Da se citiramConsigliere je napisao/la:4 000 maksimalno.plavalokomotiva je napisao/la:Da hoce doci 7-8000 protiv Travnika, niko sretniji od mene
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Consigliere
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
mulumbu1921
- Kontakt:
samo me zanima sto mjenjaju mjesta prodaje karata za jug jednu tekmu vamo jednu tamo,nek se odluce
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
- karlovacko
- Kontakt:
**** ti prevoz gradski . Pjeske sam sa Grbavice dos'o .
VOLIM TE ŽELJO !
VOLIM TE ŽELJO !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Uvijek isti,na istom mjestu
fina predstava veceras nema sta
tribinu necu komentarisat
Željeznicar za život cijeli !
- ZeljoZaZivotCijeli
- Kontakt:
Nisam mogla odoljeti a da ne prokomentarišem i ja igru Jamaka... šta je sa čovjekom, ozbiljno me zabrinjava
A Svraka je haman shvatio da mu sa njegovim standardnim ponašanjem nema ništa od reprezentacije, pa mu je ovo večeras bila poruka Sušiću... " onclick="window.open(this.href);return false; 01:41
A Svraka je haman shvatio da mu sa njegovim standardnim ponašanjem nema ništa od reprezentacije, pa mu je ovo večeras bila poruka Sušiću... " onclick="window.open(this.href);return false; 01:41
Jamak fakat igra u strasnoj formi i zao mi je sto nije dobio priznanje za igraca mjeseca umjesto Urdinova jer je pruzio vise od njega def..A i Jamak je zasluzio nakon mora kritika i neko priznanje od navijaca..Zeznuse nas makedonci..
Ko sto mi zezamo navijace City-a redovno 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- vendeta1921
- Kontakt:
Fina utakmica, fina atmosfera, pobjeda, 1. mjesto, sta vise za pozeljet 
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Hocu li kad dozivjeti utakmicu protiv Travnik, a da oni ne lome nase igrace
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 05 avg 2013, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Nema bolje nagrade nego kad raju digne na noge i dobio aplauz za potez..veceras je raja nagradjivala aplauzom gotovo svaku akciju od Jamaka..cak su neki na sjeveru poceli skandirati Nermin Jamak ooooRios je napisao/la:Jamak fakat igra u strasnoj formi i zao mi je sto nije dobio priznanje za igraca mjeseca umjesto Urdinova jer je pruzio vise od njega def..A i Jamak je zasluzio nakon mora kritika i neko priznanje od navijaca..Zeznuse nas makedonci..![]()
Naravno..Sve to stoji,al eto steta sto nije dobio i "oficijelno"..Crno na bijelo..TMmanija2012 je napisao/la:Nema bolje nagrade nego kad raju digne na noge i dobio aplauz za potez..veceras je raja nagradjivala aplauzom gotovo svaku akciju od Jamaka..cak su neki na sjeveru poceli skandirati Nermin Jamak ooooRios je napisao/la:Jamak fakat igra u strasnoj formi i zao mi je sto nije dobio priznanje za igraca mjeseca umjesto Urdinova jer je pruzio vise od njega def..A i Jamak je zasluzio nakon mora kritika i neko priznanje od navijaca..Zeznuse nas makedonci..![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Meni je sega bila..pocetak tekme..ona standardna raja sto napusava protivnickog golmana..kad frajer izvali:Jbg Semir Bukvic na golu..nista od napusavanja 
Vec od sljedeceg kola ocekujem optuzbe o namjestanju !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Trequartista
- Kontakt:
Hvala šampionima na predivnoj ljetnoj večeri u našoj Dolini u kojoj odvano nije vladala ljepša atmosfera, skupila se prava raja.
Večeras sve odlično, igrači fizički spremni, Jamak i Tomić odlično uigrati, Urdinov mašina, šteta za Arin lob, ali samo neka omladinci dobivaju šansu, bravo za Amara. Zeljkovića treba također pohvaliti jer ne igra na svojoj prirodnoj pozciji, Hadžić odbrani penal, tamam da vrati poljuljano samopuzdanje. Sve u svemu konačno sam kući došao zadovoljan.
Ako se po jutru poznaje dan, valja nam opet slaviti titulu.
ŽELJEZNIČAR ŠAMPION!
Večeras sve odlično, igrači fizički spremni, Jamak i Tomić odlično uigrati, Urdinov mašina, šteta za Arin lob, ali samo neka omladinci dobivaju šansu, bravo za Amara. Zeljkovića treba također pohvaliti jer ne igra na svojoj prirodnoj pozciji, Hadžić odbrani penal, tamam da vrati poljuljano samopuzdanje. Sve u svemu konačno sam kući došao zadovoljan.
Ako se po jutru poznaje dan, valja nam opet slaviti titulu.
ŽELJEZNIČAR ŠAMPION!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Nakon nastupa u Evropi i relativnog razocarenja zbog propustene prilike igraci su se fino snasli i odgovorili zadatku. Kako kola prolaze ocekujem jos vise jer nam se i neki igraci vracaju. Zola se prikljucuje treninzima poslije Bajrama.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
I Kvesa, Skaljic vrlo brzo bicemo beton, betona!!!exbabilon je napisao/la:Nakon nastupa u Evropi i relativnog razocarenja zbog propustene prilike igraci su se fino snasli i odgovorili zadatku. Kako kola prolaze ocekujem jos vise jer nam se i neki igraci vracaju. Zola se prikljucuje treninzima poslije Bajrama.
Ja nisam vjerovao dok nisam svojim pcima vidio. Ne znam el to sto je ramazan pa ne pije al obaj Jamak je stvarno igracina. Ne mogu da ne pohvalim igru Tomica. On je od prve do zadnje minute ginuo i nije mu opao tempo ni sekundu. Izgubio mozda dvije lopte i u oba slucaja je pdma zaganjao da ih vrati, kakva radilica jebote. Urdinov isto fantastican, trci i bori se kao lav a zna ubacit koji dribling, **** onaj zuti je dobio malo lupo al mpgu mu oprostit, lad se onoliko trudis i neko te podapne znaju zvci popucat. Hadzic :O. Ja sam jaranu odma reko da ce odbranit penal. Solidan zadnji res, **** jedina greska ke bila kod penala. Svraka se izgleda malo trznuo kad je skontao da mpze izgubit mjesto u timu a ovi novi mladi pokazuju strasan potencijal. Dugo nisam gledao linepsu i kreativniju igru Zelje!!
Halalite zbog necitkih rijeci, **** na telefonu sam 
JAMAK SA OVAKVOM IGROM SIGURAN SAM 100 % IGRA POSLEDNJU SEZONU ZA NAS AKO OVAKO NASTAVI GUBIMO GA GARANT PA LIK JE STROJ DANAS SAM IMAO OSJECAJ DA SE LIK SPRDA SA KOMPLETNOM EKIPOM VEZIRA DEFINITIVNO NAJACI IGRAC PREMIJER LIGE
I DA DODAM TITULA OSTAJE U DOLINI CUPOVA SADA VEC ODGOVORNO TO TVRDIM

I DA DODAM TITULA OSTAJE U DOLINI CUPOVA SADA VEC ODGOVORNO TO TVRDIM
Lijepo lijepo...Zbog Jamaka bi ramazan trebo biti cijelu godinu, šta je ono onako.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
super tekma, svi su fino odigrali... za jamaka nemam riječi, momak je maestralan
idemo dalje VTŽ
idemo dalje VTŽ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.