Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Brat dejavu me vec uputio na pravi put, hvala sto se brines

A svakako da cemo imati na umu pocetkom Jula mjeseca da se vama obratimo da nam date kakav savjet kako proci u grupnu fazu i kako praviti vrhunske rezultate u istoj

Fala...sotomayor je napisao/la: ↑04 dec 2020, 14:41Commodore 64, 8 bitno kucno
Nadam se pobjedi Borca, remiju na grbavici, bar remi il pobjeda MDK, pobjedu Radnika...Sloboda i Velež me ovo kolo ne zanimaju, mada će Velež rutinirati Olimpic, a na "Tušnju" će biti crvenih 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
TENDERI NA HDZ NAČIN: Kako Elektroprivreda HZHB, preko privatnih firmi, finansira Zrinjski i Široki Brijeg
https://zurnal.info/novost/23591/kako-e ... oki-brijeg
Mjau !
To je za BiH dobro. Kada uzmes u obzor koliko su Zrinjski i Siroki osvojili trofeja to je isplativo financiranje. U BiH svakako nista nije transparentno, pa nek djeca igraju. Ako ke to najveci problem u BiH i mrka se raspadne.Machak je napisao/la: ↑04 dec 2020, 15:06TENDERI NA HDZ NAČIN: Kako Elektroprivreda HZHB, preko privatnih firmi, finansira Zrinjski i Široki Brijeg
Ja, i?Machak je napisao/la: ↑04 dec 2020, 15:06TENDERI NA HDZ NAČIN: Kako Elektroprivreda HZHB, preko privatnih firmi, finansira Zrinjski i Široki Brijeg
Vrapčićani su neviđena sorta 

Naravno da ne, ali je to bilo poprilično davno, blijede sjećanja, naročito ako ih pokrivaju mnogo ljepša.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑04 dec 2020, 02:00A ti si poceo navijat za sarajevo 2015 pretpostavljam?sampras je napisao/la: ↑03 dec 2020, 21:25Pa možda je i bolje biti neka sredina, konstantno, manja očekivanja, manja nerviranja, nego 7-8 godina pri vrhu, a nikad na vrhu.Alipasino je napisao/la: ↑03 dec 2020, 17:02Hajde mi i pitari pa i Zrinjski zajebancija jer smo tu uvjek u vrhu ali pito bi navijace Slobode Veleza Celika kako izdrze da im klub uvjek tu negdje sredina pri dnu pa nekad ko ucini se mogli bi vise i onda spustanje.Vrlo tezak period za ta tri kluba pogotovo za njihove navijace.Ipak su to bila velika imena u onoj drzavi naspram sad ovih Radnika Mladosti i slicnih.Haj godinu dvije tri neide pa more se istrpit ali ovako da izgledaju tj uvjek nek se neispadne pa sta bude onako navijacki teski supljak.
Vjerovatno utiče na psihu više nego prva opcija.
Nagađam i pretpostavljam, navijam za Sarajevo pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi, jer ne znam kako je to doživljavati, ali o ovome bi se dalo polemisati i volio bih čuti mišljenje i jednih i drugih.
Možeš li mi ti iz prve ruke reći kakav je osjećaj? Ti si taze.
Hvala i pozdrav.
Ma ovi su iz Drežnice, kakvih Vrapčića, tamo su pametni ljudi i raja.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Šta je ovo savez prolongirao rok Borcu za isplatu duga Lučiću?
Željezničar za život cijeli!
Stvarno je jadno, za 20000 milja, € Borac visi. Velikan. Sutra Siroki to obilazi.
Ne brinite se vi za Borac 

-
- Kontakt:
Prolongirali placanje duga zato sto je Borac miljenik saveza i politike, sto recimo Celik iz Zenice to nije
( Željezničar : Čelik 3 : 0 za zelenim stolom )

( Željezničar : Čelik 3 : 0 za zelenim stolom )

Borac na buđetu entieta RS ne znam sto im ovo treba sta se brukaju, neka ispalte ugovore i dugovanje barem oni imaju novac.
Hajde da je neki klub u krizi pa se prolongira ali njima koji imaju novac je smjesno.
Hajde da je neki klub u krizi pa se prolongira ali njima koji imaju novac je smjesno.
Mjau !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uz to, klubovima Premijer lige je u avgustu mjesecu uplaćen iznos, onako kako je definisano odlukom kao direktna finansijska pomoć na račun kluba (po 60.000 po klubu iz Premijer lige op.a.) za pomoć u COVID krizi koja je bila određena odlukom Izvršnog odbora.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I vi ste na budjetu Opcins NS, zasto ne placate igrace?