Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I po meni je to najveci problem sto niko nema muda da osuta sa nekih 20-25 metara.To se vidilo i u utakmici protiv PLzena a i u mnogim drugima prije toga.amerosm je napisao/la:Rutinska pobjeda i svaka cast momcima...
Ipak treba istaci da u nasoj igri ima jos nedostataka, a iste vidim u odbrani kojoj nedostaje jos jedan stoper i koja se mora uigrati, a isto tako mi na zivce ide cinjenica da ponavljamo gresku iz prethodne sezone, a ta je da previse petljamo loptu oko kaznenozg prostora i rijetko ko se zeli usuditi i opaliti loptu prema golu.
prvo pa muskosarajlija je napisao/la:Fino se krenulo bgm komsije...
Ma znamo navikli smo na takva prozivanja pa se i ne obaziremo vise.Tkanton je napisao/la:Tesko da vi ove sezone sta napravite..... pa bolan mi smo vam parirali sa igracima koji su se prvi put juce vidili na treningu........
Mi mozda jesmo mala sredina i selo za Sarajevo al da ste cigani vala cigani ste od igraca pa do navijaca zajedno sa onim jednim pomocnim i Jakupovicem posle datog gola
Sa 40 % snage je Željo danas igro i opet je bio bolji.Tkanton je napisao/la:Tesko da vi ove sezone sta napravite..... pa bolan mi smo vam parirali sa igracima koji su se prvi put juce vidili na treningu........
Mi mozda jesmo mala sredina i selo za Sarajevo al da ste cigani vala cigani ste od igraca pa do navijaca zajedno sa onim jednim pomocnim i Jakupovicem posle datog gola
Niste vi ni blizu pariranja bili i nemoj samo o ciganima. Ovo nije bilo ni 40%, a vi ste nakon 1. poluvremena vec pali.Tkanton je napisao/la:Tesko da vi ove sezone sta napravite..... pa bolan mi smo vam parirali sa igracima koji su se prvi put juce vidili na treningu........
zapeli su oni 100 %bagrcavi je napisao/la:Sa 40 % snage je Željo danas igro i opet je bio bolji.Tkanton je napisao/la:Tesko da vi ove sezone sta napravite..... pa bolan mi smo vam parirali sa igracima koji su se prvi put juce vidili na treningu........
Šta vam se danas ne sviđa ? Jel' to opet nije aut svirao sudija ili nešto još opasnije ?
Ko je bolan pao, vasi se ko nene podbocili pred kraj poluvremena, zadnja linija vam nije moga hodat, Kerla nabi loptu preko tribinebagrcavi je napisao/la:Sa 40 % snage je Željo danas igro i opet je bio bolji.Tkanton je napisao/la:Tesko da vi ove sezone sta napravite..... pa bolan mi smo vam parirali sa igracima koji su se prvi put juce vidili na treningu........
Šta vam se danas ne sviđa ? Jel' to opet nije aut svirao sudija ili nešto još opasnije ?
Bez pola tima, bez 5 provotimaca, bez trenera Osima, sa 50% snage vas uzmemo na vašem terenu....hajd sad sjedi i šutiTkanton je napisao/la:Tesko da vi ove sezone sta napravite..... pa bolan mi smo vam parirali sa igracima koji su se prvi put juce vidili na treningu........
Nisu ni kod nas bila 3 prvotimca111 je napisao/la:Bez pola tima, bez 5 provotimaca, bez trenera Osima, sa 50% snage vas uzmemo na vašem terenu....hajd sad sjedi i šutiTkanton je napisao/la:Tesko da vi ove sezone sta napravite..... pa bolan mi smo vam parirali sa igracima koji su se prvi put juce vidili na treningu........
Dobro brate, završila je utakmica, dabogda vi bili drugi na tabeli i igrali evropu sljedeće godine.Tkanton je napisao/la:Nisu ni kod nas bila 3 prvotimca111 je napisao/la:Bez pola tima, bez 5 provotimaca, bez trenera Osima, sa 50% snage vas uzmemo na vašem terenu....hajd sad sjedi i šutiTkanton je napisao/la:Tesko da vi ove sezone sta napravite..... pa bolan mi smo vam parirali sa igracima koji su se prvi put juce vidili na treningu........