FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
SVI NA SJEVER!
Stroj1946 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 09:40Ne kontam sta je problem sto su raja postala kriticna prema svemu i sitnicava, titula se nije uzela vec 4 sezona, ne razumijem kako je to nekima normalno sa svim uslovima, novcem i podrskom koju imamo. Zadnja titula je bila 19/20, fino vrijeme je proslo, dosta novca je ulozeno. I ova sezona prodje i nista opet. Super uzet taj kup i tjt. Gubi se taj pobjednicki mentalitet. Evropa isto khurac obicni, odavno nikakvog uspjeha. More igraca prolazi i odlazi, svaki trener dovodi svoje neke igrace, svaki trener gura svoje sistem, prolazi neke pripreme i opet kharina na kraju. Podrska ce biti za svakog i bila je, cak i za zalizanog debila, Rozmana, Sablica, Vinka itd. Uspjeh je jedino mjerilo, khurac me zaboli ko je na klupi i ta prica o sistemu, sve to pada u vodu kad dodje do zasicenja, onda prijatno i svako svojim putem, ostaje klub i navijaci vazda. Nikad pojedinac ispred kluba, bio to igrac, trener ili vlasnik!
Molim te samo nam objasni koji pobjednicki mentalitet? Kad smo to nanizali nekoliko titula pa nas se svi boje i imamo pobjednicki mentalitet? Zadnja titula prije 4 god. Koliko to imamo titula pa smo navikli svame god ili svake druge god titula? Prije 2 3 god nisi imao ni za klupe, mahala ubija klub sa svojim pritiscima. Daj novog trenera svakih 6 mj, daj nove igrace...Ljudi moji dok se ne napravi kontinuitet nekoliko godina, neces imat rezultate. Zadnje 2 god se klub stabilizivao finansijski i nista vise od toga nije uradjeno u napretku. Dajte malo vremena svemu, sad i Rozman ne valja.
-
- Kontakt:
Razvija pitu u FKS dux!

Trust the fucking process!

Kakva ba finansijska stabilizacija, a imamo vlasnika? Svašta ovdje pročitati. Kao da slušam štrumfove. Vazda neko čupanje iz nekih problema koje sami proizvedu. Isto ko i mi. Sami sebi krivi što tu gdje jesmo i što nismo napredovali. Nije to problem navijača što vlasnici ne znaju sa parama ili što ne kontrolišu tok svoga novca. Njihove pare, njihov problem. Isto što mahala ulazi u klub, a imamo vlasnike, isto njihov problem. Nek oni beru brigu. Navijači samo traže rezultate i trofeje.deda je napisao/la: ↑16 feb 2024, 13:08Stroj1946 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 09:40Ne kontam sta je problem sto su raja postala kriticna prema svemu i sitnicava, titula se nije uzela vec 4 sezona, ne razumijem kako je to nekima normalno sa svim uslovima, novcem i podrskom koju imamo. Zadnja titula je bila 19/20, fino vrijeme je proslo, dosta novca je ulozeno. I ova sezona prodje i nista opet. Super uzet taj kup i tjt. Gubi se taj pobjednicki mentalitet. Evropa isto khurac obicni, odavno nikakvog uspjeha. More igraca prolazi i odlazi, svaki trener dovodi svoje neke igrace, svaki trener gura svoje sistem, prolazi neke pripreme i opet kharina na kraju. Podrska ce biti za svakog i bila je, cak i za zalizanog debila, Rozmana, Sablica, Vinka itd. Uspjeh je jedino mjerilo, khurac me zaboli ko je na klupi i ta prica o sistemu, sve to pada u vodu kad dodje do zasicenja, onda prijatno i svako svojim putem, ostaje klub i navijaci vazda. Nikad pojedinac ispred kluba, bio to igrac, trener ili vlasnik!
Molim te samo nam objasni koji pobjednicki mentalitet? Kad smo to nanizali nekoliko titula pa nas se svi boje i imamo pobjednicki mentalitet? Zadnja titula prije 4 god. Koliko to imamo titula pa smo navikli svame god ili svake druge god titula? Prije 2 3 god nisi imao ni za klupe, mahala ubija klub sa svojim pritiscima. Daj novog trenera svakih 6 mj, daj nove igrace...Ljudi moji dok se ne napravi kontinuitet nekoliko godina, neces imat rezultate. Zadnje 2 god se klub stabilizivao finansijski i nista vise od toga nije uradjeno u napretku. Dajte malo vremena svemu, sad i Rozman ne valja.
Pobjednički mentalitet treba da bude sam po sebi zbog veličine kluba, pa nije ovaj klub osvojio 2 titule u svojoj historiji da bude zadovoljan što je u ovoj jednoj od najslabijih liga Evrope se bori za izlazak u Evropu. A btw. mahala je čitava država, od granapa do državnih institucija, nismo baš poznati po stručnosti i nismo mi Njemačka ili Holandija da imamo stručne ljude u različitim oblastima i to na bacanje, pogotovo ih nemamo u sportu, to i rezultati najbolje govore. Mani mi te socijale i sirotinjske priče, vazda nešto ne može kod nas, vazda neka pravdanja, dok drugi gaze i napreduju. Uvijek se traže krivci i problemi, a rješenja nikad. Samo teorija a praksa velika nula 0.
-
- Kontakt:
Pa kako po tebi rijesiti probleme ?? Opet mjenjati trenera i ekipu ??Stroj1946 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 13:30Kakva ba finansijska stabilizacija, a imamo vlasnika? Svašta ovdje pročitati. Kao da slušam štrumfove. Vazda neko čupanje iz nekih problema koje sami proizvedu. Isto ko i mi. Sami sebi krivi što tu gdje jesmo i što nismo napredovali. Nije to problem navijača što vlasnici ne znaju sa parama ili što ne kontrolišu tok svoga novca. Njihove pare, njihov problem. Isto što mahala ulazi u klub, a imamo vlasnike, isto njihov problem. Nek oni beru brigu. Navijači samo traže rezultate i trofeje.deda je napisao/la: ↑16 feb 2024, 13:08Stroj1946 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 09:40Ne kontam sta je problem sto su raja postala kriticna prema svemu i sitnicava, titula se nije uzela vec 4 sezona, ne razumijem kako je to nekima normalno sa svim uslovima, novcem i podrskom koju imamo. Zadnja titula je bila 19/20, fino vrijeme je proslo, dosta novca je ulozeno. I ova sezona prodje i nista opet. Super uzet taj kup i tjt. Gubi se taj pobjednicki mentalitet. Evropa isto khurac obicni, odavno nikakvog uspjeha. More igraca prolazi i odlazi, svaki trener dovodi svoje neke igrace, svaki trener gura svoje sistem, prolazi neke pripreme i opet kharina na kraju. Podrska ce biti za svakog i bila je, cak i za zalizanog debila, Rozmana, Sablica, Vinka itd. Uspjeh je jedino mjerilo, khurac me zaboli ko je na klupi i ta prica o sistemu, sve to pada u vodu kad dodje do zasicenja, onda prijatno i svako svojim putem, ostaje klub i navijaci vazda. Nikad pojedinac ispred kluba, bio to igrac, trener ili vlasnik!
Pobjednički mentalitet treba da bude sam po sebi zbog veličine kluba, pa nije ovaj klub osvojio 2 titule u svojoj historiji da bude zadovoljan što je u ovoj jednoj od najslabijih liga Evrope se bori za izlazak u Evropu. A btw. mahala je čitava država, od granapa do državnih institucija, nismo baš poznati po stručnosti i nismo mi Njemačka ili Holandija da imamo stručne ljude u različitim oblastima i to na bacanje, pogotovo ih nemamo u sportu, to i rezultati najbolje govore. Mani mi te socijale i sirotinjske priče, vazda nešto ne može kod nas, vazda neka pravdanja, dok drugi gaze i napreduju. Uvijek se traže krivci i problemi, a rješenja nikad. Samo teorija a praksa velika nula 0.
Meni ova errea oprema mnogo ljepša od trenutne
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
E čuj mahala ubija klub.Ja se stvarno zapitam dali navijači Sarajeva prate Sarajevo.Pa Mirvić je mahala ljudi dragi,Mirvić sjedi sa Huremom selfije prave,sa Mirzom,sa Mujkićem....o kojoj vi mahali konkretno pričate?deda je napisao/la: ↑16 feb 2024, 13:08Stroj1946 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 09:40Ne kontam sta je problem sto su raja postala kriticna prema svemu i sitnicava, titula se nije uzela vec 4 sezona, ne razumijem kako je to nekima normalno sa svim uslovima, novcem i podrskom koju imamo. Zadnja titula je bila 19/20, fino vrijeme je proslo, dosta novca je ulozeno. I ova sezona prodje i nista opet. Super uzet taj kup i tjt. Gubi se taj pobjednicki mentalitet. Evropa isto khurac obicni, odavno nikakvog uspjeha. More igraca prolazi i odlazi, svaki trener dovodi svoje neke igrace, svaki trener gura svoje sistem, prolazi neke pripreme i opet kharina na kraju. Podrska ce biti za svakog i bila je, cak i za zalizanog debila, Rozmana, Sablica, Vinka itd. Uspjeh je jedino mjerilo, khurac me zaboli ko je na klupi i ta prica o sistemu, sve to pada u vodu kad dodje do zasicenja, onda prijatno i svako svojim putem, ostaje klub i navijaci vazda. Nikad pojedinac ispred kluba, bio to igrac, trener ili vlasnik!
Jel mahala uvalila i još uvijek drži Sfk u klubu?
Ko su glavni operativci?
Šta se pravite naivni.
Jedno si u pravu,nismo navikli zato što nam je karakter nula,ali opet zbog operativaca koja su telad obična.Ovce za šišanje.
Vrijeme nije problem,možeš imati svo vrijeme svijeta ali kad ne znaš onda ne znaš.
Prošle su četiri godine predsjednik kluba je isti kao i direktorica oni su ti koji trebaju napraviti famozni sistem.
Samo kod nas se očekuje da trener sisteme pravi,zamisli u Dinamu svaki trener pravi svoj sistem na šta bi to ličilo.
Rukovodstvo kluba je očaj pa oni nisu u stanju tehničkog sponzora nači kamo li sistem napraviti o kojem vi sanjate.
standardna pitarska uvertira pred utakmicu, pun forum gluposti. Sreca pa 95% foruma kosevo vidi na bhliga, ko bi vas slusao na tribini gdje vlada potpuno drugacije razmisljanje.
Svi smo mi svjesni da je borba za evropu ispod nase casti, da hocemo duple i tako u nedogled, ali cemu svakodnevno serendanje kada znate da nista ne dolazi preko noci, da se ne isplati vise mijenjati struku i da barem jednom moramo izdrzati par godina iste osobe, govorim i za igrace i struku i upravu.
Toliki grad i kanton, tolika dijaspora i za skoro 2 mjeseca jedva 5000 clanova, sta ste vi uradili da nam bude bolje?
Svi smo mi svjesni da je borba za evropu ispod nase casti, da hocemo duple i tako u nedogled, ali cemu svakodnevno serendanje kada znate da nista ne dolazi preko noci, da se ne isplati vise mijenjati struku i da barem jednom moramo izdrzati par godina iste osobe, govorim i za igrace i struku i upravu.
Toliki grad i kanton, tolika dijaspora i za skoro 2 mjeseca jedva 5000 clanova, sta ste vi uradili da nam bude bolje?
NEMA NAZAD
Kakav navijac ismijava igraca svog kluba tako sto drzi na avataru gif u nastojanju da ga tako ponizi, sta ti imas pametovat keru
Mislim da se previše forsira ta priča oko članski?!
Ima članova kolko ima,ako dobijemo Slijedeće 4 tekme
Docemo na 7 milja.
Šta sad treba da kao neki učlanjujemo mrtve ljude,
Kuće,mace,marke auto,kamione i sl.
Uvijek i vazda bolje 6-7 milja pravih nego 8 -9milja
Imaginarnih.
Dodje tekma i imaginarnih uz sva moždana napregnuca
Jedva 10 milja,a na Kosevu 21 000-19 637 prodanih karata.
Ja sam član F.K.Sarajevo od 1974 pa šta?Uclanio sebe sa
11 godina od djeparca.Meni volja bila.Nisam htio a mogao
Sam “na zastavu “ uci djaba!
Ima članova kolko ima,ako dobijemo Slijedeće 4 tekme
Docemo na 7 milja.
Šta sad treba da kao neki učlanjujemo mrtve ljude,
Kuće,mace,marke auto,kamione i sl.
Uvijek i vazda bolje 6-7 milja pravih nego 8 -9milja
Imaginarnih.
Dodje tekma i imaginarnih uz sva moždana napregnuca
Jedva 10 milja,a na Kosevu 21 000-19 637 prodanih karata.
Ja sam član F.K.Sarajevo od 1974 pa šta?Uclanio sebe sa
11 godina od djeparca.Meni volja bila.Nisam htio a mogao
Sam “na zastavu “ uci djaba!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
lijepa tema za clanove. a sta je prije kerojeda bilo? I to zaboravljeno... joj tacno pustiti ove "objektivne kriticare" da siluju po temi i zdrao.. ne odgovarati.
ne valja mirvic, prije mirvica kljuc u bravi do pola bio.
ne valja kerojed, prije kerojeda identicno.. nismo imali za 11 istih stucni, sareni igrali i ono dodje, nekome pritisak za rezultat..
nadam se samo da ce se uprava distancirati i od nas navijaca koliko je moguce, barem sto se tice sportskog segmenta..
onom drugom mirvic vec 4 godine u klubu. Navijac kluba a ne zna poredati hronoloski desavanja.
jes ne valja nista.. mi najvise ulazemo a vidi nas gdje smo. tuzno zaista. Prije Mirvica polufinale lige prvaka u napulju, a gledaj sad.. borba za 4. mjesto
ne valja kerojed, prije kerojeda identicno.. nismo imali za 11 istih stucni, sareni igrali i ono dodje, nekome pritisak za rezultat..
nadam se samo da ce se uprava distancirati i od nas navijaca koliko je moguce, barem sto se tice sportskog segmenta..
onom drugom mirvic vec 4 godine u klubu. Navijac kluba a ne zna poredati hronoloski desavanja.
jes ne valja nista.. mi najvise ulazemo a vidi nas gdje smo. tuzno zaista. Prije Mirvica polufinale lige prvaka u napulju, a gledaj sad.. borba za 4. mjesto
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Stojane, jesi dobio pismo?stojko je napisao/la: ↑16 feb 2024, 14:40Najmanje pola onih koji nisu redovni na Kosevu a mislili su doci odustace ako su gledali bruku protiv slobode.
P.S. Za ove sto i dalje kao ne znaju u cemu je problem zasto ne napredujemo: PROBLEM JE VLASNIK KEROJED KOJEG REZULTATI NA TERENU ZANIMAJU ISTO KOLIKO I NAS ZANIMA VRIJEME U MALEZIJI
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kako neces bit mahala.
Dosa Fedja, 3 pobjedio zaredom prebacili covjeka u zenicu losi rezovi..FEDJA NAPOLJE
HUSREF **** husrefa gleda pare pobjedio ga zeljo 3 razlike na grbavici (prije toga on zelju razbio na grbi 0;3, drugo mjesto isti broj bodova. Place za pare husrefe napolje
Ista stvar sa vinkom igra defanzivno
Cala jedino hajc znanjem bezna
Vadovski samo ajvar zna radit napolje
Vinko sad prvi
Husref dobro radio u igmanu
Fedja vidi dosad veoma dobro srbsku ekipu
Evo sad Rozman izbacio slobodu koja je pripreme odradila mjesec prije prvenstva da bi nas izbacila. Sloboda koja je glat u jeku borbe u federalki zelju..
Prije godinu celik koji je 10x slabi te izbacio iz kupa prijefor izbacio borca stupcanica nadigrala sb..
Ja kazem svi ovi sto trolaju i govore da je neuspjeh izbacit slobodu u gostima, nek pogleda u historiju utakmica sloboda FK SARAJEVO na tusnju svecemu bit jasno..
Nezaboravite da je zvjezda uzela zrinjskog posusje 22
Daje borac izvuko 2 boda u zadnjoj sekundi protiv zeljke u bl
Dosa Fedja, 3 pobjedio zaredom prebacili covjeka u zenicu losi rezovi..FEDJA NAPOLJE
HUSREF **** husrefa gleda pare pobjedio ga zeljo 3 razlike na grbavici (prije toga on zelju razbio na grbi 0;3, drugo mjesto isti broj bodova. Place za pare husrefe napolje
Ista stvar sa vinkom igra defanzivno
Cala jedino hajc znanjem bezna
Vadovski samo ajvar zna radit napolje
Vinko sad prvi
Husref dobro radio u igmanu
Fedja vidi dosad veoma dobro srbsku ekipu
Evo sad Rozman izbacio slobodu koja je pripreme odradila mjesec prije prvenstva da bi nas izbacila. Sloboda koja je glat u jeku borbe u federalki zelju..
Prije godinu celik koji je 10x slabi te izbacio iz kupa prijefor izbacio borca stupcanica nadigrala sb..
Ja kazem svi ovi sto trolaju i govore da je neuspjeh izbacit slobodu u gostima, nek pogleda u historiju utakmica sloboda FK SARAJEVO na tusnju svecemu bit jasno..
Nezaboravite da je zvjezda uzela zrinjskog posusje 22
Daje borac izvuko 2 boda u zadnjoj sekundi protiv zeljke u bl
-
- Kontakt:
Mrtvi Borac nam bjezi 12 bodova koliko smo jadni
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
stojko je napisao/la: ↑16 feb 2024, 14:57Pa idi medju elitu i citaj samo hvalospjeve. Kerojed je jedini problem i to sto je bilo prije njega nema nikakve veze sa ovim sada.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 feb 2024, 14:50lijepa tema za clanove. a sta je prije kerojeda bilo? I to zaboravljeno... joj tacno pustiti ove "objektivne kriticare" da siluju po temi i zdrao.. ne odgovarati.
I tada kada nismo imali 11 istih stucni, 100 puta smo bili bolji nego sada sa americkim milionima, kada te sramote i ponizavaju razna sela. Kada kazem sada mislim na zadnjih 4-5 godina
nismo nista bolji bili nego uvijek ono isto Sarajevo. vremena su se promijenili pa i drugi skontali da mogu zaradjivati u bh fudbalu. Pa se raznorazne kladionice ukljuce i sponzorisu klubove npr itd. Jednostavnije, jaca konkurencija.
Ko je to tad bio takmac nama u nasoj ligi. Uzmi u obzir da mi nismo nista posebno poslije rata uradili. Za 30 godina 5 liga i 6-7 kupova Cak su i gurbeti imali bolja vremena, jer su bez konkurencije bili.
ja sam svjestan da bez sistema, para, investitora nema nista od ozbiljnog fudbala. Eventualno drkica na plej off i dvomec skora 1:10... ja za to nisam.
Siguran sam ako mi kao sredina budemo normalniji da cemo dosta toga napraviti, uostalom i kad smo bili ok i istrpili taj neki jbn proces dosli su rezultati..
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Ljudi se vise ohladili od ovog smeca od fudbala od laznih obecanja.holyman je napisao/la: ↑16 feb 2024, 14:29standardna pitarska uvertira pred utakmicu, pun forum gluposti. Sreca pa 95% foruma kosevo vidi na bhliga, ko bi vas slusao na tribini gdje vlada potpuno drugacije razmisljanje.
Klub sa trenutnom tabelom i igrom nema sta ponuditi ljudima ona igra iz Tuzle je neglediva i ostaju ti na kraju samo oni najveci zaljubljenici u bordo boju.
Deset godina smo sa investitorom ni pedalj kako treba nismo odmakli...
Rundina brigada bi to puno bolje od investitora a pola ih nisu ni članovi kluba a podmeću nogu gdje stignu zbog domaćih bijednika i šićardžija i ne možemo odmaći dalje a da se nije pojavio Mirvić pored ovakvih navijača i legendi imali bi sudbinu Olimpika ili Olimpika 1946 kako je predlagao GracićIstinasamo123 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 15:13Ljudi se vise ohladili od ovog smeca od fudbala od laznih obecanja.holyman je napisao/la: ↑16 feb 2024, 14:29standardna pitarska uvertira pred utakmicu, pun forum gluposti. Sreca pa 95% foruma kosevo vidi na bhliga, ko bi vas slusao na tribini gdje vlada potpuno drugacije razmisljanje.
Klub sa trenutnom tabelom i igrom nema sta ponuditi ljudima ona igra iz Tuzle je neglediva i ostaju ti na kraju samo oni najveci zaljubljenici u bordo boju.
Deset godina smo sa investitorom ni pedalj kako treba nismo odmakli...
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 16 feb 2024, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Investitor je usao prije 10 godina i legitimno je reci da smo mogli tj. morali bolje, ali ne treba pretjerivati. Liga nekad i danas je nebo i zemlja, kako god to nekome zvucalo. Bez investitora mi bi bili u goroj situaciji nego je sad Zeljkan, jer oni bar imaju imovinu kao vadionu kad dodje 5 do 12.
Sve se promijenilo, pogledajte kolike se pare vrte sad i u smijesnim klubovima a la GOSK, Posusje, Igman. Mi i druge ekipe iz vrha smo nekad najjace igrace lige placali kao oni sad razne Kamenare i Ikice, znaci smijesno. Vremena kad je Amar prepisavao ligu dijeleci plate od par milja iz dzepa su prosla i hvala Bogu na tome.
Sve se promijenilo, pogledajte kolike se pare vrte sad i u smijesnim klubovima a la GOSK, Posusje, Igman. Mi i druge ekipe iz vrha smo nekad najjace igrace lige placali kao oni sad razne Kamenare i Ikice, znaci smijesno. Vremena kad je Amar prepisavao ligu dijeleci plate od par milja iz dzepa su prosla i hvala Bogu na tome.
Kome jarane pričaš pola ih se tada nije rodilo ili su imali par godina,samo pljuju a mama im daje cvaju da im džep nije prazan,nedaj bože da dođemo u situaciju da skupljamo pare za nešto tek bi vidjeli ko smo i šta smo ali lakše je pljuvati po onome ko daje svoje pareNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 feb 2024, 15:29Investitor je usao prije 10 godina i legitimno je reci da smo mogli tj. morali bolje, ali ne treba pretjerivati. Liga nekad i danas je nebo i zemlja, kako god to nekome zvucalo. Bez investitora mi bi bili u goroj situaciji nego je sad Zeljkan, jer oni bar imaju imovinu kao vadionu kad dodje 5 do 12.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordospartanac, bvsic, Chony533, crnehorde, JavierBosnia, keli, Morpheus, NazorUso, plisek i 34 gosta.