Utakmice klubova iz BiH na TV-u

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 nov 2009, 16:25

chanchi je napisao/la:Ti porediš Široki sa Zvezdom,Partizanom, Sarajevom...nemamo ja i ti o čemu raspredati.
Ne, nisam, govorim o apsurdnosti tvog postulata politickih klubova, a svi redom uzeti za primjer su nastali voljom upravo takvih.
Onu razliku koju ti (i ostatak) pravis je velika sredina i dugogodisnje prikupljanje simpatizera i navijaca unatoc tome, sto je i logicno. Sustinski pak, to je ista stvar. Razlog nasem neraspredanju lezi u tvojoj nerealnosti i manjku kapaciteta za kvalitativnu raspravu.
...Život za Široki...

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 nov 2009, 16:33

megafon je napisao/la:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Jadno,al eto sačuvali ste prednost.I vi bi u Evropu?? :) :)

Kazese jadno,jeste jadno ali je posteno,a ono vase je i jadno i neposteno kao sto je i sve vezano za Zrinjski!!

Kupujete utakmice i sudije pa vas **** ko god stigne u evropi.
Vi bi u evropu????
:) :)
Da imamo para uspjeli bi i u Evropi doveli bi igrače,a ne svake godine prije Evrope rasprodaja svih igrača.Ali biće bolje nadam se da bar ove godine neće biti rasprodaja i da ćemo napraviti iskorak u Euro ligi.

Pozz
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 01 nov 2009, 16:41

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Jadno,al eto sačuvali ste prednost.I vi bi u Evropu?? :) :)
brate navedi mi ekipu u ovoj ligi koja bez najbitnijih ofanzivnih igrača stvori kući uz pošteno suđenje 20 šuteva 16 kornera i 65% držanje lopte, a da protivnik nije primirisao golu i brani se svih 95 minuta bunkerom. Još uzmi u obzir da su naši danas i loše odigrali.

koja ekipa na Grbavici sa dva igrača manje dominira i samo napada zadnjih 30 minuta dok se domaćini brane sa dva igrača više i sa nategnutim suđenjem.

Da su igrali Džafić, Velagić i Obad ovo bi 4:0 u najmanju ruku i to kažem bez imalo subjektivnosti. Čak i sa lošijom igrom.

P.S. Velež je u napadu kada je trebalo plasirati loptu milion puta griješio. Da su samo malo pribraniji bili moglo je bolje biti. Bez obzira što je Velež igrao 10 puta bolje pobjeda je bez naših napadača jedva došla i Rudar je bio blizu boda.

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 nov 2009, 16:48

Analic je napisao/la:
brate navedi mi ekipu u ovoj ligi koja bez najbitnijih ofanzivnih igrača stvori kući uz pošteno suđenje 20 šuteva 16 kornera i 65% držanje lopte, a da protivnik nije primirisao golu i brani se svih 95 minuta bunkerom. Još uzmi u obzir da su naši danas i loše odigrali.

koja ekipa na Grbavici sa dva igrača manje dominira i samo napada zadnjih 30 minuta dok se domaćini brane sa dva igrača više i sa nategnutim suđenjem.

Da su igrali Džafić, Velagić i Obad ovo bi 4:0 u najmanju ruku i to kažem bez imalo subjektivnosti. Čak i sa lošijom igrom.
Neznam vašu ekipu,ali ono danas što ste prikazali je bilo skroz loše.Kad ste igrali protiv nas izgledali ste mi puno kvalitetnija ekipa.Možda je to da se napalite na nas ili što su vam neki ozljeđeni neznam.

Pozz

ZRINJSKI

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 01 nov 2009, 16:52

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
Analic je napisao/la:

Neznam vašu ekipu,ali ono danas što ste prikazali je bilo skroz loše.Kad ste igrali protiv nas izgledali ste mi puno kvalitetnija ekipa.Možda je to da se napalite na nas ili što su vam neki ozljeđeni neznam.

Pozz
Prati ovo ako se slažemo oko ijedne činjenice to je da su danas loši bili, ali pretežno u završnici i napadu.

Ali odbrana i veza su bili na nivou. Teško je igrati kada se igra protiv bunkera i to bez najbitnijih igrača u napadu. Na utakmici Zrinjski - Velež obje ekipe su otvoreno igrale pa se moglo uživati u fudbalu.

Ali i sa lošom igrom ovo je bila izvanredna dominacija na terenu.

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 01 nov 2009, 17:02

Schlager je napisao/la:Prije sedam dana je bio prenos utakmce Zrinjski-Sarajevo sa stadiona pod Bijelim Brijegom,a danas evo gledam ovaj prenos sa Velezovog stadiona i zaista mi ovako sa strane nije jasno zasto Velezovci stalno kukaju jer ne mogu igrati pod Bijelim Brijegom.Ovaj Velezov stadion,bar na televiziji izgleda deset puta bolje od Bijelog Brijega,stolice,bolji i veci semafor,cak mi i travnjak djeluje bolje,a i atmosfera je bolja jer su gledaoci blize travnjaku,bas lijep stadioncic....da im ponude da sutra igraju na stadionu pod Bijelim Brijegom,trebali bi odbiti...

Ogradjujem se da bar na televiziji tako izgleda,mozda je uzivo drugacije,ne kontam....
Upravo tako, gradski koji se nalazi u gradu. Uvijek se mora misliti o prevozu. Dok u ''njih'' ako im je dosadno, sta cemo, ajmo malo na utakmicu tu nam je pred nosom. Bolje malo tu ubit vrijeme nego po kafama.

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 nov 2009, 17:04

Analic je napisao/la: Prati ovo ako se slažemo oko ijedne činjenice to je da su danas loši bili, ali pretežno u završnici i napadu.

Ali odbrana i veza su bili na nivou. Teško je igrati kada se igra protiv bunkera i to bez najbitnijih igrača u napadu. Na utakmici Zrinjski - Velež obje ekipe su otvoreno igrale pa se moglo uživati u fudbalu.

Ali i sa lošom igrom ovo je bila izvanredna dominacija na terenu.
E ovako sam si rekao da je Rudar došao po bod,i da nisu imali nikakve alo baš nikakve želje da krenu u napad.Zato vam je odbrana morala biti na nivou.A što se tiće veze igrači Rudara su izgledali malo previše opušteno i nisu stajali blizu igraču.Tako da ste mogli održavati pritisak prema njihovom golu.Utakmica završila i vi ste dobili i gotovo. ;)

Koja je sljedeća utakmica koja se prenosi??

ZRINJSKI

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 01 nov 2009, 17:06

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
megafon je napisao/la:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Drago mi je da cijela država vidi prepun stadion Vrapčiće 10000 gledalaca i oko 5000 navijača.Tako se bar uvijek govori u Bosanskim medijima. ;)
Vise nego na vasim utakmicama u svakom slucaju!!
Ja nisam nikad pričao koliko ima gledalaca na našem stadionu,ali Bosanski mediji su uvijek pričali o ovim ciframa i drago mi je da se sad vidi i stadion i brojnost gledalaca.Trebate još vidjeti tuševe,restoran i ostalo sve novooo.A uvijek cvile...
Mislim da je smijesno i nebulozno porediit ovu utakmicu sa drugim utakmicama. Svaka utakmica je prica za sebe. Dosta raje je bilo jucer na koncertu, neki su nocili, neki se jos nisu vratili, dota ih je umorno pa su odlucili utakmicu pogledati na TV-u. Rudar je neatraktivan protivnik(ne mislim nikog uvrijediti). A sto se tice tuseva, restorana, i ostalog sto je novo, e to smo mi sve izgradili, a ubrzo ce doci i reflektori aBd. Jos jednom napominjem, mi smo izgradili svojom mukom. Nismo otimali kao neki 8-)
Btw drago mi je da se zanimas za Velez, il si cuo kad je tata prico s rajom :mrgreen:
Sljedeca tekma ti je Borac - Velez mislim :D

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 nov 2009, 17:10

Izgleda da pred TV kamerama igramo lošije nego obično.

Nema veze. Bodove piši, igru briši. Ostvarili smo pobjedu i zadržali se u vrhu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 01 nov 2009, 17:12

zar nije iduca Zeljo Sarajevo?
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 01 nov 2009, 17:24

Svidjelo mi se ovo sto sam danas vidio.Pod uticajem prethodnih sezona,danasnji Velez nikad nisam dozivljavao kao nastavak onog svima omiljenog predratnog Veleza,ves sam ga vise dozivljavao nesto kao Orasje,Leotar i slicne siledzijske klubove koji kod kuce primitivno otimaju na silu i tuku a na strani odmah skidaju gace....Cak sam ga percipirao kao fundamentalisticki klub gdje oficijelni spiker najavljuje utakmicu sa "Alahu ekber..."...Prvo me Velez pozitivno iznenadio kad je od pocetka poceo igrati na gol vise,da bi dodatno plus u mojim ocima dobio dobrovoljnim ulaskom u projekat "Derbi kola"....Ti pozitivni utisci su od danas jos jaci kad vidim ovakav pristojan stadion,pa lijepu ofanzivnu igru bez pritiska na sudije iako je u 75 minutu 0-0,pa korektno navijanje bez ijedne uvrede,bravo,samo tako nastavite i dabogda povratili slavu nekadasnjeg Veleza,nemojte dozvoliti da sve ostane na jednoj pozitivnoj sezoni....

Uglavnom,dobrodosli u Banjaluku sledece subote,ako budete bolji pobjedicete,jer svi gostujuci treneri su uvijek izjavljivali da vole doci u Banjaluku jer se u "Banjaluci moze igrati",a dobro znamo koliki je to raritet u Premier ligi BiH....Ako budete bolji i pobjedite,ja cu vas prvi ispratiti aplauzom,a ako sudije budu siljile za Borac,prvi cu to ovdje javno osuditi,vise volim po treci put ispasti iz lige nego pobjedjivati na silu....

Jedino ce mi biti zao ako zbog sarajevskog derbija ne bude prenosa nase utakmice na tv,jer mislim da ce to biti pravi spektakl koji ce zavrsiti 2-2,ili necijom pobjedom 3-2 ili 2-3.....

Pozdrav....

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 01 nov 2009, 17:26

UltrasNaBaterije je napisao/la:Imaju li ovi rođeni ijednu svoju pjesmu?? Pa zar je tako teško smisliti pjesmu... :? :?

Prvo Šalalalala Velež Mostar (pa ruke), onda Tebe volim, tebi pjevam... :shock: :shock: :shock:

plagijatori...
Jesi normalan ti??? Idi lijeci se :lol: :lol: :lol:

Lucarelli
Kontakt:

Post Postao/la Lucarelli » 01 nov 2009, 17:29

Schlager je napisao/la:Svidjelo mi se ovo sto sam danas vidio.Pod uticajem prethodnih sezona,danasnji Velez nikad nisam dozivljavao kao nastavak onog svima omiljenog predratnog Veleza,ves sam ga vise dozivljavao nesto kao Orasje,Leotar i slicne siledzijske klubove koji kod kuce primitivno otimaju na silu i tuku a na strani odmah skidaju gace....Cak sam ga percipirao kao fundamentalisticki klub gdje oficijelni spiker najavljuje utakmicu sa "Alahu ekber..."...Prvo me Velez pozitivno iznenadio kad je od pocetka poceo igrati na gol vise,da bi dodatno plus u mojim ocima dobio dobrovoljnim ulaskom u projekat "Derbi kola"....Ti pozitivni utisci su od danas jos jaci kad vidim ovakav pristojan stadion,pa lijepu ofanzivnu igru bez pritiska na sudije iako je u 75 minutu 0-0,pa korektno navijanje bez ijedne uvrede,bravo,samo tako nastavite i dabogda povratili slavu nekadasnjeg Veleza,nemojte dozvoliti da sve ostane na jednoj pozitivnoj sezoni....

Pozdrav....
Koja propaganda kvislinga,čovječe.Valjda si sad shvatio neke stvari.
Lijevo !

public enemy no1.
Kontakt:

Post Postao/la public enemy no1. » 01 nov 2009, 17:35

Schlager je napisao/la:Svidjelo mi se ovo sto sam danas vidio.Pod uticajem prethodnih sezona,danasnji Velez nikad nisam dozivljavao kao nastavak onog svima omiljenog predratnog Veleza,ves sam ga vise dozivljavao nesto kao Orasje,Leotar i slicne siledzijske klubove koji kod kuce primitivno otimaju na silu i tuku a na strani odmah skidaju gace....Cak sam ga percipirao kao fundamentalisticki klub gdje oficijelni spiker najavljuje utakmicu sa "Alahu ekber..."...Prvo me Velez pozitivno iznenadio kad je od pocetka poceo igrati na gol vise,da bi dodatno plus u mojim ocima dobio dobrovoljnim ulaskom u projekat "Derbi kola"....Ti pozitivni utisci su od danas jos jaci kad vidim ovakav pristojan stadion,pa lijepu ofanzivnu igru bez pritiska na sudije iako je u 75 minutu 0-0,pa korektno navijanje bez ijedne uvrede,bravo,samo tako nastavite i dabogda povratili slavu nekadasnjeg Veleza,nemojte dozvoliti da sve ostane na jednoj pozitivnoj sezoni....

Uglavnom,dobrodosli u Banjaluku sledece subote,ako budete bolji pobjedicete,jer svi gostujuci treneri su uvijek izjavljivali da vole doci u Banjaluku jer se u "Banjaluci moze igrati",a dobro znamo koliki je to raritet u Premier ligi BiH....Ako budete bolji i pobjedite,ja cu vas prvi ispratiti aplauzom,a ako sudije budu siljile za Borac,prvi cu to ovdje javno osuditi,vise volim po treci put ispasti iz lige nego pobjedjivati na silu....

Jedino ce mi biti zao ako zbog sarajevskog derbija ne bude prenosa nase utakmice na tv,jer mislim da ce to biti pravi spektakl koji ce zavrsiti 2-2,ili necijom pobjedom 3-2 ili 2-3.....

Pozdrav....
dosta se toga o Velezu nije znalo upravo zbog neobavijestenosti ljudi.Drago mi je sto se Velez vraca na TV ekrane,sto pobjedjuje bez pritiska na suce kao kod nasih susjeda :shock:
btw spiker nije rekao allahu ekber vec esselamu aleikum.ja sam bio bas ispred stadiona kad se to desilo i gledam okolo da nije neki mevlud ili teferic.. elem to nije naislo na odobravanje navijaca..
sto se tice sljedece tekme realno je da se prenose obje utakmice jer su to sve klubovi s tradicijom,a i 1.,2., 5. i 6. ekipa prvenstva ..tako da... SAMO HRABRO U BL,I POSTENO! pozz
Maria Kirilenko fan !

SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !

peRFection... love 18

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 01 nov 2009, 17:40

Ovi ultrasi vise prate veleza nego svog svinju a nek je vasa dobra ona pjesma hohohooh isto indijanci i ono psovanje carsije i gazi balije strasne su vam pjesme idemo rodjeni do nove pobjede .
Samo jedan klub Velež Mostar

RAVFC
Kontakt:

Post Postao/la RAVFC » 01 nov 2009, 17:42

KAZU VELEZ LOS

PA LJUDI KOLIKO JE PUTA RUDAR OPUCAO NA GOL VELEZA?????????'

MOZDA NIJE BILA IGRA LIJEPA ZA OKO KAO STO SMO NAVIKLI ALI VELEZ JE DANAS ODIGRAO KOLIKO TOLIKO DOBRO,70% POSJED LOPTE...
STA JOS HOCETE?

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 nov 2009, 17:44

Evo na teletextu od bht1 piše da prenose u subotu od 20:00 Željezničar-Sarajevo.

http://teletext.pbsbih.ba/
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 01 nov 2009, 17:44

Ne bih se slozio sa Schlagerom. Nije mi jasno kako je Velez zabio 25 golova jer ovo danas je bilo uzasno. Zadrijemao sam sredinom drugog poluvremena. Da nije Kristic dreknuo kod gola( majstorija) bas bih fino zamezio.
Ne zaboravljam cinjenicu da je Rudar igrao bunkercinu.

Izdvojio bih Colica u ekipi Veleza, zaista odskace od ostalih.

Elem, sve osim nase sigurne pobjede za mene bi bila katastrofa. Napominjem da nam se vracaju Coric i Maksimovic! Ne vidim kako nam Velez moze zabiti, jedino pitanje je hocemo li se muciti ili ih natankati. ;)

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 01 nov 2009, 17:46

Joj sta ce biti u subotu na gradskom!Sastaju se,uz Siroki,dvije najbolje ekipe u ligi,koje igraju zasad najljepsi fudbal,direktni konkurentni za titulu i Evropu,klubovi sa tradicijom i navijacima!Mislim da mec Borac-Velez zasluzuje da bude direktno na TV-u,jer ce sigurno ispuniti svacija ocekivanja!Isto tako,jer ovaj mec moze odluciti puno toga, smatram da je jako bitno da svi vide,da ova dva kluba igraju posteno!Nadam se reprizi meca sa Sirokim koji se igrao pred praznim tribinama,ali je imao sve atribute pravog premijerligaskog derbija,puno golova,evrogol,preokreti,napeta zavrsnica...Naravno uz rezultat 3:2 za Borac! ;)
Treci put castimo

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 nov 2009, 17:47

public enemy no1. je napisao/la: spiker nije rekao allahu ekber vec esselamu aleikum.
Pošteno majstore što si priznao i trebao si spomenuti da je još bila tema o stradalim u ratu,a mi ULTRASI dolazimo na stadion.Namjerno provociranje i podizanje tenzija.

ZRINJSKI

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MostarReds22, riki46 i 24 gosta.