Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo je najveća navijačka akcija u fudbalu.
Prema informacijama iz Mostara, RA je izvršio večeras akciju i uzeo svih 9 zastava koje su bile na ogradi Ultrasa u današnjoj utakmicu protiv Zvijezde.
Težak udarac za našu scenu i poraz, međutim i to se događa.
Navodno se dogodio prepad na jednog pripadnika Ultrasa koji je sam nosio u svoj stan svih 9 zastava bez pratnje ikoga iz grupe.
Kako su došli do informacija tko nosi zastave to samo RA zna i onaj tko im je odao tu informaciju vrlo vjerovatno.
Užasna noć za Ultrase, iako to nije glavna udarna krpa “ Ultras “, 9 izgubljenih zastava, odnosno cijela ograda vrlo vjerovatno znači i gašenje mostarskih Ultrasa koji su bili pojam, zaista pojam prave ultra grupe osrednje veličine i zaista nam je neizmjerno žao, ali i nejasno kako se jednoj tako ozbiljnoj grupi ovo može dogoditi, da jedan momak sam samcat nosi svih 9 krpa ( ako je istina to što se priča).
Druga priča je upad u klub navijača, međutim malo je moguće da bi palo svih 9 krpa da su bile sve u klubu navijača, jer ipak je tu bilo sigurno više od 20-30 Ultrasa.
Sve ćemo više znati u narednim danima.
Težak udarac za našu scenu i poraz, međutim i to se događa.
Navodno se dogodio prepad na jednog pripadnika Ultrasa koji je sam nosio u svoj stan svih 9 zastava bez pratnje ikoga iz grupe.
Kako su došli do informacija tko nosi zastave to samo RA zna i onaj tko im je odao tu informaciju vrlo vjerovatno.
Užasna noć za Ultrase, iako to nije glavna udarna krpa “ Ultras “, 9 izgubljenih zastava, odnosno cijela ograda vrlo vjerovatno znači i gašenje mostarskih Ultrasa koji su bili pojam, zaista pojam prave ultra grupe osrednje veličine i zaista nam je neizmjerno žao, ali i nejasno kako se jednoj tako ozbiljnoj grupi ovo može dogoditi, da jedan momak sam samcat nosi svih 9 krpa ( ako je istina to što se priča).
Druga priča je upad u klub navijača, međutim malo je moguće da bi palo svih 9 krpa da su bile sve u klubu navijača, jer ipak je tu bilo sigurno više od 20-30 Ultrasa.
Sve ćemo više znati u narednim danima.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
A ako izvuku Torcida Mostar, iz prasnjavih ormara?emil02in je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:22Od transparenata ostala im zastava HDZ-aDirektorcic je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:17Znaci udarni trans se ne nalazi na ogradi na domacoj utakmici i nije pao. ovdje neko nekog zajebaje![]()
![]()
Od kad se udarni transparent drži u podrumu u toku DOMAĆE utakmice???? Čuj nije udarni na manjim utakmicama hahahahaja
To se jbg racuna kao povratak korijenima. Moze to.
- FKS -
-
- Kontakt:
Za ovo opravdanja nema, pao udarni ili ne.
Pa ljudi udju na tvoj teren, poslije domaće utakmice, ne gostujuce, vec domaće i to u KN i odrade ti sve krpe koje si sat prije imao na ogradi.
Opravdanja nema, gasenje i tacka.
Pa ljudi udju na tvoj teren, poslije domaće utakmice, ne gostujuce, vec domaće i to u KN i odrade ti sve krpe koje si sat prije imao na ogradi.
Volim tebe, više od sebe
Joj huligan jesi dosadan u p.m. vise
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Izađi mala, izađi mala, izađi bar na časMostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:21Antipolitika, tuta.. jel vrime?
Da se vratite gdje i pripadate![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sašit ce momci ljepse i bolje opetOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:23Ivane vrime jeMostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:21Antipolitika, tuta.. jel vrime?

Nemojte mene u ultra fazone,koliko pratim nogomet a nisam imao pojma da netko nekoga moze ugasiti ,kodeksi ovo ono.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Nije sve sto procitas na portalima istina.antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:25Za ovo opravdanja nema, pao udarni ili ne.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakvi kompleksi, provjeri ranije postove znam da pratis i istrazujeskillafrommanilla je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:21Čim nam baciš ovdje najveće navijačke akcije od 1 do 10, ja ću sve ulaznice kupitI naravno, kad te prestanu kompleksi radit pa čestitaš momcima na najvećoj navijačkoj akciji u BiH
trenutno si više zapjenio od susjeda tute koji je navijač zrinjskog, ne znam čemu toliki kompleksi
I golemo si Virti dojavio odmah da i on malo insajdera glumi, prejaki ste baš. tandem ko Yorke - Cole![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Logika degena sa portala je da nisi ugasen jer ti nije pao udarni, kojeg nikad nigdje ne nosis. Nasli ljudi rupu u kodeksu, kako se niko ovoga nije sjetio do sad? Znaci svaka grupa udarni moze napraviti, zakljucati negdje u trezoj u Svicarskoj i sebi time osigurati vjecno postojanje 

Ti si momak,ovdje zalutaoAntipolitika3 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:26Sašit ce momci ljepse i bolje opetOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:23Ivane vrime jeMostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:21Antipolitika, tuta.. jel vrime?
![]()
Nemojte mene u ultra fazone,koliko pratim nogomet a nisam imao pojma da netko nekoga moze ugasiti ,kodeksi ovo ono.![]()

-
- Kontakt:
Dobro sad bi totalni pick.asto bilo da idu ultrasi i izvrsavaju svoje prepoznatljive napade na trafike, eksterijere i interijere kafica dok se niko tu ne nalazi i slicno,ili ne daj Boze slucaj aninprolaznici da stradaju.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
A sta nam je ovdje spin, objasni nam fred perryHajdeee je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:21Ne pravi se glup, sa tim spinovanjem.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Opet zar nemaju pravila kako da ga uzmes da ugasis drugu grupu... Krada i te stvari se kolilo znam po kodexu ne racunaju.
Ne ulazim kako su ovi uzeli transove, onako pitam ko se bolje razumije ?
Ne ulazim kako su ovi uzeli transove, onako pitam ko se bolje razumije ?
Kakav upad u klub, nije bilo nikakvog upada, tu bi onda bili puuuno veći neredi. Pa na ovom forumu obitavaju baš glupi likovi. Pala im cijela ograda, ako imaš išta u glavi možeš sam skontat o kakvoj se akciji radi.
I slažem se, ovo je za gašenje. Ako ne nosiš udarni na domaćoj utakmici, onda je gubljenje cijele ograde kao pad udarnog, jer bi i on bio tu da je kojim slučajem bio na utakmici.
I slažem se, ovo je za gašenje. Ako ne nosiš udarni na domaćoj utakmici, onda je gubljenje cijele ograde kao pad udarnog, jer bi i on bio tu da je kojim slučajem bio na utakmici.
Ma yebo ovo sveAntipolitika3 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:26Sašit ce momci ljepse i bolje opetOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:23Ivane vrime jeMostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 22:21Antipolitika, tuta.. jel vrime?
![]()
Nemojte mene u ultra fazone,koliko pratim nogomet a nisam imao pojma da netko nekoga moze ugasiti ,kodeksi ovo ono.![]()
Sta ocekujes na derbiju? Mi ako pocnemo sa Zvonicem ili Domicem

Ali ako svi budu spremni moze biti dobra utakmica
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- napoleon72
- Kontakt:
Ma nema tu sta udarni, neudarni, kad ti neko skine sve sto si okacio na jednu utakmicu, ti ne postojis.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nek su ih ugasili, svakako je Ultrasi premalo hrvatsko.
Nova grupa Domobrani 2024
Nova grupa Domobrani 2024
-
- Kontakt:
Ne moze nikako udarni bit onaj kojeg ne nosis po utakmicama, jer da je tako svi bi furali taj fazon, udarni u podrum i rahat, ugaseni i gotovo, nek pocivaju u miru.
-
- Kontakt:
Pa realnija je ova prica da je taj jedan lik nosio krpe nego li ovaj tzv upad u klub. Mada opet, neshvatljivo kako si jedna ozbiljna grupa kao ultrasi dopustila takav peh i glupost 

Trenutno korisnika/ca: Beli98, GradKamena2, kontra, riki46 i 30 gostiju.