Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da ne čitam ovih 20 stranica, unaprijed ću zaključiti da su shizopitari bulaznili o sudiji i ono svoje o našoj podršci njihovoj fantomskoj borbi protiv saveza bla bla bla, te eventualno da se Pablo opet šlagirao i da se onaj zenički mutant pokušao pozicionirati na forumsku mapu.
Što se tiče utakmice, na terenu dosta korektna, bez čarki i pregrubih startova, solidna za gledanje. Borac je bolji od nas tako da sam zadovoljan bodom.
Suđenje pristrasno za goste, ali ništa odlučujuće ilitiga navikli smo i na gore.
Što se tiče utakmice, na terenu dosta korektna, bez čarki i pregrubih startova, solidna za gledanje. Borac je bolji od nas tako da sam zadovoljan bodom.
Suđenje pristrasno za goste, ali ništa odlučujuće ilitiga navikli smo i na gore.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 08 apr 2024, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ako ćemo suditi prema odabiru trenera upitno je.invincible1921 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:18Medjurim isto tako je i pitanje ima li Gosk ambicije da ostaneH8Z7 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:13Isto i ja smatram da bi Gošk trebao uzeti, ŠB nema nikakve šanse za Europu niti za ispasti.MostarskiSin je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:09Borac bolja i kompaktnija ekipa od nas. Dodatno nas je poremetio rano primljeni gol ali izvukli smo se nekako.
Sto se tice sudjenja, rekao bih 40:60 otprilike, Borac je na nasem terenu imao domacinsko sudjenje. Kako smo navikli inace , veceras je bilo bez vecih gresaka ali ono sto igrace ubija u pojan je totalno neujednacen kriterij sudjenja. Borcu svira dosta blaze kontakte a s druge strane pusta da se igra za maltene iste stvari.
Off topic: isto kao sto je kruzila prica da je Sloga prodala utakmicu Zelji, tako kruzi da bi Siroki mogao pustiti GOSK-a. Bit ce zanimljivo ispratiti.![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Siroki je sutra domacin pa dvije gostuje kod TC i Borca. Nemaju bas komotnu situaciju da mogu prepustiti bodove.invincible1921 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:18Medjurim isto tako je i pitanje ima li Gosk ambicije da ostaneH8Z7 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:13Isto i ja smatram da bi Gošk trebao uzeti, ŠB nema nikakve šanse za Europu niti za ispasti.MostarskiSin je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:09Borac bolja i kompaktnija ekipa od nas. Dodatno nas je poremetio rano primljeni gol ali izvukli smo se nekako.
Sto se tice sudjenja, rekao bih 40:60 otprilike, Borac je na nasem terenu imao domacinsko sudjenje. Kako smo navikli inace , veceras je bilo bez vecih gresaka ali ono sto igrace ubija u pojan je totalno neujednacen kriterij sudjenja. Borcu svira dosta blaze kontakte a s druge strane pusta da se igra za maltene iste stvari.
Off topic: isto kao sto je kruzila prica da je Sloga prodala utakmicu Zelji, tako kruzi da bi Siroki mogao pustiti GOSK-a. Bit ce zanimljivo ispratiti.![]()
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 08 apr 2024, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic
- SedrenikHz
- Kontakt:
Alo bre reagovali smo i ispunjena su nasa prava, sigurno je sada sudjenje top 3 u evropi ako ne mozda i u svetu. Izborili smo se za to sa nasim predsednikom Vickom!!!let3 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 23:39Momcina totalno odlijepioSedrenikHz je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:59Alo bre, sledece sedmice na lepotici od stadiona ima da zapeva Boze pravde pa da zajedno to u jedan glas kako dolikuje od naseg izvodjaca Mladena Vojicica Tice.
Nije vam bre ovo bosna mudzahedini zatucani, nas železničar ce ponovo biti na vrhuu !!!
SAMO NAPRED PLAVII VRLO VAZNA 3 bodaa, AJMO BREEEEE gaziti balije sledece sedmice !!!a ne tako davno na temi Zelje :
Samo nogice virile.Postao/la SedrenikHz » 01 okt 2023, 22:17
Ljudi halalite na upadu, ali je vakat reagovat. Sutra cemo izgubiti titulu cerit cete se vi nama, mi cemo vama jer se vrtite po sredini, cetalj se smije, ne mogu vas u isti kos stavljati sa cetaljima, nikako. BOSNJACI SMO SVI REAGUJTE ZOVITE RAJU ZNAM DA VAS OVDE IMA PRVIH EKIPA S JUGA REAGUJTE, bar vi ste desni !!!
Idemo brale sledece sedmiceeee da goriii
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ovo nam je brale zelja svima da nas železnicar osigura opstanak, a nasoj braci iz banja luke da se sklonimo, ipak smo bracaaa, ziveo brate moj
železničar RS !!!
- TurkishAirlines
Ono Gosk dobije sutra, oni opet na granici da ispadnu.jurisicduska je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:19TurkishAirlines je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:06![]()
![]()
NerminFatic je napisao/la: ↑07 apr 2024, 21:42Uhvatio sam se u kalkulacijama za Evropu, ako sve dobijemo do kraja a jufke osvoje samo 7 bodEva, idemo u Evropu.![]()
![]()
Kakva bolest![]()
Tajna borba za Europu. Dvije pobjede u 6 mjeseci ide odmah Europa sve do kraja dobijene. 10 ekipa ispred svi sve gube.
Treba im objasniti da ne mogu ni u teoriji svi sve pogubit, ako Sarajevo izgubi sve mora ih Posusje npr dobit ne mogu svi imat po 3 boda do kraja.

Isto ili slicno im je bili kad su nas dobili. Govorim im da nije pobjeda zbog vaseg kvaliteta nego sto je protivnik u datom momentu bio nula. Oni nista. I eto sta je bilo
Opet isto, ali hvala Bogu sad je derbi sljedeca

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- invincible1921
- Kontakt:
Ma zezam se malo, al zadnjih nekolko tekmi su bas ocajni, nez kako onda igmana dobise nisam gledo...al mi djeluje da ce oni tesko ikom boda uzet (kad nas mlatnu nicim izazvaniTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:26Siroki je sutra domacin pa dvije gostuje kod TC i Borca. Nemaju bas komotnu situaciju da mogu prepustiti bodove.invincible1921 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:18Medjurim isto tako je i pitanje ima li Gosk ambicije da ostane![]()

=\_1921_/=
Kome smeta namještena utakmica u Modriči?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Tvrda utakmica ocekivano. Zadnju smo nedavno odigrali 0-0.
Poremetio nas je rani gol Borca iz nategnutog slobodnog udarca i izbacio nas iz onog naseg poznatog presinga.
Kad na to dodas frustrirajuce sudjenje Njegomirovica onda ne mozes nista drugacije ni ocekivati.
U drugom poluvremenu smo se konsolidovali,nismo odustajali i iz odlcne asistencije zabili za izjednacenje.
Par puta smo visili al Hadzikic je bio bravurozan veceras.
Njegomirovic je takodje u drugom poluvremenu malo ujednacio kriterij i nije ofirno siljio kao u prvom poluvremenu za Borac.
Eto kazu da je mogao svirati i taj penal, vidjet cu na snimci.
Sve u svemu zadovoljan bodom iz ovakve utakmice.
[/quote]
ma nema sanse da je trebo ono biti penal.pa pogledaj ponovo Orec isao na loptu a ovaj punim naletio na njega i ako je ista trebo svirati onda je to bio faul u napadu,realno
(pogledaj ponovo )
Sto se tice same tekme realno je Borac bio bolji i blizi pobjedi ,imali su nekoliko zicera(vise greskom nase odbrane) ali to nisu iskoristili i dosla je kazna.Nas su vile nosale nekoliko puta kad sam ja vidio vec loptu u nasoj mrezi tamo se ispostavi precka ili nas golman Hadzikic
..Borac ima odlican tim (zajedno sa rezervama) i njima realno ne treba da im sudije onako tokom citave utakmice navlaci.Tesko je i igrati kad recimo ti igraca Borca ne smijes ni pogledati a vec je ovaj hajvan od sudije faul dosudio, a na drugoj strani skroz drugaciji kriterij,onaj Herera startuje nekoliko puta i jedva i faul dosudi,a realno je svaki start bio za zuti karton,(jos se sjecam onog njegovog krvnickog starta u BL kad je sa 2 noge startovo na Gulasa sa ledja a koji je isao sam prema golu borca i ovaj isti sudija nista
)
Ovog malog Vukovica sto je dao gol treba odmah zvati u reprezentaciju i (i ne samo njega ima tu jos par momaka koji su talenti i u ostalim klubovima) i tako stvarati neki tim za buducnost,decko zna barem izvesti slobodan udarac kako treba i svaka mu cast
)
Nama je falio ovaj Iranac u odbrani pa nam je odbrana bila losa sa veteranom Zvonom pa nam je Borac napravio dosta sansi ,ali dobro,sta je tu je.Na ljeto ide velika promjena u igrackom kadru i vec se traze igraci za ljeta,moramo ove neke istrpiti do tada mada mi se smuci kad vidim nekoga od njih u sastavu
Sljedece kolo idemo Medjugorcima na taj neki gradski derbi, realno jaci su od nas po igrackom kadru,igraju na tom ,sto oni kazu ,njihovom stadionu
,haj dobro
,ali opet moglo bi biti svasta ovdje (zavisno od povreda nasih kljucnih igraca jer nemamo neki veliki roster) . Medjugorcima je draze nas dobiti nego da osvoje titulu prvaka i da osvoje kup
,nisu djabe odmarali svoje igrace protiv Aston Ville da bi ih cuvali da igraju sto bolje protiv nas jer im je to bitnija utakmica 
Uglavnom da zavrsim, danas realna podjela bodova,s tim sto smo mi zadovoljni sa bodom jer smo lose odigrali utakmicu
vidi ovog hajvana kako ide u kost,nista lopta samo gleda gdje su noge

Poremetio nas je rani gol Borca iz nategnutog slobodnog udarca i izbacio nas iz onog naseg poznatog presinga.
Kad na to dodas frustrirajuce sudjenje Njegomirovica onda ne mozes nista drugacije ni ocekivati.
U drugom poluvremenu smo se konsolidovali,nismo odustajali i iz odlcne asistencije zabili za izjednacenje.
Par puta smo visili al Hadzikic je bio bravurozan veceras.
Njegomirovic je takodje u drugom poluvremenu malo ujednacio kriterij i nije ofirno siljio kao u prvom poluvremenu za Borac.
Eto kazu da je mogao svirati i taj penal, vidjet cu na snimci.
Sve u svemu zadovoljan bodom iz ovakve utakmice.
[/quote]
ma nema sanse da je trebo ono biti penal.pa pogledaj ponovo Orec isao na loptu a ovaj punim naletio na njega i ako je ista trebo svirati onda je to bio faul u napadu,realno

Sto se tice same tekme realno je Borac bio bolji i blizi pobjedi ,imali su nekoliko zicera(vise greskom nase odbrane) ali to nisu iskoristili i dosla je kazna.Nas su vile nosale nekoliko puta kad sam ja vidio vec loptu u nasoj mrezi tamo se ispostavi precka ili nas golman Hadzikic

Ovog malog Vukovica sto je dao gol treba odmah zvati u reprezentaciju i (i ne samo njega ima tu jos par momaka koji su talenti i u ostalim klubovima) i tako stvarati neki tim za buducnost,decko zna barem izvesti slobodan udarac kako treba i svaka mu cast

Nama je falio ovaj Iranac u odbrani pa nam je odbrana bila losa sa veteranom Zvonom pa nam je Borac napravio dosta sansi ,ali dobro,sta je tu je.Na ljeto ide velika promjena u igrackom kadru i vec se traze igraci za ljeta,moramo ove neke istrpiti do tada mada mi se smuci kad vidim nekoga od njih u sastavu

Sljedece kolo idemo Medjugorcima na taj neki gradski derbi, realno jaci su od nas po igrackom kadru,igraju na tom ,sto oni kazu ,njihovom stadionu

Uglavnom da zavrsim, danas realna podjela bodova,s tim sto smo mi zadovoljni sa bodom jer smo lose odigrali utakmicu
vidi ovog hajvana kako ide u kost,nista lopta samo gleda gdje su noge

Zadnja izmjena: rodjak, dana/u 08 apr 2024, 02:27, ukupno mijenjano 1 put.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Eh jucer je ispisano preko 50 stranica o gigantu sa Grbavice, mozda cak i rekord oboren.
Golemi, golemi Željezničar
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jes im Zeljo nabio kompleks...
Sta ono bi prosle sezone ono sarajvo koje se mucilo pa vjetar pa porazi
I onda pad kvote sa Zrinjom koji je tad bio 20+bodova
Velika pobjeda u citluku i slavlje Ajle i Mirvee
Sta ono bi prosle sezone ono sarajvo koje se mucilo pa vjetar pa porazi
I onda pad kvote sa Zrinjom koji je tad bio 20+bodova
Velika pobjeda u citluku i slavlje Ajle i Mirvee
Mene zanima samo zasto je toliko vazna sarajevu ta tekma u nedjelju osim psiholoske prednosti ako pobjede? Realno javi su od veleza, a svakako se nalaze u top 4. Sloga je odustala od evrope, tako da cisto sumnjam da nece zavrsiti treci. Sramota da pijacari budu tu.
Fk Željezničar.
Ti mislis da će u Sarajevo u Evropu ... Vico se grohoto smijePablo11 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 03:51Mene zanima samo zasto je toliko vazna sarajevu ta tekma u nedjelju osim psiholoske prednosti ako pobjede? Realno javi su od veleza, a svakako se nalaze u top 4. Sloga je odustala od evrope, tako da cisto sumnjam da nece zavrsiti treci. Sramota da pijacari budu tu.

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Početak utakmice bilo 8485 stranica ispisano... Neko im trese kavez19vendetta87 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 02:22Eh jucer je ispisano preko 50 stranica o gigantu sa Grbavice, mozda cak i rekord oboren.
Vico radi u korist svih, kako bi sebe opro. Sta ima od toga sto ne bi omogucio pitarima Evropu, samo bi se prasina digla, a ovako ako se plasiraju svi mirni.Mamba21 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 04:06Ti mislis da će u Sarajevo u Evropu ... Vico se grohoto smijePablo11 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 03:51Mene zanima samo zasto je toliko vazna sarajevu ta tekma u nedjelju osim psiholoske prednosti ako pobjede? Realno javi su od veleza, a svakako se nalaze u top 4. Sloga je odustala od evrope, tako da cisto sumnjam da nece zavrsiti treci. Sramota da pijacari budu tu.![]()
Fk Željezničar.
Skupo će ih doći onaj izlazak sa terena..Pablo11 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 04:13Vico radi u korist svih, kako bi sebe opro. Sta ima od toga sto ne bi omogucio pitarima Evropu, samo bi se prasina digla, a ovako ako se plasiraju svi mirni.Mamba21 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 04:06Ti mislis da će u Sarajevo u Evropu ... Vico se grohoto smijePablo11 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 03:51Mene zanima samo zasto je toliko vazna sarajevu ta tekma u nedjelju osim psiholoske prednosti ako pobjede? Realno javi su od veleza, a svakako se nalaze u top 4. Sloga je odustala od evrope, tako da cisto sumnjam da nece zavrsiti treci. Sramota da pijacari budu tu.![]()
Pa isto kao i vama i vi ste isto bolji od Tuzle i Goška i ispasti nečete a o važnosti derbi utakmice sa obe strane suvišno je i pričati.Pablo11 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 03:51Mene zanima samo zasto je toliko vazna sarajevu ta tekma u nedjelju osim psiholoske prednosti ako pobjede? Realno javi su od veleza, a svakako se nalaze u top 4. Sloga je odustala od evrope, tako da cisto sumnjam da nece zavrsiti treci. Sramota da pijacari budu tu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ma nece toliko, pomogao im je u jednu ruku, hajka se digla oko Zelje, smanjit ce to vico za derbi, pa ce opet pogurat gdje bude trebalo.. Zna sta radi.
Fk Željezničar.
Bit će kec na derbiju