Mislio sam na nekog ko moze napraviti razliku.SamoZeljo je napisao/la:Zar nedavno nismo potpisali duze ugovore?Consigliere je napisao/la:Gledajuci situaciju hladne glave ne bi me nimalo zacudilo da Amar ode i ne bi ga ni krivio. Prvak drzave ne moze da popise igraca na dvije sezone ili da barem nadje sponzora.![]()
Nema napretka a on daje sve od sebe.
Necemo preuvelicavati.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Consigliere
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nisi dobro upoznat al nikako ili si ti lazov ili ti je neko prenio iz lose namjere, Buki nije odavno u klubu, tacnije istekao mu je ugovor koji nije produzen,sto je i ispravno jer nije kurcem mrdnuo od kad je u Zelji. Ali nije krao i nije varao to je gnusna laz.Amar je tu i nece nidje samo ce da odmori jer se ne osjeca dobro, hvala Bogu jer su se dusmani vec ponadali.bangara je napisao/la:Koliko sam ja upoznat Buki je otjeran iz kluba vec neko vrijeme zbog muljaže sa godišnjim kartama , i Dzelo je bio nešto umiješan, ali nije uhvaćen na djelu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
...nadam se i želim vjerovati da pilence ima ok informacijepile87 je napisao/la:Nisi dobro upoznat al nikako ili si ti lazov ili ti je neko prenio iz lose namjere, Buki nije odavno u klubu, tacnije istekao mu je ugovor koji nije produzen,sto je i ispravno jer nije kurcem mrdnuo od kad je u Zelji. Ali nije krao i nije varao to je gnusna laz.Amar je tu i nece nidje samo ce da odmori jer se ne osjeca dobro, hvala Bogu jer su se dusmani vec ponadali.bangara je napisao/la:Koliko sam ja upoznat Buki je otjeran iz kluba vec neko vrijeme zbog muljaže sa godišnjim kartama , i Dzelo je bio nešto umiješan, ali nije uhvaćen na djelu...

- ZeljoZaZivotCijeli
- Kontakt:
Ljudi, ne paničite toliko dok se ne bude znalo šta je upitanju.
Amar Osim je na odmoru, nema ništa od ostavke, jednostavno čovjek je preumoran i psihički iscrpljen, za 10 dana sjeda na klupu i nastavljamo tamo gdje smo stali, tu je i mali malaky koji dodje jednom godišnje, znaci od ostavke nema nista, sef puni baterije i u nove pobjede, svjestan je da ćemo slijedeće godine biti nosioci, primaran cilj je naći sponzora glavnog, to je rekao svima u lice u klubu kad ih je vandredno sakupio i rekao za odmor, svi su stali iza njega, a sad sto su se svi ponadali da covjek koji ima vise titula u PL nego bilo koji klub odlazi...zao mi je al nista od toga 

To je to. True story...USB 2.0 je napisao/la:Amar Osim je na odmoru, nema ništa od ostavke, jednostavno čovjek je preumoran i psihički iscrpljen, za 10 dana sjeda na klupu i nastavljamo tamo gdje smo stali, tu je i mali malaky koji dodje jednom godišnje, znaci od ostavke nema nista, sef puni baterije i u nove pobjede, svjestan je da ćemo slijedeće godine biti nosioci, primaran cilj je naći sponzora glavnog, to je rekao svima u lice u klubu kad ih je vandredno sakupio i rekao za odmor, svi su stali iza njega, a sad sto su se svi ponadali da covjek koji ima vise titula u PL nego bilo koji klub odlazi...zao mi je al nista od toga
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- savatihotece
- Kontakt:
Svaka ti se riječ pozlatila. Nadam se da im je rekao da počnu nešto raditi (sponzor, stadion...) il nek idu svi u p.m.USB 2.0 je napisao/la:Amar Osim je na odmoru, nema ništa od ostavke, jednostavno čovjek je preumoran i psihički iscrpljen, za 10 dana sjeda na klupu i nastavljamo tamo gdje smo stali, tu je i mali malaky koji dodje jednom godišnje, znaci od ostavke nema nista, sef puni baterije i u nove pobjede, svjestan je da ćemo slijedeće godine biti nosioci, primaran cilj je naći sponzora glavnog, to je rekao svima u lice u klubu kad ih je vandredno sakupio i rekao za odmor, svi su stali iza njega, a sad sto su se svi ponadali da covjek koji ima vise titula u PL nego bilo koji klub odlazi...zao mi je al nista od toga
I zaboravi napisat, danas u Gradačac po tri boda.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Treba zamolit što jačih ljudi koji su gazde bez obzira ko je i šta bez obzira šta je bilo prije treba samo misliti na jačanje kluba da to bude tip-top, imamo mi u gradu jakih likova koji imaju novac, kao FDS, bht, elektroprivreda, razne osiguravajuće kuće, pa od svih pomalo čvaknut , mi na tribinama biti korektni i samo sportski i nema nikakvih problema.savatihotece je napisao/la:Svaka ti se riječ pozlatila. Nadam se da im je rekao da počnu nešto raditi (sponzor, stadion...) il nek idu svi u p.m.USB 2.0 je napisao/la:Amar Osim je na odmoru, nema ništa od ostavke, jednostavno čovjek je preumoran i psihički iscrpljen, za 10 dana sjeda na klupu i nastavljamo tamo gdje smo stali, tu je i mali malaky koji dodje jednom godišnje, znaci od ostavke nema nista, sef puni baterije i u nove pobjede, svjestan je da ćemo slijedeće godine biti nosioci, primaran cilj je naći sponzora glavnog, to je rekao svima u lice u klubu kad ih je vandredno sakupio i rekao za odmor, svi su stali iza njega, a sad sto su se svi ponadali da covjek koji ima vise titula u PL nego bilo koji klub odlazi...zao mi je al nista od toga
- JosipBukal
- Kontakt:
Malo sam se i ja raspito izgleda da nam Amar ostaje, malo umor, malo pordićni problemčići al eto nam ga uskoro.
- SarajlijaTM
Samo jedna stvar od svih spekulacija je tacna,a to je da je brko na klupi protiv travnika 
Sve ostalo je nidje veze i to gdje je i sta radi i jel zdrav i sve ostalo,ne nasjedajte bezze. Kako rece provjeren glas "BRKO VOLI VISE ZELJU NEGO SEBE!"

Sve ostalo je nidje veze i to gdje je i sta radi i jel zdrav i sve ostalo,ne nasjedajte bezze. Kako rece provjeren glas "BRKO VOLI VISE ZELJU NEGO SEBE!"
Protiv Travnika svi na tekmu,nek Osim vidi koliku podrsku ima i kolko nas je zabrinula informacija !!!!
DA LI CE BITI STREAM ?
DA LI CE BITI STREAM ?
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 27 jul 2013, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
- savatihotece
- Kontakt:
Pa ljudi moji za to i služi Uprava.joca je napisao/la:Treba zamolit što jačih ljudi koji su gazde bez obzira ko je i šta bez obzira šta je bilo prije treba samo misliti na jačanje kluba da to bude tip-top, imamo mi u gradu jakih likova koji imaju novac, kao FDS, bht, elektroprivreda, razne osiguravajuće kuće, pa od svih pomalo čvaknut , mi na tribinama biti korektni i samo sportski i nema nikakvih problema.savatihotece je napisao/la:Svaka ti se riječ pozlatila. Nadam se da im je rekao da počnu nešto raditi (sponzor, stadion...) il nek idu svi u p.m.USB 2.0 je napisao/la:Amar Osim je na odmoru, nema ništa od ostavke, jednostavno čovjek je preumoran i psihički iscrpljen, za 10 dana sjeda na klupu i nastavljamo tamo gdje smo stali, tu je i mali malaky koji dodje jednom godišnje, znaci od ostavke nema nista, sef puni baterije i u nove pobjede, svjestan je da ćemo slijedeće godine biti nosioci, primaran cilj je naći sponzora glavnog, to je rekao svima u lice u klubu kad ih je vandredno sakupio i rekao za odmor, svi su stali iza njega, a sad sto su se svi ponadali da covjek koji ima vise titula u PL nego bilo koji klub odlazi...zao mi je al nista od toga
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Osim je trener samo za premijer ligu,,nama treba neko sa vise iskustva,ko ce zelju odvesti u sami vrh eurolige
- storm_raider
- Kontakt:
I tebi treba neko ko ce ti dati dobre lijekove, pa nisi te srece.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Demir HoticSalih47 je napisao/la:Osim je trener samo za premijer ligu,,nama treba neko sa vise iskustva,ko ce zelju odvesti u sami vrh eurolige

Hoce li nam neko ko ima Moja TV obezbjedit stream ovdje ako nije problem ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nadam se za tebe da ti to nisu godine.Salih47 je napisao/la:Osim je trener samo za premijer ligu,,nama treba neko sa vise iskustva,ko ce zelju odvesti u sami vrh eurolige
- savatihotece
- Kontakt:
A budale.Salih47 je napisao/la:Osim je trener samo za premijer ligu,,nama treba neko sa vise iskustva,ko ce zelju odvesti u sami vrh eurolige
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
-
- Kontakt:
glup si za medaljeSalih47 je napisao/la:Osim je trener samo za premijer ligu,,nama treba neko sa vise iskustva,ko ce zelju odvesti u sami vrh eurolige
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
šta tek reć za ove ostale trenere u pl. koji ne mogu ni osvojiti pl, a ni kup, pa stvarno si glup ko k...c.Salih47 je napisao/la:Osim je trener samo za premijer ligu,,nama treba neko sa vise iskustva,ko ce zelju odvesti u sami vrh eurolige
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, mavi, perodeformero i 45 gostiju.