I to zbog play offa EL

killafrommanilla je napisao/la: ↑03 dec 2020, 20:18Sad ocekujem na temi za prognoze sljedeceg kola jednu isfrustriranu dvicu na Olimpik![]()
To je ono kad kao klinac počneš trenirati neki borilački sport pa se poslije par treninga nafuraš da si jak i počneš se kurcit po mahali pa dobiješ dobro po pi.čki.
Ja to vec preventivno obaviokillafrommanilla je napisao/la: ↑03 dec 2020, 20:18Sad ocekujem na temi za prognoze sljedeceg kola jednu isfrustriranu dvicu na Olimpik![]()
Pa možda je i bolje biti neka sredina, konstantno, manja očekivanja, manja nerviranja, nego 7-8 godina pri vrhu, a nikad na vrhu.Alipasino je napisao/la: ↑03 dec 2020, 17:02Hajde mi i pitari pa i Zrinjski zajebancija jer smo tu uvjek u vrhu ali pito bi navijace Slobode Veleza Celika kako izdrze da im klub uvjek tu negdje sredina pri dnu pa nekad ko ucini se mogli bi vise i onda spustanje.Vrlo tezak period za ta tri kluba pogotovo za njihove navijace.Ipak su to bila velika imena u onoj drzavi naspram sad ovih Radnika Mladosti i slicnih.Haj godinu dvije tri neide pa more se istrpit ali ovako da izgledaju tj uvjek nek se neispadne pa sta bude onako navijacki teski supljak.
Pa koliko sam put vec napiso za neku nekonstantnost vasu, opet sam to htio bez obzira na ovo tvoje. Ni vi bas niste sigurni u pobjedu, jos ta neka mala protekcija nekad od sudija Olimpika. Mogla bi bit teska tekma. A ovo neko pisanje od vas za rezultate u evropu nigdje veze..Isto ko da sad navijaci Aston Ville zezaju Chelsea npr..killafrommanilla je napisao/la: ↑03 dec 2020, 20:18Sad ocekujem na temi za prognoze sljedeceg kola jednu isfrustriranu dvicu na Olimpik![]()
Samo da citiram ovoga jadnikaWandelanoite je napisao/la: ↑02 dec 2020, 18:44Ja ocekujem da mega talenat Đokanović zabije za pobjedu, kad on krivac za gol i poraz.![]()
Dok nas ide, treba nas biti
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 dec 2020, 21:32Samo da citiram ovoga jadnikaWandelanoite je napisao/la: ↑02 dec 2020, 18:44Ja ocekujem da mega talenat Đokanović zabije za pobjedu, kad on krivac za gol i poraz.![]()
![]()
Auu sto ti bode oci to sto Sarajevo ima talentovanog igraca, koji ce veoma ubrzo zavrsiti u ligi petice![]()
Ps. sram ga bilo sto smo izgubili![]()
Ne blamiraj se ziv bio, nemas pojma o cemu pricas...Negooo, meni gore sto smo izgubiliWandelanoite je napisao/la: ↑03 dec 2020, 23:04GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 dec 2020, 21:32Samo da citiram ovoga jadnikaWandelanoite je napisao/la: ↑02 dec 2020, 18:44Ja ocekujem da mega talenat Đokanović zabije za pobjedu, kad on krivac za gol i poraz.![]()
![]()
Auu sto ti bode oci to sto Sarajevo ima talentovanog igraca, koji ce veoma ubrzo zavrsiti u ligi petice![]()
![]()
![]()
![]()
Toliko je talentovan da mu menadzer zove svaku šušu ne bi li ga utrpao bar do Turske. Skauti se smiju kakva smijurija je oznacena kao talenat.
Sreca pa je tu propali Susic da izvlaci mega talente i ispravlja njihove greske.
Majstore pa pomozi mu tom menadzeru pa ga ti prodaj u onu Adanaspor za 300 milja što si najavioWandelanoite je napisao/la: ↑03 dec 2020, 23:04GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 dec 2020, 21:32Samo da citiram ovoga jadnikaWandelanoite je napisao/la: ↑02 dec 2020, 18:44Ja ocekujem da mega talenat Đokanović zabije za pobjedu, kad on krivac za gol i poraz.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toliko je talentovan da mu menadzer zove svaku šušu ne bi li ga utrpao bar do Turske. Skauti se smiju kakva smijurija je oznacena kao talenat.
Sreca pa je tu propali Susic da izvlaci mega talente i ispravlja njihove greske.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.