Zamisli kad bi ga neko uvrijedio u klubu, a on predsjednik skupstine. Kad bi se to rasplakalo hahahah
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Da li će Skupština kluba biti otvorena za nas obične smrtnike? Ima li kakva službena informacija o vremenu i mjestu održavanja?
Unazad sedam dana klub je bio u posjeti na 6 mjesta gdje su predane zahvalnice, te su se u dva navrata zahvalili BH Telecomu na sponzorstvu, ovo do sada nije bila praksa i siguran sam da se iza brda nesto valja.
Ako se i desi nešto pozitivno iskreno se nadam da to neće biti dok ne prođu izbori, pa onda sve po starom.
Unazad sedam dana klub je bio u posjeti na 6 mjesta gdje su predane zahvalnice, te su se u dva navrata zahvalili BH Telecomu na sponzorstvu, ovo do sada nije bila praksa i siguran sam da se iza brda nesto valja.
Ako se i desi nešto pozitivno iskreno se nadam da to neće biti dok ne prođu izbori, pa onda sve po starom.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Svaka cast za ove zahvalnice, tako se grade odnosi. Sitnica ali jako bitna stvar u odnosu sa sponzorima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
𝐊𝐎𝐍𝐅𝐄𝐑𝐄𝐍𝐂𝐈𝐉𝐀 𝐙𝐀 𝐉𝐀𝐕𝐍𝐎𝐒𝐓 𝐍𝐊 "𝐉𝐄𝐃𝐈𝐍𝐒𝐓𝐕𝐎" 𝐁𝐢𝐡𝐚ć

Subota, 22.06.2024.godine u 18:30 sati održat će se press konferencija NK "Jedinstvo" Bihać u prostorijama Kluba.Tema iste je protekla sezona, te aktuelna situacija.
Konferencija je otvorena za javnost, kao i za sve navijače našeg Jedinstva
Evo pozvani su svi na konferenciju, ali ne i na skupstinu
Subota, 22.06.2024.godine u 18:30 sati održat će se press konferencija NK "Jedinstvo" Bihać u prostorijama Kluba.Tema iste je protekla sezona, te aktuelna situacija.
Konferencija je otvorena za javnost, kao i za sve navijače našeg Jedinstva
Evo pozvani su svi na konferenciju, ali ne i na skupstinu
I ima li kakvih informacija, kako će izgledati ta press konferencija, šta očekivati?
Šta je onda sa Skupštinom, ako je sutra press?
Šta je onda sa Skupštinom, ako je sutra press?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Koliko ja vidim SN je za Hasana i ovih njegovi 5 godina stabilizacije kluba,što je strasna greska i zao mi je jer SN ne razmislja drugacije i zivi u iluziji,jer bi Hasan svakako do novembra bio bivsi,te price Union Berlina ne prolazi kod nas u drzavi opet kazem nazalost.
Ne znam bojim se da ce se sve sutra s.ebat i da cemo opet biti klub koji se godinama bori za opstanak u e.benoj drugoj ligi!
Moje informacije od nocas govore tom u prilog,kasno ce mnogi shvatiti da su pogrijesili i postali nesvjesno grobari Jedinstva!
Ali se opet nadam da su moje informacije u krivu i da ce sutra ipak preuzeti Emir sa par privatnika i da ce uz pomoć Grada napraviti jak klub i dobru pricu!
Ne znam bojim se da ce se sve sutra s.ebat i da cemo opet biti klub koji se godinama bori za opstanak u e.benoj drugoj ligi!
Moje informacije od nocas govore tom u prilog,kasno ce mnogi shvatiti da su pogrijesili i postali nesvjesno grobari Jedinstva!
Ali se opet nadam da su moje informacije u krivu i da ce sutra ipak preuzeti Emir sa par privatnika i da ce uz pomoć Grada napraviti jak klub i dobru pricu!
Kakav crni Emir ljudi dragi, ne mogu da vjerujem da zelite jos tog karcinoma u klubu, ne svi vi, vec pojedinci.
Vjerujete da momci iz SN znaju sta zele i i puno su bolje upuceni od pojedinaca koji pisu ovdje na forumu, razgovarano ja sa desetinama ljudi koji su u klubu ili blizu kluba i povratne informacije vjerujte nisu ni malo dobre za Emira i jos neke osobe koje zele uci u klub.
Veoma brzo ce se sve znati sta i kako
Vjerujete da momci iz SN znaju sta zele i i puno su bolje upuceni od pojedinaca koji pisu ovdje na forumu, razgovarano ja sa desetinama ljudi koji su u klubu ili blizu kluba i povratne informacije vjerujte nisu ni malo dobre za Emira i jos neke osobe koje zele uci u klub.
Veoma brzo ce se sve znati sta i kako
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ja samo zelim jako Jedinstvo,stabilno i borbu za prvo mjesto,s Hasanom to nije moguce jednostavno nije NAZALOST!
Licne simpatije treba ostaviti po strani i gledati u pravcu razvitka.
Ja se mogu sa bilo kim od vas opkladiti u koliko hocete ako ostane ova garnitura da cemo jesenji dio biti na dnu i da ce oni sami otići.
Previse imam godina i iskustva da mogu procjeniti da ovi teenutno nemaju blage veze od ovog svega.
Ja se mogu sa bilo kim od vas opkladiti u koliko hocete ako ostane ova garnitura da cemo jesenji dio biti na dnu i da ce oni sami otići.
Previse imam godina i iskustva da mogu procjeniti da ovi teenutno nemaju blage veze od ovog svega.
Ma predizborna godina!
Tip pise jako Jedinstvo
Ako je Emir gospodin i zeli dobro jedinstvu il bilo tko drugi (bez politicke pozadine) nek pomognu Hasanu i SN-u
Sve ostalo je stara izlizana fora bihacki politicara.
Tip pise jako Jedinstvo
Ako je Emir gospodin i zeli dobro jedinstvu il bilo tko drugi (bez politicke pozadine) nek pomognu Hasanu i SN-u
Sve ostalo je stara izlizana fora bihacki politicara.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Jedinstvo ne moze biti Jako?
Nema mozga i para na Kantonu da se to napravi?
Jedinstvo moze biti jako, jedno 3mj maximalno.
Pa za Emira vec imas iskustvo i znas kakav je. Ho ruk borba i sve ili nista, de malo razmisli glavom sta ti to dugorocno donosi. Pogledaj budzet klubova koji ce se takmiciti u PL!LondonRed je napisao/la: ↑22 jun 2024, 07:56Ja samo zelim jako Jedinstvo,stabilno i borbu za prvo mjesto,s Hasanom to nije moguce jednostavno nije NAZALOST!
I ono, realno kad sagledas on je jedan od grobara kluba u nizu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Prije sam za Hasana iskreno. Ako ce Emir doci, uvesti nas u PL, gdje cemo ispasti za godinu i onda ovdje jesti **** narednih 10-15
Daj nekog sa planom, ako Hasan ima plan, treba mu dati podršku. Vidi se da covjek radi. Kad je neko od Jedinstva dobio zahvalnicu, pa od ovih stvari se kreće dalje u bolje. Vratice vjeruu klub, vratice sponzore. Pa ce se moci funkcionisati. Prosirice to na kanton. Jedini predsjednik koji je rekao da su potrebni navijaci. Da želi zajedno sa SN. Sta bi Emir rekao?
Oprao pare samo
Daj nekog sa planom, ako Hasan ima plan, treba mu dati podršku. Vidi se da covjek radi. Kad je neko od Jedinstva dobio zahvalnicu, pa od ovih stvari se kreće dalje u bolje. Vratice vjeruu klub, vratice sponzore. Pa ce se moci funkcionisati. Prosirice to na kanton. Jedini predsjednik koji je rekao da su potrebni navijaci. Da želi zajedno sa SN. Sta bi Emir rekao?
Oprao pare samo
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
sacekajte skupstinu danas ipak momci, ako ste u prilici odite i slobodno iskazite misljenje, to je vas klub koliko i njihov to moramo jednom shvatiti…
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Jel ti stvarno mislis i vjerujes da to Hasan sve nabrojano moze ? I de molim Vas prestanite vise sa tim zahvalnicama smjesni ste,evo frišak primjer toj tvrdnji;nebeskasila je napisao/la: ↑22 jun 2024, 09:28Prije sam za Hasana iskreno. Ako ce Emir doci, uvesti nas u PL, gdje cemo ispasti za godinu i onda ovdje jesti **** narednih 10-15
Oprao pare samo
Ja u Doboju prije mjesec dana sjedim sa jednim poduzetnikom,ide lik za naš sto i kreće priča kao prave manifestaciju Dobojsko ljeto ili ljeto u Doboju tako nesto (prva godina) i sad on poznaje ovog mog sagovornika i trazi 'donaciju' vadi ovaj 200km i daje mu,ja da ne ispadnem papak ja izvadim 20 reko evo i od mene za kafe dok hodas okolo.
Dolazim prosle sedmice u uredu kod tog istog poduzetnika čeka me zahvalnica za pomoć u realizaciji tog projekta i to stoji moje ime i prezime

Daj mi kazi samo kako si se osjecao kad si dobio zahvalnicu? Al ono bas iskrenoLondonRed je napisao/la: ↑22 jun 2024, 10:15Jel ti stvarno mislis i vjerujes da to Hasan sve nabrojano moze ? I de molim Vas prestanite vise sa tim zahvalnicama smjesni ste,evo frišak primjer toj tvrdnji;nebeskasila je napisao/la: ↑22 jun 2024, 09:28Prije sam za Hasana iskreno. Ako ce Emir doci, uvesti nas u PL, gdje cemo ispasti za godinu i onda ovdje jesti **** narednih 10-15
Oprao pare samo
Ja u Doboju prije mjesec dana sjedim sa jednim poduzetnikom,ide lik za naš sto i kreće priča kao prave manifestaciju Dobojsko ljeto ili ljeto u Doboju tako nesto (prva godina) i sad on poznaje ovog mog sagovornika i trazi 'donaciju' vadi ovaj 200km i daje mu,ja da ne ispadnem papak ja izvadim 20 reko evo i od mene za kafe dok hodas okolo.
Dolazim prosle sedmice u uredu kod tog istog poduzetnika čeka me zahvalnica za pomoć u realizaciji tog projekta i to stoji moje ime i prezimee to su vam te famozne zahvalnice...
Iskreno bezveze jer kakav je to projekt da se daje zahvalnica za 20 maraka.GG3 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 10:28Daj mi kazi samo kako si se osjecao kad si dobio zahvalnicu? Al ono bas iskrenoLondonRed je napisao/la: ↑22 jun 2024, 10:15Jel ti stvarno mislis i vjerujes da to Hasan sve nabrojano moze ? I de molim Vas prestanite vise sa tim zahvalnicama smjesni ste,evo frišak primjer toj tvrdnji;nebeskasila je napisao/la: ↑22 jun 2024, 09:28Prije sam za Hasana iskreno. Ako ce Emir doci, uvesti nas u PL, gdje cemo ispasti za godinu i onda ovdje jesti **** narednih 10-15
Oprao pare samo
Dolazim prosle sedmice u uredu kod tog istog poduzetnika čeka me zahvalnica za pomoć u realizaciji tog projekta i to stoji moje ime i prezimee to su vam te famozne zahvalnice...
Drugo Hasan je prvo trebao zahvalnicu dati SN za košenje trave onaj dan oko stadiona!
Jer nije bio u stanju angazivati ni jednu firmu da to uradi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.