FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2015, 15:52

bhfanatic14 je napisao/la:Gdje su fan shopovi od sarajeva?? Koji je najblizi sa ilidze?? Koji ima veci izbor i vise artikala? Hvala momci
Titova i Bezistan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 jul 2015, 16:04

Hoss je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la::tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

KAKVA AKCIJA AAAAAALOOOOOOOOOOOOOOO
Akcija malo je rec fenomenalna!
Eh da je docekati ovakve ili slicne akcije kod seniora.
Kad bih vam rekao da u kadetima ima boljih izvodjaca kornera i slobodnih udaraca ne bi mi vjerovali
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 jul 2015, 16:09

Bosniacum Lilium je napisao/la: Kad bih vam rekao da u kadetima ima boljih izvodjaca kornera i slobodnih udaraca ne bi mi vjerovali
A dobro, sad treba vidjeti kako će se Halavać uklopiti u juniorima, kadete je prekucao

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 24 jul 2015, 16:16

Stvarno ne mogu da vjerujem kakvih sve komentara ima. Skupe vam karte ? Nemate para ? Gdje ste bili kada je Sarajevo bilo na prosjačkom štapu? Sada ste odjednom svi navijači ? Pravi i iskreni navijač će uvijek naći način da skupi pare za kartu pa makar ona bila 20km ! Nikada neće kukati i pljuvati po upravu zbog 2 ili 3km. Pravi navijači su potovali po Bosni i Hercegovini i Evropi, plačali gostovanja, karte da bi na kraju odgledali 30' utakmice i nikada se niko nije žalio. To su pravi navijači ! Ovo ostao su kako ja volim reči rezultat ili ti ga facebook navijači. Čuli da se nešto pozitivno dešava oko kluba, došao neki tamo Benko, Stepanov, Barbarić, pa hajde da i ja budem odjednom navijač. Ne bi tu bilo ništa loše da upravi takvi ljudi nisu najglasniji kada treba nešto popljuvati ili kritikovati, a oni iskreni i vatreni navijači šute. Ma odj.ebite svi redom. Uvijek mi je bilo draže stajati sa 500 ljudi u kopu, sa 500 braće, nego sa 5k furača, simpatizera, navijača na baterije ili rezultat navijača. Nas 500 sa jednim ciljem, sa jednom filozofijom, sa jednim razmišljanjem. Po kiši, suncu, snijegu, vjetru, gradu. Grla, dlanovi, šake, noge. Sve za naše Sarajevo.

REZULAT NAVIJAČI, NEMATE PRAVO GALSA, NITI IMATE PRAVO DA SE BUNITE I PLJUJETE UPRAVU. DA STE BILI UZ SARAJEVO KADA JE BILO NAJTEŽE, VAŠ GLAS BI SE MOŽDA I DAO U RAZMATRANJE. MEDŽUTIM NIJE VAS BILO. TADA STE HLADILI MU.DA I GLEDALI SARAJEVO PREKO TV-A DOK SMO MI ISKRENI GINULI PO GOSTOVANJIMA I KOJEKAVIM VUKOJEBINAMA. SADA STE PREKO NOĆI SVI HORDE ? SVI VOLITE SARAJEVO? SVI ODJEDNOM ŽIVITE SARAJEVO ? MA ****.ITE . KAKVE LI SAMO IRONIJE

SAMO ULTRA SARAJEVO, ŽIVIMO TAKO SVAKI DAN !
VOLIM TE SARA'VO !

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 jul 2015, 16:23

I kod kuce i na strani birdo bjeli huligani, zari mo ih palimo i pobjede slavimo

SARAJVO SAMPION OOOOOOOO

OPUSTENO BRACOOOO.

NEBI BILO LOSE DA BACIMO OVE GODINE PROGNOZE UTAKMICA U BUNDES PREMIR LIGI BIH. PA KO BUDE NAJUSPJESNI DA DOBIJE DRES OD NAJBOLJEG KLUBA NA SVIJETU OD SPORT2XBA

SARAJVO SAMPION OOOOOO

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 jul 2015, 16:23

hilmo je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: Kad bih vam rekao da u kadetima ima boljih izvodjaca kornera i slobodnih udaraca ne bi mi vjerovali
A dobro, sad treba vidjeti kako će se Halavać uklopiti u juniorima, kadete je prekucao
A zasto Andjusic u Travnik, to mi iskreno nije jasno :roll: Pa jedan je od boljih i u juniorima repke :wtf: :think: :hmmmmm:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 jul 2015, 16:27

Pare od ulaznica su dio budeta, nazalost kod nas je tp 10% a kod veci klubova je 25 do 30%. Sve su pare bitne al posebno od navijaca platis i plus sto si 12 igrac. Plus sto nas je vise lakse doc do sponzora .

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jul 2015, 16:51

Zna li iko pouzdano kolike su sanse da nam se sa Ikandeom nece desiti slucaj "benko"? :hmmmmm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Hoss
Kontakt:

Post Postao/la Hoss » 24 jul 2015, 17:16

Bosniacum Lilium je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
A zasto Andjusic u Travnik, to mi iskreno nije jasno :roll: Pa jedan je od boljih i u juniorima repke :wtf: :think: :hmmmmm:
A jarane valjda niko nema damu da riskira sa njima. Eno Mihojević je po meni ono sto je odigrao bilo i vise nego dobro, dobro svak ima gresaka al kada pogledas njegovo iskustvo pravio je manje gresaka nego njegovi stariji suigraci. E sada je mozda i bolje sto je Andjusic otisao u Travnik da makar stekne te rutine u PL pa onda da ga vratimo, jer Mihojevic daj Boze da u ovom rosteru dobije neku vecu sansu pored Tatka Stepanova i Barbarica :cry:
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 24 jul 2015, 17:23

Zar nije bilo price da momci vise nece stanovati kod nas u Lukavici ? Evo maloprije ih vidjoh sa torbama, odose na trening.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 24 jul 2015, 17:24

Sve dok se usutkava svako pitanje ili diskusija i zelja za napretkom, nas klub zadugo nece doci na nivo gdje ga vecina zele vidjeti. Taj vazalni, podanicki odnos je gadan i kontra-produktivan. Svako ko kaze da bi volio vidjeti napredak u par stvari je pljuvac, neprijatelj i nezahvalnik.

Price "znate li da smo prije par godina bili pred bankrotom" su istina ali njihovo ponavljanje nam snizava ambicije a buduci da se ostali timovi znacajno pojacavaju (Zrinjski, Sloboda, Celik, Olimpic, ..) mi se moramo poboljsati da bi bar pratili ostale a nadam se i osvojili titulu. Doslo je par super igraca ali ce par i otici tako da nismo mi u superirornoj poziciji uopste. Ako nemas dobrog "play-a" ne mozes imati ni igru. A mi je nismo imali iako smo postigli rezultat u proljece. Tesko ce biti uzet titulu bez igre opet ove godine.

Evo pitanja ciji odgovori daju jasnu sliku o nama trenutno :
1. Da li smo napravili kvalitetne pripreme (fizika, kondicija, tehnika, uigravanje)
2. Zasto se nista nije dogodilo grupi igraca koja je bojkotovala igru i trenera
3. Da li smo kvalitetno popunili sve pozicije (bekovi i desetka)
4. Zasto se dozvoljava da igraci piju i puse a igraju za FKS (u ugovoru im staviti kapacitet pluca i ostale fizicke parametre tijela za koje su IGRACI odgovorni)
5. Da li su nam treneri u Akademiji zaista sposobni praviti buduce dragulje evropskog fudbala

Akademija je nasa buducnost. Ako ocekujemo kvalitetne igrace iz Akademije sada treba stvoriti uslove da bi za 3-4 godine imali rezultate. Pristup igri (kao sto Lech radi) se uci od malena a ne sa 26 godina. Ishrana i odrzavanje tijela se uci od malena kao i puno drugih stvari. Biti prepotentan bez razloga je nesto sto pokupis iz svoje sredine. Ne moze trener da ti u 26-oj godini otvori oci po prvi put. Pogotovo ne igracima koji su dosli iz drugih sredina. Ipak trenerovo je strategija i motivacija za tim.

Kandidati smo za titulu ali bice teze nego prosle godine i ako ne podignemo kvalitet imacemo problema. Puno ce biti jasnije nakon prva 4 kola.

JurisicD pise postove kao iz snova. Svaka mu je zlatna. Toti takodje ima mrak postova. Ima jos nekoliko raje.

Ne volim negativu i pljuvanje ali moramo dozvoliti diskusiju i podrzavati zelju za napretkom a ne tapkanje na mjestu i "samo da nam je titula". Ambicije moramo podizati svake godine. Treba gledati mjerila u Evropi a ne samo biti hadzija u svojoj avliji. Mi nismo balijski tim i ne treba imati takve poglede, a drugi nek se sepure svojim peharima i zive u svojoj "realnosti".
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 24 jul 2015, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 24 jul 2015, 17:25

Pappy je napisao/la:Zar nije bilo price da momci vise nece stanovati kod nas u Lukavici ? Evo maloprije ih vidjoh sa torbama, odose na trening.
Dok se takvih ne rijesimo, uvjek cemo biti mahalska ekipa...
orde del male

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 24 jul 2015, 17:32

Alpasinac je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem kakvih sve komentara ima. Skupe vam karte ? Nemate para ? Gdje ste bili kada je Sarajevo bilo na prosjačkom štapu? Sada ste odjednom svi navijači ? Pravi i iskreni navijač će uvijek naći način da skupi pare za kartu pa makar ona bila 20km ! Nikada neće kukati i pljuvati po upravu zbog 2 ili 3km. Pravi navijači su potovali po Bosni i Hercegovini i Evropi, plačali gostovanja, karte da bi na kraju odgledali 30' utakmice i nikada se niko nije žalio. To su pravi navijači ! Ovo ostao su kako ja volim reči rezultat ili ti ga facebook navijači. Čuli da se nešto pozitivno dešava oko kluba, došao neki tamo Benko, Stepanov, Barbarić, pa hajde da i ja budem odjednom navijač. Ne bi tu bilo ništa loše da upravi takvi ljudi nisu najglasniji kada treba nešto popljuvati ili kritikovati, a oni iskreni i vatreni navijači šute. Ma odj.ebite svi redom. Uvijek mi je bilo draže stajati sa 500 ljudi u kopu, sa 500 braće, nego sa 5k furača, simpatizera, navijača na baterije ili rezultat navijača. Nas 500 sa jednim ciljem, sa jednom filozofijom, sa jednim razmišljanjem. Po kiši, suncu, snijegu, vjetru, gradu. Grla, dlanovi, šake, noge. Sve za naše Sarajevo.

REZULAT NAVIJAČI, NEMATE PRAVO GALSA, NITI IMATE PRAVO DA SE BUNITE I PLJUJETE UPRAVU. DA STE BILI UZ SARAJEVO KADA JE BILO NAJTEŽE, VAŠ GLAS BI SE MOŽDA I DAO U RAZMATRANJE. MEDŽUTIM NIJE VAS BILO. TADA STE HLADILI MU.DA I GLEDALI SARAJEVO PREKO TV-A DOK SMO MI ISKRENI GINULI PO GOSTOVANJIMA I KOJEKAVIM VUKOJEBINAMA. SADA STE PREKO NOĆI SVI HORDE ? SVI VOLITE SARAJEVO? SVI ODJEDNOM ŽIVITE SARAJEVO ? MA ****.ITE . KAKVE LI SAMO IRONIJE

SAMO ULTRA SARAJEVO, ŽIVIMO TAKO SVAKI DAN !
VOLIM TE SARA'VO !
Ne generalizuj paša, ja sam kritikavao i evo opet trenutno kritikujem ove sikteraške poteze prema navijačima, od samog igranja u pm do ovog zahebavanja raje koja su kupili godišnju za istok, ali odakle ti znaš da prvo ja, pa onda i svi ostali koji su to kritikovali navijamo za fks od Tana? Ja sam svaku domaću i svaku gostujuću koju mogu bio tu i sada kada smo u euforiji a bio sam tu svaku i kada smo bili bukvalno na dnu, i upravo iz tog razloga me pogađa ovakva odluka uprave. Znači bio sam upravo protiv Drine na Koševu nakon one nesretne konferencije kada su se igrači sa tribine gađali viršlama, valjda je logično da hoću da budem tu protiv te iste Drine i sada kada smo u dobroj situaciji i kada sam unaprijed za naše uslove masno platio.

Koliko su god nevjerovatno dobrih stvari uradili, ovo što trenutno rade kada su u pitanju navijači je za mene bezobrazluk. Izgubili su skroz dodir s rajom i navijačima, samo daj da se stoka što više izmuze i ko ih hebe...
1946

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 24 jul 2015, 17:38

trunks1946 je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Zar nije bilo price da momci vise nece stanovati kod nas u Lukavici ? Evo maloprije ih vidjoh sa torbama, odose na trening.
A što stari? Pola šehera došlo ovamo da živi. Mnogo jeftiniji stanovi, mnogo jeftinija potrošačka korpa. Mirna atmosfera (dok ne dođu onakvi ko Ćelin sin :D ). Naj multikultaralnija sredina smo postali, svih nacija. :urnebes: A od Koševa si udaljen 15 minuta vožnje. Nego pitam to iz razloga što znam da ste nekada ljetos ovdje pisali kako klub više neće plaćati stanove ovdje.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 jul 2015, 17:42

Hoss je napisao/la: A jarane valjda niko nema damu da riskira sa njima. Eno Mihojević je po meni ono sto je odigrao bilo i vise nego dobro, dobro svak ima gresaka al kada pogledas njegovo iskustvo pravio je manje gresaka nego njegovi stariji suigraci. E sada je mozda i bolje sto je Andjusic otisao u Travnik da makar stekne te rutine u PL pa onda da ga vratimo, jer Mihojevic daj Boze da u ovom rosteru dobije neku vecu sansu pored Tatka Stepanova i Barbarica :cry:
Recimo niko ne spominje da je mali Mihojevic spasio cist gol protiv Borca i cistio greske kompletne odbrane. Naravno da ima greske, ali recimo zar nije vrijeme da se Tatko proda, a otvori sanse Mihojevicu kao trecem stoperu :think:

Ja bih pustio jednu polusezonu i vratio bih Andjusica, a inace ga ne bih nikako slao. Bolje malo istrpiti na pocetku i to "neiskustvo", jer bi sigurno imali visetruke koristi od Andjusica. Ja se fakat nadao da bi mogao Andjusic dobiti priliku ove sezone, ali eto, valjda ce biti standardan u Travniku.

Sad smo na 2 golmana :think: Hocemo li ostati na tome, zna li iko ista ? Zadnjih 10tak dana sam potpuno iskljucen iz svih desavanja.

Svaka cast upravi na marketingu, ekonomiji, rjesavanju dugova, sponzorima, opcenito finansijama.

Ali da li smo ista napredovali u sportskom segmentu zadnje 2 sezone ? :hmmmmm:
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 24 jul 2015, 17:45, ukupno mijenjano 2 puta.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 24 jul 2015, 17:43

Pappy je napisao/la:
A što stari? Pola šehera došlo ovamo da živi. Mnogo jeftiniji stanovi, mnogo jeftinija potrošačka korpa. Mirna atmosfera (dok ne dođu onakvi ko Ćelin sin :D ). Naj multikultaralnija sredina smo postali, svih nacija. :urnebes: A od Koševa si udaljen 15 minuta vožnje. Nego pitam to iz razloga što znam da ste nekada ljetos ovdje pisali kako klub više neće plaćati stanove ovdje.
I neće, stanuju o svom trošku, dakle klub plaća stanovanja samo u kantonu.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 24 jul 2015, 17:47

Pappy je napisao/la:
Zato što u Lukavici nema navijača da manekene i alkose za uho izvuku iz kafane ili da im ako ništa lanu koju kad ih vide poslije lošeg rezultata. Potpuno drugačija klima i atmosfera, qrc bi se ovde mogli tako lahko šetkati. Informacija je bila na drugom forumu pa je prenesena ovde da klub više neće plaćati stanove van KS, istina može a i ne mora biti očigledno... A postoji mogućnost da neki imaju svoje stanove tu ili sami plaćaju kiriju, što je vrlo vjerovatno.
1946

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 24 jul 2015, 17:52

Pappy je napisao/la:
izvini majstore, ko tacno od nasih dole zivi, ako ti nije frka da mi napises... hvala
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 jul 2015, 17:53

slika
slika
slika

:hmmmmm:
1946

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 24 jul 2015, 17:54

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
Zato što u Lukavici nema navijača da manekene i alkose za uho izvuku iz kafane ili da im ako ništa lanu koju kad ih vide poslije lošeg rezultata. Potpuno drugačija klima i atmosfera, qrc bi se ovde mogli tako lahko šetkati. Informacija je bila na drugom forumu pa je prenesena ovde da klub više neće plaćati stanove van KS, istina može a i ne mora biti očigledno... A postoji mogućnost da neki imaju svoje stanove tu ili sami plaćaju kiriju, što je vrlo vjerovatno.
Haj da se dogovorimo. Vi pratite naše dole, a mi ćemo vaše ovdje. :lol: A dobri su momci sada ostali. Rijetko ih i viđam u posljednje vrijeme, pa sam mislio i da su odselili. A po kafana od one ekskluziva patrole i više i ne izlaze. Ili im je kolovođa otišao pa ih mrzi. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, OzmoodPinglewood i 12 gostiju.