pa ko god da je sponzor odmaa bi presla na njegove usluge,ako vec nisam..mislim da i vecina željovaca
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To ti je onaj Emir Aletić radio na početku u fan šopu bolan i nebio.zubanovic89 je napisao/la:Pa bravo, baš nagađanja. Ovo je sa radio sarajeva članak, isti frajer je napisao i ono "Otišao je Cviko, Gušo, odlazi li i Osim". Neki E.A. Ili čita postove @EuroSporta, @Alldina, i ostalih tolova ili ga neko baš levati iz uprave ne znam al frajer baš nema nekih pouzdanih informacija ne palite se bezveze
ma jarane malo sam stariji pa se toga i sjecam,u isto vrijeme igrala Bosna u Zetri hokejasku utakmicu a komsije protiv Kusisija,vise raje bilo u Zetri,tada je Bosna bila zaista jaka(bilo par kanadjana u ekipi) i zestoko se odupirala Slovencima i hokej je bio strasno popularan.111 je napisao/la:dino lj....sad kad ti vidjeh potpis odvalio sam se smijati![]()
![]()
pa gdje sjeti Kusisija iz gradića Lahti i Isme Liusa strašnog golgetera
![]()
![]()
ove njihove blamaže sa Zetom i Kukesijem su friške, ali ta sa fincima je neprevaziđena![]()
to su ovi stariji nama prepricavali
![]()
još fol bili tad prvaci Yuge, Husref, Paja, Hadzibegovic i ta ekipa...i dođe izvjesni Ismo Lius i izbaci ih odmah iz prvog kola
![]()
Ma ovo nije istina ne može đurbuzović vodit tim nit nam donijeti titulu nema on taj šmek za toga bolan, iako je jednom uspio, ali smo imali jači tim.Baja_Zvjerka je napisao/la:Amar Osim sportski direktor Željezničara, Đurbuzović na klupi?
Da li nam ovo Osim postaje Mamic, samo nece krasti jer Zelju voli vise od svih nas, sve ce se znati na konferenciji u subotu...
A sto nebi imao?! Šef ce idalje biti tu i odlucivati o vecini stvari.Stavkafcz je napisao/la:Ma ovo nije istina ne može đurbuzović vodit tim nit nam donijeti titulu nema on taj šmek za toga bolan, iako je jednom uspio, ali smo imali jači tim.Baja_Zvjerka je napisao/la:Amar Osim sportski direktor Željezničara, Đurbuzović na klupi?
Da li nam ovo Osim postaje Mamic, samo nece krasti jer Zelju voli vise od svih nas, sve ce se znati na konferenciji u subotu...
Hajd ba momcino idi lezi sta se kofrcis, ciji si ti klon ?Stavkafcz je napisao/la:Nek idu u pm više šta ovo rade sve nešto naopako da se nerviram još više šta mi to treba.
Šta ti bi?aS_Roma je napisao/la:Jos ovaj put cu pisati na ovoj temi i vise nikad , niti sam u zivotu posmilio ovo napisati ...
Vi ste za nas Barcelona to sam se danas uvjerio i svaka vam cast budi te ponosni na vasu ekipu, toliko !!
Ne volim vas ni sekunde , al daBogda narednih 5 godina bili šampioni !!
Toliko, vozdra !
samo da uzme svoje pare koje je ostavio u klubu i koju kintu vise i ode , trebate realno gledatiBaja_Zvjerka je napisao/la:Hajd ba momcino idi lezi sta se kofrcis, ciji si ti klon ?Stavkafcz je napisao/la:Nek idu u pm više šta ovo rade sve nešto naopako da se nerviram još više šta mi to treba.
as_Roma, gdje je otisao i sto je normalno kada je vec 4 godine tu, ovo 5-a ?
ma ej nisam spavao vjerujBaja_Zvjerka je napisao/la:Jel' se to tjesis ?![]()
![]()
Da im pokaze nekoliko mjeseci kako se radiaS_Roma je napisao/la:samo da uzme svoje pare koje je ostavio u klubu i koju kintu vise i ode , trebate realno gledatiBaja_Zvjerka je napisao/la:Hajd ba momcino idi lezi sta se kofrcis, ciji si ti klon ?Stavkafcz je napisao/la:Nek idu u pm više šta ovo rade sve nešto naopako da se nerviram još više šta mi to treba.
as_Roma, gdje je otisao i sto je normalno kada je vec 4 godine tu, ovo 5-a ?
Pobjedili mlohavog Zrinjskog pa se nadigli sad, zaboravili koji jad imaju u ekipiellaxaz je napisao/la:Šta ti bi?aS_Roma je napisao/la:Jos ovaj put cu pisati na ovoj temi i vise nikad , niti sam u zivotu posmilio ovo napisati ...
Vi ste za nas Barcelona to sam se danas uvjerio i svaka vam cast budi te ponosni na vasu ekipu, toliko !!
Ne volim vas ni sekunde , al daBogda narednih 5 godina bili šampioni !!
Toliko, vozdra !
aS_Roma je napisao/la:ma ej nisam spavao vjerujBaja_Zvjerka je napisao/la:Jel' se to tjesis ?![]()
![]()
sve mislim 24 h gdje li ce Osim