Titova i Bezistanbhfanatic14 je napisao/la:Gdje su fan shopovi od sarajeva?? Koji je najblizi sa ilidze?? Koji ima veci izbor i vise artikala? Hvala momci
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kad bih vam rekao da u kadetima ima boljih izvodjaca kornera i slobodnih udaraca ne bi mi vjerovaliHoss je napisao/la:Akcija malo je rec fenomenalna!PitarBordo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KAKVA AKCIJA AAAAAALOOOOOOOOOOOOOOO
Eh da je docekati ovakve ili slicne akcije kod seniora.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
A dobro, sad treba vidjeti kako će se Halavać uklopiti u juniorima, kadete je prekucaoBosniacum Lilium je napisao/la: Kad bih vam rekao da u kadetima ima boljih izvodjaca kornera i slobodnih udaraca ne bi mi vjerovali
Stvarno ne mogu da vjerujem kakvih sve komentara ima. Skupe vam karte ? Nemate para ? Gdje ste bili kada je Sarajevo bilo na prosjačkom štapu? Sada ste odjednom svi navijači ? Pravi i iskreni navijač će uvijek naći način da skupi pare za kartu pa makar ona bila 20km ! Nikada neće kukati i pljuvati po upravu zbog 2 ili 3km. Pravi navijači su potovali po Bosni i Hercegovini i Evropi, plačali gostovanja, karte da bi na kraju odgledali 30' utakmice i nikada se niko nije žalio. To su pravi navijači ! Ovo ostao su kako ja volim reči rezultat ili ti ga facebook navijači. Čuli da se nešto pozitivno dešava oko kluba, došao neki tamo Benko, Stepanov, Barbarić, pa hajde da i ja budem odjednom navijač. Ne bi tu bilo ništa loše da upravi takvi ljudi nisu najglasniji kada treba nešto popljuvati ili kritikovati, a oni iskreni i vatreni navijači šute. Ma odj.ebite svi redom. Uvijek mi je bilo draže stajati sa 500 ljudi u kopu, sa 500 braće, nego sa 5k furača, simpatizera, navijača na baterije ili rezultat navijača. Nas 500 sa jednim ciljem, sa jednom filozofijom, sa jednim razmišljanjem. Po kiši, suncu, snijegu, vjetru, gradu. Grla, dlanovi, šake, noge. Sve za naše Sarajevo.
REZULAT NAVIJAČI, NEMATE PRAVO GALSA, NITI IMATE PRAVO DA SE BUNITE I PLJUJETE UPRAVU. DA STE BILI UZ SARAJEVO KADA JE BILO NAJTEŽE, VAŠ GLAS BI SE MOŽDA I DAO U RAZMATRANJE. MEDŽUTIM NIJE VAS BILO. TADA STE HLADILI MU.DA I GLEDALI SARAJEVO PREKO TV-A DOK SMO MI ISKRENI GINULI PO GOSTOVANJIMA I KOJEKAVIM VUKOJEBINAMA. SADA STE PREKO NOĆI SVI HORDE ? SVI VOLITE SARAJEVO? SVI ODJEDNOM ŽIVITE SARAJEVO ? MA ****.ITE . KAKVE LI SAMO IRONIJE
SAMO ULTRA SARAJEVO, ŽIVIMO TAKO SVAKI DAN !
VOLIM TE SARA'VO !
REZULAT NAVIJAČI, NEMATE PRAVO GALSA, NITI IMATE PRAVO DA SE BUNITE I PLJUJETE UPRAVU. DA STE BILI UZ SARAJEVO KADA JE BILO NAJTEŽE, VAŠ GLAS BI SE MOŽDA I DAO U RAZMATRANJE. MEDŽUTIM NIJE VAS BILO. TADA STE HLADILI MU.DA I GLEDALI SARAJEVO PREKO TV-A DOK SMO MI ISKRENI GINULI PO GOSTOVANJIMA I KOJEKAVIM VUKOJEBINAMA. SADA STE PREKO NOĆI SVI HORDE ? SVI VOLITE SARAJEVO? SVI ODJEDNOM ŽIVITE SARAJEVO ? MA ****.ITE . KAKVE LI SAMO IRONIJE
VOLIM TE SARA'VO !
I kod kuce i na strani birdo bjeli huligani, zari mo ih palimo i pobjede slavimo
SARAJVO SAMPION OOOOOOOO
OPUSTENO BRACOOOO.
NEBI BILO LOSE DA BACIMO OVE GODINE PROGNOZE UTAKMICA U BUNDES PREMIR LIGI BIH. PA KO BUDE NAJUSPJESNI DA DOBIJE DRES OD NAJBOLJEG KLUBA NA SVIJETU OD SPORT2XBA
SARAJVO SAMPION OOOOOO
SARAJVO SAMPION OOOOOOOO
OPUSTENO BRACOOOO.
NEBI BILO LOSE DA BACIMO OVE GODINE PROGNOZE UTAKMICA U BUNDES PREMIR LIGI BIH. PA KO BUDE NAJUSPJESNI DA DOBIJE DRES OD NAJBOLJEG KLUBA NA SVIJETU OD SPORT2XBA
SARAJVO SAMPION OOOOOO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
A zasto Andjusic u Travnik, to mi iskreno nije jasnohilmo je napisao/la:A dobro, sad treba vidjeti kako će se Halavać uklopiti u juniorima, kadete je prekucaoBosniacum Lilium je napisao/la: Kad bih vam rekao da u kadetima ima boljih izvodjaca kornera i slobodnih udaraca ne bi mi vjerovali
Pare od ulaznica su dio budeta, nazalost kod nas je tp 10% a kod veci klubova je 25 do 30%. Sve su pare bitne al posebno od navijaca platis i plus sto si 12 igrac. Plus sto nas je vise lakse doc do sponzora .
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Zna li iko pouzdano kolike su sanse da nam se sa Ikandeom nece desiti slucaj "benko"? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A jarane valjda niko nema damu da riskira sa njima. Eno Mihojević je po meni ono sto je odigrao bilo i vise nego dobro, dobro svak ima gresaka al kada pogledas njegovo iskustvo pravio je manje gresaka nego njegovi stariji suigraci. E sada je mozda i bolje sto je Andjusic otisao u Travnik da makar stekne te rutine u PL pa onda da ga vratimo, jer Mihojevic daj Boze da u ovom rosteru dobije neku vecu sansu pored Tatka Stepanova i BarbaricaBosniacum Lilium je napisao/la:A zasto Andjusic u Travnik, to mi iskreno nije jasnohilmo je napisao/la:A dobro, sad treba vidjeti kako će se Halavać uklopiti u juniorima, kadete je prekucaoBosniacum Lilium je napisao/la: Kad bih vam rekao da u kadetima ima boljih izvodjaca kornera i slobodnih udaraca ne bi mi vjerovaliPa jedan je od boljih i u juniorima repke
![]()
![]()
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]
Zar nije bilo price da momci vise nece stanovati kod nas u Lukavici ? Evo maloprije ih vidjoh sa torbama, odose na trening.
Sve dok se usutkava svako pitanje ili diskusija i zelja za napretkom, nas klub zadugo nece doci na nivo gdje ga vecina zele vidjeti. Taj vazalni, podanicki odnos je gadan i kontra-produktivan. Svako ko kaze da bi volio vidjeti napredak u par stvari je pljuvac, neprijatelj i nezahvalnik.
Price "znate li da smo prije par godina bili pred bankrotom" su istina ali njihovo ponavljanje nam snizava ambicije a buduci da se ostali timovi znacajno pojacavaju (Zrinjski, Sloboda, Celik, Olimpic, ..) mi se moramo poboljsati da bi bar pratili ostale a nadam se i osvojili titulu. Doslo je par super igraca ali ce par i otici tako da nismo mi u superirornoj poziciji uopste. Ako nemas dobrog "play-a" ne mozes imati ni igru. A mi je nismo imali iako smo postigli rezultat u proljece. Tesko ce biti uzet titulu bez igre opet ove godine.
Evo pitanja ciji odgovori daju jasnu sliku o nama trenutno :
1. Da li smo napravili kvalitetne pripreme (fizika, kondicija, tehnika, uigravanje)
2. Zasto se nista nije dogodilo grupi igraca koja je bojkotovala igru i trenera
3. Da li smo kvalitetno popunili sve pozicije (bekovi i desetka)
4. Zasto se dozvoljava da igraci piju i puse a igraju za FKS (u ugovoru im staviti kapacitet pluca i ostale fizicke parametre tijela za koje su IGRACI odgovorni)
5. Da li su nam treneri u Akademiji zaista sposobni praviti buduce dragulje evropskog fudbala
Akademija je nasa buducnost. Ako ocekujemo kvalitetne igrace iz Akademije sada treba stvoriti uslove da bi za 3-4 godine imali rezultate. Pristup igri (kao sto Lech radi) se uci od malena a ne sa 26 godina. Ishrana i odrzavanje tijela se uci od malena kao i puno drugih stvari. Biti prepotentan bez razloga je nesto sto pokupis iz svoje sredine. Ne moze trener da ti u 26-oj godini otvori oci po prvi put. Pogotovo ne igracima koji su dosli iz drugih sredina. Ipak trenerovo je strategija i motivacija za tim.
Kandidati smo za titulu ali bice teze nego prosle godine i ako ne podignemo kvalitet imacemo problema. Puno ce biti jasnije nakon prva 4 kola.
JurisicD pise postove kao iz snova. Svaka mu je zlatna. Toti takodje ima mrak postova. Ima jos nekoliko raje.
Ne volim negativu i pljuvanje ali moramo dozvoliti diskusiju i podrzavati zelju za napretkom a ne tapkanje na mjestu i "samo da nam je titula". Ambicije moramo podizati svake godine. Treba gledati mjerila u Evropi a ne samo biti hadzija u svojoj avliji. Mi nismo balijski tim i ne treba imati takve poglede, a drugi nek se sepure svojim peharima i zive u svojoj "realnosti".
Price "znate li da smo prije par godina bili pred bankrotom" su istina ali njihovo ponavljanje nam snizava ambicije a buduci da se ostali timovi znacajno pojacavaju (Zrinjski, Sloboda, Celik, Olimpic, ..) mi se moramo poboljsati da bi bar pratili ostale a nadam se i osvojili titulu. Doslo je par super igraca ali ce par i otici tako da nismo mi u superirornoj poziciji uopste. Ako nemas dobrog "play-a" ne mozes imati ni igru. A mi je nismo imali iako smo postigli rezultat u proljece. Tesko ce biti uzet titulu bez igre opet ove godine.
Evo pitanja ciji odgovori daju jasnu sliku o nama trenutno :
1. Da li smo napravili kvalitetne pripreme (fizika, kondicija, tehnika, uigravanje)
2. Zasto se nista nije dogodilo grupi igraca koja je bojkotovala igru i trenera
3. Da li smo kvalitetno popunili sve pozicije (bekovi i desetka)
4. Zasto se dozvoljava da igraci piju i puse a igraju za FKS (u ugovoru im staviti kapacitet pluca i ostale fizicke parametre tijela za koje su IGRACI odgovorni)
5. Da li su nam treneri u Akademiji zaista sposobni praviti buduce dragulje evropskog fudbala
Akademija je nasa buducnost. Ako ocekujemo kvalitetne igrace iz Akademije sada treba stvoriti uslove da bi za 3-4 godine imali rezultate. Pristup igri (kao sto Lech radi) se uci od malena a ne sa 26 godina. Ishrana i odrzavanje tijela se uci od malena kao i puno drugih stvari. Biti prepotentan bez razloga je nesto sto pokupis iz svoje sredine. Ne moze trener da ti u 26-oj godini otvori oci po prvi put. Pogotovo ne igracima koji su dosli iz drugih sredina. Ipak trenerovo je strategija i motivacija za tim.
Kandidati smo za titulu ali bice teze nego prosle godine i ako ne podignemo kvalitet imacemo problema. Puno ce biti jasnije nakon prva 4 kola.
JurisicD pise postove kao iz snova. Svaka mu je zlatna. Toti takodje ima mrak postova. Ima jos nekoliko raje.
Ne volim negativu i pljuvanje ali moramo dozvoliti diskusiju i podrzavati zelju za napretkom a ne tapkanje na mjestu i "samo da nam je titula". Ambicije moramo podizati svake godine. Treba gledati mjerila u Evropi a ne samo biti hadzija u svojoj avliji. Mi nismo balijski tim i ne treba imati takve poglede, a drugi nek se sepure svojim peharima i zive u svojoj "realnosti".
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 24 jul 2015, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
- trunks1946
- Kontakt:
Dok se takvih ne rijesimo, uvjek cemo biti mahalska ekipa...Pappy je napisao/la:Zar nije bilo price da momci vise nece stanovati kod nas u Lukavici ? Evo maloprije ih vidjoh sa torbama, odose na trening.
orde del male
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ne generalizuj paša, ja sam kritikavao i evo opet trenutno kritikujem ove sikteraške poteze prema navijačima, od samog igranja u pm do ovog zahebavanja raje koja su kupili godišnju za istok, ali odakle ti znaš da prvo ja, pa onda i svi ostali koji su to kritikovali navijamo za fks od Tana? Ja sam svaku domaću i svaku gostujuću koju mogu bio tu i sada kada smo u euforiji a bio sam tu svaku i kada smo bili bukvalno na dnu, i upravo iz tog razloga me pogađa ovakva odluka uprave. Znači bio sam upravo protiv Drine na Koševu nakon one nesretne konferencije kada su se igrači sa tribine gađali viršlama, valjda je logično da hoću da budem tu protiv te iste Drine i sada kada smo u dobroj situaciji i kada sam unaprijed za naše uslove masno platio.Alpasinac je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem kakvih sve komentara ima. Skupe vam karte ? Nemate para ? Gdje ste bili kada je Sarajevo bilo na prosjačkom štapu? Sada ste odjednom svi navijači ? Pravi i iskreni navijač će uvijek naći način da skupi pare za kartu pa makar ona bila 20km ! Nikada neće kukati i pljuvati po upravu zbog 2 ili 3km. Pravi navijači su potovali po Bosni i Hercegovini i Evropi, plačali gostovanja, karte da bi na kraju odgledali 30' utakmice i nikada se niko nije žalio. To su pravi navijači ! Ovo ostao su kako ja volim reči rezultat ili ti ga facebook navijači. Čuli da se nešto pozitivno dešava oko kluba, došao neki tamo Benko, Stepanov, Barbarić, pa hajde da i ja budem odjednom navijač. Ne bi tu bilo ništa loše da upravi takvi ljudi nisu najglasniji kada treba nešto popljuvati ili kritikovati, a oni iskreni i vatreni navijači šute. Ma odj.ebite svi redom. Uvijek mi je bilo draže stajati sa 500 ljudi u kopu, sa 500 braće, nego sa 5k furača, simpatizera, navijača na baterije ili rezultat navijača. Nas 500 sa jednim ciljem, sa jednom filozofijom, sa jednim razmišljanjem. Po kiši, suncu, snijegu, vjetru, gradu. Grla, dlanovi, šake, noge. Sve za naše Sarajevo.
VOLIM TE SARA'VO !
Koliko su god nevjerovatno dobrih stvari uradili, ovo što trenutno rade kada su u pitanju navijači je za mene bezobrazluk. Izgubili su skroz dodir s rajom i navijačima, samo daj da se stoka što više izmuze i ko ih hebe...
1946
A što stari? Pola šehera došlo ovamo da živi. Mnogo jeftiniji stanovi, mnogo jeftinija potrošačka korpa. Mirna atmosfera (dok ne dođu onakvi ko Ćelin sintrunks1946 je napisao/la:Dok se takvih ne rijesimo, uvjek cemo biti mahalska ekipa...Pappy je napisao/la:Zar nije bilo price da momci vise nece stanovati kod nas u Lukavici ? Evo maloprije ih vidjoh sa torbama, odose na trening.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Recimo niko ne spominje da je mali Mihojevic spasio cist gol protiv Borca i cistio greske kompletne odbrane. Naravno da ima greske, ali recimo zar nije vrijeme da se Tatko proda, a otvori sanse Mihojevicu kao trecem stoperuHoss je napisao/la: A jarane valjda niko nema damu da riskira sa njima. Eno Mihojević je po meni ono sto je odigrao bilo i vise nego dobro, dobro svak ima gresaka al kada pogledas njegovo iskustvo pravio je manje gresaka nego njegovi stariji suigraci. E sada je mozda i bolje sto je Andjusic otisao u Travnik da makar stekne te rutine u PL pa onda da ga vratimo, jer Mihojevic daj Boze da u ovom rosteru dobije neku vecu sansu pored Tatka Stepanova i Barbarica
Ja bih pustio jednu polusezonu i vratio bih Andjusica, a inace ga ne bih nikako slao. Bolje malo istrpiti na pocetku i to "neiskustvo", jer bi sigurno imali visetruke koristi od Andjusica. Ja se fakat nadao da bi mogao Andjusic dobiti priliku ove sezone, ali eto, valjda ce biti standardan u Travniku.
Sad smo na 2 golmana
Svaka cast upravi na marketingu, ekonomiji, rjesavanju dugova, sponzorima, opcenito finansijama.
Ali da li smo ista napredovali u sportskom segmentu zadnje 2 sezone ?
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 24 jul 2015, 17:45, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Pitaristok
- Kontakt:
I neće, stanuju o svom trošku, dakle klub plaća stanovanja samo u kantonu.Pappy je napisao/la:A što stari? Pola šehera došlo ovamo da živi. Mnogo jeftiniji stanovi, mnogo jeftinija potrošačka korpa. Mirna atmosfera (dok ne dođu onakvi ko Ćelin sintrunks1946 je napisao/la:Dok se takvih ne rijesimo, uvjek cemo biti mahalska ekipa...Pappy je napisao/la:Zar nije bilo price da momci vise nece stanovati kod nas u Lukavici ? Evo maloprije ih vidjoh sa torbama, odose na trening.). Naj multikultaralnija sredina smo postali, svih nacija.
A od Koševa si udaljen 15 minuta vožnje. Nego pitam to iz razloga što znam da ste nekada ljetos ovdje pisali kako klub više neće plaćati stanove ovdje.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Zato što u Lukavici nema navijača da manekene i alkose za uho izvuku iz kafane ili da im ako ništa lanu koju kad ih vide poslije lošeg rezultata. Potpuno drugačija klima i atmosfera, qrc bi se ovde mogli tako lahko šetkati. Informacija je bila na drugom forumu pa je prenesena ovde da klub više neće plaćati stanove van KS, istina može a i ne mora biti očigledno... A postoji mogućnost da neki imaju svoje stanove tu ili sami plaćaju kiriju, što je vrlo vjerovatno.Pappy je napisao/la:A što stari? Pola šehera došlo ovamo da živi. Mnogo jeftiniji stanovi, mnogo jeftinija potrošačka korpa. Mirna atmosfera (dok ne dođu onakvi ko Ćelin sintrunks1946 je napisao/la:Dok se takvih ne rijesimo, uvjek cemo biti mahalska ekipa...Pappy je napisao/la:Zar nije bilo price da momci vise nece stanovati kod nas u Lukavici ? Evo maloprije ih vidjoh sa torbama, odose na trening.). Naj multikultaralnija sredina smo postali, svih nacija.
A od Koševa si udaljen 15 minuta vožnje. Nego pitam to iz razloga što znam da ste nekada ljetos ovdje pisali kako klub više neće plaćati stanove ovdje.
1946
izvini majstore, ko tacno od nasih dole zivi, ako ti nije frka da mi napises... hvalaPappy je napisao/la:A što stari? Pola šehera došlo ovamo da živi. Mnogo jeftiniji stanovi, mnogo jeftinija potrošačka korpa. Mirna atmosfera (dok ne dođu onakvi ko Ćelin sintrunks1946 je napisao/la:Dok se takvih ne rijesimo, uvjek cemo biti mahalska ekipa...Pappy je napisao/la:Zar nije bilo price da momci vise nece stanovati kod nas u Lukavici ? Evo maloprije ih vidjoh sa torbama, odose na trening.). Naj multikultaralnija sredina smo postali, svih nacija.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Haj da se dogovorimo. Vi pratite naše dole, a mi ćemo vaše ovdje.BitiSrcemVezan je napisao/la:Zato što u Lukavici nema navijača da manekene i alkose za uho izvuku iz kafane ili da im ako ništa lanu koju kad ih vide poslije lošeg rezultata. Potpuno drugačija klima i atmosfera, qrc bi se ovde mogli tako lahko šetkati. Informacija je bila na drugom forumu pa je prenesena ovde da klub više neće plaćati stanove van KS, istina može a i ne mora biti očigledno... A postoji mogućnost da neki imaju svoje stanove tu ili sami plaćaju kiriju, što je vrlo vjerovatno.Pappy je napisao/la:A što stari? Pola šehera došlo ovamo da živi. Mnogo jeftiniji stanovi, mnogo jeftinija potrošačka korpa. Mirna atmosfera (dok ne dođu onakvi ko Ćelin sintrunks1946 je napisao/la:
Dok se takvih ne rijesimo, uvjek cemo biti mahalska ekipa...). Naj multikultaralnija sredina smo postali, svih nacija.
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, OzmoodPinglewood i 12 gostiju.