sta je s kapizdzicem?Cartman je napisao/la:Pazite Emana Markovica iz Norveske. Brat Omara sto igra za mladu nasu. Mozda konacno i mi dobijemo A-reprezentativca.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Momcina je u boljoj formi od svih nasih napadaca ako cemo realno.STEVIE je napisao/la:sta je s kapizdzicem?Cartman je napisao/la:Pazite Emana Markovica iz Norveske. Brat Omara sto igra za mladu nasu. Mozda konacno i mi dobijemo A-reprezentativca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Prezime mu vuce na Bilecu.Cartman je napisao/la:Momcina je u boljoj formi od svih nasih napadaca ako cemo realno.STEVIE je napisao/la:sta je s kapizdzicem?Cartman je napisao/la:Pazite Emana Markovica iz Norveske. Brat Omara sto igra za mladu nasu. Mozda konacno i mi dobijemo A-reprezentativca.Ali on je Danac.
Ma dobro kad kazem Danac mislim Bosanac iz Danske. Hocemo i jednog reprezentativca iz najljepse i najbogatije zemlje Skandinavije.
Za sada najblizi bio Hadzimehmedovic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Za Hrvatsku igraju Nevistić, Soldo, Brekalo, Lovren (mlađi brat Dejana Lovrena), Čabraja, Dino Halilović, Markota, Mrkonjić, Rašić. Mislim da su i Majić, Kulenović, Jurić i Grubišić iz BiH.SjeverniVjetar je napisao/la:Na EP U17, za Austriju standardno nastupaju dvojica nasih, napadac Arnel Jakupovic i def vezni Anes Omerovic.
Jakupovic igra za Austria Wien U18, 16 tekmi 16 golova, Omerovic ta Aston Villu U18.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Može li još jednom neko izbaciti raspored i satnicu U-19 EQ što se održava u Hercegovini?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
http://www.uefa.com/under19/season=2015 ... index.htmlzizu1991 je napisao/la:Može li još jednom neko izbaciti raspored i satnicu U-19 EQ što se održava u Hercegovini?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hvala. Mogle bi se 2/3 pogledat'.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ako odes, bio bi ti zahvalan da nam napises kakav izvjestaj 

ova ekipa je stvarno jaka i puna potencijala. Ja sam uvjeren da ce izboriti plasman na EP
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Po meni odavno nije bila jača generacija igrača, nadam se da mogu do Eura 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
jel igrao Burnic jucer?smetnuh prenos
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
Mihojevic i Memija su kartonirani, nece igrati sutra?ZZtop10 je napisao/la:
ova ekipa je stvarno jaka i puna potencijala. Ja sam uvjeren da ce izboriti plasman na EP
Re: RE: Re: U-21, U-19, U-17
Ako mislis na mec sa ceskom, nije ulaziobaglama je napisao/la:jel igrao Burnic jucer?smetnuh prenos
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nop. Halilovic i Orsolic (Jurilj) ce ih zamijeniti. Nadam se dostojno. Pogotovo Memija ce nam faliti i njegovi ofanzivni napadi a la Dani Alves. Gol protiv Amerike je cista desetka.Batko je napisao/la:Mihojevic i Memija su kartonirani, nece igrati sutra?ZZtop10 je napisao/la:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zašto nema Jovića, Gavrića i Jelisića?
Begović, Burić, Stanković
U17, U17 & U21Pauleta je napisao/la:Zašto nema Jovića, Gavrića i Jelisića?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Igor Markovic je branio za U17 a Jovic sjedio na klupi za u zadnjim kvalama...
Strašna ekipa naših susjeda. Moramo znati da gro selekcije daje ekipa Dinama, i mi se poslije pitamo kako to da su oni uvijek ispred nas, naročito kada su mlađe selekcije u pitanju.Pauleta je napisao/la:Za Hrvatsku igraju Nevistić, Soldo, Brekalo, Lovren (mlađi brat Dejana Lovrena), Čabraja, Dino Halilović, Markota, Mrkonjić, Rašić. Mislim da su i Majić, Kulenović, Jurić i Grubišić iz BiH.SjeverniVjetar je napisao/la:Na EP U17, za Austriju standardno nastupaju dvojica nasih, napadac Arnel Jakupovic i def vezni Anes Omerovic.
Jakupovic igra za Austria Wien U18, 16 tekmi 16 golova, Omerovic ta Aston Villu U18.
Mišljenja sam da će za par godina ( 4-6 ) na tragu takvog rada i plana,kod nas, i Sarajevo biti nešto slično Dinamu., a jedino upitno je, koji nivo kvaliteta će uspjeti iznjedriti,da bude dostojno tog nivoa.