protiv celika ce tek lom biti...

i stvarno je bubanj vrlo bitan...kad se sjetim lukavice proslo kolo..bubanj je cudo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne samo da izgleda, vec SVE I JESTE NA JAKO VISOKOM NIVOU!!!aS_Roma je napisao/la:lom lomova navijanje![]()
Al imamo i dobre momke za ovo snimanje i slikavanje to je posebna prica sve izgleda fenomenalno na visokom nivou
thunder je napisao/la:Izgleda na svakoj temi zabranjeno postavljati klipove navijanja osim na ovoj.
Kada?sarajlija89 je napisao/la:snimak na vogosci ima![]()
![]()
sad..Devil je napisao/la:Kada?sarajlija89 je napisao/la:snimak na vogosci ima![]()
![]()
dino lj je napisao/la:Jos vi u srijedu kada dobijete Celika cetiri premijer ligasa iz glavnog grada u vrhu sa sest bodova,evo nas ko London .
normala hehehebilino polje je napisao/la:pozzz za sve navijace sarajeva iz zenice i nadam se fer i korektnom navijanju i dobroj tekmi neka pobjedi bolji ljudi pozz
Navijacima,LED ekranu al' ono sto vas najvise boli je ovothunder je napisao/la:Da samo znas kako ti se smijem odmah bi prestao sa tim glupostima..Hairlija je napisao/la:Znas onu Nocas sam sanjao stadion Kosevo,bordo dresove i svoju malu zastavu ruke sam dizao i glasno pjevao jer ja sam Hordas i volim Saraj'vothunder je napisao/la:Samo nastavi zivjeti u snovima, valjda ces se nekad probuditi.![]()
Neka nam zavide neka nas nevole mali borac,mali zeljomalo posuje
![]()
![]()
Na cemu da vam zavidim?
Damir Hadzic, mada u buduce prelazi tamo Arsenijevic dok na desnu stranu ide Muharemovicgollum je napisao/la:Ko vam je sinoc igrao lijevog beka?
vidio sam sve sto treba da vidim a to je da je koreografija protiv cluja bila ok ali sigurno manje komplikovana i estetski lijepa od tm koreografija protiv borca ,drugo ja pricam o premijer ligi ti mi nabacujes evropske tekme nakon sto se proslo 2/3 kola ,na hapeol je uicao rezultat pa je bilo koliko je bilo a za 5/0 i period godisnjih odmora bilo je i vise nego odlicno,ono sto sam ja reako je da ono sto je tm uradio protiv borca vi niste nikada u premijer ligi ako neko misli drugacije nek dokazeKARL HAJNC je napisao/la:@ cuspajz-Dečko,jesi li ti prošle godine gledao utakmice SARAJEVA protiv Helsingborga,Cluja....... i kakva je posjeta bila,u tom slučaju navijanje protiv Borca pada u vodu,a da ne govorimo o sramnoj posjeti protiv HAPOELA![]()
![]()
![]()
I ja kazem.Samo F.K.S !! je napisao/la:Najpametiniji ste kad sutite
Samo F.K.S !! je napisao/la:Najpametiniji ste kad sutite
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, keli, mire971, mosarajvosa83, Vaya i 74 gosta.