FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 07 maj 2018, 12:41

Karambeu je napisao/la:Ja stvarno ne kontam to idealiziranje Krpica kao neke moralne vertikale i nekog igraca koji je Slobodas. Prvo, lik je rijetko glup i siroko mu polje. Ne mogu vjerovati da ste se takmicili ovdje da popljujete Senada a da uzdizete Krpica nakon onog debilnog intervjua za ss.ba. I da napomenem, ne branim Senada (jedva cekam da mu vidim ledja), ali obratite paznju na ove nebulozne izjave:

https://sportsport.ba/fudbal/ozbiljne-o ... icu/264535

1. U prvom dijelu govori kako ga je Senad pozvao da mu saopsti za transfer u AIK, on kao nije htio, a vec u drugom pasusu govori da ga nije prodao Senad nego Haris Skenderović.

I pazi onda ove GLUPOOOSTI: U prvom dijelu prica kako je kao odmah odbio Senada da ide u AIK, da ne zeli ostaviti klub u rasulu i zeli pomoci Slobodi, a u drugom pasusu se demantuje i govori kako je on spojio Senada s tim likom iz Stokholma. De momak saberi se.

Lik nas je zestoko ispalio, znao je klosar da ima ugovor i otisao u Iran a nama ostalo da placamo odstetu AIK-u i vi dalje ovdje pjenite Krpa kralj, Krpa najjaci, Krpa Ibrahimovic...

Realno lik se nije mogao naigrati pored Ahmetovica, sve golova sto je dao dao na gotovo, i ta polusezona od povratka iz Svedske je za zaborav, spor, trom, defanzivno 0...Jos povrh svega prilicno glup. Daleko mu kuca od Slobode, idealizirate ga kao da je Ibrahimovic, ko da je igro 10 godina u Slobodi i dao 200 golova...Ali samo kod nas moze proci to da cim igrac dva put grb poljubi, da dvije tri nebulozne izjave da ga kraljem krunisemo a lik nas zestoko zavalio.

I dosta vise tog idealiziranja bilo koga. Svaki od njih je **** obicna, neko manje, neko vise...Samo Sloboda je bitna! Vidjet cete tek za najdalje mjesec ko nam sve iz Slobode ide u Slogu, tad cete se sjetiti mojih rijeci.
Jedino se u Tuzli prelazak igraca iz jednog u drugi klub za PARE zove OTIMANJE IGRACA :urnebes: , inace u fudbalskom svijetu se koristi termin PRELAZNI ROK... trebalo bi smisliti jos bombasticniji nazim....slabo je ovo :urnebes: :urnebes: ....sjecam se kad Čelzi ote Torresa a skoro PSG izvrsi otimačinu Neymara :urnebes:....sad i Krpic lopina.... hahahhaha...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 maj 2018, 12:45

Brcanskamalta je napisao/la: Sta me boli ku.rac za Husica,o cemu ti ba.......
A gradu Tuzla ako je previse,i nemoze se brinuti za Slobodu,kao i mnoge druge klubove,koji su pogaseni,ili pred gasenjem,neka mjenja statut i trazi kupca,ili kupce za klubove,rastereti budzet,sta to mene briga....
Imamovic nije podigao nista,jer on nemoze odlucivati sam prakticno o nicemu,znas..
Znas li koliko je Tuzla duzna,i zaduzena,nije je zaduzio kuko,ni azmir,ni sda.........
Svati da m,e ne zanima ba,hocu klub u borbi za trofeje,a ne da nam se granicni prelazi smiju u lice
Ako se ne moze Tuzla brinuti kako se onda ostali brinu? Tuzla od svih daje najvise. Neki ne daju nista, FK Sarajevo ne dobije nista od opstine. Svi investitori u BIH su varalice, nema pravih investitora. Funkcionisu samo klubovi nacionalistikih partija koje im donose sponzore i guraju ih. Hocemol sada plakati sto nismo SDA i HDZ da nam kupe koju titulu? Ne morali nikada biti pa je ne uzeli 100 godina jos. Ustvari Celik je bio 25 godina pa je dobio jaje, SDA ima svoj klub u Sarajevu, ostali su za opljackati, a i nas su takvi opljackali najvise.

Imamovic kada je dosao na celo grada Tuzla bila mocvara, ubjedljivo najruzniji grad u BIH, a budzet razvaljen. A sada Tuzla je zaduzena ali daleko manje od ostalih, to sto se zaduzi moze vratiti. Moze se zaduziti jos koliko hoces i da nema nikakvih problema.

Nema kluba u borbi za trofeje dok se drzava ne osvjesti, savez je trobojan. Nema trofeja i to je to, mozda naleti koji i to je to ali trofeji idu onoj cetvorki. Mi nismo u korpusu nekom i hvala Bogu neka nismo. Nama je najbitnije ocistiti dugove, a savez ce nasaditi i tu Slogu kada dodje vrijeme, kao da ce im pustiti da oni budu neki faktor i uzimaju trofeje.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 maj 2018, 12:48, ukupno mijenjano 2 puta.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 07 maj 2018, 12:45

staragarda je napisao/la:
Karambeu je napisao/la:Ja stvarno ne kontam to idealiziranje Krpica kao neke moralne vertikale i nekog igraca koji je Slobodas. Prvo, lik je rijetko glup i siroko mu polje. Ne mogu vjerovati da ste se takmicili ovdje da popljujete Senada a da uzdizete Krpica nakon onog debilnog intervjua za ss.ba. I da napomenem, ne branim Senada (jedva cekam da mu vidim ledja), ali obratite paznju na ove nebulozne izjave:

https://sportsport.ba/fudbal/ozbiljne-o ... icu/264535

1. U prvom dijelu govori kako ga je Senad pozvao da mu saopsti za transfer u AIK, on kao nije htio, a vec u drugom pasusu govori da ga nije prodao Senad nego Haris Skenderović.

I pazi onda ove GLUPOOOSTI: U prvom dijelu prica kako je kao odmah odbio Senada da ide u AIK, da ne zeli ostaviti klub u rasulu i zeli pomoci Slobodi, a u drugom pasusu se demantuje i govori kako je on spojio Senada s tim likom iz Stokholma. De momak saberi se.

Lik nas je zestoko ispalio, znao je klosar da ima ugovor i otisao u Iran a nama ostalo da placamo odstetu AIK-u i vi dalje ovdje pjenite Krpa kralj, Krpa najjaci, Krpa Ibrahimovic...

Realno lik se nije mogao naigrati pored Ahmetovica, sve golova sto je dao dao na gotovo, i ta polusezona od povratka iz Svedske je za zaborav, spor, trom, defanzivno 0...Jos povrh svega prilicno glup. Daleko mu kuca od Slobode, idealizirate ga kao da je Ibrahimovic, ko da je igro 10 godina u Slobodi i dao 200 golova...Ali samo kod nas moze proci to da cim igrac dva put grb poljubi, da dvije tri nebulozne izjave da ga kraljem krunisemo a lik nas zestoko zavalio.

I dosta vise tog idealiziranja bilo koga. Svaki od njih je **** obicna, neko manje, neko vise...Samo Sloboda je bitna! Vidjet cete tek za najdalje mjesec ko nam sve iz Slobode ide u Slogu, tad cete se sjetiti mojih rijeci.
Jedino se u Tuzli prelazak igraca iz jednog u drugi klub za PARE zove OTIMANJE IGRACA :urnebes: , inace u fudbalskom svijetu se koristi termin PRELAZNI ROK... trebalo bi smisliti jos bombasticniji nazim....slabo je ovo :urnebes: :urnebes: ....sjecam se kad Čelzi ote Torresa a skoro PSG izvrsi otimačinu Neymara :urnebes:....sad i Krpic lopina.... hahahhaha...
Ma ja i navijaci Barcelone su trebali spomenik dici Figu jer je otisao za pare !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 maj 2018, 12:48

Koga boli tuki sto ce Krpic u Slogu, ja ga licno ne bi volio vise vidjeti u Slobodi cisto zbog njegovih igrackih sposobnosti.....dajte statut, uspostaviti red i rad u klubu, doci ce i rezultati....
🔴⚫️

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 07 maj 2018, 12:49

tuzlak1987 je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la: Sta me boli ku.rac za Husica,o cemu ti ba.......
A gradu Tuzla ako je previse,i nemoze se brinuti za Slobodu,kao i mnoge druge klubove,koji su pogaseni,ili pred gasenjem,neka mjenja statut i trazi kupca,ili kupce za klubove,rastereti budzet,sta to mene briga....
Imamovic nije podigao nista,jer on nemoze odlucivati sam prakticno o nicemu,znas..
Znas li koliko je Tuzla duzna,i zaduzena,nije je zaduzio kuko,ni azmir,ni sda.........
Svati da m,e ne zanima ba,hocu klub u borbi za trofeje,a ne da nam se granicni prelazi smiju u lice
Ako se ne moze Tuzla brinuti kako se onda ostali brinu? Tuzla od svih daje najvise. Neki ne daju nista, FK Sarajevo ne dobije nista od opstine. Svi investitori u BIH su varalice, nema pravih investitora. Funkcionisu samo klubovi nacionalistikih partija koje im donose sponzore i guraju ih. Hocemol sada plakati sto nismo SDA i HDZ da nam kupe koju titulu? Ne morali nikada biti pa je ne uzeli 100 godina jos.

Imamovic kada je dosao na celo grada Tuzla bila mocvara, ubjedljivo najruzniji grad u BIH, a budzet razvaljen. A sada Tuzla je zaduzena ali daleko manje od ostalih, to sto se zaduzi moze vratiti. Moze se zaduziti jos koliko hoces i da nema nikakvih problema.

Nema kluba u borbi za trofeje dok se drzava ne osvjesti, savez je trobojan. Nema trofeja i to je to, mozda naleti koji i to je to ali trofeji idu onoj cetvorki. Mi nismo u korpusu nekom i hvala Bogu neka nismo. Nama je najbitnije ocistiti dugove.
Kako nismo,preko 80 posto Bosnjaci,dzamije pune petkom,masallah.
To sto u Tuzli preferiraju laznu socialdemokratiju,je nesto drugo...
Ne mjesajte vjeru,i naciju,sa politickim opredjeljenjem......I otac i mati su mi clanovi sdp-a pa stara klanja 5 namaza dnevno......kontas.....slabo cini mi se........

skver,dzaba ponavljat neke stvari,kada ljudi pravdaju sve zivo......bitan im jasmin samo.......STATUT
Zadnja izmjena: Brcanskamalta, dana/u 07 maj 2018, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 maj 2018, 12:50

Navodno ce Grahovac prvi prema SHanu. Amin. A sto se Krpica tice, isto vazi kao i za Grahovca
Niko, niko, samo Sloboda

Teretana
Kontakt:

Post Postao/la Teretana » 07 maj 2018, 12:54

Skver je napisao/la:Koga boli tuki sto ce Krpic u Slogu, ja ga licno ne bi volio vise vidjeti u Slobodi cisto zbog njegovih igrackih sposobnosti.....dajte statut, uspostaviti red i rad u klubu, doci ce i rezultati....
U pravu si.Statut koji ce dozvoliti ulazak privatnog kapitala uz totalnu reorganizacija i sistematizacija radnih mijesta u klubu.Ove alkose,neradnike i kvazi-strucnjake sutnuti, a dovesti sposobne ljude.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 maj 2018, 13:05

Teretana je napisao/la:
Skver je napisao/la:Koga boli tuki sto ce Krpic u Slogu, ja ga licno ne bi volio vise vidjeti u Slobodi cisto zbog njegovih igrackih sposobnosti.....dajte statut, uspostaviti red i rad u klubu, doci ce i rezultati....
U pravu si.Statut koji ce dozvoliti ulazak privatnog kapitala uz totalnu reorganizacija i sistematizacija radnih mjesta u klubu.Ove alkose,neradnike i kvazi-strucnjake sutnuti, a dovesti sposobne ljude.
to je to
:thumbup:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 maj 2018, 13:08

nama treba jedan sulenta :D
samo sto ovaj nas sulenta nece ... :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 maj 2018, 13:12

prepoznao je grad i gradska uprava. Gotov milion maraka dobijemo. Dobro je Lujo rekao, sa tim parama bi evropu igrao.

opet , zna se moj stav i zna se ko je po meni glavni krivac za sve u Slobodi- a to je grad. Ali treba biti posten. Nikad vise para nisu davali, niti i jedan grad u drzavi daje vise.

nema sponzora, nema navijaca. Mislim, ima sponzora al ne u mjeri kojoj bi trebalo biti.

problem je kako se trose te gradske pare, sponzorske ili bilo cije. Nas ucinak se ne vodi onom "koliko para toliko muzike", kod nas je premalo muzike za ove pare.

i grad treba insistirati da se uspostavi klub klubom. OK , organizaciono su se malo pomjerili, bolje je neg sto je bilo, aj sad trazi sportski segment.

**** te, ne mozes ti davati milion godisnje i borit se za opstanak. De malo postavi uslove za te pare koje dajes, trazi izvjestaje, ucinak, analize.

velika prednost Sulente je sto se malo razumije u fudbal, a ono sto se ne razumije svjestan je da ne zna i slusa ljude koji znaju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 07 maj 2018, 13:16

pa zna se u sta pare idu.
javnu ustanovu, reprogram i tribinu.
od javne ustanove nemamo hajra.
reprogram plus
tribina sta reci.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 07 maj 2018, 13:20

Radovac bi mogao postati vaš novi igrač od sljedeće sezone.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 maj 2018, 13:23

Sloboda Tuzla - UD Las Palmas 4:3, Stadion: Tušanj, Tuzla, Jugoslavija, 28. 9.1977, kup UEFA
Sloboda Tuzla: Divanefendić, Hadžić, Alibegović, Verlašević, Jovičić, Jašarević, Mulahasanović, Hukić, Kovačević, Geca, Šećerbegović.
Svi iz Tuzle, osim rahmetli Verlasevica koji je doveden sa 18 godina iz Bratunca, Jasarevica iz Gradačca i pokojnog Gece iz Zrenjanina.....
Najbolji moguci primjer kakvu politiku klub treba da vodi.....
🔴⚫️

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 07 maj 2018, 13:24

Memara je napisao/la:Radovac bi mogao postati vaš novi igrač od sljedeće sezone.
A Todorovic vas.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 maj 2018, 13:26

Memara je napisao/la:Radovac bi mogao postati vaš novi igrač od sljedeće sezone.
bio je jedan sarajlija prije dosta godina u Slobodi, doduse kratko nesto, ne mogu se sjetit kako se zove, duzu kosu imao, ako se ne varam... nije dobro zavrsilo hehe

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 07 maj 2018, 13:34

Statut mjenjat kao najbolje rješenje za klub, ali postaviti neke normalne uslove, a ne kao Tan što je mjenjao boje kluba (Kardif).
Dati im većinsko vlasništvo kluba, ali i uvesti članstvo da se i navijači mogu pitati za pojedine stvari u klubu.

Tada bi bili sigurno najorganizovaniji klub i Bosni.

A što se tiče igrača, treba obratiti pažnju na Vitezov dvojac. Petar Bojo i stoper ne znam tacno kako se zove.
Pogledati jos igraca iz 1.Federalne. Vidio sam da hvale malog Helica iz Bratstva. Ima tu mnogo mladih potencijala samo bacit oko na njih.
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 maj 2018, 13:35

u-23 je a od slijedece sezone moraju profesionalni ugovori. Kako ce rijesiti naknadu za treniranje ? ili menager to na sebe uzima.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 maj 2018, 14:16

Zolotic, Dzafic, Ordagic i Subic
Niko, niko, samo Sloboda

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 maj 2018, 14:19

katarakta je napisao/la:Zolotic, Dzafic, Ordagic i Subic
Tuzbe?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 maj 2018, 14:30

Iskreno ne razumijem koji ce nam qurac Radovac i slicni njemu pored momaka iz naseg pogona i sa naseg kantona.......eno mu Sloge, neka ga serif iz Bijeljine tusne njima....
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.