FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 28 jul 2015, 01:23

Zvezdi to i trebe, ne treba im klasican zadnji vezni jer i ne igraju sa takvim u postavi (ok sada Kovacevic igra ali do kraja prelaznog roka ce ga negdje uvaljati).
Stepanov je Vidic licno za BiH ligu :cool:

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 28 jul 2015, 01:24

Cimirota prodat moramo.Ostane li do kraja sezone ističe mu ugovor i otići će džaba,za ništa.Sigurno da nećemo dobiti koliko se u medijima i ovdje pisalo,ali neće otić ni za siću.Ibrak će dobar posao uraditi.Cimirot nema ni motiva u našoj ligi,jasno se vidi da ima veliku želju ići.Mi imamo dostojnu zamjenu za njega u liku Ikandea koji će uskoro dobit pravo nastupa.Crvena Zvezda ma šta neko mislio o njoj ima mnogo više novca od nas.Ovdje neko reče da je očekivao da mi kupujemo igrače iz Zvezde.To je nemoguće.CZ iako u dugovima troši mnogo više od nas,ima veći budžet oko 4 puta.
Današnja utakmica :thumbup:
Horde zla i 5 000 naših :bow:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 28 jul 2015, 01:26

marconato je napisao/la:
hifans je napisao/la:...a Zvezdu unakazuje Katahstanski Almaty u 1. kolu Europske lige..
Sa Zvezdom je sve to manje vise relativno! Nerijetko se desavalo da klub sezonu pocinje sa jednom ekipom, a zavrsava sa potpuno drugom. Pretprosle sezone smo se blamirali protiv Vozdovca, igracima su skidani dresovi...da bi se do zimske pauze konsolidovali i doveli par igraca (za nase uslove kapitalca) i na kraju uzeli titulu! Slicna situacija kao i sada u Evropi, igrali smo bez 4-5 igraca koji ce nam u ovoj sezoni biti standardni...

Jos nesto, Kairat je odlicna ekipa, trenutno su na tabeli ispred Astane koja je neki dan izbacila Maribor, a i dobili su ih skoro u kazahstanskom prvenstvu 2-0... ;)

P.S. Cimirot je ok igrac, ali nisam za njega ako bi davali neke enormne pare - vise od 700-800 000 i(li) uz neki veliki procenat od naredne prodaje... ;)
Ma nije Cimirot neki igrac samo sto voda igrače Borusije Mönchengladbach kao male stence ostalo nista... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 jul 2015, 01:27

Hercegovac_do_groba je napisao/la:Zvezdi to i trebe, ne treba im klasican zadnji vezni jer i ne igraju sa takvim u postavi (ok sada Kovacevic igra ali do kraja prelaznog roka ce ga negdje uvaljati).
Izbrisao sam post, jer nije ok da ja pisem ovde pored navijaca Sarajeva koji su dosta upuceniji u njegove igre od mene... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 jul 2015, 01:30

THEC je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Benko :tokralju: :tokralju: :tokralju:

edit: Ofsajde je bio ,ali nema veze ionako su nam ponistili cist gol :zviz:
neka je, u prvom se Krsti svira on sam pred golmanom ofsajda iz glave nije bilo, gol smo dali opet svira, pored toga barem 3 puta je jos dizao gdje nije bilo ofsajda a bile bi sigurno dobre sanse, tako da sve u svemu zasluzena ovolika pobjeda, koja je po meni mogla i uvjerljivija biti al haj necemo sad pobjedi gledati u zube :D

sto se Hebibovica tice on je Dani Alves za ostale nase bekove, istina u odbrani malo skripi jbg nije dugo ni igrao beka pa zato ali ima strasnu brzinu kojom moze kiks nadoknaditi pa stici igraca a prema naprijed :tokralju: ...od ostalih igraca samo jedno cu reci

LEON van BENKO :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Odgledah ponovo i ipak nije bio ofsajd dakle cist gol :cool:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 jul 2015, 01:31

Iceplayer je napisao/la: Ma nije Cimirot neki igrac samo sto voda igrače Borusije Mönchengladbach kao male stence ostalo nista... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Ja nijednog trenutka nisam osporio njegov kvalitet... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 jul 2015, 01:34

marconato je napisao/la:
Hercegovac_do_groba je napisao/la:Zvezdi to i trebe, ne treba im klasican zadnji vezni jer i ne igraju sa takvim u postavi (ok sada Kovacevic igra ali do kraja prelaznog roka ce ga negdje uvaljati).
Izbrisao sam post, jer nije ok da ja pisem ovde pored navijaca Sarajeva koji su dosta upuceniji u njegove igre od mene... ;)
Drugar, nema potrebe da brišeš postove, piši onako kako misliš, nema veze da li si upućeniji ili ne, prihvatićemo mišljenje. ;)
F.K.SARAJEVO

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 28 jul 2015, 01:35

marconato je napisao/la:
Bio sam u trebinju dok je igrao za Leotar ali ja te utakmice nisam isao gledati a gledao sam mec Leotar- Zvezda prijateljska kada je Robi bio trener. Mislim da bi trebalo da je Cimirot igrao na tom mecu ali eto ko ce se secati ja sma buljio u Asamou i ostale tadasnje vedete :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 jul 2015, 01:36

Ne bih nagadjao oko transfera Cimirota u Crvenu Zvezdu, ali ako do toga dodje, to ce izgledati otprilike ovako : Crvena Zvezda ce dati nekih 800.000 eura , uz procenat FKS-u od sledeceg transfera i verovatno jednog igraca Zvezde .Kroz nekoliko godina mi cemo Cimirota prodati negde za visemilionski iznos . Imajte u vidu da ovo dogovaraju mahinatori svetske klase Ibrakovic i Terzic. ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 jul 2015, 01:39

molotovljev je napisao/la: Drugar, nema potrebe da brišeš postove, piši onako kako misliš, nema veze da li si upućeniji ili ne, prihvatićemo mišljenje. ;)
Ma ok, nego, decko je pitao za misljenje o nacinu i stilu igre Cimirota, a svakako da je mjerodavnije vase od mog... ;)

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 28 jul 2015, 01:40

Mogu oni njega prodati odmah za godinu dana ako se pokaze. Dovoljno je da zablista na derbiju 12 septembra i odmah ce moci da se proda za preko 1 miliona. Ne sme se cekati jer on ima vec 22 godine. Seti se Darka Lazovica, odbijala je Zvezda ponudu Salcburga od 4-5 miliona evra da bi sada otisao bez obestecenja.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 jul 2015, 01:42

Hercegovac_do_groba je napisao/la:Mogu oni njega prodati odmah za godinu dana ako se pokaze. Dovoljno je da zablista na derbiju 12 septembra i odmah ce moci da se proda za preko 1 miliona. Ne sme se cekati jer on ima vec 22 godine. Seti se Darka Lazovica, odbijala je Zvezda ponudu Salcburga od 4-5 miliona evra da bi sada otisao bez obestecenja.
Kako god , on u Zvezdi propasti nece, jer je Zvezda najbolja odskocna daska za mlade igrace sa ovih prostora ( uz dinamo, hajduk i partizan). U interesu njegove karijere je da predje u Zvezdu a ne odmah da se zaleti negde u Bundesligu i tamo postane standardan na klupi dok totalno ne propadne i dok ga svi ne zaborave. A takvih je bilo mnogo iz bivse Jugoslavije.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 jul 2015, 01:44

Pa i ja sam mišljenja da bi Cimirot želio karijeru nastaviti u Zvezdi i da je upravo to razlog zašto je odbio Tursku ligu.
F.K.SARAJEVO

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 jul 2015, 01:47

molotovljev je napisao/la:Pa i ja sam mišljenja da bi Cimirot želio karijeru nastaviti u Zvezdi i da je upravo to razlog zašto je odbio Tursku ligu.
Da se ja pitam nesto, Cimirot bi vec sutra bio u Zvezdi a vama bih uz pare dao i Parkera i Savicevica i jos jednog na pozajmicu po vasem izboru a da taj nije u standardnoj postavi. :)

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 28 jul 2015, 01:49

Zvezda moze Sarajevu da plati mozda do 500-600 hiljada evra po nekoj mojoj procjeni. Po meni to ne bi bila losa ponuda plus recimo 30%. Ako ga Zvezda proda za 2 miliona sto nije nerealno ako se dokaze onda bi Sarajevo dobilo jos nekih 600 000 evra i eto tih famoznih 1 milion i nesto vise. Mislim da je to gornja ponuda i da ce tesko Sarajevo vise dobiti od ovoga.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 jul 2015, 01:50

Hercegovac_do_groba je napisao/la:Zvezda moze Sarajevu da plati mozda do 500-600 hiljada evra po nekoj mojoj procjeni. Po meni to ne bi bila losa ponuda plus recimo 30%. Ako ga Zvezda proda za 2 miliona sto nije nerealno ako se dokaze onda bi Sarajevo dobilo jos nekih 600 000 evra i eto tih famoznih 1 milion i nesto vise. Mislim da je to gornja ponuda i da ce tesko Sarajevo vise dobiti od ovoga.
Dodaj na to , da sigurno neki igrac iz Zvezde u sklopu tog transfera prelazi u Sarajevo. Naravno, sve je ovo nagadjanje jer jos nema naznaka da ce transfer biti realizovan.

Predlazem Parkera :mrgreen: jer se i ovako jedan navijac FKS-a, uredno, bar jednom mesecno na temi Zvezde raspituje oko kapitena Antigve i Barbude. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 28 jul 2015, 01:52, ukupno mijenjano 1 put.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 jul 2015, 01:51

Tribalian je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Pa i ja sam mišljenja da bi Cimirot želio karijeru nastaviti u Zvezdi i da je upravo to razlog zašto je odbio Tursku ligu.
Da se ja pitam nesto, Cimirot bi vec sutra bio u Zvezdi a vama bih uz pare dao i Parkera i Savicevica i jos jednog na pozajmicu po vasem izboru a da taj nije u standardnoj postavi. :)
Vidi nešto, uz pretpostavku da Cimirot nastavi karijeru kod vas, siguran sam da niti jedna strana neće biti oštećena.
Imam povjerenje u Ibrakovića i vjerujem da radi u interesu FK Sarajevo.
F.K.SARAJEVO

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 jul 2015, 01:51

bez uvrede ali jel mene neko hoce da ubijedi da je bolje otici u Zvezdu nego u Bursu ? a nedavno se spominjalo da je njih Cimirot odbio. mislim u kojem univerzumu ce neka budala odbiti tursku ligu radi srpske
Pyro is not a crime !

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 28 jul 2015, 01:52

Tribalian je napisao/la:
Parkera bi imao srca dati jedino Partizanu. Nijednom drugom klubu ne bi mogao uvaljati tu prevaru. :D Kada bi njega uvaljali sarajevu pa ja mislim da sa nama vise ne bi pregovarali oko igraca narednih 50 godina :D
Ako im vec saljemo igraca, mozemo im poslati Kahrimana. Golman koji ima iskustvo i kvalitet a nama ne treba jer se forsira Rajkovic.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 jul 2015, 01:54

marconato je napisao/la:
Cimirot je igrac koji kad primi loptu mozes biti miran i bez srkleta , zjanit je nece sigurno ,a i nerijetko pokazuje svoje ofanzivne sposobnosti.
Velika radilica na terenu i sigurno bi dobro legao svakom timu na balkanu.
Iskreno bih volio da ode u neku od europskih liga jer je decko profesionalac(nije alkoholicar i slicno) ,a tamo ce takav talenat i profesionalizam sigurno cijeniti.
Meni je ponuda od milion eura prihvatljiva jer je vec poceo stagnira i sigurno da ce napredovati u Srbiji jer su tamo uslovi za razliku od BiH mnogo bolji(mislim na infrastukturu).
Sto se tice Kairata i ispadanja za one koji ne prate desavanja u "nižim" ligama reci cu samo da je azerbejdžanski fudbal u velikoj ekspanziji , samo cinjenica da im je prvak izbacio Maribora govori nešto,a sigurno nije slucajno da je Kairat u obje utakmice pobijedio CZ.

Ukoliko imamo dostojnu zamjenu za Cimirota zasto ga ne prodati za fine pare uz to i golmana im lapit :mrgreen: ?

Isto tako obzirom da je sljedece godine skracenje lige i samim time povecava se kvalitet takmicenja moramo i mi poceti dovoditi igrace za 500 do milion eura , stekli su se kakvi takvi uslovi da i kvalitetniji igraci napreduju.

Opet kazem , njemu je mjesto u nekoj srednje-europskoj(geografski mislim) ligi, sve zapadno od BeNeLuxa (bez Luxa :mrgreen: ) nije za njega.
Holandija,Belgija,Svicarska(jaci timovi) idealno.
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 28 jul 2015, 01:55, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.