Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Zip
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Zip » 03 dec 2020, 20:29

Onaj osjecaj kada najveci rivali slave osvojen bod, jos dodju ovde i pokusavaju da te ismijavaju :rol: :rol:

I to zbog play offa EL :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 dec 2020, 20:45

Fakat ne shvatam pojedine navijace Veleža ovdje.Sta je cilj u ovom pokusaju minimiziranja evropskih utakmica Sarajeva?
Veliki ste klub bili,izbacili silu vrhunskih igraca,legendi i dozivjeli ono sto ste dozivjeli,pali nisko,hvala Bogu krenuli da se vracate na staze stare slave,vratili se u Premijer ligu i nasli podcjenjivacki govoriti o nekom ko redovno igra Evropu

Iskreno ,volio bih da je izborite da odigrate koju tekmu,a onda da ocjenjujete druge.

Morate shvatiti da nije isto igrati sa Celticom i Lokomotivom iz Vrapcica,istina poznato je to ime ,ali se nadam se da cete brzo igrati opet sa Lokomotivom,ali moskovskom

Sretno bilo

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 dec 2020, 20:47

svrakino1921 je napisao/la:
03 dec 2020, 20:44
8
9 KM

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 03 dec 2020, 21:09

killafrommanilla je napisao/la:
03 dec 2020, 20:18
Sad ocekujem na temi za prognoze sljedeceg kola jednu isfrustriranu dvicu na Olimpik :mrgreen:
:mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 03 dec 2020, 21:17

Zip je napisao/la:
03 dec 2020, 19:51
Prvo Velez oa onda par mjesta ispod, pa svi ostali...

Veliki Velez :rol:

Sta ucini dva remija sa najjacim klubom, odmah se toliko dignes da dodjes cak do nivoa da komentarises tudje uspjehe ili neuspjehe u Evropi :rol: :rol:
To je ono kad kao klinac počneš trenirati neki borilački sport pa se poslije par treninga nafuraš da si jak i počneš se kurcit po mahali pa dobiješ dobro po pi.čki.

:rol:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 03 dec 2020, 21:21

Sad ocekujem na temi za prognoze sljedeceg kola jednu isfrustriranu dvicu na Olimpik :mrgreen:
Ja to vec preventivno obavio
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 03 dec 2020, 21:25

Alipasino je napisao/la:
03 dec 2020, 17:02
Hajde mi i pitari pa i Zrinjski zajebancija jer smo tu uvjek u vrhu ali pito bi navijace Slobode Veleza Celika kako izdrze da im klub uvjek tu negdje sredina pri dnu pa nekad ko ucini se mogli bi vise i onda spustanje.Vrlo tezak period za ta tri kluba pogotovo za njihove navijace.Ipak su to bila velika imena u onoj drzavi naspram sad ovih Radnika Mladosti i slicnih.Haj godinu dvije tri neide pa more se istrpit ali ovako da izgledaju tj uvjek nek se neispadne pa sta bude onako navijacki teski supljak.
Pa možda je i bolje biti neka sredina, konstantno, manja očekivanja, manja nerviranja, nego 7-8 godina pri vrhu, a nikad na vrhu.
Vjerovatno utiče na psihu više nego prva opcija.
Nagađam i pretpostavljam, navijam za Sarajevo pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi, jer ne znam kako je to doživljavati, ali o ovome bi se dalo polemisati i volio bih čuti mišljenje i jednih i drugih.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 dec 2020, 21:27

Pa koliko sam put vec napiso za neku nekonstantnost vasu, opet sam to htio bez obzira na ovo tvoje. Ni vi bas niste sigurni u pobjedu, jos ta neka mala protekcija nekad od sudija Olimpika. Mogla bi bit teska tekma. A ovo neko pisanje od vas za rezultate u evropu nigdje veze..Isto ko da sad navijaci Aston Ville zezaju Chelsea npr..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 dec 2020, 21:28

Lik je napisao/la:
03 dec 2020, 21:17
Zip je napisao/la:
03 dec 2020, 19:51
Prvo Velez oa onda par mjesta ispod, pa svi ostali...

Veliki Velez :rol:

Sta ucini dva remija sa najjacim klubom, odmah se toliko dignes da dodjes cak do nivoa da komentarises tudje uspjehe ili neuspjehe u Evropi :rol: :rol:
To je ono kad kao klinac počneš trenirati neki borilački sport pa se poslije par treninga nafuraš da si jak i počneš se kurcit po mahali pa dobiješ dobro po pi.čki.

:rol:
Razlika je takva smo mi 4 srednje a oni prvacici...
Malo slikovito, mozda im bude jasnije

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 dec 2020, 21:32

Wandelanoite je napisao/la:
02 dec 2020, 18:44
Ja ocekujem da mega talenat Đokanović zabije za pobjedu, kad on krivac za gol i poraz. :rol:
Samo da citiram ovoga jadnika :lol:
Auu sto ti bode oci to sto Sarajevo ima talentovanog igraca, koji ce veoma ubrzo zavrsiti u ligi petice ;)
Ps. sram ga bilo sto smo izgubili :guz:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 03 dec 2020, 22:13

Hajmo svi sutit i slusat samo sta bordo navijaci kazu jer ko smo mi ostali pored divova da sta kazemo.Ipak nismo mi jos taj nivo.Koju god temu ili pitanje tj diskusiju pocnes gdje ih niko i ne spominje eto bordo navijaca da nam savjet opale.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 dec 2020, 22:31

Alipasino je napisao/la:
03 dec 2020, 22:13
Hajmo svi sutit i slusat samo sta bordo navijaci kazu jer ko smo mi ostali pored divova da sta kazemo.Ipak nismo mi jos taj nivo.Koju god temu ili pitanje tj diskusiju pocnes gdje ih niko i ne spominje eto bordo navijaca da nam savjet opale.
Odrzi svoju rijec :shhh: :shhh:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 dec 2020, 22:34

Alipasino je napisao/la:
03 dec 2020, 22:13
Dok nas ide, treba nas biti :mrgreen:

Cekali smo mi dugo kao i vi sad...

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 03 dec 2020, 23:04

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
03 dec 2020, 21:32
Ja ocekujem da mega talenat Đokanović zabije za pobjedu, kad on krivac za gol i poraz. :rol:
Auu sto ti bode oci to sto Sarajevo ima talentovanog igraca, koji ce veoma ubrzo zavrsiti u ligi petice ;)
:rol: :rol: :rol:
Toliko je talentovan da mu menadzer zove svaku šušu ne bi li ga utrpao bar do Turske. Skauti se smiju kakva smijurija je oznacena kao talenat.

Sreca pa je tu propali Susic da izvlaci mega talente i ispravlja njihove greske.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 03 dec 2020, 23:14

Ja bih volio da mi bar jedan velezovac ovdje kaze po cemu je to Velez veci, bolji i ozbiljniji klub od tuzlanske Slobode. To pitam jer sam napravio poredjenje kurcenja navijaca Veleza i "kurcenja" navijaca Slobode na ovom forumu. Za Velez bi covjek sa strane, citajuci vase postove ovdje, rekao da ste galaktikosi i neki super bitan faktor u nasoj ligi, dok su ovi drugi totalno out svih takvih prica, nema velikih najava nikad, totalno su na zemlji i svjesni svojih mogucnosti...Ovo je neko moje vidjenje i nemam namjeru da se svadjam s nekim ili bilo sta slicno. Ja npr. sa neke neutralne tacke o ta dva kluba imam apsolutno isto misljenje i ako ima neke razlike to je u 5 deka. Iskreno, smijesno, a pomalo i tuzno mi je citati vase postove u kojima se poredite sa sarajevskim rivalima jer s njima se mozete porediti samo sto se tradicije i historije tice, nicega vise, a i to do neke mjere...Bas kao i Sloboda. Oba ta kluba su nasa dva velika kluba, sa velikom i bogatom historijom, ali to je sve sto imaju i porediti ih sa vjecitim rivalima je stvarno smijesno. Cak i Zrinjski i listica su se toliko digli u zadnjih 15ak godina da se ni sa njima ne mozete porediti ni u cemu osim toga da su Velez i Sloboda bogatiji sto se tice historije i tradicije, jer ako o trofejima, organizaciji, protivnicima u evropskim takmicenjima i rezultatima pocnemo pricati tu ce svaka prica zavrsiti. Stvarno previse kurcenja navijaca koji su zadnji trofej osvojili prije 24 godine, a zadnju evropsku utakmicu ni sam ne znam kad ste odigrali.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 dec 2020, 23:18

03 dec 2020, 23:04
Toliko je talentovan da mu menadzer zove svaku šušu ne bi li ga utrpao bar do Turske. Skauti se smiju kakva smijurija je oznacena kao talenat.

Sreca pa je tu propali Susic da izvlaci mega talente i ispravlja njihove greske.
Ne blamiraj se ziv bio, nemas pojma o cemu pricas...Negooo, meni gore sto smo izgubili :rol: :guz: :tralala: :bih:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 03 dec 2020, 23:21

Cuj ovog, Djokanovic u ligi petice. Hahhahahhhah
Svaka cast momku, ali cinjenica je da se njegov kvalitet vidi uglavnom protiv ekipa donjeg dijela tabele, a te ekipe su jos gore neko ranijih godina. Sve vece utakmice su kljucni bili Tatar i Rahmanovic. A konkretno u ligama petice bi mogao samo na kratko probati Rahmanovic. Mozda iz citave lige uz Cipetica. Ali i to ne vjerujem da bi bilo blistavije od Duljevica. Jednostavno nekim ljudima treba utjerati u mozak da nije isto liga petice i Krupa.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 dec 2020, 23:24

Najjače mi je čitat kad se Veležovci počnu qrčiti. Imam osjećaj da čitam šta pišu navijači Liverpoola.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 03 dec 2020, 23:27

03 dec 2020, 23:04

Majstore pa pomozi mu tom menadzeru pa ga ti prodaj u onu Adanaspor za 300 milja što si najavio😉

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.