Fukare Tuzlaci ali svi Tuzlaci moraju biti Fukare, ako ne, onda barem svi moramo biti izuzetno ponosni na ove momke!
Stoga, 11.541 puta vam hvala što ste od svog džeparca odali počast svim nevinim žrtvama stradalim u opkoljenom Sarajevu!
Pozdrav za sve manijake koji su dana 29.03.2008. položili cvijeće na najbolniju tačku grada soli - Kapiju. Svi znamo kako su "položili to cvijeće" tako da nema potrebe da modovi brišu snimak.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 08 apr 2012, 00:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Svaka cast za ovo !VolimTz je napisao/la:Čudo kako ovu parolu prave seljaci sa motorkama !!
[youtube][/youtube]
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Svaka čast.Hard Bass je napisao/la:
Respect
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ivica Osim: Grad treba da se zamisli, ko će pomoći Slobodi ako neće Tuzla
Sa Ivicom Osimom, predsjednikom Komiteta za normalizaciju razgovarali smo i o situaciji u kojoj se trenutno nalazi tuzlanska Sloboda. Dobri poznavaoci prilika kažu da stanje u Klubu nikada nije bio teže. Od svih klubova u BiH s renomeom i tradicijom, Sloboda je u najtežoj situaciji.
S tim se u razgovoru za Bportal.ba složio i Osim.
- Ne znam zašto je do toga došlo. Pokušao sam ja već nekoliko puta da popričamo i mi smo napravili što smo mogli i dozvolili smo da se igra bez obzira na neke druge stvari, poput neplaćanja dugova igračima. Sloboda kao ime nije ništa kriva i nikome ne smeta. Nikome niti jednog momenta nije palo na pamet da Sloboda plaća ceh, jer liga bez Slobode nije liga, to je krnja liga. Ne bi to više bila ista konkurencija i rivalitet a mečevi ne bi imali istu važnost-kaže Osim za Bportal.ba.
Nakon kraće stanke sam nastavlja:
-A i taj grad bi se trebao malo zamisliti, ja sam tamo dolazio kao igrač i trerner i uvijek kada dođem, ne vidim da je neko tu ciglu pomjerio. Sada se radi, ima pomaka i to je dobro, važno je da ide nabolje. Ali grad se mora zamisliti, ko će pomoći Slobodi ako neće Tuzla. Ne mislim tu samo na finansijsku pomoć od struktura vlasti. I građani Tuzle moraju pomoći svom klubu, jer Sloboda i postoji upravo radi njih. Sloboda mjenja sam lik grada, kada naprimjer dolaze veliki klubovi, kada se igraju veliki derbiji, onda u grad samo radi fudbala dođe pet ili šest hiljada ljudi, a fudbal je sastavni dio naše kulture. Sloboda je bila brend u Evropi, nije bila mala stvar kada se spomene Sloboda i Tuzla, ili Sloboda i so, ali izgleda da jedno s drugim ne ide baš-ističe Osim.
Upitan da li se klubovi koji su nekada igrali u jugoslovenskoj ligi i značili nešto, previše oslanjaju na tradiciju, Osim je kazao da te klubove, uprkos svemu, moramo sačuvati.
- Te klubove moramo sačuvati. Imamo mi klubova sa imenom i tradicijom, sve su to veliki centri iz kojih dolazi veliki broj igrača. Za Tuzlu ne moram ni da govorim, svi znamo koliko iz tog kraja, Tuzlanskog kantona, dolazi dobrih igrača. Taj kraj od Tuzle do Banovića i šire je poseban. Interes je da klubove koji dolaze iz takvih centara i onih koji su igrali značajnu ulogu u bivšoj Jugoslaviji sačuvamo, ali ne smijemo praviti veliku razliku između njih i ovih "novih" tako da ih nazovem, jer postoji neki limit u svemu. Niko se ne smije oslanjati previše na neke stvari. Lijepo je kada postoji rivalitet, pa neka je on takmičarski, mada kada je takmičarski, to onda kod nas baš i ne valja, jer mi nismo uvijek navikli da je neko drugi bolji i da pobjedi. Što se tiče klubova kao klubova, mi za sada samo trebamo razmišljati o tome da oni riješe svoje probleme, da se riješe dugova i da mirno igraju. Polako mi dolazimo na to, ali sigurno je da to nećemo napraviti preko noći-zaključuje Osim.
Sa Ivicom Osimom, predsjednikom Komiteta za normalizaciju razgovarali smo i o situaciji u kojoj se trenutno nalazi tuzlanska Sloboda. Dobri poznavaoci prilika kažu da stanje u Klubu nikada nije bio teže. Od svih klubova u BiH s renomeom i tradicijom, Sloboda je u najtežoj situaciji.
S tim se u razgovoru za Bportal.ba složio i Osim.
- Ne znam zašto je do toga došlo. Pokušao sam ja već nekoliko puta da popričamo i mi smo napravili što smo mogli i dozvolili smo da se igra bez obzira na neke druge stvari, poput neplaćanja dugova igračima. Sloboda kao ime nije ništa kriva i nikome ne smeta. Nikome niti jednog momenta nije palo na pamet da Sloboda plaća ceh, jer liga bez Slobode nije liga, to je krnja liga. Ne bi to više bila ista konkurencija i rivalitet a mečevi ne bi imali istu važnost-kaže Osim za Bportal.ba.
Nakon kraće stanke sam nastavlja:
-A i taj grad bi se trebao malo zamisliti, ja sam tamo dolazio kao igrač i trerner i uvijek kada dođem, ne vidim da je neko tu ciglu pomjerio. Sada se radi, ima pomaka i to je dobro, važno je da ide nabolje. Ali grad se mora zamisliti, ko će pomoći Slobodi ako neće Tuzla. Ne mislim tu samo na finansijsku pomoć od struktura vlasti. I građani Tuzle moraju pomoći svom klubu, jer Sloboda i postoji upravo radi njih. Sloboda mjenja sam lik grada, kada naprimjer dolaze veliki klubovi, kada se igraju veliki derbiji, onda u grad samo radi fudbala dođe pet ili šest hiljada ljudi, a fudbal je sastavni dio naše kulture. Sloboda je bila brend u Evropi, nije bila mala stvar kada se spomene Sloboda i Tuzla, ili Sloboda i so, ali izgleda da jedno s drugim ne ide baš-ističe Osim.
Upitan da li se klubovi koji su nekada igrali u jugoslovenskoj ligi i značili nešto, previše oslanjaju na tradiciju, Osim je kazao da te klubove, uprkos svemu, moramo sačuvati.
- Te klubove moramo sačuvati. Imamo mi klubova sa imenom i tradicijom, sve su to veliki centri iz kojih dolazi veliki broj igrača. Za Tuzlu ne moram ni da govorim, svi znamo koliko iz tog kraja, Tuzlanskog kantona, dolazi dobrih igrača. Taj kraj od Tuzle do Banovića i šire je poseban. Interes je da klubove koji dolaze iz takvih centara i onih koji su igrali značajnu ulogu u bivšoj Jugoslaviji sačuvamo, ali ne smijemo praviti veliku razliku između njih i ovih "novih" tako da ih nazovem, jer postoji neki limit u svemu. Niko se ne smije oslanjati previše na neke stvari. Lijepo je kada postoji rivalitet, pa neka je on takmičarski, mada kada je takmičarski, to onda kod nas baš i ne valja, jer mi nismo uvijek navikli da je neko drugi bolji i da pobjedi. Što se tiče klubova kao klubova, mi za sada samo trebamo razmišljati o tome da oni riješe svoje probleme, da se riješe dugova i da mirno igraju. Polako mi dolazimo na to, ali sigurno je da to nećemo napraviti preko noći-zaključuje Osim.
Ma sta Imamovic zna sta je sport,njemu je samo bitno da je napravio sebi te knjizevne susrete,misli tip da ce dobit Nobelovu nagradu za knjizevnost.Za njegovog mandata hoce bit upisano da je napravio 3 jezera,al ce vala biti i upisano da je sport u Tuzli propao
tuzlak2 je napisao/la:Ma sta Imamovic zna sta je sport,njemu je samo bitno da je napravio sebi te knjizevne susrete,misli tip da ce dobit Nobelovu nagradu za knjizevnost.Za njegovog mandata hoce bit upisano da je napravio 3 jezera,al ce vala biti i upisano da je sport u Tuzli propao
ti haman i ne znas ko daje od vlasti pare za slobodu, treba tako kanton prozivati
oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919
FK Sloboda 1919
pa dobro ja sad znam da kanton nista ne daje,mada je sad valjda i sdp tu u vlasti,al vala ranijih godin ocekivati da kanton daje nesto za Slobodu dok su ovi zeleni bili na vlasti,pa ne znam bas,jedino ako bi se Sloboda zvala Zmaj od BosneBatvasTZ je napisao/la:tuzlak2 je napisao/la:Ma sta Imamovic zna sta je sport,njemu je samo bitno da je napravio sebi te knjizevne susrete,misli tip da ce dobit Nobelovu nagradu za knjizevnost.Za njegovog mandata hoce bit upisano da je napravio 3 jezera,al ce vala biti i upisano da je sport u Tuzli propao
ti haman i ne znas ko daje od vlasti pare za slobodu, treba tako kanton prozivati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.