Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
grub start,direkt djonom na zglob ..i vise od crvenog je zasluzio...htio na loptu ili ne fakat lose izgleda

Nije,zato ga je i dobioCartman je napisao/la:Eh ovo je vec previse Sejo. Je li barem igrao od pocetka?
 .Protiv zadnjeg igraju a do 85 minute samo jedan sut direktni na gol,hoce to kad imas strucnjaka na klupi.
 .Protiv zadnjeg igraju a do 85 minute samo jedan sut direktni na gol,hoce to kad imas strucnjaka na klupi.Sacuvaj me boze onih  navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Svasta, kako se to Seji moglo da omakne?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum.  Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
						- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovako će se baš vratiti u prvu postavu.   Drugi crveni u 6 kola?
  Drugi crveni u 6 kola?   Zayeb'o je Pogatetza.
  Zayeb'o je Pogatetza.   Kako je krenuo u sezonu, mogao bi imati svega 10-ak nastupa do maja mjeseca.
  Kako je krenuo u sezonu, mogao bi imati svega 10-ak nastupa do maja mjeseca.  

Drugi crveni u 6 kola?
  Drugi crveni u 6 kola?   Zayeb'o je Pogatetza.
  Zayeb'o je Pogatetza.   Kako je krenuo u sezonu, mogao bi imati svega 10-ak nastupa do maja mjeseca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mozda ga je spaha nas posavjetovaoMonolog je napisao/la:Ovako će se baš vratiti u prvu postavu.Drugi crveni u 6 kola?
Zayeb'o je Pogatetza.

Produzio ugovor i sad se nesto kofrci, nezadovoljan statusom?
Malo je reci da je momak glup. A i ima onu pravu seljacku facu.
Udri se, bekane, udri se!
PS. volio bih da ga pape ostavi na klupi. ovaj idiot nas je sjebao i u prvom barazu...ne treba mu vjerovat.

Malo je reci da je momak glup. A i ima onu pravu seljacku facu.
Udri se, bekane, udri se!
PS. volio bih da ga pape ostavi na klupi. ovaj idiot nas je sjebao i u prvom barazu...ne treba mu vjerovat.
- el-fighter
- Kontakt:
Moje misljenje je da Salihovic zeli da vrati svoje mjesto u prvih 11, pa cak i kapitensku traku. Zbog toga i igra agresivno i gine za svaku loptu. kada dobije priliku da igra. Nazalost, ni u cemo ne treba pretjerivati, ali Sejo to radi. Dva crvena kartona do 6. kola nije malo i sada ce jos teze da se nametne u prvu ekipu.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
						Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Eto Seje k'o Montero birvaktile  

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
						38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bosanski Pepe

Bosanski k*rac! Postoji li iko u ovoj drzavi a da ga mi ne poredimo sa nekim strancima ?!?!?!? Hajvane jedan !viKK je napisao/la:Bosanski Pepe
Sejo je igrac za sebe i ne vrijedi ga porediti sa nekim kao sto je pepe. Sejo je za pepe-a Kralj !

Sto vrijedjas covjeka?? Sta zelis da postignes s tim @jessus?jessus123 je napisao/la:Bosanski k*rac! Postoji li iko u ovoj drzavi a da ga mi ne poredimo sa nekim strancima ?!?!?!? Hajvane jedan !viKK je napisao/la:Bosanski Pepe
Sejo je igrac za sebe i ne vrijedi ga porediti sa nekim kao sto je pepe. Sejo je za pepe-a Kralj !
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
						Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sejo nam nesto agresivan u zadnje vrijeme,dere li dere! 

necemo se vrijedjat, malo sam se salio, vidim to tebi ne bi skodilo,malo humora? znamo svi kako pepe zna crveni karton dobit,a i sejo evo dobio vec 2 u 6 kola , nisam ja nikog usporedjivo ,nego sam se salio,opusti se covjece.jessus123 je napisao/la:Bosanski k*rac! Postoji li iko u ovoj drzavi a da ga mi ne poredimo sa nekim strancima ?!?!?!? Hajvane jedan !viKK je napisao/la:Bosanski Pepe
a ionako pepe je stoper ,dje ces njega poredit sa sejom..a i kad gledas , pepe bez obzira koliko je brutalan, dere na svojoj poziciji..
Sejo bogati nadji kakvu zensku pa je kresi.  Prenosis frustracije na nas  

Fakat grozan start: 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
						The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bože sačuvaj.Sejo podhitno kod nekog dobrog hodže, nek ti da kakav zapis.Ima jedan dobar u Gelsenkirchenu 

DRUG NEBI TI PUNCA
de ba šta ti je..umjesto da ga meni uputiš da zaradim koji dinar, ti ga šalješ nekom dijasporcubagrcavi je napisao/la:Bože sačuvaj.Sejo podhitno kod nekog dobrog hodže, nek ti da kakav zapis.Ima jedan dobar u Gelsenkirchenu

FORZA MARŠAL !!!
on mu je trenutno bliži, kad dođe u Bosnu vodim ga tebihodža je napisao/la:de ba šta ti je..umjesto da ga meni uputiš da zaradim koji dinar, ti ga šalješ nekom dijasporcubagrcavi je napisao/la:Bože sačuvaj.Sejo podhitno kod nekog dobrog hodže, nek ti da kakav zapis.Ima jedan dobar u Gelsenkirchenu

DRUG NEBI TI PUNCA
Dado je napisao/la:Sejo bogati nadji kakvu zensku pa je kresi. Prenosis frustracije na nas

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
4 tekme suspendovan   

Daj jbt, pa to je fakat previše...

Daj jbt, pa to je fakat previše...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.