Ja se nadam da je Ikande klasa igrača Jajala. Ovoj ekipi fali lijevo krilo, npr. Zakaric bi logo samo tako. Šteta što ide samo na posudbe. Ja cak razmišljam da bi Benko dobro igrao na lijevom krilu ofanzivniju ulogu naravno. A centralnog napadača staviti krstu ili bekica.mohz87 je napisao/la:Sad se nadam da je vecina raje shvatilo koliko jos falimo za grupnih faza. Puno, fakin puno.
Lider u veznom redu tipa Jajalo (ne nuzno ta klasa ali profil da) nedostaje ovoj ekipi najvise. Dakle covjek koji donosi ideju kad igramo ko u dvomecu protiv leha...ko protiv zrinjskog sirokog zelje minule sezone. I definitivno nam treba vrhunska struka na svim nivoima. Pocev od akademije.
Barba i Stepanov veliki dobitak za nas...korak naprijed, divovski!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prevelika je Benko klasa da se ga "trosi" na krilu. Treba njemu pravi igrac u sredini terena da ga hrani loptama. A ako to nemogu Stojcev/Alispahic onda isprobati Duljevica i Radovca. A ako ni to ne ide onda promjenit taktiku i igrati po krilima puno naprimjer 3-5-2. Benko se je puno trudio samo je bio odsjecen a i Krste se previse trosi na krilu. Opet u premijer ligi to moze proci i on to moze korektno odigrati samo u evropi ne bas. Mozda da cak i Krste odigra povucenije iza Benke kao sto je to nekad Bilbija radio. To je sada glavni problem Dzene. Kako da igraci sredine terena igraju vise na Benku.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
A sta ako se ne prodaju?? Ko ce to onda sve iskombinovati?? Cisto sumnjam da su Harmony, Barba ili Stepanov dosli da sjede na klupi??MortemHz je napisao/la:Sada moramo ocekivati 2 igraca da se prodaju
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Radovca obavezno gurnuti gore kao poluspica mislim da je to dobitna kombinacija..nema on ljudi ni snage niti konstitucije za zadnjeg veznog..vidjeli ste kod Leha koji je onako bezze klubu EU okvirima al zato Dudka i Tralka igraju na tim razbijackim pozicijama,ljudine..Samir je vise igrac poteza,zna on lopte vidi se i mislim da bi na poluspicu najvise dao..ala ono "ne moze kroz trojicu"..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Tatko je kriminalan, na stranu sto nam je drag, trazi se klub za njegs.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Grijesis brate za Tatka itekako,al to je tvoje misljenje i ok...RN87 je napisao/la:Tatko je kriminalan, na stranu sto nam je drag, trazi se klub za njegs.
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Mislim da moraju **** ga imamo 5 na listiesprit24 je napisao/la:A sta ako se ne prodaju?? Ko ce to onda sve iskombinovati?? Cisto sumnjam da su Harmony, Barba ili Stepanov dosli da sjede na klupi??MortemHz je napisao/la:Sada moramo ocekivati 2 igraca da se prodaju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Morteme, brate dragi gdje ti nagura 4 milje postova za 7 mjeseci. 

FK SARAJEVO.
4-2-3-1
................Velkoski(Bekić)..................
...................................................:
Benko.....Alispahić(Stojčev)..................
.................................Duljević(Hebibović)
........Radovac.....Ikande(Cimirot)............
......................................................
Puzigaća...Barbarić...Stepanov...Barić(Hebib)
.......................................................
..........Novi golman/Ostrak....................
4-4-2
............Benko.....Velkoski(Bekić)............
Duljević.........Alispahić(Radovac).......Hebibović
............Ikande(Cimi)...............................
.........................................................
Puzigaća.....Barbarić.....Stepanov.........Barić
...................Novi golman.......................
Po meni, prioritet je dovesti novog kvalitetnog golmana. Eventualno pojačati bekove ako ispadne nešto kvalitetno. I sigurno da fali jedno dobro lijevo krilo tipa Gorana Zakarića ili Harisa Hajradinovića.
................Velkoski(Bekić)..................
...................................................:
Benko.....Alispahić(Stojčev)..................
.................................Duljević(Hebibović)
........Radovac.....Ikande(Cimirot)............
Puzigaća...Barbarić...Stepanov...Barić(Hebib)
..........Novi golman/Ostrak....................
4-4-2
............Benko.....Velkoski(Bekić)............
Duljević.........Alispahić(Radovac).......Hebibović
............Ikande(Cimi)...............................
Puzigaća.....Barbarić.....Stepanov.........Barić
...................Novi golman.......................
Po meni, prioritet je dovesti novog kvalitetnog golmana. Eventualno pojačati bekove ako ispadne nešto kvalitetno. I sigurno da fali jedno dobro lijevo krilo tipa Gorana Zakarića ili Harisa Hajradinovića.
Radovac je bas kao i Pjanic najbolji na centralnom veznom kada iz odbrane prenosi loptu u napad. Ali isto kao i Pjanic moze odigrati i ofanzivnog veznog pa i defanzivnog veznog po potrebi. Mada najjaci je u sredini terena kao centralni vezni realno. Mozda Duljevic nebi bio los na desetkimma_hz je napisao/la:Radovca obavezno gurnuti gore kao poluspica mislim da je to dobitna kombinacija..nema on ljudi ni snage niti konstitucije za zadnjeg veznog..vidjeli ste kod Leha koji je onako bezze klubu EU okvirima al zato Dudka i Tralka igraju na tim razbijackim pozicijama,ljudine..Samir je vise igrac poteza,zna on lopte vidi se i mislim da bi na poluspicu najvise dao..ala ono "ne moze kroz trojicu"..![]()

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 jul 2015, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
Radovac nek ide prvi, treba ga poslati u Visocku Bosnu malo da dodje sebi, od kad mu je menadzer inace poznati kriminalac zavrsio dobar ugovor, vise mu pluca rade u Damasku na nargili nego na terenu.
Problem sa nasom djecom sto nikad nisi imali nista i sad kad su dobili malo para zabrovaljaju igrati lopte isto tako Said Huseinovic, bijeda bila, nije imao za kopacki i kad je dobio para zaboravio da igra.
Problem sa nasom djecom sto nikad nisi imali nista i sad kad su dobili malo para zabrovaljaju igrati lopte isto tako Said Huseinovic, bijeda bila, nije imao za kopacki i kad je dobio para zaboravio da igra.
FK Sarajevo. NK Travnik.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovdje kada smo se borili za titulu + prepucavanje svaku minutu postmma_hz je napisao/la:Morteme, brate dragi gdje ti nagura 4 milje postova za 7 mjeseci.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma i ja sam to kontao i stavljao ga na tu poziciju,mislim da bi protiv ekipa koje ne igraju bunker legao ko kec na desetkuAjax je napisao/la:Radovac je bas kao i Pjanic najbolji na centralnom veznom kada iz odbrane prenosi loptu u napad. Ali isto kao i Pjanic moze odigrati i ofanzivnog veznog pa i defanzivnog veznog po potrebi. Mada najjaci je u sredini terena kao centralni vezni realno. Mozda Duljevic nebi bio los na desetkimma_hz je napisao/la:Radovca obavezno gurnuti gore kao poluspica mislim da je to dobitna kombinacija..nema on ljudi ni snage niti konstitucije za zadnjeg veznog..vidjeli ste kod Leha koji je onako bezze klubu EU okvirima al zato Dudka i Tralka igraju na tim razbijackim pozicijama,ljudine..Samir je vise igrac poteza,zna on lopte vidi se i mislim da bi na poluspicu najvise dao..ala ono "ne moze kroz trojicu"..![]()

@mortem..

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 23 jul 2015, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Sto se ti nasra hladno po bijedi jbt..polahko ba mene za Leh i LP haman limbo racku bitno mi je da uzmemo primat u nasoj ligi,tek onda mozemo razmisljati dalje..tarrepl je napisao/la:Radovac nek ide prvi, treba ga poslati u Visocku Bosnu malo da dodje sebi, od kad mu je menadzer inace poznati kriminalac zavrsio dobar ugovor, vise mu pluca rade u Damasku na nargili nego na terenu.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 23 jul 2015, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Znam to, potpuno si upravu. Ali ne mislim ovdje na klasično krilo, nego na potpuno napadačko krilo u formaciji 4-2-3-1. Gdje bi ofanzivni vezni Alispahić/Stojčev povremeno popunjavao tu prazninu iza njega i više težio lijevoj strani. A mislim da bi Benko iz drugog plana bio ubojit.Ajax je napisao/la:Prevelika je Benko klasa da se ga "trosi" na krilu. Treba njemu pravi igrac u sredini terena da ga hrani loptama. A ako to nemogu Stojcev/Alispahic onda isprobati Duljevica i Radovca. A ako ni to ne ide onda promjenit taktiku i igrati po krilima puno naprimjer 3-5-2. Benko se je puno trudio samo je bio odsjecen a i Krste se previse trosi na krilu. Opet u premijer ligi to moze proci i on to moze korektno odigrati samo u evropi ne bas. Mozda da cak i Krste odigra povucenije iza Benke kao sto je to nekad Bilbija radio. To je sada glavni problem Dzene. Kako da igraci sredine terena igraju vise na Benku.
Mislim da su Stojcev i Alispahic ispucali svoje,kad ce vise Ikande dobiti papire ili ce biti kao sa Benkom,Bilbijom itd itd..
FK SARAJEVO.
Nasa postava koju treba gurati u premijer ligi je
Ostrak
Hebib*****stepa****barba******puzi
********Cimi*******radovac********
***********alispahic****************
dulja************************krste
************Leon*****************
To je nasa najaca postava i najuigranija,igraci koji trebaju da imaju veliku minutazu tj u slucaju prodaje,povreda i umora su tatko,dzemo,al.bekic,ikande,am.bekic i rustem,to su po meni igraci na koje trebamo da se oslanjamo ovu godinu i idemo da damo podrsku ovim momcima
Ostrak
Hebib*****stepa****barba******puzi
********Cimi*******radovac********
***********alispahic****************
dulja************************krste
************Leon*****************
To je nasa najaca postava i najuigranija,igraci koji trebaju da imaju veliku minutazu tj u slucaju prodaje,povreda i umora su tatko,dzemo,al.bekic,ikande,am.bekic i rustem,to su po meni igraci na koje trebamo da se oslanjamo ovu godinu i idemo da damo podrsku ovim momcima
Samo Sarajevo
Meni je GLUPA ta prica poslije poraza od Lecha koju vecina ovdje preferira...
Ja cu samo jedno reci: da su Benko ili Krste dali gol(ove) na kosevu za 1:0, bila bi sasvim druga prica, i itekako bi Poljaci bili ranjivi, a Sarajevo bilo blize prolazu...ovako je Lech od 1.minute na kosevu pa do posljednje minute u Poznanu imao rezultat u svoju korist koji ga nije tjerao na mijenjanje taktike, niti je uticao na psihu igraca (u neg.smislu).
Da je bio obrnut rezultat, i nasi se povukli, ne vidim nacina kako bi nas to Lech pritisnuo?
Ljudi su nas pobijedili smijesnim golovima, bez i jedne prave akcije u 180 minuta...a svakako da je Ostrakovic kriv za gol iz slobodnjaka, lose postavljen zivi zid...bar meni se ucinilo da je lopta otisla pored, a ne preko zivog.
Zao mi Stepanova, cojk dosao da igra u Europi, i sad mu valja na livade...vjerovatno se i on sada pita sto mu je ovo trebalo...
Ja cu samo jedno reci: da su Benko ili Krste dali gol(ove) na kosevu za 1:0, bila bi sasvim druga prica, i itekako bi Poljaci bili ranjivi, a Sarajevo bilo blize prolazu...ovako je Lech od 1.minute na kosevu pa do posljednje minute u Poznanu imao rezultat u svoju korist koji ga nije tjerao na mijenjanje taktike, niti je uticao na psihu igraca (u neg.smislu).
Da je bio obrnut rezultat, i nasi se povukli, ne vidim nacina kako bi nas to Lech pritisnuo?
Ljudi su nas pobijedili smijesnim golovima, bez i jedne prave akcije u 180 minuta...a svakako da je Ostrakovic kriv za gol iz slobodnjaka, lose postavljen zivi zid...bar meni se ucinilo da je lopta otisla pored, a ne preko zivog.
Zao mi Stepanova, cojk dosao da igra u Europi, i sad mu valja na livade...vjerovatno se i on sada pita sto mu je ovo trebalo...
Šta je sa Kallasijem??
Šta mislite da li je moguće dovesti ovog golmana:
http://www.transfermarkt.de/itumeleng-k ... eler/39616
Piše da je bez kluba i da mu je cijena 900k €
http://www.transfermarkt.de/itumeleng-k ... eler/39616
Piše da je bez kluba i da mu je cijena 900k €
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.