FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iz ovakvih prilika imamo mogućnost zabiti gol, to se odlično vidi sa Stepanovom i Barbarićem.
Hajte momci jos samo 3 komada.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evo ga sve ponovo ispočetka
Sad Sarajevo ne može ni Drinu pobjedit, a prije sat vremena trebali smo iznenadit Lecha ...
ljudi mi ćemo u ligi bit odlični, borit ćemo se za titulu, al u europi nemamo šanse, nismo imali prošle nemamo ove a nećemo imat ni sljedeće sezone, sve dok naši igrači NE BUDU IMALI SNAGE DA TRČE.
toliko od mene za večeras

ljudi mi ćemo u ligi bit odlični, borit ćemo se za titulu, al u europi nemamo šanse, nismo imali prošle nemamo ove a nećemo imat ni sljedeće sezone, sve dok naši igrači NE BUDU IMALI SNAGE DA TRČE.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Joj samo da Dulja nije teže povrijeđen, hebem ti Lech i sve !!!!!!!!!!!!!!
U novi boj ...
Tri utakmice da igrate teško gol da bi dali.
Pretesko gledati ovu utakmicu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To je to uglavnom si u pravu. Medutim ne mogu se oteti dojmu da smo ipak moglo i morali malo vise ...ima tu jos sarafa za dotegnutiFrancescoTotti je napisao/la:Evo ga sve ponovo ispočetkaSad Sarajevo ne može ni Drinu pobjedit, a prije sat vremena trebali smo iznenadit Lecha ...

Nadam se da će naši igrači naučiti nešto iz ovoga. Ko ne može da trči ne može da igra ozbiljan nogomet.
-
- Kontakt:
JOj tatka i vraćanja lopte glavom... 

Previše respekta i malo trke
Shvatite da Lech igra onoliko koliko im treba, igraju cvrsto i tesko im je uzeti loptu. Mi smo neuigrani i to je problem i takvi ne mozemo igrati ligu prvaka na visokom nivou.
Niti jedan od nasih igraca nije dao ni blizu onoga sto moze jer su nas takticki potpuno zatvorili i timski a i individualno.
Niti jedan od nasih igraca nije dao ni blizu onoga sto moze jer su nas takticki potpuno zatvorili i timski a i individualno.
Ti si opet šampion !
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sad se 'strucnjaci' javljaju i pljuju, kao zbog ovog je..ili onog. Pa niko nije slijep, svi mi vidimo sta se desava, ali ovo je samo realnost. Nema potrebe da se tako hejterski odnosite prema igracima i treneru..da su od gov*na, dok su tu, imaju podrsku. Konstruktivna kritika ok, ali ovo vrijedjanje, i pametovanje nakon bitke je toliko providno...
Uzdravlje!!!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Uzdravlje!!!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Meni vise djeluje da su ovo prijateljske utakmce kako igraju ovi nasi..
Ja nzm sta je problem kritikovati? Ovo je sramota kako se igra, kad je tesko gledati svoj tim kako se muci...
Pa bar 50% da su pruzili ko protiv Borusije, sad bi bilo neizvjesno ko bi isao dalje u LP.
Najvise mi krivo jer se moglo puno vise uraditi u ovom dvomecu, a mi ko ckapi skinuli gace kad je celo izvukao Lecha za protivnika
Ja nzm sta je problem kritikovati? Ovo je sramota kako se igra, kad je tesko gledati svoj tim kako se muci...
Pa bar 50% da su pruzili ko protiv Borusije, sad bi bilo neizvjesno ko bi isao dalje u LP.
Najvise mi krivo jer se moglo puno vise uraditi u ovom dvomecu, a mi ko ckapi skinuli gace kad je celo izvukao Lecha za protivnika
Nigdje zelje, prelose. Ovi igraci ko da su dva mjeseca bili na odmoru, a ne na pripremama. Jedini Barbaric zadovoljava, ostalo katastrofa. Ocajna odluka Usculica da stavi Tatomirovica na bek, nidje veze.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
- Moderator
- Kontakt:
Ostrakovic govori...Nemoj srat matere ti 

Ooo Tito dragi,jos se nasi svadaju