Imali su ljudi sijaset šansi prečku .Vitez se dobro držao u prvom pol.Mislim da mi je sada jasno zašto Vitez gubi utakmice u zadnjm minutama.Jednostavno ekipa ne zna odigrati kada povede i kad ima dobar rezultat.Po meni itakao krivicu snosi trener.Umjesto da iskoristite neosporan kvalitet u napadu i krenete dokusuriti protivnika,vi se povlačite i igrate neki katalaćo igru bez igre gdje vam je važno samo da lopta ne prodje.I u odbrani igrate poziciono ,što možda i nije loše ali nema one žestine startova na loptu nego pokušavate pokriti teren a ne igrače.I normalno da štošta prodje ,a pogotovo u zadnjim minutama kada protivnik uvidi da nemate napadačkih ambicija i pritisne svim silama.To morate promjeniti.
U prevodu morate igrati sa malo više muda.Npr Travnik nema vaš kvalitet ,ali pokušavaju dati gol jest da dosta i primaju ,ali ako oni to pokušavaju sa onakvom ekipom ne znam zašto vi nebi mogli.Znači konkretnije i kada imate rezultat nastaviti atakovati na gol.To vam očito nedostaje .Moje mišljenje bez namjere da nekoga povrjedim...Pozdrav i sretno u nastavku,možda već u subotu na Kamberovića...