Tracy3McGrady je napisao/la:Moja greška oprosti hehe. A ne, fakat se vise za pitaš jbt. Jesmo li normalni, prvi put u historiji osvojio nešto bitno i o čemu mi pišemo??? Pa iako je forum neka nervoza se u meni probudi i mogao bi vrištati koliko me nervira.pinoglavi je napisao/la:Mislim da si neopravdano izosavio debatu da li su nam Turci braca ili neprijatelji br. 1.Tracy3McGrady je napisao/la:Daj moderatoru reaguj više, ko spomene Bahu direkt banovici, jer umjesto da slavimo ovdje se piše samo o bahi.
I izostavio si pjesme na srbskim slavama.
Što se tiče Atica, po meni je on sličan igrač Musi i siguran sam da će uspjeti jer imaju viziju i ulaz i sigurnost u vođenju lopte itd... Jedino mi šut od Atica bolje izgleda a Musa je nekako drzak i imam tu neku pozitivu u sebi što ga možda čini većim prospektom. u svakom slučaju možemo biti sretni što imamo ovakve dragulje. Na njih dodati još Sikiraša, Sulejmanovica, Karahodzica, Nurkica, Camparu itd...
Atic ima jos bolje passing-skills od Muse i nije gladan lopte. Ali upravu si, dosta su slicni.