FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

EuroSport
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la EuroSport » 05 avg 2013, 17:41

NEZALAGANJE je napisao/la:Nama Zvijezda ne treba da bude mjerilo vec utakmice sa ozbiljnim ekipama...Ali ok,tebi je dobar,meni je prosjek.
Meni je mjerilo utakmica Makedonije - Portugala ostalo manje vise ..

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 avg 2013, 17:45

EuroSport je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Nama Zvijezda ne treba da bude mjerilo vec utakmice sa ozbiljnim ekipama...Ali ok,tebi je dobar,meni je prosjek.
Ja ti opet kazem,ne pisem o njegovim defanzivnim kvalitetima...On jednostavno ne moze igrati krilo,jer ima previse mana za takvu poziciju...

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 05 avg 2013, 17:49

NEZALAGANJE je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:
Ja ti opet kazem,ne pisem o njegovim defanzivnim kvalitetima...On jednostavno ne moze igrati krilo,jer ima previse mana za takvu poziciju...
Nasi ostali igraci kostaju po 10 miliona pa on ne moze igrati jer ima mana. Nemam nista protiv Colica, Stanica u ofanzivi ali da igraju pored Urdinova je smijesno.
Druga je stvar sto mi nemamo napadaca-e pa kad on centrira da se ovaj ne sakriva iza igraca nego da ide na loptu. Pa pogledaj sinoc opet utakmicu vidjet ces da se Adilovic nijednom u sesnestercu nije otvorio, izasao ispred igraca da dode lopte nego stoji, a ti centriraj do bajrama.
Pa pogledaj kad je mali Hodzic usao kako se otkrivao, ulazio ispred igraca, istrcavao, nalazio se u sansama. Adilovic visok skoro dva metra a gol nije dao glavom ne sjeca se niko, ima mozda par godina od Zebe.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 avg 2013, 17:58

ZZtop10 je napisao/la:-------------------------Hadzic-------------------------

-------Benjo------Skajljic--------Kerla-------Kvesa--

----------------------Zola-------Tomic--------------

--------------J-------------Jamak-------------------

--------Bučan-------------------------------Yani----

---------------------------Adilovic-------------------

Ja bi volio ovo vidjeti.Mislim da bi se Yani dobro snasao u ofanzivnijoj ulozi.Jos samo Ara na mjesto Adila al nema sanse da to Amar uradi :D
Covjek ima katastrofalan centarsut. Kako bi se snasao?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 05 avg 2013, 18:00

volimVITEZ je napisao/la:netko vam ove sezone mora pomrsiti racune,a uvjeren sam da vec u subotu ostajete bez bodova.nadam se fer i korektnoj igri,prvoj pobjedi viteza.vidjet cete da sam bio u pravu....
pa dee bola' hahhahaahahaha :mrgreen:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 avg 2013, 18:01

Nije da mi to ne znamo, al' eto, nek' vide i ostali... :lol:

Željezničar najbolji iz BiH

Željezničar se nalazi na 242. mjestu sa 1818 bodova, dok je Sarajevo 273. sa osovjenih 1736 bodova. Borac je 305. sa 1640 bodova, dok je Široki 321. sa 1563 osvojena boda.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 05 avg 2013, 18:06

iVar je napisao/la:
volimVITEZ je napisao/la:netko vam ove sezone mora pomrsiti racune,a uvjeren sam da vec u subotu ostajete bez bodova.nadam se fer i korektnoj igri,prvoj pobjedi viteza.vidjet cete da sam bio u pravu....
pa dee bola' hahhahaahahaha :mrgreen:
da vi u tom nadanju ne padnete samo laganini ti u subil ned kad je vec tekma usttanes s nadom da ce te nas dobiti pa eto sta bude dodji i gledaj caroliju bh fudbala ;)

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 05 avg 2013, 18:26

Urdinov je solidan igrač i ništa više od toga, u ofanzivi upotrebljiv, u fazi odbrane izuzetno problematičan. I prvi gol protiv Plzena primili smo radi njega tj.njemu je igrač pobjegao (ne računajući grešku golmana koja se eto na žalost desi). Kvesić je za njega Marcelo.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 05 avg 2013, 18:27

Pa mozda Yani nema centarsut zato sto kad centrira nigdje nikog osim Adilovica, a Adilovica ako ne pogodis loptom u glavu tacno i to pod pravim uglom uz povoljan vjetar odma centarsut nece valjat jer je u zadnje vrijeme u napadu koristan isto kao i golman Hadzic.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 05 avg 2013, 18:29

Solidan je Yani, dobra zamjena za Kvesu I nista vise od toga, vise pohvala zasluzuje Tomi, on je moj favorit kad se radi o najboljem igracu nase ekipe.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 avg 2013, 18:30

Kod nas ako nekoga hoćeš da pohvališ, moraš maksimalno nekoga ocrniti usput.Tako i vi sa Kvesićem i Urdonovom.Yani je dobar momak, struci odgovara, a što vi naprđujete po forumu niko ne yebe ni 5 %.
DRUG NEBI TI PUNCA

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 05 avg 2013, 18:40

bagrcavi je napisao/la:Kod nas ako nekoga hoćeš da pohvališ, moraš maksimalno nekoga ocrniti usput.Tako i vi sa Kvesićem i Urdonovom.Yani je dobar momak, struci odgovara, a što vi naprđujete po forumu niko ne yebe ni 5 %.
Ako neko naprđuje po forumu, pa valjda si to ti. Uz tvoje ime stoji 8094 posta (koliko je od njih samo naprđivanje).

U prošlom javljanju napravio sam veliki previd: nisam pohvalio izuzetnu igru Tomića i nevjerovatnu igru Jamaka (moj duboki naklon)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 avg 2013, 18:43

Valter je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Kod nas ako nekoga hoćeš da pohvališ, moraš maksimalno nekoga ocrniti usput.Tako i vi sa Kvesićem i Urdonovom.Yani je dobar momak, struci odgovara, a što vi naprđujete po forumu niko ne yebe ni 5 %.
Ako neko naprđuje po forumu, pa valjda si to ti. Uz tvoje ime stoji 8094 posta (koliko je od njih samo naprđivanje).

U prošlom javljanju napravio sam veliki previd: nisam pohvalio izuzetnu igru Tomića i nevjerovatnu igru Jamaka (moj duboki naklon)
Jadan ne bio imaš samo 6 postova i ne zna se koji je gluplji.Svoj ti poso i pazi se švaba :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 05 avg 2013, 18:55

Pozdrav plavo-bijeloj braći, novi sam kolačić :mrgreen: !

Odličan start prvenstva rekao bih sa pola snage do 6 bodova!Sad u Zenicu po nova tri boda!
Grbavica naš je Hram!!!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 05 avg 2013, 19:23

asunsao je napisao/la:Pa mozda Yani nema centarsut zato sto kad centrira nigdje nikog osim Adilovica, a Adilovica ako ne pogodis loptom u glavu tacno i to pod pravim uglom uz povoljan vjetar odma centarsut nece valjat jer je u zadnje vrijeme u napadu koristan isto kao i golman Hadzic.
Vala Adilovic ako ista zna, to je onda igra glavom.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 05 avg 2013, 19:54

Čestitke na sinoćnoj zasluzenoj pobjedi protiv najslabijeg Travnika u njegovoj istoriji.Jedan mali savjet,koji nije provokacija .Vitez nikako nije ekipa za podcjenjivanje.Prvo kolo su bez pola tima izvukli bod na Piroti,a u B Luci su više nesretno, nego zasluzeno izgubili a svi znamo da je Borac medju njboljim u ligi baz dvojbe..Dolazite na pun specifičan stadion u specifičnom trenutku.Igraće s 200 posto svojih mogućnost ,na noz što se kaze.Zive za tu utakmicu.Samo Zeljezničar 100 posto koncentrisan moze ih dobiti.Bolji su sigurno puno od ekipa iz prva 2 kola Zvijezde i Travnika koje ste dobili na startu.Pročitajte malo sastav Viteza i vidjećete da to nisu nimalo naivni igrači za ovu ligu.Ko prati ligu godinama ,odmah će prepoznati o čemu govorim.Sretno... ;)

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 05 avg 2013, 20:01

slobodnjak je napisao/la:Čestitke na sinoćnoj zasluzenoj pobjedi protiv najslabijeg Travnika u njegovoj istoriji.Jedan mali savjet,koji nije provokacija .Vitez nikako nije ekipa za podcjenjivanje.Prvo kolo su bez pola tima izvukli bod na Piroti,a u B Luci su više nesretno, nego zasluzeno izgubili a svi znamo da je Borac medju njboljim u ligi baz dvojbe..Dolazite na pun specifičan stadion u specifičnom trenutku.Igraće s 200 posto svojih mogućnost ,na noz što se kaze.Zive za tu utakmicu.Samo Zeljezničar 100 posto koncentrisan moze ih dobiti.Bolji su sigurno puno od ekipa iz prva 2 kola Zvijezde i Travnika koje ste dobili na startu.Pročitajte malo sastav Viteza i vidjećete da to nisu nimalo naivni igrači za ovu ligu.Ko prati ligu godinama ,odmah će prepoznati o čemu govorim.Sretno... ;)
Fino si ti to sastavio, ali bih ja tebe zamolio da Ti uzmes sastav Zelje i prelistas ga mislim da ces tad uvidjeti da Vitez ne moze s Zeljom. Medjutim utakmica je pred nama pa cemo vidjeti..pozzzzz

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 avg 2013, 20:02

Moramo maximalno koncentrisani i pripremljeni uci u ovu utakmicu jer vitez je solidna ekipa. Na ovakvim "malim" utakmicama se gubi i osvaja prvenstvo.

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 05 avg 2013, 20:07

Posto kad se vrate Kvesa, Zola i Cola, imat cemo guzvu na sredini terenaa, ovo je ono sto bi mogo Amar da izvede na terenu :

-----------Hadžić

Benjo---Kerla---Zola---Kvesa

-------Toma....Svraka

----------Jamak

Selim------------------Bucan

--------Adil( ARa)

Ako se Adil proda onda gurat ili Aru, ili malog Bajica koji takodjer moze igrat spica a to je i pokazao na mediteranskim igrama.

Mislim da ako se ne proda Svraka sad, a izvkesno je da nece, po mom misljenju jedna o opcija je da da Zola ide na stopera, tako bi svi nasli mladi i vrijedni igraci ( igraci koji se mogu prodati) igrali i ne bi beze gubili vrijeme.
Razumijes ti mene burazere moj :)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 avg 2013, 20:09

na kraju krajeva, najmanje je bitno hoće li forumaši s ovog foruma potcijeniti ekipu viteza, bitni su igrači i stručni štab. a uz predsjednika nadzornog odbora iz tunela - ne bi trebalo da ga potcijene. jako, jako bitna utakmica za nas, jer nam poslije nje ide serija još težih gostovanja. bilo bi sjajno da sezonu otvorimo sa tri pobjede...kad se to desilo, je li ikad?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 37 gostiju.