Neka, tako im i treba kad najboljeg igraca i legendu drze na klupi.
Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Ovi mladi Nijemci nemaju sanse protiv Spanije, isto kao i prva im ekipa. Mozda za 50 godina i budu kvalitetniji.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Znam ja da bi ti sve katalonce poizbacivao, ali ne ide to tako.
Ovo je bila odlicna utakmica od strane Spanije.
Fantasticna generacija igraca ..
Ovo je bila odlicna utakmica od strane Spanije.
Fantasticna generacija igraca ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kako je Koke igro?
Mnogo ljepse igra ova mlada repka od seniorske . Bar meni . Vise je tu smisljenih akcija i poteza, jednako dobro kontolisu igru i loptu ,ali ne peglaju toliko . Svi se krecu bez lopte, nema da cekaju loptu na 16m... Krila sire igru, ubacuju se sa strane, mali Tello je odlican 1vs1 ali mu fali taj zavrsni potez kada treba centrirati ili opaliti prema golu . Uglavnom lopta ode nikome . Genaralno sredina terena radi odlican presing , odusevio me Illarrmendi.
Decko je definitivno pojacanje i odlican igrac, u odbrani je fantastican, inteligentno igra i odlicno se slaze s Kokemanom u toj ulozi dvostrukog pivota u sredini terena. Koke u igri unapred nije uopste los , nije on neki sad dribler, ali ne grijesi u pasu, otvara se, utrcava, ima odlicnu kretnju bez lopte itd. itd
Btw,ova mi generacija izgleda jaca nego ova sadasnja A sto dominira godinama . A u20 repka je cini se jos bolja ,samo sto nisu toliko afirmisani . No polako
Decko je definitivno pojacanje i odlican igrac, u odbrani je fantastican, inteligentno igra i odlicno se slaze s Kokemanom u toj ulozi dvostrukog pivota u sredini terena. Koke u igri unapred nije uopste los , nije on neki sad dribler, ali ne grijesi u pasu, otvara se, utrcava, ima odlicnu kretnju bez lopte itd. itd
Btw,ova mi generacija izgleda jaca nego ova sadasnja A sto dominira godinama . A u20 repka je cini se jos bolja ,samo sto nisu toliko afirmisani . No polako
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
ringostarr
- Kontakt:
Ja koliko vidjeh, Tello je jedini u ovoj španskoj selekciji sposoban da probije cuvara u situacijama 1 na 1. I to je veceras protiv švaba ucinio jedno 3-4 puta.
To što je Rodrigo sam u 16 i kad dobije lopte spetlja se, nije njegova krivica.
Jah eto sad su bolji od seniora.
Igraju direktnije prvenstveno zbog toga sto igraju s klasicnim napadacem i okomitim krilima.
Brko je na zadnjem Euru igrao formaciju 4-6-0 jer je htio da zajedno igraju Xavi, Iniesta, Silva, Fabregas.
Zao covjeku bilo koga ostaviti na klupi.
Ali smo vidjeli isto tako koliko je igra direktnija cim udju Torres ili Navas.
Ovi mladi su zeljni igre dok stariji vecinu utakmica rutinski rjesavaju.
Meni je fascinantno kako spanci rade u mladjim kategorijama.
Igraju direktnije prvenstveno zbog toga sto igraju s klasicnim napadacem i okomitim krilima.
Brko je na zadnjem Euru igrao formaciju 4-6-0 jer je htio da zajedno igraju Xavi, Iniesta, Silva, Fabregas.
Ovi mladi su zeljni igre dok stariji vecinu utakmica rutinski rjesavaju.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Steta sto Delofue ne moze nastupiti . Mislim da je mnogo bolji igrac od Tella ,pogotovo je u tim situacijama 1vs1 . U stvari, ovaj je dobar i u situacijama 1vs4ringostarr je napisao/la:Ja koliko vidjeh, Tello je jedini u ovoj španskoj selekciji sposoban da probije cuvara u situacijama 1 na 1. I to je veceras protiv švaba ucinio jedno 3-4 puta.
Ma ,htio sam napisati da ce biti bolji . Nego . Jel ti se place kada pomislis da ce ih najmanje pola zavrsiti u Engleskoj ? Gledam sastav Furije na ovom Cupu Konfederacije,pola prvotimaca igra u Engleskoj . Nesto sto je prije par godina bilo nezamislivo .M4kaveli je napisao/la:Jah eto sad su bolji od seniora.![]()
Ovi mladi su zeljni igre dok stariji vecinu utakmica rutinski rjesava.
Kako bi tabela izgledala da za timove igraju samo Spanski igraci .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Mislis da ovi mogu uvezati EP, SP, EP ?
Tesko, gotovo nemoguce.
Tesko, gotovo nemoguce.
Mogu nastaviti dominaciju.Isco nije ništa lošiji od Inieste u ovim godinama,sa Biskvitom i Javijem koji mogu biti bolji od Xavija i Xabija,Jeseom,Deleflefelo,konačno normalna oba beka i dosta toga još,Španci izgledaju strašno.Mata nije star,Silva također...M4kaveli je napisao/la:Mislis da ovi mogu uvezati EP, SP, EP ?
Tesko, gotovo nemoguce.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kako god: De Gea, Carvajal, Azpilicueta, Montoya, Bartra, Inigo, Pike, Ramos, Dominguez, Ramalho, Aurtenexete, Muniesa, Nacho, Moreno, Alba, De la Bella, Monreal, Koke, Illaramendi, Saul, Oliver, Suso, Biskvit, Marinez, Cesc, Mata, Silva, Isco, Thiago, Canales, Vadillo, Jese R., Jose R., Tello, Manquilo, Morata, Rodrigo, Vasquz, Muniain, Sussaeta, De Marcos, Herrera, cak i Baptistao, Pullido, Delofeu, Amat, Campana, Pardo, Suarez Mario, Camacho...
Imal jos ko ?
Imal jos ko ?
Zamisli da su svi u primeri i da se tv prava ravnomjerno dijele.Bilo bi 8 ekipa koje konkurišu za naslov 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Samo da Brko odradi smjenu generacija i to je to.
Nista mu ne fali. Od ovolikog fonda kvalitetnih i talentovanih igraca zaboli glava.
U Brazilu bi mozda samo trebalo zamijeniti Arbelou ( Montoya ili Carvajal ) i ponekad Alonsa i Hernandeza.
Nakon Brazila Xabi i Xavi bi trebali ustupiti mjesto mladjima, prvi Martinezu, drugi Alcantari.
Nista mu ne fali. Od ovolikog fonda kvalitetnih i talentovanih igraca zaboli glava.
U Brazilu bi mozda samo trebalo zamijeniti Arbelou ( Montoya ili Carvajal ) i ponekad Alonsa i Hernandeza.
Nakon Brazila Xabi i Xavi bi trebali ustupiti mjesto mladjima, prvi Martinezu, drugi Alcantari.
Jesus Gamez bi trebao zaigrati umjesto Arbeloe. Tu je i Carlos Martinez.
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 09 jun 2013, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj Alcantare molim te.Cesc može to igrati sasvim dobro,čak i Koke.
Ja i zaboravio na Fabregasa.LBJ MVP je napisao/la:Nemoj Alcantare molim te.Cesc može to igrati sasvim dobro,čak i Koke.
Ali njega forsiraju kao laznu 9-ku.
Arbeloa ili ti naj bek svijeta El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
-
ringostarr
- Kontakt:
Teško ces taj film gledati, brate.LBJ MVP je napisao/la:Mogu nastaviti dominaciju.Isco nije ništa lošiji od Inieste u ovim godinama,sa Biskvitom i Javijem koji mogu biti bolji od Xavija i Xabija,Jeseom,Deleflefelo,konačno normalna oba beka i dosta toga još,Španci izgledaju strašno.Mata nije star,Silva također...M4kaveli je napisao/la:Mislis da ovi mogu uvezati EP, SP, EP ?
Tesko, gotovo nemoguce.
Alonso i Hernandez su teško zamjenjivi igraci, ljudi koji su preko 10 godina glavni nosioci igre i kičma selekcije Španije....nema šanse da Busquets i Martinez njih dvojicu mogu nadomjestiti tim kvalitetom i iskustvom...ma koliko dobri bili.
Kad odu ova dvojica + Iniesta, Španija ce grohnuti neminovno.
Ima ovaj @LBJ neke svoje fix ideje.
Kaze da Busquets koji je zadnji vezni moze biti bolji od Xavija.
Tesko da ce neko u blizoj buducnosti ostvariti uspjeh koji je napravila ova generacija.
Uvezati EP, SP, EP je nesto nevjerovatno.
Ovi momci iz U20 i U21 jesu talentovani, ali treba vidjeti kojim tokom ce ici njihova karijera.
Ne radjaju se svake godine novi Xaviji, Inieste, Xabiji, Busquetsi ..
Kaze da Busquets koji je zadnji vezni moze biti bolji od Xavija.
Tesko da ce neko u blizoj buducnosti ostvariti uspjeh koji je napravila ova generacija.
Uvezati EP, SP, EP je nesto nevjerovatno.
Ovi momci iz U20 i U21 jesu talentovani, ali treba vidjeti kojim tokom ce ici njihova karijera.
Ne radjaju se svake godine novi Xaviji, Inieste, Xabiji, Busquetsi ..
Shit.Ode mi fin post u kojem objašnjavam fix ideje
Drugi put,mrsko mi opet pisat
Evo samo najvažniji dio.Jese,Isco i Delofefu su balon d or materijal što znači da bi jedan od njih mogao biti novi Iniesta/Messi/Ronaldo,takva 3 talenta nema niko.Nek jedan od njih iskoristi sav potencijal to će biti strašno.Buskec i Javi su 2 najbolja def. vezna na svijetu s tim da Buskec može igrati podjednako dobro na centralnom veznom što igra Xavi u Barci.Volio bih vidjeti Buskeca sa Songom iza njega ove sezone u Barci.
Drugi put,mrsko mi opet pisat
Evo samo najvažniji dio.Jese,Isco i Delofefu su balon d or materijal što znači da bi jedan od njih mogao biti novi Iniesta/Messi/Ronaldo,takva 3 talenta nema niko.Nek jedan od njih iskoristi sav potencijal to će biti strašno.Buskec i Javi su 2 najbolja def. vezna na svijetu s tim da Buskec može igrati podjednako dobro na centralnom veznom što igra Xavi u Barci.Volio bih vidjeti Buskeca sa Songom iza njega ove sezone u Barci.
Morata golgeter.

ta ce Higuain i Benzema u Realu jos..

ta ce Higuain i Benzema u Realu jos..
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.