Apsolutno pouzdani,vise narudzbi odradio.haris004 je napisao/la:Jel neko naručivao preko factcool-a ? Koliko su pouzdani ?
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koliko se ceka? Prave li probleme ako fulas velicinu?madridist je napisao/la:Apsolutno pouzdani,vise narudzbi odradio.haris004 je napisao/la:Jel neko naručivao preko factcool-a ? Koliko su pouzdani ?
Piše na svakom proizvodu ja mislim koliko radnih dana cekas. Ako imaju na stanju ne čeka se puno ali ja sam svaki put čekao oko 10ak dana.SlevinKelevra je napisao/la:Koliko se ceka? Prave li probleme ako fulas velicinu?madridist je napisao/la:Apsolutno pouzdani,vise narudzbi odradio.haris004 je napisao/la:Jel neko naručivao preko factcool-a ? Koliko su pouzdani ?
Sve je regularno.Ja sam trenerku vratio (donji dio) ,pare vrate na ziroracun koji im posaljes.SlevinKelevra je napisao/la:Koliko se ceka? Prave li probleme ako fulas velicinu?madridist je napisao/la:Apsolutno pouzdani,vise narudzbi odradio.haris004 je napisao/la:Jel neko naručivao preko factcool-a ? Koliko su pouzdani ?
Jedino moras platiti 9km brzu postu kojom vracas artikal.
Apsolutna preporuka .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Koliko? Eno ih na akciji nekih 40% kod mene skupa s ovimamiki_92 je napisao/la:![]()
140 KMjopaa7 je napisao/la:Koliko? Eno ih na akciji nekih 40% kod mene skupa s ovimamiki_92 je napisao/la:![]()
imam i te NB, poslije Maxica najudobnije patike koje sam imao
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
100KM, bilo kao neko snizenje.
Jako udobne i lagane.

Jako udobne i lagane.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Htio bih da iznenadim jednu djevojku pokloncicem. Pa vezano za to zna li neko gdje u Sarajevu kupiti tange, ali tange tipa Y ne one klasicne ?
BATMAN HAS NO LIMITS
- PaskalHens
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Preporučite kremu za kosu između mat i sjaja
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mislim da najvise sjaja daju voskovi i pomade pa vidi nesto od tih proizvoda, u dmu ima dobar izbor.A nesto izmedju mozda pasta neka za kosu, ne znam, mat i sjaj ne idu skupa pa nisam siguran
Inace ja koristim glinu za kosu, meni najbolji proizvod koji sam koristio dosad.
Gledao sam ali su nekako demode.PaskalHens je napisao/la:Pogledaj u apoteci.
BATMAN HAS NO LIMITS
pa di covjeka za tange saljes u apoteku... otidji u neki ducan sa donjim vesom, toga bar svugdje ima. Ako se ne znas snaci u odabiru, lijepo pitaj prodavacicu, siguran sam da ce ti rado pomoci...
Sta mislis hoce li demonstrirati na sebi kako stoje ?dam13tta je napisao/la:pa di covjeka za tange saljes u apoteku... otidji u neki ducan sa donjim vesom, toga bar svugdje ima. Ako se ne znas snaci u odabiru, lijepo pitaj prodavacicu, siguran sam da ce ti rado pomoci...
BATMAN HAS NO LIMITS
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne valjaju ni vosak ni pomada. Koristio sam. Trazim nesto izmedju.enobarca je napisao/la:Mislim da najvise sjaja daju voskovi i pomade pa vidi nesto od tih proizvoda, u dmu ima dobar izbor.A nesto izmedju mozda pasta neka za kosu, ne znam, mat i sjaj ne idu skupa pa nisam siguranInace ja koristim glinu za kosu, meni najbolji proizvod koji sam koristio dosad.
Kakva je ta glina i gdje se to ima uzeti
Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne valjaju ni vosak ni pomada. Koristio sam. Trazim nesto izmedju.
Kakva je ta glina i gdje se to ima uzeti

Ja ovu glinu koristim, u dmu uzeo, oko desetak maraka bude.Najbolje mi pase kad je stavim na peskirom osusenu kosu, ako susim kosu fenom pa stavim nekako mi previse umjetno izgleda kosa.Sto se tice sjaja iskreno ni ne obracam paznju na to, evo na internetu pise da bi i glina i pasta trebale dati i mat finis i sjaj pa vidi nesto od to dvoje.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hvala na preporuci. Istrazit cu ovo dalje
Meni danas prošla narudžba sa asosa.harden je napisao/la:asos više ne dostavlja u BiH?