FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja cu u ovo Gredicevo objasnjenje povjerovati tek kad i Amar ponovi isto..Jer mi nema logike da menadzer ide na odmor a pocela sezona..Jednostavno nema pa me ve proglasavajte Judom koliko hocete..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 26 jul 2013, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ja sam čuo još u makijatu da se on lomi i da je blizu da napusti klupu sad se to baš i obistinilo i kakvih sve nebuloza još nisam čuo to nebi pojeo pas sa maslom, i mislim da je ovo definitivno, sad će neko ubjeđivanje njega za ovih par dana, ali nisam optimističan.
Resnik kod Pazarića*aVDo8 je napisao/la:evo čovjeka u Resniku kod Hadžića kod tetke cijeli dan jede i pije, odmara malo
Velika vila kod stare ceste, veliki bazen..nisam jednom tu proš'o, što na biciklu što pješke

Uživa brate, naš'o je pravo mjesto

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Prestani se brukati i daviti raju ovdje na forumu sa svojim nenormalnim zaključcima i paranojama.joca je napisao/la:Ja sam čuo još u makijatu da se on lomi i da je blizu da napusti klupu sad se to baš i obistinilo i kakvih sve nebuloza još nisam čuo to nebi pojeo pas sa maslom, i mislim da je ovo definitivno, sad će neko ubjeđivanje njega za ovih par dana, ali nisam optimističan.
Širiš negativizam i pesimizam, mani se toga.
Cuj cuo u Makijatu

Nažalost doći će i taj dan kada će nas Amar napustiti prije ili kasnije, nadam se ne brzo ali ovo ne obećava.
makijato rak rana Željejoca je napisao/la:Ja sam čuo još u makijatu da se on lomi i da je blizu da napusti klupu sad se to baš i obistinilo i kakvih sve nebuloza još nisam čuo to nebi pojeo pas sa maslom, i mislim da je ovo definitivno, sad će neko ubjeđivanje njega za ovih par dana, ali nisam optimističan.

Željeznicar za život cijeli !
Ma znamo brate ali neka to bude na kraju sezone a ne na dan prije utakmice-jarane i ovaj neki odmor je za nas sokSemper je napisao/la:Nažalost doći će i taj dan kada će nas Amar napustiti prije ili kasnije, nadam se ne brzo ali ovo ne obećava.
Muharemovicu odlazi iz Zelje
Kad si čuo, prije deset minuta si kao bio iznenađen...?joca je napisao/la:Ja sam čuo još u makijatu da se on lomi i da je blizu da napusti klupu sad se to baš i obistinilo i kakvih sve nebuloza još nisam čuo to nebi pojeo pas sa maslom, i mislim da je ovo definitivno, sad će neko ubjeđivanje njega za ovih par dana, ali nisam optimističan.
Jao majko, još jedan @željoo,@stadion...fuj!
Zadnja izmjena: chanchi, dana/u 26 jul 2013, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj @joca vam je jedan od Landzinih poltrona.... Na forumu je samo kada treba pljuvati po Amaru i po vladajucoj garnituri..... Nije pisao od kada je pljuvao po pojacanjima tj. zabio se u rupu kada smo 2x fantasticno odigrali protiv Ceha.... I sada je izasao...
Joca vam je ustvari @zeljooooooooo aka machiato kafic i te price.....
Neces razbojnice uci u klub kao ni smrad Landzo koji je srozao klub totalno do dna....
Neces razbojnice uci u klub kao ni smrad Landzo koji je srozao klub totalno do dna....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Jeste, poslije Zvijezdelikusa je napisao/la:Jel slijedeca tekma protiv travnika domaca ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mali istinu govori. Evo da vam ja potvrdim, 100 posto je istina.aVDo8 je napisao/la:ljudi ja vam kažem evo ga kod tetke sa djetetom, igraju košarke zajedno, uživa čovjek
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
jesi to iš'o u Resnik Nedime? 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ma nije tačno ne zanima me ulazak ni u kakav klub želim dobro svom želji, ali da se ide na početku sezone sutra prvo kolo na odmor od 10 dana to niko živ ne može da shvati normalan, pa alex ferguson je 25 godina vodio manutd pa to nikad nije uradio, a zamisli koji on pritisak ima, jedino nema pritisak da nema love.MrMuscle je napisao/la:Ovaj @joca vam je jedan od Landzinih poltrona.... Na forumu je samo kada treba pljuvati po Amaru i po vladajucoj garnituri..... Nije pisao od kada je pljuvao po pojacanjima tj. zabio se u rupu kada smo 2x fantasticno odigrali protiv Ceha.... I sada je izasao...
razbojnik ti je čača i ti sa svojim pajtosima.
Zadnja izmjena: joca, dana/u 26 jul 2013, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sto ga nisi sliko........neno#4 je napisao/la:Mali istinu govori. Evo da vam ja potvrdim, 100 posto je istina.aVDo8 je napisao/la:ljudi ja vam kažem evo ga kod tetke sa djetetom, igraju košarke zajedno, uživa čovjek
Ovo samo u Bosni ima

Pa dobro sta mi sad imamo od toga jel kod tetke,u svom stanu ili negdje na moru..Mene sad samo zanima da li bi i on potvrdio da je ovo sto je Gredic rekao istina..Samo me to moze razuvjeriti..Posebno da li je istina da se vraca nakon odmora..neno#4 je napisao/la:Mali istinu govori. Evo da vam ja potvrdim, 100 posto je istina.aVDo8 je napisao/la:ljudi ja vam kažem evo ga kod tetke sa djetetom, igraju košarke zajedno, uživa čovjek
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ode covijek 10 dana u Albaniju na odmor.
Ja isto ne vjerujem u ovo što je Gredić rekao, koji to trener ostavlja klub na ovaj način na početku sezone? Jeli iko ikada čuo za išta slično bez da je bio neki opasan razlog tipa smrt u porodisi i sl.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Amar je vodio želju i kad je Ivici život ovisio o koncu,tu se sva priča završava.....Anonimac je napisao/la:Ja isto ne vjerujem u ovo što je Gredić rekao, koji to trener ostavlja klub na ovaj način na početku sezone? Jeli iko ikada čuo za išta slično bez da je bio neki opasan razlog tipa smrt u porodisi i sl.
ali nema para,sve se rastalilo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.