Ali mislim do one tamo subote,jel Mirza hoce da ga proba u nekoj prijateljskoj utakmici da vidi kako djeluje sa ekipom
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nevjerujem da je do one tamo subote, jer nijedan igrač neželi ostati tako dugo na probi, jer mu je već vakat bilo da nadje klub al opet...miky_hz je napisao/la:Ali mislim do one tamo subote,jel Mirza hoce da ga proba u nekoj prijateljskoj utakmici da vidi kako djeluje sa ekipom
P.S. Mnogo bi nam značio Kojašević u subotu
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Do ove subote ja mislim kao sto rece brat iznad niko nije lud da ostaje na probi tako dugo ipak je on ovde ima sedmicu ja mislim
- nikad_izvini
- Kontakt:
Dok mačke nema, miševi kolo vode, električniElektrika je napisao/la:Nema se šta puno reći otkako nema njega, Željezničari su izgubili u Travniku. Dok je bilo nijaza bilo je i bodova sa strane, a sad samo šipak.neda_TM87 je napisao/la: sta tek reci za Nijaza Brkovica,
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

I DAJTE GO.....ORI SE SA SJEVERA
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
-
analiticar_
- Kontakt:
dat ce gol, bit ce gusto, bit ce 1-3.....
Neka pobijedi bolji !!!!
Neka pobijedi bolji !!!!
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Ocekujem pobjedu nasih momaka, a i dobru atmosferu na Kosevu....
"Svakako treba istaći da su korektni odnosi dvije navijačke grupe. Gostovanje navijača Sarajeva prije nekoliko mjeseci u Zenici prošlo je bez ikakvih incidenata, a svakako treba napomenuti da su upravo "Robijaši" među prvima dali podršku "Hordama zla" kada je u Širokom Brijegu stradao Vedran Puljić." sa-x
"Svakako treba istaći da su korektni odnosi dvije navijačke grupe. Gostovanje navijača Sarajeva prije nekoliko mjeseci u Zenici prošlo je bez ikakvih incidenata, a svakako treba napomenuti da su upravo "Robijaši" među prvima dali podršku "Hordama zla" kada je u Širokom Brijegu stradao Vedran Puljić." sa-x
[youtube][/youtube]
- drajkula_zlo
- Kontakt:
Hairlija je napisao/la:[youtube][/youtube]
STRAŠNO!!!!!!!
Raja za vas neznam al' imam nekakav osejcaj da ce vecerasnja atmosfera na stadionu biti nevidjena do sad
Ocekujem 10 000 fer navijanje 90 minuta i nek bolji pobjedi!
Evo kako kazu treba bi i Kojasevic igrati,sto je aposlutno veliki plus za nas...
Misljenja sam da bi trebali dati jos jednu sansu Todorovicu,ako jos Lede nije 100% fizicki spreman.
Veceras ocekujem da Torlak i Gutic zaustave sto je vise moguce napadace Celika.
Igraci od kojih najvise ocekujem su:Suljic,Dzakmic,Hamzagic i Kojasevic
naravno ako bude igrao...
Robijasi ovom prilikom pozivam vas da dodjete u sto vecem broju i prisustvujete nezapamcenoj atmsoferi....
HORDE BODRE TE SRCEM IGRAJTE
admine jeli ok post?
Ocekujem 10 000 fer navijanje 90 minuta i nek bolji pobjedi!
Evo kako kazu treba bi i Kojasevic igrati,sto je aposlutno veliki plus za nas...
Misljenja sam da bi trebali dati jos jednu sansu Todorovicu,ako jos Lede nije 100% fizicki spreman.
Veceras ocekujem da Torlak i Gutic zaustave sto je vise moguce napadace Celika.
Igraci od kojih najvise ocekujem su:Suljic,Dzakmic,Hamzagic i Kojasevic
Robijasi ovom prilikom pozivam vas da dodjete u sto vecem broju i prisustvujete nezapamcenoj atmsoferi....
HORDE BODRE TE SRCEM IGRAJTE
admine jeli ok post?
tako se prave najave i klipovi GRMI !!!Hairlija je napisao/la:[youtube][/youtube]
Na danasnji dan prije 18 godina od agresorske granate u naselju Kosevo poginuo je veliki navijac FK Sarajevo
ALEN LOLIC,pa ako ne zamjerate iskoristio sam ovu priliku da se prisjetim ovog velikog covjeka i Pitara. Nadam se da cemo pobjediti Celik i tu pobjedu posvetiti njemu.
Brate nikad te necu zaboraviti......
ALEN LOLIC 18.08.1992. - 18.08.2010.
Danas igrajte za ALENA......
ALEN LOLIC,pa ako ne zamjerate iskoristio sam ovu priliku da se prisjetim ovog velikog covjeka i Pitara. Nadam se da cemo pobjediti Celik i tu pobjedu posvetiti njemu.
Brate nikad te necu zaboraviti......
ALEN LOLIC 18.08.1992. - 18.08.2010.
Danas igrajte za ALENA......
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
veceras gazenje celika ali bukvalno 
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Sanjam fanfare, slavlje najvece, jesen blistavu i zlatno proljece, stadion Kosevo, nakrcan ljudima, i grb sto kuca, umjesto srca, u nasim grudima.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
NEK SE SJEVER PALI VECERAS NEMA SNA,NEK SE CUJE NASA PJESMA MI SMO HORDE ZLA
Sta je sa Scepanovicem,zasto njega nema u kombinacijama?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Ima bio je bolestan protiv Slobode a veceras je u kombinacijiboccaccio je napisao/la:Sta je sa Scepanovicem,zasto njega nema u kombinacijama?
Joj ljud ne znam zasto, ali imam osjecaj da ce veceras biti ludnica na sjeveru, Bgm, jedva cekam!!! Hz1987Sa
na sjeveru uvijek spica
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ja imam neki los predosjecaj
aBd zgazite ih momci !!!!!!
aBd zgazite ih momci !!!!!!
Zadnja izmjena: Samo F.K.S !!, dana/u 18 avg 2010, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
ma nema tu loseg predosjacaja... jer ce igraci igrati za damira hadzica i za nas a mi cemo aBd napraviti takvu atmostferu da ce ih razvalit 4 5 komada:
, pobjeda nece doci u pitanje u to sam siguran samo ima vecedras da poderemo grla svi!!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.