FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 23 jul 2015, 21:51

Koliko je jak ferencvaros govori koeficijent njihov na početku takmičenja:Ferencvárosi TC (HUN) 3.200, znači manje i od želje , pobijedili holandskog drugoligaša i dobili njihov koeficijent od 8 . Ne znam šta je ovdje neočekivano, željo bolji i bolji koeficijent imao i ne znam što se raja čudi. Leh je npr imao 17.25 što jr za 13 veći koeficijent od Ferenca. Al et čudom se raja ne može načuditi, jel teško priznat da su ljudi bili bolji i očekivano prošli. Šta se ibretite šabani neupućeni. Ja ne znam hajd što oni predstavljaju prolaz mađarskog tima sa 3 koeficijentom ko historijski, Asmir Suljić najbolje krilo lige, et kakva je liga, i vi se nešto čudite, Sarajevo će pregaziti željezničar ko plitak potok.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2015, 21:51

FrancescoTotti je napisao/la:Sve ok ba ljudi! Okrecemo se ligi i kupu!
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOOOG!!!!
SAMO SARAJ'VO
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 jul 2015, 21:53

MCMXLVI je napisao/la:I po meni tatko cista desetka!
:thumbup: :thumbup:
MCMXLVI je napisao/la:Cuj nisu se trudili i borili hahah pa vi niste normalni!!
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 23 jul 2015, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jul 2015, 21:54

jurisicduska je napisao/la:Koliko je jak ferencvaros govori koeficijent njihov na početku takmičenja:Ferencvárosi TC (HUN) 3.200, znači manje i od želje , pobijedili holandskog drugoligaša i dobili njihov koeficijent od 8 . Ne znam šta je ovdje neočekivano, željo bolji i bolji koeficijent imao i ne znam što se raja čudi. Leh je npr imao 17.25 što jr za 13 veći koeficijent od Ferenca. Al et čudom se raja ne može načuditi, jel teško priznat da su ljudi bili bolji i očekivano prošli. Šta se ibretite šabani neupućeni. Ja ne znam hajd što oni predstavljaju prolaz mađarskog tima sa 3 koeficijentom ko historijski, Asmir Suljić najbolje krilo lige, et kakva je liga, i vi se nešto čudite, Sarajevo će pregaziti željezničar ko plitak potok.
To je to brate, vidis da cak i neke nase ubjedise da su madjari neka ekipa. Da je zeljeznicar ispao, ne bi ovoliko kukali na nase igrace sad ove placipichke. Daj 11. kolo pa cemo da vidimo tu djecu u akciji..
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 jul 2015, 21:55

@Francesco,
-Zar se ne slazes da je neophodno kvalitetno ojacati trenerski kadar u akademiji i zavesti reda u istoj? Ja malo poznajem stanje tamo i vjeruj mi da se ovaj napredak kluba vrlo malo ili nikako ne osjeti tamo,a akademija je kljuc svega
-Zar se ne slazes da nam je neophodan vrhunski strucnjak za A tim od koga ce i Dzeno moci uciti i koji ce zavesti reda u ekipi. Zat je u redu da profesionalni fudbaler pije,pusi,lumpuje a njegov trener to zna i tolerise!!! U koga ovi mladi da se ugledaju onda? Meni to nije u redu niti ce biti,pa tamam da su osvojili titulu lige prvaka. Kada je u pitanju struka Dzeno je,kako i sam priznaje,najvise naucio od Ljupka Petrovica kada je u pitanju strucni rad i na osnovu toga je vodio ekipu prosle godine.
-Zar nam same pripreme i pripremne utakmice nisu bile nekako neozbiljne!? Generalku odradujemo sa C timom.
-Zar se ne osjeti da su nasi igraci nekako bezvoljni,nemotivisani?!
Uglavnom,da ne duljim i da ne ispadne da prosipam negativu.
Imano zasada rezultat,koji naizgled obara svu ovu pricu,medutim ako se klub ne popravi na sportskom i strucnom-trenerskom nivou kao sto se popravio na ostalim nece se ni rezultat vise na ovaj nacin mogi ostvarivati.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 23 jul 2015, 22:01

Mi smo za Evropu i grupnu fazu još zeleni, treba tu jos dosta ulaganja u struku I igrace. Pa to je valjda svima jasno! Ali na dobrom smo putu ova uprava je dobra nema razloga da im ne vjerujemo!

Uscuplic je odlican za nasu ligu i neka ga, osvojio je dva trofeja u dvije godine, sto zasluzuje respekt. Bolje I Dzeno nego Jagodici, Jovici itd

Imamo beton ekipu za nasu ligu i idemo svi zajedno do nove titule abd!

Ko ne konta neka dva puta procita!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 23 jul 2015, 22:04

Burberry46 je napisao/la:Mi smo za Evropu i grupnu fazu još zeleni, treba tu jos dosta ulaganja u struku I igrace. Pa to je valjda svima jasno! Ali na dobrom smo putu ova uprava je dobra nema razloga da im ne vjerujemo!

Uscuplic je odlican za nasu ligu i neka ga, osvojio je dva trofeja u dvije godine, sto zasluzuje respekt. Bolje I Dzeno nego Jagodici, Jovici itd

Imamo beton ekipu za nasu ligu i idemo svi zajedno do nove titule abd!

Ko ne konta neka dva puta procita!

Evo ja cu da im boldiram :D
Ti si opet šampion !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jul 2015, 22:05

Bitan je ljudi kvalitet,i on je presudan u svemu.Prvi put kad ne das 120% svojih mogucnosti ima ces problema.Sjetite se utakmica zelje na Kosevu protiv Maltezana.Jad i cemer od igre,ali ako si kvalitet , i kad ne ide pobjeđuješ.Tesko ces u premijer ligu igrace u svakoj utakmici motivisati da trce i ginu 90 min.Kad prvi put motivacija zakaze gubis tekmu.
Ja sam ubijeđen da cemo prvenstvo rijesiti par kola prije kraja istog.
Zivi bili pa vidjeli.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 23 jul 2015, 22:05

Gledam na FB onaj Edis Neno ko fol pjevac koji je ono kompleksas. Njemu je svaka druga Sarajevo pusi ovo pusi ono.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 jul 2015, 22:06

samo nesto da kazem u vezi trenera, shvatam ja i jedne i druge, no mi u ovom trenutku ne mozemo bolje od Dzene, tj mozemo bivse igrace tipa Kodro, i slicni koji se tek uce ali one jace trenere, bgm moras bas dobro da platis i da ih nagovoris da dodju ovdje raditi a to jos uvijek nije tako lahko ostvarivo
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2015, 22:06

amypitar je napisao/la:Bitan je ljudi kvalitet,i on je presudan u svemu.Prvi put kad ne das 120% svojih mogucnosti ima ces problema.Sjetite se utakmica zelje na Kosevu protiv Maltezana.Jad i cemer od igre,ali ako si kvalitet , i kad ne ide pobjeđuješ.Tesko ces u premijer ligu igrace u svakoj utakmici motivisati da trce i ginu 90 min.Kad prvi put motivacija zakaze gubis tekmu.
Ja sam ubijeđen da cemo prvenstvo rijesiti par kola prije kraja istog.
Zivi bili pa vidjeli.
Iz tvojih usta u bozije usi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 jul 2015, 22:08

Ma na stranu štrumfovi, poseri ih, Dženi hvala za sve ali čovjek nije trener za FK Sarajevo. To sam govorio i poslije titule, i prije Lecha, a evo i poslije Lecha.
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 jul 2015, 22:10

FrancescoTotti je napisao/la:@hilmo uvedi reda ovdje!
Navrnem posle jacije, držite se dobro :D

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 jul 2015, 22:18

zagorski je napisao/la:@Francesco,
-Zar se ne slazes da je neophodno kvalitetno ojacati trenerski kadar u akademiji i zavesti reda u istoj? Ja malo poznajem stanje tamo i vjeruj mi da se ovaj napredak kluba vrlo malo ili nikako ne osjeti tamo,a akademija je kljuc svega
-Zar se ne slazes da nam je neophodan vrhunski strucnjak za A tim od koga ce i Dzeno moci uciti i koji ce zavesti reda u ekipi. Zat je u redu da profesionalni fudbaler pije,pusi,lumpuje a njegov trener to zna i tolerise!!! U koga ovi mladi da se ugledaju onda? Meni to nije u redu niti ce biti,pa tamam da su osvojili titulu lige prvaka. Kada je u pitanju struka Dzeno je,kako i sam priznaje,najvise naucio od Ljupka Petrovica kada je u pitanju strucni rad i na osnovu toga je vodio ekipu prosle godine.
-Zar nam same pripreme i pripremne utakmice nisu bile nekako neozbiljne!? Generalku odradujemo sa C timom.
-Zar se ne osjeti da su nasi igraci nekako bezvoljni,nemotivisani?!
Uglavnom,da ne duljim i da ne ispadne da prosipam negativu.
Imano zasada rezultat,koji naizgled obara svu ovu pricu,medutim ako se klub ne popravi na sportskom i strucnom-trenerskom nivou kao sto se popravio na ostalim nece se ni rezultat vise na ovaj nacin mogi ostvarivati.
Znam da si provjeren pitar na ovom forumu i znam da si tu odavno, i vjerovatno se onda sjecas da sam ja prije mozda mjesec dana pisao o tom stanju u akademiji i da to nije uredu, svi su me odmah napali i rekli kako je akademija tek osnovana i kako ce bit bolje.
Sto se Dzene i igraca tice, vec sam rekao, ni ja to ne volim i nije mi drago sto se te stvari poput opijanja i duhancenja desavaju i sto niko ne poduzima nista u vezi toga, al ako neko nije zasluzio da ga se pljuje onda je to Dzeno! Ako je iko zasluzio priliku da se pokaze i dokaze onda je to Dzeno! Dajmo mu ovu sezonu pa cemo vidjet kakav je to Dzenan Uscuplic, ova europska avantura nije nikakvo mjerilo.

Ako sad u ligi sve krene dobro i kako treba svi cemo kovat i dzenu i igrace i upravu i ekonoma u nebesa, bit ce najbolji najjaci a ove stvari cemo zaboravit! Hebiga, takvi smo!
Ako ne krene dobro onda cemo vidjet jel uprava dosla sebi, i znaju li ljudi sta rade u ovom sportskom segmentu zapravo.

Slazem se ja s tobom kao i uvijek, al nije uredu osuti kamenje na pocetku sezone, nek se sve malo slegne, nek sezona pocne, pa cemo vidjet koliko je sati.

A da moze bolje, od akademije, trenera, ponasanja igraca, odluka uprave, dzeninog dijela posla, MOZE! moze puno bolje, a nadamo se da ce i bit :salut:
VOLIM TE SARAJ'VO
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 23 jul 2015, 22:27

Mene vise brinu treneri u omladinskom pogonu

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 23 jul 2015, 22:28

I KADA TESKO JE, KAD REDAS PORAZE, PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE. I KAD TI BUDU SVI LEDJA OKRENULI, UVIJEK CE SJEVER TVOJ ZA TEBE GINUTI!!

Bit ce sve ok aBd!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 23 jul 2015, 22:29

ljudi najaci smo,imamo najboljeg mladog trenera na balkanu,covjek sa svojih 38 godina ima kup,ligu i play off lige evrope a siguran sam da ce iduce godine da ima ovo sve 2x,imamo najbolje igrace,najorganizovaniji smo,najboljeg trenera,najbolje navijace,ljude u klubu koji zive za klub,sjetite se gdje smo bili prije 2 godine pred gasenjem,sad za par mjeseci nemamo duga marke,imamo vrhunski kamp,imamo igrace u ekipi koje iskreno nismo mogli ni sanjati,i sada ste nasli dramiti zbog toga sto niste prosli u evropi polako ljudi nemoze na brzinu nista.
Samo Sarajevo

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 jul 2015, 22:34

@kanarinac bravo! :thumbup:
Kao sto sam rekao, ima tu stvari koje mogu bolje, i bice bolje aBd, al ne moze sve preko noci ;) :bih:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 23 jul 2015, 22:34

kanarinac je napisao/la:ljudi najaci smo,imamo najboljeg mladog trenera na balkanu,covjek sa svojih 38 godina ima kup,ligu i play off lige evrope a siguran sam da ce iduce godine da ima ovo sve 2x,imamo najbolje igrace,najorganizovaniji smo,najboljeg trenera,najbolje navijace,ljude u klubu koji zive za klub,sjetite se gdje smo bili prije 2 godine pred gasenjem,sad za par mjeseci nemamo duga marke,imamo vrhunski kamp,imamo igrace u ekipi koje iskreno nismo mogli ni sanjati,i sada ste nasli dramiti zbog toga sto niste prosli u evropi polako ljudi nemoze na brzinu nista.

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

jesi li ti druze svejstan da smo ovjde mogli biti i ti i ja i bilo ko drugi... njegove trenerske kvalitete su totalno upitne i titule su splet okolnosti...
Zadnja izmjena: amstaff, dana/u 23 jul 2015, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 23 jul 2015, 22:35

Dženan INSTITUCIJA, UPRAVA moje duboko poštovanje i svu podršku !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.